Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Zanavesi en karpetten

Zanavesi en karpetten, zijnde verschuldigd naar pragmatische betekenis en de macht van esthetische invloed, zijn een van de meeste belangrijke eerste beginselen van de toerusting van het appartement. Daarvandaan zelfs alles behalve lege kamer, bij wie zastlan seks en povesheny zanavesi, als vroeg als gaat gekleed, erin bestaan caloriek en comfort. Zanavesi noodzakelijk om met bijzonder tshchatelnostiu te kiezen, omdat venster en muur, waarover het het bevindt zich, allereerst, vallen iedere op, die perestupaet de dorpel van de kamer, en dit als vroeg als en eerst indruk bestaan van interera, van deze huisvesting. Zanavesi schijnen te zijn twee types: Gardiny en portery, en allen van hen de eigene praktische benaming heeft.

Gardiny dienen voor de verflauwing en de uitspattingen van het daglicht. Algemeen tussen groot ontvlammen begenadigde van het venster en door de van niet ontvlammen deel van dat muur, waarin het resideert, bestaat accuraat contrast jakkerende zicht. Gardiny stortende de directe toeloop van ontsteken, verminderen het en daarmede trekken invloed interera aan. Het is tevens, in dagelijks timen zij huisvesting behoeden van nieuwsgierige ogen. Voor gardin zijn gebruikte doorzichtige, doordringende en zachte doeken welk rondstrooien ontsteken, niet het verslinden. Kan ook gebruikt rooster, maar ondiepte, met de cellen van gelijkaardige waarde zijn. Zullen niet aangeraad worden, niettemin, om gardin cancellated materielen met de schilderstuken - door de ornementen en kleuren te solliciteren, naar gelijkaardige veter, omdat zij neravnomerno verzuimen hel en met betrekking tot beschikking wijken modern intereru af. Gardiny is aanraadde aan maken van wit doek of zeer bleeke toonen. Anders hun schilderstuk wordt opheldering overdacht en, vandaar, op de lichtgevende back-knarste van alle huisvesting welk van niet te allen tijde het is aanbevelenswaardig.

Functies concierge vergeleek met gardinami elk meer talrijk. Allereerst zij van node door de avond. Wanneer op de yard temneet en venster haltes de bron voor te leggen van ontsteken, het het is mogelijk en moet dichtbij porteroi. Deze wil enchance de dampkring van het comfort en zadushevnosti binnenshuis. Portery niet slechts huisvesting verdedigen van nieuwsgierige uitzichten, maar dienen als goed het smoorhi en akoestische isolatie. Venster, bijstere inktkoker gesloten porteroi van zacht doek met van niet door zeer strijken Bill van de kavels uit, verreweg kleinere achterw laat ophef. In koude maanden portery bewaren voor sogretyi in de kamer lucht van de aanslag met groot okhlazhdennoi het vlak van het venster. En dan sterkere zij worden gedraaid, des te better door hen smoorhi en akoestische isolatie gemaakt.

In de zomermaanden portery noodzakelijk en door de dag, omdat zij huisvesting behoeden van buitensporig osveshchennosti en zatenyaiut het, als in het dit er is noodzakelijkheid. In de zomer tijdperk voor de concierge tvloeit om dicht voor, maar het doordringende doek van de paardenstal kleur te benutten. Wordt aangeraad aan hebben van twee type concierge: Winter - dicht portery, en zomer - brindled zanavesi-portery van geschikt voor ieder seizoen van materieel. Portery kan van verschillende kleuren zijn, niettemin voortvloeit niet te vergeten dat dit zeer ruim met betrekking tot afmeting erop houdende geducht kleurig basis beinvloeden, tegen de achtergrond welk zal best deel van meblirovki geprojecteerd worden. Namelijk daarvandaan voortvloeit te nemen in de integrerende lichtgevende compositie verantwoorden van de huisvesting - meubeltje, zijn obivku, karpetten en t. D.

In de tegenwoordigheid van het karpet van brindled kleurend portery moet zijn van strijken toon assorting met de kleuren van het karpet uit. En, omgekeerd, brindled portery geoorloofd leix in odnotsvetnom karpet. De niet-inachtneming van deze voorwaarde zal uitdaging exasperation pestrote leiden tot. Kleur concierge misschien elk meer verzadigd, dan gardin, maar alsnog niet ook helder en niet zeer donker, omdat anders zo zij zullen verslinden van ontsteken een groot vele voor die, om te geven het weer.

