Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Kleurig klimaat

Kleur hoe een van decoratieve meewerken oorzaaken speelt zeer ruimere rol en in ubranstve interera, en in beslissend van artistieke vooruitzicht ieder bytovoiveshchi. Kleurig combinaties eigen, zoals muzikale melodieen, emotioneel vyrazitelnostiu en akkoord op persoon bepaalde psikhofiziologicheskoe invloed. Verschillende kleuren, en vooral kleurig combinaties, anders worden door ons vernomen, verschillende indruk verrichten, verschillende bonden veroorzaken, moreelen en gevoelen. Het is zo, rode, sinaasappel en gele kleuren worden algemeen met de kleur van het vuur, van raskalennykh metalen geassocieerd. Zij schrijven aan hartelijke een of anders toe. Verzettende hen - blauwe-brink, blauwe en blauwe-viooltje - worden met de kleur van de ijsje, van grozovykh oblakov en bewolking, shtormovogo zeeen geassocieerd. Deze kleuren - schrijven aan koude een of anders toe. Drenkte hartelijke kleuren visueel afstand beknoten, schijnen naar ons elk meere dichtbegroeid, dan koude en niet hartelijke kleuren drenkte. Daarvandaan kamer, muren welk worden in verzadigde hartelijke kleuren geschilderd, zullen minder vergeleken met gelijke kamer schouwen, als van zijn muur om in de koude of elk meer hel, hartelijke toonen te schilderen.

In de vooruitzicht interera van de domicilie kleur, alsmede en in de kostuum, exclusief belangrijke rol speelt. De artistieke smaakvermogen van yarche allemaal manifest in de deskundigheid om artistieke tselnosti en harmonische combinaties in de kleur van de muren, meubeltje, van de seks, van drapirovochnykh en obivochnykh doeken, kovrov, van keramisch en glas posudy en anderen toestand te presteren. Kleurig beslissingen in ubranstve kamers of appartementen kunnen de meest diverse, afhankelijk van afmeting en de vormen van de huisvesting, ervan benaming, de schikkingen van het windows en graden osveshchennosti natuurlijk daglicht en, tenslotte, van de neigingen, leeftijden van en bloed obitatelei zijn. Er is in staat mogelijke ruimere smaakvermogen beslisen van ubranstvo dat kamer basis of contrast kleurig combinaties, of, omgekeerde, izyskannye zachte tonalnye de transities van de kleur gestoken. Kleurig eendracht wordt bereikt en in die en in ander geval, hoewel de grondbeginsels van de beslissing zullen meteen tegengesteld. In de combinatie diverse kleuren invloed en vriend op vriend. Tegen de achtergrond andere of in de combinatie ermee werd hoe yarche. Combinatie een andere zal meteen tegengesteld resultaat uitlenen: Verzadiging, of de helderheid van de kleur brengt tijdperk verslappen door.

Vele schilderen domicilie of 'op welke "wijze het het was eerder", of 'met betrekking tot mode". Dit absoluut undu. Slepo mode ingenomen, kamer kan zijn maakte somber en niet prettig. Muren noodzakelijk om zo uit te monsteren, om hun kleur verhullene de achterstanden van de huisvesting en op gelijke tijdperk gebenadrukt ervan waard zijnen.

De skilful benuttend van de kleuren zullen ruimere mogelijkheden voor korrigirovaniya proporties, vormen en plafond hoogtepunten uitlenen. Toonen de optische invloed veranderen van de domicilie. Als laten wij, om huisvesting geleken onderaan (en dit wordt ruimer uiutnost) bereikt, wij moeten plafond verf in donkere kleur. En, omgekeerd, als huisvesting ontoereikend hoog, noodzakelijk om hel kleur, meestal wit te benutten.

