Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Materielen van schoeien

Van de spant winnen meerdere de types van wijd rondgedeelde bouwmaterialen.

Pilomaterialy, omstreeks het bereik van de toepassingen welk in de constructie zelfs niet waarschijnlijk kosten en om te spreken, verdelen op de grondslagen onder, breedte welk overtreft maximale lijvigheid in 100 mm meer dan in 2 tijdperk, brusia, op welk en lijvigheid en breedte stileren elk meere 100mm, doellatten door de lijvigheid minder 100mm en de breedte van minder dubbeldik, en obapol of die elk meere gewoonlijk, gorbyl srez lateraal onderdeel brevna. Pilomaterialy kunnen met propylene zomen obreznye en zonder zodanig neobreznye, stroganye en nestroganye, doordringende, tot toe 35 mm op listvennykh en 40 mm op naaldendragende rassen, en vet zijn. Klein pilomaterialy hebben lengte tot toe 1 m, middelmaat tot toe 2 m en lang tot toe 6,5 m.

Voor bulkheads, van stenovykh panelen, dvernykh polotnishch worden drevesnostruzhechnye en drevesnovoloknistye borden, de aanvaardbaar door de methode van pressovaniya de delen van de boom, van svyazuiushchikh eerste beginselen en speciale toevoegingen gegolden. In de constructie worden gegolden drevesnostruzhechnye de borden van stempelen P3, drevesnovoloknistye komen zachte, polutverdye, firma en sverkhtverdye vrij.

Triplex hedenen van ons leien kleenuiu spant af. Ze kan 3, 5 of meer strata hebben. Werkbladen zijn meestal komen in de vorm van het plein met het kant door de grootte in 1525 mm vrij. De voordelen van de triplex met betrekking tot vergelijking hem gebruikelijke boom zijn egaal totaliter aanwijzing prochnost, de ruimere afmeting van het vel welk weinig koobitsya en rastreskivaetsya.

In de constructie, tevens, naar jullie ponadobitsya de volledige pakket van krepezhnykh producten draadnagels, shurupy, skoby, lussen, schuifsloten en t. D. Door alle middelen noodzakelijk glas, als een kleinst mogelijke hoeveelheid, is eenvoudig voor het windows, door de lijvigheid 23 mm. Noodzakelijke en instrumenten voor de voerend van de meeste diverse werken.Complementarily op het thema "Bouwmateraalen":

Bouwmaterialen
Konstruktsionnye materielen
Materielen gebruikt in samenstellend van de verdunningen
Krovelnye materielen
Teploizolyatsionnye materielen en producten
Otdelochnye materielen

Het is back | Begon