Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye werken
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Oud meubeltje op nieuwe knul

Eeuwige kwestie op de waarde oud! Op deze rekening gingen verdeelde meningen zelfs over de voorland van oude Moskou straat - Arbata. Voor de laagte onderbrengt ieder boden aan ingestellen moderne gebouwen, van alle de meer die evenmin bijzondere meesterwerken van de architectuur hier werkelijk niet aan. Andere glashard kwam voorwaarts tegen nieuwe constructie. "Zeer reeds harde deze spreken straat, Arbat", - zij. Herinner zich: "Akh, Arbat, mijn Arbat, jullie mijn otechestvo..." Wat, niettemin, houding naar alle deze redeneringen oude boekenkast heeft? Omdat stond niet het in de salon Pushkina! Het is correct, stond niet, naar maar alle gelijke deze kleerkast vele jaren oud, en het is aanzienlijk povidal op de eeuw. Misschien, het hands van uw primogenitors boeken nam van deze planken. Iemand zorgvuldig gegumde stof nemen van reznykh decoraties af.

In meeste gevallen begeerte worden afgeholpen van oud meubeltje schijnt van neumeniya te benutten zijn in de omstandigheden van het nieuwe alledaagse leven - menig niet erin esthetische waarde zien. Nieuw fatsoeneerde, briljant, stijlvol, doorgaans, wordt met de knapheid geassocieerd, en oud, nebroskoe en discreet wij zijn op de tijdperken verslaafd sbrasyvat met de administratie. Niettemin bestaan aanzienlijk van de toelatingen, hoe esthetisch om vers met het oud imparted domicilie knapheid en eigenaardigheid te paren. In een gevallen, wanneer van de thema's van oud meubeltje markt, het kan zijn whol rustte een van kamers toe, was in staat en met de smaakvermogen rasstavit alle dingen, koe-die om te herladen. Uitstekend vullen zodanig interere handelswaar reproduktsii van de schilderstuken van het oud magisters in de glaswaaren beneden glazen aan.

En hier is andere toestand: Alle meubeltje nieuw, en slechts oude boekenkast ja hoor spiegel met podzerkalnikom verbleef van het verleden. Gezin friendlily was bezet door aankomend intererom, in het eerst geval op papieren. En werd gekregen! Ook is niet eenvoudig prachtig, maar buiten de geslagene paadje, roman. Oud triumo besliste om topgevel prikhozhei - zegening een aanvang te nemen, in nieuw huis dit is blijje roomy hal.

Geselecteerd naar hem in de winkel twee bustehouder; Gevonden in het boek met betrekking tot oud intereram eenvoudige prachtige beweegreden voor het plafond, bereid schets, en dan het volbracht. Elk dit appartement binnengelopen, als vroeg als zal niet zijn verwarren noch met wat ander. En oude boekenkast een aanvang nemen kamer met nieuw meubeltje gebruikte de accent toelating in interere: Oud ding is imparted bijzondere betekenis. Dit als vroeg als niet ellendig prizhivalka, en de gevolmachtigde gedeputeerde van het tijdvak.

Lijstende oude kleerkast door-plank boeken, laten om de gering vrijje back-knarste van de muur. Als de kamer hoogtepunt verhuurt, kan van boven overheen de kleerkast verzuimen het geslacht van boek-plank; Als kleerkast met het dit draaien op liet uitzicht ook vysok uit, planken razmestyatsya slechts op de rugzijden. En wanneer van de planken weinig of niet helemaal, kan worden gemakkelijke ontluiken stellazh beslecht en om oude kleerkast in de roman compositie te omvatten. Zijn aanvulling van twee oude stoel en bustehouder maakte door het hands. En modern torsher zal fantastisch sosedstvovat met oude kleerkast. Boeek-plank, hoe treffen aan, uitstekend materieel voor kompozitsionnoi de verbinding van de thema's van het meubeltje. Antediluviale veldfles in het animo "moderna" begon XX eeuwen zelve met betrekking tot zichzelf niet bijzondere esthetische waarde presenteerde: Granennye glas in smal dvertsakh, typisch zolang versieren, filenki. Maar hier maakt bovenste er deel brandde mee lagere en vkomponovali over het algemeen voorkant totaliter modern kukhonnykh shkafchikov los. En at een gloren ozhili vormen "moderna". De en lagere deel van veldfles een aanvang nemen voorste, povesiv erover spiegel.Complementarily op dit thema:

Omstreeks de stijl en comfort in huis
Kleurig klimaat
Zanavesi en karpetten
Opheldering. De hel cirkelen
Meubeltje
Standaarde planken – niet standaard interer!
Muur van standaard meubeltje
De eigenaardigheden van de toerusting van odnokomnatnoi appartement

Het is back | Begon