Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Standaarde planken – niet standaard interer!

Osteklennye boeken-plank komen door ruime serie vrij en langgeleden werd de gebruikelijk appurtenant van vele appartementen. Maar in egards van de varieteit van de toepassing, creaties met hun bijstand echt individueel interera die te bereiken dit regelt vandaan buiten niet ieder. Die meerdere de planken van sirotlivo pritknutsya ergens in de hoek kamer vriend stellen op vriend die hoe per de avontuur povisnut op lege muur in. En kamer wordt niet gezien!

En omdat standaarde planken (met betrekking tot kern van het thema, ook eenvoudige dozen) - metterdaad priceless materieel voor esthetisch beheersend interera. Whereat dan meer van de planken, die raznoobraznee kompozitsionnye de mogelijkheden van hun toepassing. 10-12 fragmenten voor de kamer door het plein in 16-18 versmaaten - boel alle-voldoende en voor de boeken, en voor diverse thema's. Maar zelfs vier - van zes planken kan expressief gesteld beschikbaar in interere zijn. Compositie van boeken-plank aanlokkelijk wat in betreffende de gezwind realisation de uitwerking van de creatie buiten de geslagene paadje interera het blijkt ontstellende - zo veel is ruime hier boel van de varianten komponovok, vooral als was in staat om niet alleen zelf planken maar ook gevormde tussen hen dieptes - nishi, met hen in de compositie hoe rechtmatige eerste beginselen te benutten.

Nu omstreeks de dichtheid van zapolneniya muur door de planken: Hoe better - komponovat hen met betrekking tot mogelijkheid elk meer dicht of, omgekeerd, svobodnee, met ruimer nishami? Hier geen ondubbelzinnig antwoorden: Alles is aangewezen op de boel van de zelve planken, van de boeken en andere thema's, tenslotte, van de afmeting van de muur. Nu omstreeks back-knarste in de diepte nish. Het misschien contrasteren betreffende de planken (ontsteken, als planken donker) of, omgekeerd, in de toon ermee. Wat-die van nish kan worden met betrekking tot kleur tussen alle ander onderkennen. Materielen voor de behandeling zodanig nish - prachtige decoratieve doeken, film beneden de boom, wit potolochnye oboi en t. P. Alles is aangewezen op uw doel - leix was prachtig. Voor back-knarsten in nishakh gewordene de quitte gebruikelijke werkbladen van de vulling-krant, gelijkmatig schilderde kleur guashiu, bij wie kun bij een gebeten vodoemulsionnykh bleekte. Krepit zodanig krant, eenvoudiger alle door speldt op oboyam zo, om boorden santimetra op twee verhuisd vandaan voor de planken. Krant in de begeerte het is mogelijk raspisat beneden de boom. En wordt verlangd de kleur te veranderen van back-knarsten, werkbladen dit netrudno om los te branden.

Trimly wil smotretsya en een-tweetje nishi, zadrapirovannye doek met populaire ornement en keramiek vulde in populair animo of dymkovskoi speelbal aan, Als situeren in nishe ruime spiegel, dan, obramlennoe door de planken, het visueel zal huisvesting vergroten.

En welk beslissingen ontwerpen van de muur-stellazha van-plank boeken? Wij niet per de avontuur onderkennen deze vraag - hoe evenmin eigenaardige, namelijk constructie is een het meeste ingewikkelde deel van de uitvoering van zodanig composities, hoewel naar persoon neiskushennomu kan schijnen die hier niets en om te beslissen. Niettemin naveska planken in modern huis ertoe doen neobychaino tijdperk-consumerend. Omdat preliminarily noodzakelijk muur te droegen, om uit te drukken en om erin van hout kurken te adapteren. Per avontuur fanfarekorpsen verwaardigden niet van talloze topical hekeldichten personage "oom Vasya" die werken "van de opening". Langgeleden porie naar de ontwerpers van de behuizing huizen moeten ontwerpen, naar en aannemersbedrijf - om gemeenschappelijke beslissing uit te voeren: In de aanmaak van stenovykh panelen op de fabriek om hen, tenminste, (voor de installatie beneden het plafond) van hout batten te steken: Ze en basis legde voor de verschillende systemen van striemend voor. En poosje het is noodzakelijke sotryasat stremming van de moltekenen, vgonyaya pobeditovoe auger in gepansterd beton bulkhead. Omdat als novosel beslisten om dozijnen planken, van dan deze twintig openingen te verhelpen! Hier is die allermeest schrikt van enkel specifieke beslissingen. Hereto en plaats whereat verloopt zich: In zodanig "boekenkast" alle planken ontpopen zich met tweeledige bodem.

