Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Omstreeks de stijl en comfort in huis

Wij willen beschouwen de domicilie alsof voor het eerst. Suitably hetzij erin? Het is gezellig? Het is verreweg, het comfort van het appartement neotdelim van zodanig besefen, op welke wijze knapheid, de eendracht van alle details van interera huisvestingen. Maar belangrijk whereat om in de rekening te nemen, vol-valuely hetzij erin om te houden rust, suitably hetzij om houskeeping, komfortno uit te krijgen hetzij gevoel ons eigen mensen, bestaan hier. De vele tientallen van het leven met betrekking tot prednachertannym overheen de standaarden menselijke psychologie veranderde. Wij floten naar eigene bijzonderheid. Typisch planning, typisch otdelka, zelfs rasstanovka meubeltje teeter in schitannykh varianten. En omdat als te-eigentijds gezellig brengt tijdperk dan door, wanneer in huis bestaan slechts uw "zapovednaya zone". Gelaten van niet kamer (helaas, dit poosje niet voor alle naar waarheid), maar ugolok, shkafchik, polochka, waar niemand zonder uw vedoma heeft geen recht zaglyadyvat, En niet daarvandaan die jullie slaan geheime correspondentie op, waarde - is eenvoudige deze "zapovednye zone's - belangrijke voorwaarde voor de instandhouding in de persoon van het gevoel zashchishchennosti, naiperveishego daaruit, dan van de rijwegen naar ons oorspronkelijk huis. En dit psychologisch niuans noodzakelijk om in de rekening alle te nemen, als jullie maken comfort niet voor de ogen, en voor de geest.

Om de domicilie handige, gezellige, prachtige - opzuiging, naar prisushchee alle mensen, ongeacht van hun leeftijd, broodwinningen, van de seks te maken. Echter meestal jeugd, onder andere jong gezin, botsingen in de werkwijze van de schikking met de moeilijkheden van bijzonder kin, achter welk - de afwezigheid van de ervaring, van praktische verrijkingen, van ustoyavshikhsya uitzichten. Daarvandaan en moeilijk molodozhenam in de eerst dagen van gemeenschappelijk leven. Voor wat in de eerst plaats bratsya, omstreeks dan in het eerst geval om over te denken? Hoe om muren of zastelit seks af te schilderen, wat karnizy en zanaveski om te kopen, hoe om kamers en hoe rasstavit meubeltje te belichten, om was roomily en specifiek?

Alle deze vragen zijn zeer belangrijk, voor van beslissend van allen van hen hangt de esthetische invloed van de domicilie af. Daarvandaan erin ubranstve voortvloeit om van enkel geknarste regel te observeren.Complementarily op dit thema:

Kleurig klimaat
Zanavesi en karpetten
Opheldering. De hel cirkel
Meubeltje
Oud meubeltje op nieuwe knul
Standaarde planken – niet standaard interer!
Muur van standaard meubeltje
De eigenaardigheden van de toerusting van odnokomnatnoi appartement

Het is back | Begon