Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Opheldering. De hel cirkelen

Bonfire in de grot, chip in izbe, kaarsstandaard, gasachtig rozhok in huis, elektrolampa - zodanig ontwikkeling svetilnikov in residentiele huisvesting. Ontsteek inderdaad goochelaar, het voltrekt entrancing indruk, is in staat verbazende om kamer te reformeren. Onze ogen zo worden beslecht, om te zien vormen ontvlammen. En niet per de avontuur mensen sedert oeroude tijdperken betaald van stolko aandacht naar laatste compositie svetilnikov, naar hun verkaveling. Wat maar constructies wordt niet verzonnen!

Wij liepen hal en maar meteen op de deur gepreste schakelaar binnen: Zazhegsya potolochnyi svetilnik in een gloeilamp. Behalve het het, het is aanbevelenswaardig om bustehouder ten spiegel te hebben, ontsteken welk moet persoon belichten, maar niet ogen verblinden. In de badkamer svetilnik. En adapteren hij heeft wordt tijdperk en eens voor alle vastgesteld: Overheen umyvalnikom. Type - nastennyi, gesloten, om naar binnen sloeg niet vlaga. Op de tijdperken aan de rechterzijde en linksaf van de spiegel worden twee liuminestsentnye lampen - opheldering wordt zelfs ingestellen en helder gewonnen. In het toilet van tamelijk een gloeilamp, maakte of in nastennyi svetilnik, of in potolochnyi. Maar mogelijke en variant bustehouder.

En hier is op de kookgelegenheid ene centrale svetilnika wil ontoereikend. Ponadobitsya de bron van ontsteken overheen aan het werk tafel, om gastvrouw in polutme gooide in de war niet kartoshku met de ui of zout met de suiker. Als in de kookgelegenheid kost diner-tafel, dan prettig hel vleide erop van laaggelegen lamp. Ze kan op het koord van het plafond afstammen of te zijn podveshennoi op de kantel. Het is overigens, nieuwsgierig detail: Deskundigen vertogen die lichtend ontsteken zullen hongerigheid aanmoedigen. Daarvandaan die, die dorst om dunne te worden, kosten, is mogelijk, uzhinat in de kaarsstandaarden.

In de kinder varianten van de opheldering menigte. Natuurlijk, moet centraal svetilnik zijn. En behalve het het, bureau lamp. Torsher hier bepaalde toevalligheid presenteert, omdat in de wedstrijd misschien kantelden, en consequenties dit onvoorspelbaar. Bustehouder in kinder is onnodig. Moeten in de rekening nemen die kinderen dikwijls verdieping bespelen, vandaar, baseerden zich dit, en noodzakelijk om osveshchennost kamers te rekenen. Is mogelijke en zodanig variant: Voor ene centraal - meerdere potolochnykh svetilnikov die zaliut door ontsteken kinder. Misschien en svetilnik, maar zodanig, om als noodzakelijk het is mogelijk was om het toestand te veranderen. Het is bijvoorbeeld, met behulp van lang koord podveshivat op kriuchki in het plafond die hier die er. Svetilniki moet pozabavnee zijn, incluis zelve-maakte.

En, tenslotte, wij over het algemeen kamer. Nooit beginnen om zijn opheldering van de luister te plannen. Waarom? Zeer is eenvoudig: Plaats voor haar als vroeg als wordt - in het centrum vastgesteld. En welk naar haar te zijn - is aangewezen op de toestand, van het meubeltje, ander svetilnikov, van kleurig beslissing interera. Wij willen stelen plaatsen vast, waar toe ons kunnen ponadobitsya de cirkel van ontsteken. Overheen de sofa. Overheen de zetel. Overheen zhurnalnym stolikom. Als bureau bestaan, dan, natuurlijke wijze, het bijzondere opheldering vergt. Aanzetting van interera de kamer van het vlak van de tafel gunsten balanceerden psychische toestand, draagt hoger operability bij. Het is zeker, hier zal handige lamp op sharnirnykh of soepele verbindingen - in dit geval de toestand van de bron van ontsteken het is mogelijk zal in de kamer bewegen. Bemesting-tafel ook behoeftes los svetilnika. Besta diner-tafel - wordt de opheldering ervan bovenaards genodigd hebben. Overheen de sofa suitably bustehouder, omdat op de avond het raskladyvaetsya, en voor de slaap altijd hoost iets om te achten. De hel cirkel op de zetel zal bustehouder of torsher, op de bemesting-tafel - bustehouder maken. Effekten de hel van de laagte visyachei lamp overheen de tafel obedennym of zhurnalnym.