In lage huisvestingen zanavesi moet alle muur - van het plafond tot toe seks dekken. Zo huisvesting wil visueel schijnen hoger boven Als kamer van normaal hoogtepunt, zij kunnen slechts tot toe het venster boord zijn. Het is het is aanbevelenswaardig, om zanaves of blind was van vdvoe shire venster of dat plaats welk dichtbegroeiden. Volop oborok wil impart hen bijzondere knapheid.

Naar de doeken welk wij obivaem meubeltje, ook worden bepaalde esthetische vereisten geproduceerd. Zij moeten van verse toonen zijn, toen kamer zal de aankopen, lichtend vooruitzicht betuigde. De meest gekomen boven voor obivki gladkokrashenye het doek van interessante structuur. Met hun bijstand kunnen worden diverse combinaties tussen losse thema's of in een en gelijke onderwerp gecomponeerd. Als obivochnaya doek met de schilderstuk, better, wanneer het is ondiep.

Ine het algemeen diepte in residentiele huisvesting dek door de karpetten, deur-onderleggers, diverse kovrikami en dorozhkami. Wat karpetten om te kiezen, waar en op welke wijze hen povesit of om uit te drukken, helemaal is aangewezen op de instelling. Zij moeten harmonisch behoren op ubranstvom huisvestingen, om de creatie ervan schilderachtige integriteit bij te dragen. Het is zo, bijvoorbeeld, als van obivka zetels en sofa - brindled, toen zij moeten odnotsvetnymi zijn. Wanneer meubeltje obita gladkokrashenoi doek, karpetten en dorozhki kunnen zijn brindled beslisten in onderdaan stijl van of helder modern colorings. Karpetten, meubeltje en muren moeten harmonische combine in kleurig houding. En hier voortvloeit om aandachtig stand te houden, maar niet skupo te kleurt, omdat dappere verbeelding altijd komt meer svezhesti en oorspronkelijkheid in de toestand binnen. Zodoende, in de keuze van het schilderstuk van de muren, de colorings van het meubeltje, van de karpetten en drapirovochnykh doeken worden gelijkaardige stemmingen gezien: Opzuiging om mnogotsvetnosti in ieder apart genomen component interera te ontwijken en in dat tijdperk om rijkdom en zvuchnosti krasochnoi gammy interera op de heel te bereiken.

In tijdgenoot interere iedere onderwerp hoe vult andere thema's aan, ervan hoedanigheid en artistieke verdisstes worden beschouwd en worden niet onsamenhangend geschatten, en in het aggregaat van rond het overblijfsel van de toestand, poosje afmeting is, allereerst, correspondentie ernaar deze toestand. Daarvandaan kleinere onderwerpt aandacht wordt iedere losse onderwerp betaald aan en meer - naar de verrichting van sopodchinennosti alle dit. En dit inevitably aandraagt wat hiernaast met de thema's helder, intensief met betrekking tot kleur noodzakelijkheid schijnt in de thema's zeer "kalm", odnotonnykh. Het is het is onmogelijke om garmonichnosti en artistieke integriteit in interere te presteren, als ornamentalny en veelkleurige wil en oboi, en zanaveski op het windows, en karpet, en obivka meubeltje, en doek stelen, en posuda op.

Besta van je welste aantal van omstandigheden welk kosten te analyseren zwanger raken, willen zeggen, de verstellend van het appartement. Algemeen adviseren te nemen in de vermogen tot plaatsbepaling verantwoorden van de kamers met betrekking tot de kanten van ontsteken. Dit hoofdzaak, maar nog niet belangrijkste voorwaarde. Wezenheid in de beschikking van de zelve leven van het gezin. Dit betr en te bekleedt: Ieder worden brosko bekleed, helder benuttend kleurig contrasten, en andere - prefereren sderzhannost in de kleur en fasone, en zelfs vsesilnaya mode zal niet veroorzaken hen worden izliublennym door de grondbeginsel gedragen. Dan, dit objectief de eigenaardigheden geeft van persoon - het verschijning, leeftijd, hebbelijkheden, beschikking weer. In kleurig gamme appartementen menig stelen gelijke doelstelling meewerken oorzaaken, hoewel osmyslivaiutsya zij, misschien, niet zo afzonderlijk vast. Het feit is dat kleur hoe esthetisch verschijnsel is is de meest subjectief in onze waarnemingsvermogen. De kleurig beslisen van het appartement misschien kaleidoskopichnym of, tegen, reservedly monokhromnym. Belangrijk leix om te snappen, naar chemu jullie richten zich, en dan in beide gevallen kleurig beslissing zal harmonisch.