Geweten: Ieder boek-plank heeft achter het metaal planki met proreziu. Een van varianten latend bijwijlen om het aantal van kurken te bekorten, - van naveska planken op preliminarily adapteerden naar de muur verticaal battens secheniem 3x3 of chut meer, vertrouwende de dichtheid van de spant van battens en de boelen van de planken.

De tree van battens van node precies soglasovat met de tree metaal planok met prorezyami op de achterk kanten van de planken. Waarin planken worden in horizontale toerbeurt aangesloten, battens noodzakelijk om poshire (3x4 te nemen of 2,5 x4 cm), en op uiterste planken zij kunnen zijn als vroeg zo. Als battens worden alle plafond hoogtepunt van en planken behoorlijk wat, krepit hen van node in trek plaatsen - op de seks, beneden het plafond en rond de middelmaat van toegedacht. Bracings moet absoluut betrouwbaar zijn. In het hoogtepunt stellazha van de planken van ongeveer 160 santimetrov tamelijk twee zodanig bracings. Kurk voortvloeit om diep te maken en om op het cement verdunning of epoxidnom kleefstof (te planten om "epoxidka" wapperde niet, voor keer van de zijn "inname" van de opening ab extra is nuttig zakleit door papieren). Van hout battens met het succes worden speciaal diuralevymi shvellerami welk op de tijdperken worden in de afdelingen "Skilful hands" vervangen, en kriuchkami voor naveski verkocht.

Als uw compositie bestaaatt uit betreffende de weinig van de planken, dan kan en op gebruikelijke sverlovku openingen zijn weg. Niet zich vergeten slechts voorzichtig te stempelen van hun plaats - anders zelfs kleine vooringenomenheden van de omlijning zullen naar daardoor het zuure brokene geslacht van planken voor de afzonderlijk direct schenken.

Eigenlijk ander ontwerp variant van striemend van het lager roosters wordt in die gevallen, gegolden wanneer zij berutsya op alle hoogtepunt van de kamer. Deze grondbeginsel, pozhalui, de meest demurrage en zonder de moeilijkheid enforceable, als, natuurlijk, jullie hebben bestaan meerdere gelaten zelfs niet brede grondslagen. Skvoznymi door de schuifsloten ernaar horizontaal privernuty doellatten door de waarde, naar overeenkomstige diepte van de planken, met zodanig berekening, om in ingestellen en adapteerden naar de muur, alsmede raspertykh in de seks is een plafond van stoikakh plank zonder veel moeilijkheid vdvigalis van de voorkant in onderlegd vier doellatten paz. In dit geval de noch aanvullend bracings van de planken als vroeg als wordt niet genodigd hebben - zij worden door de doellatten geadapteerd. Het is natuurlijk, in het eerst geval noodzakelijk om compositie, volgens welk en krepit doellatten te vinden.Complementarily op dit thema:

Omstreeks de stijl en comfort in huis
Kleurig klimaat
Zanavesi en karpetten
Opheldering. De hel cirkelen
Meubeltje
Oud meubeltje op nieuwe knul
Muur van standaard meubeltje
De eigenaardigheden van de toerusting van odnokomnatnoi appartement

Het is back | Begon