Wat om te trachten als kamers smal? En hier schilderend kan naar ons helpen. Twee lange muren in hel doorzichtige toon afgeschilderd, bijvoorbeeld in de citroen, en muur in de diepte van de kamer - in het donker, wij zijn optisch willen huisvesting bekorten. Het is bijstere inktkoker, als plafond zal ook donker. Zo zal ongelukkige proportie gecorrigeerd worden. Wanneer tegengestelde muren worden in het donker kleur, en muur in de diepte van de kamer en plafond - in hel dat kamer aanblik anders hoger boven en geschilderd als vroeg zo.

Het is begrijpelijke dat keuze van de toon en het dichtheid zijn aangewezen op betonnen geval, maar nog bestaan enkel algemene grondbeginsels welk altijd in de macht. Noodzakelijk om uit te maken die onze huis moet verschaffen aan ons comfort is en tranquillity. Daarvandaan in de slaapkamer schilderstuk voortvloeit om kalme kleuren aan te dienen, als rezedovyi, ontsteken-grijse, viooltje en andere. Over het algemeen kamer wij kunnen ruimer disengagement toestaan. Belangrijkste, om alles werd naar algemeen artistiek doel onderworpen. Naar de kamers activeerde noord, meer hebben gelijk voor hartelijke toonen, en te draaide zich in het zuiden kant - koud.

Het is tevens, tvloeit om zodanig combinaties van de kleuren voor, hoe blauw met de brink, rood met bruine en andere te ontduiken. Schilderstuk huisvesting in 2 of drietal kleuren, wij kunnen combinatie van hartelijke en koude toonen benutten. Er is in staat bijvoorbeeld, baksteen grijs, vergelen met de viooltje, vergelen met blauw en t. D. Door alle middelen moet en witte kleur participeren: Zonder het het het overblijfsel van het schilderstuk alle uitwerking verliest.

Om te merken, naskolko de keuze van de kleuren is aangewezen op betonnen geval, willen voorbeeld leiden. Kleine hal schilderde contrast, aanblik shire, wanneer plafond en muur in de diepte - zwart. Als in uw salon lange muur bevindt zich tegen het venster, zijn volgt om in hel toon te schilderen, better alles in wit, om kamer visueel scheen elk meere monding, en beduidt - roomier.

Gelijkaardige voorbeelden kunnen worden groot gedeelte geleid. Maar het meeste karakteristiek - dit schilderstuk van de muren in de sigarenbandje. Bekleedt sigarenbandje verlengt of bekort cijfer alsmede binnenshuis ze kan korrigirovat niet proportionate proporties. Horizontale bef toepasselijk om in hogere kamers, vertikaal - in lager te maken.

Niettemin voortvloeit opnieuw om te benadrukken, van die boetseren in de selectie van de kleuren niet. Hoeveel evenmin theorized met betrekking tot vraag omstreeks de regels van de combinatie tussen hartelijke en koude toonen (in sombere, donkere activeerden noord huisvestingen - hartelijke kleuren en omgekeerd), omstreeks opwekkend (rood) en onderhandelend (blauwe en brink) kleuren, incontestable is dat feit welk persoon better van het alles ons gevoelen tussen de toonen welk het prefereert. Niettemin, in de keuze van de kleuren noodzakelijk te zijn zeer voorzichtig, omdat altijd bestaat toevalligheid vpast in bovenmatige - tonalno perenasytit huisvesting. In okleike kamers oboyami voortvloeit om te worden geleid door gelijke grondbeginsels, als in het schilderstuk. Het is better om ook brindled colorings te mijden. Zij snel bekommeren zich, brengen niet van wensten warmte toe en comfort, en, tevens, zeer noodzaken, ons tomen in de selectie het overblijfsel van de dekora in.Complementarily op dit thema:

Omstreeks de stijl en comfort in huis
Zanavesi en karpetten
Opheldering. De hel cirkelen
Meubeltje
Oud meubeltje op nieuwe knul
Standaarde planken – niet standaard interer!
Muur van standaard meubeltje
De eigenaardigheden van de toerusting van odnokomnatnoi appartement

Het is back | Begon