Hoe aantreffen, wij opnieuw bedroegen noodzakelijkheid poznat zelve ons. "Jullie hebben in de kamer hoe-die mrachnovato", - kunnen naar gast zeggen. Er privyk naar het appartement mee lichtende ontsteken oboyami en stuwing porterami, en hier helemaal ander kleurig klimaat, en met betrekking tot contrast interer geschenen naar hem meerdere sombere een of anders. Niet maar meteen het razberetsya, bijstere inktkoker dit of slecht, en dan, osvoivshis, priglyadevshis en de stijl van uw huis verstaan, zal zeggen: "En weten, jullie hebben prachtig!.."

Kleur - de meeste actiefs van de direct toegankelijk van emotionele invloed in het appartement, daarvandaan niet generen zich neobychnostiu zadumannogo. Wij willen uitgaen van, meubeltje jullie hebben betreffende een gebetene - slechts naakte noodzakelijkheden (er is niet begeerte de sensaties verliezen van vrijje kamer). Zodanig kamer better om in hel toonen te weerstaan, en een muur over het algemeen "aan te kondigen in de natuur" naar erop ruim landschap met podsvetom - schilderachtig nastennoe panno of fotomontazh van meerdere werkbladen geschonken. En schijnen te zijn de toestanden van ander kin. Naar jullie is in de vooruitzicht instandhouding, oboi heeften nog niet, de vooruitzicht van de toekomst interera poosje unobvious opgepot. Behalve diva op de ledikanten, van zes boek-plank en televizora, niets niet. En hier is dit porternaya doek met de knippatroon af laat aan zo jullie priglyanulas over! Koop - van later zodanig materieel kunnen zullen niet zich ontpoppen, en jullie zullen sorry voor. Naar maar nu hoewel jullie het zal van node beneden zodanig portery om te ontwerpen en het overblijfsel van de, Oboi wil worden odnotonnye genodigd hebben:, beneden deze goudene kleur. Obivka sofa benaderde, op welke wijze ze bestaan, is blij neutraal, ingetogen. Als niet, het is mogelijk sshit gemakkelijk chekhol.

Tel naar karnizov want verblindt, die zij komen in otdelke beneden de boom, khromirovannye, aeneous vrij. Kleur karniza ook voortvloeit om in de rekening te nemen, om het kwam niet dissonansa over het algemeen kleurig gammu interera binnen. Als van deze gamma koude kleuren - blauwe, azuri-grijse, sering-blauwe, staal die better te verkrijgen karniz van fatsoeneerde diuralya - van het metaal van de koude dodenrijk, En wanneer van kleurig gamma alle kamer hartelijk (goudene, sinaasappel, hartelijke brink, tabachnyi kleuren), predpochtitelnee karniz van de messing of met roodachtig anodirovkoi, of beneden de boom. Decoratieve gobelenovye doeken kostuum niet enkel want verblindt of zacht meubeltje - zij kunnen wijd zijn gebruikt voor obivki poluperegorodok, otdelki nish in stellazhe voor de boeken of in de composities van boeken-plank en t. D.

Maar niet enkel dichte doeken succesrijk worden in interere gegolden. Goedkoope gemakkelijke kunststof materielen (obivochnye en drapirovochnye) aanblik zeer doeltreffend, als, bijvoorbeeld, naar protract door het doek een muur van de kamer, en alles het overblijfsel van de okleit odnotonnymi oboyami van andere kleur. Zodanig muur kan kompozitsionnym het centrum van de kamer worden. Het is bijvoorbeeld, alle interer alles behalve witte, slechts een muur - groen, met elegant, door doordringende goudene ornement. Erop knoopt alleen etiud in ingetogene doordringende glaswaar, en op de muur van de wasem van zachte zetels en laagte zhurnalnyi stolik op.

Wij hoopen die creatief in een stemming brachten lezer zelve zal aanzienlijk van andere vormen van de roman toepassing in interere decoratieve drapirovochnykh materielen en andere doeken openen.Complementarily op dit thema:

Omstreeks de stijl en comfort in huis
Kleurig klimaat
Opheldering. De hel cirkelen
Meubeltje
Oud meubeltje op nieuwe knul
Standaarde planken – niet standaard interer!
Muur van standaard meubeltje
De eigenaardigheden van de toerusting van odnokomnatnoi appartement

Het is back | Begon