Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye werken
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkel
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Muur van standaard meubeltje

En het is onmogelijk hetzij om eenvoudigste muur met de minimale uitgaven van de arbeid, en ook snell te volbrengen? Zodanig varianten werkelijk zijn mogelijk, poosje zonder alle manier van de vergoedingen op de kwaliteit. De vraag is die sbornykh muren daaruit standaard meubeltje welk jullie hebben als vroeg als bestaan. Boekenkast, garderob, sofa-bed, van-plank boeken, bedside-tafel sub televizor, arm shkafchiki - allemaal typisch. Precies zelfde of zeer gelijkaardig treffen meubeltje wij op menig de vertrouwd aan. En hoe evenmin eigenaardige, zal erbuit ons standaard hozen.

Het feit is dat menigte-toonladder shtuchnaya meubeltje dozijnen jaren oud komt met de inachtneming van gemeenschappelijk razmernogo modulus vrij. Boekenkast, kasten, garderoby, doorgaans, van een hoogtepunt en breedte, en maar diepte erin verschillend. Maar dit van niet verhindering voor de creatie echt roman en handige muur.

Het apparaat van de muur, omstreeks welk toespraak rijdt, otniud niet samotsel en van niet eerbetoon te fatsoeneren - ze verreweg zal de hoogte opbrengen van het comfort toegestaan veel ekonomichnee te benutten niet enkel vereffenen maar ook de volume van het appartement.

Alle standaarde thema's van het meubeltje wij zullen op welke wijze bloc nemen in acht, kubiki, van welk en willen beginnen sooruzhat muur. Waarheid, in andere gevallen koe-die het zal noodzakelijk alle gelijk dodelat, om te koppelen tussen elkaar shtuchnuiu meubeltje. Zelfs in the limited boel van de thema's kan worden de ruime varieteit van de varianten gekregen.

Komponovat wil in het eerst geval op de krant in als vroeg als gewoonlijk naar ons beklimmen:1 10 of1 20. Wij uw moeilijkheid begrijpen: Hoe komponovat? Wat dat middelen - is ongedeeld pristavlyat formatku naar andere, t. Door hem. Hoe sdvigat alle meubeltje back naar teruggevonden?

Niet, natuurlijk, ongedeeld sdvizhka niets zal schenken naar - zo het is mogelijk perebitsya slechts voor keer van de instandhouding. In die die en taak, als niet naar mechanisch om razroznennye thema's te koppelen, en om van hen harmonische ongedeeld te ontwikkelen. Met het dit uitdraaien op uitzicht kan worden dobornye eerste beginselen - planken, tussenvoegingen, dvertsy en pr genodigd hebben.

Osteklennye boeken-plank vooral waard voor zodanig compositie, en door de plaatsen kunnen prigoditsya prachtig shtorki welk zadernut die "vrijje" capaciteiten gevormd daardoor uw kompozitsionnoi werk. En nu opnieuw kamer beschouwen, op welke wijze ze bestaan. Hoeveel erin losse thema's! Op uw nieuwe, vers uitzicht ze lijkt zagromozhdennoi en niet ordende? In nieuw ordenend alles ubralos op een muur, en kamer werd prostornee, hoewel de boel van de capaciteiten verreweg verhoogd.Complementarily op dit thema:

Omstreeks de stijl en comfort in huis
Kleurig klimaat
Zanavesi en karpetten
Opheldering. De hel cirkelen
Meubeltje
Oud meubeltje op nieuwe knul
Standaarde planken – niet standaard interer!
De eigenaardigheden van de toerusting van odnokomnatnoi appartement

Het is back | Begon