Centraal svetilnik. Dit misschien luister, naar maar niet waarschijnlijk jong gezin kosten obzavoditsya hinderlijk khrustalnoi. Weinig wat ze rijweg, zo anders en privnosit aaneen in interere plechtige kholodnost, ofitsialnost - kwaliteiten, geschikt inner ubranstvu, willen zeggen, van het toneel, maar in geen geval niet van residentiele huisvesting. Ok en, tussen andere dingen, plafony van openstelen-werken glas of khrustalya zal aanvullend splotches, en deze aanstootgevende rekening voor de ogen uitlenen. Is mogelijke variant met abazhurom, incluis zelve-maakte.

Torsher - meerdere hinderlijke osvetitelnoe oprichting van het mannelijk lid, echter het is handig door de beweeglijkheid. Het wordt overigens ingestellen nabij het bureau torsher fantastisch kan uitkrijgen de opheldering ervan komen bovendrijven in het werk ter vervanging bureau lamp of bustehouder. Maar op de bustehouder de voordeel bestaan van ander kin, het hoe resideert beneden de hand, niet per de avontuur het titel verrijst van Fransen bustehouders - hand.

Zal niet en pro kaarsstandaarden zich vergeten. Hun decoratieve verdisstes zijn zeker. Kaarsstandaarden niet door alle middelen naar enkindle, hun tegenwoordigheid en zo loopt charme en caloriek binnen. En heerlijk vindend levend yazychok laaien in novogodniuiu avond - die misschien prekrasnee!

Behalve het comfort, voor iedere verloving wordt genodigd hebben en totaliter bepaald osveshchennost. Worden ontwikkeld corresponderend standaardmaaten. Het is bijvoorbeeld, voor chercheniya osveshchennost het vlak van de tafel moet niet minder 500 liuxov, In de vertaling in de ontluiken naar de zwang taal deze wil middelbaar zijn: Gloeilamp door de mogendheid in 150 vatt in de versmaat overheen de tafel. Als gastvrouw doet shitem, dan dit 100 vatt op een afstand 20-30 cm. Als gelezen, tamelijk 60 vatt, verafgelegen van boeken of kranten ongeveer op polmetra. Myte posudy - 40 vatt en ook polmetra. Met de leeftijd behoefte schijnt voor elk meer intensief osveshchennosti. Herdenk erover, als in het appartement oudere persoon bewoont.

Hoewel kleur plafonov, abazhurov wordt door de fabriek van herkomsten geplannen, alle gelijk willen enkel adviezen geven. Koude toonen - blauw, blauw, alle dodenrijk viooltje van klein van nut zijnen voor osvetitelnykh apparata: Zij impart naar bezzhiznennost kamer belichtten. Opheldering zeer roert het animo van de persoon. Door de dag het wordt door de vorm en de waarde van het venster vastgesteld alsmede door het materieel, en kleur zanavesi. Door de avond opheldering totaliter is aangewezen op svetilnikov - van hun vorm, schikkingen en intensiteit. Het spiegelt zich misschien direct of af.

Lamp laagte situeerde overheen het diner-tafel, zhurnalnym stolikom, voor de sofa of de groepering van de zetels, imparts intereru intimiteit en situeert om en doveritelnoi conversatie te bedaren. Dit misschien bureaublad, visyachaya lamp, torsher of bustehouder. Alle zij moeten van zodanig vorm, zijn om en in dagelijkse tijdperk aangevullen ensemble. Voortvloeit ook om te weten die als jullie is blij laag povesite svetilnik rond de middelmaat van de huisvesting zonder de verbinding met meblirovkoi, toen het zal in de kamer dampkring geweten torzhestvennosti ontwikkelen, van maar in geen geval troosten.

Het is tevens, met behulp van wedstrijden van ontsteken en dodenrijk kan probed kamer onderkennend van node in onze realiteit ugolki voor recreatie, werken, ucheby, van de verlovingen geacht rukodeliem zijn. Lamp door misschien en specifieke decoratie interera. Vooral in die gevallen, wanneer ze is maakte door het hands van niet traditionele materielen of met benuttend van alledaagse thema's, voornamelijk bestempelde als voor helemaal andere doelen (producten van glazen, van de porselein, kleien).Complementarily op dit thema:

Omstreeks de stijl en comfort in huis
Kleurig klimaat
Zanavesi en karpetten
Meubeltje
Oud meubeltje op nieuwe knul
Standaarde planken – niet standaard interer!
Muur van standaard meubeltje
De eigenaardigheden van de toerusting van odnokomnatnoi appartement

Het is back | Begon