Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye werken
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Balkon en lojiya

Hebb erop gingen op het balkon uit of in lojiiu, prettig om te presenteren die wij als vroeg als op de natuur boezem. Dit op 7 of 12 verdieping, wanneer naar alle canton treffen van ptichego vlucht aan?.. En nog prettig die evenmin spreken. Hoog of laagte, maar perestupil dorpel en ochutilsya in andere omgeving, slovno in andere wereld. En, overigens, dan hoger boven die obshirnei stelde kamer open!.. Bespreek! Psychologisch zodanig schakelend van het wereldje van het appartement in de ruime wereld van de stad of bebouwde kom, volgens de mening van psychologen, doet zenuwachtige voltage af.

Ja slechts dit fantastisch ugolku koppelend appartement met de natuur, dikwijls met betrekking tot onze eigen fout hopeloos niet vezet. Vzglyanite, chut hetzij evenmin op elk verheffing van gebruikelijke behuizing huis: Alle alledaagse leven slovno vyvernut verkeerd! Op verschillende vetkhie stoelen, oud kukhonnye tafels, en hier door talent van "de uitvinder" lojiya zorgvuldig is partitioned op meerdere kladovok. In de vele huizen van elk klimaticheskogo ceintuur menigte lojii over het algemeen naglukho worden door diverse glaswaaren - windows gesloten, parnikovymi en anderen, wat slechts regelden om te adapteren.

Balkon en lojiya - deze bijzondere eerste beginselen van het appartement en huizen op de heel, van oude porien oveyannye romantikoi. Natuurlijk, wijziging timt, en vandaag beneden het balkon komend op luidruchtige verkeersader, infatuated zal niet worden om serenady te zingen. Niettemin in moderne voorwaardes op de balkons en lojii de functies scheen, niet minder romantisch, en in dat tijdperk nuttig. Prachtig ozelenennye, zij alles meer dikwijls de rol spelen van natuurlijke antenne filter en akoestische barricade tussen straat en appartement. Niet kleinere en esthetische rol lojii in onze urban life. Niet in het appartement van andere basis welk zo zou hersenschim, hoe lojiya weken. In enkel appartementen ze werkelijk wordt door de natuur onderdeel. Ieder ontwikkelen hier blagoukhaiushchii alle zomer tsvetnik, andere prefereren om komend op het zuiden lojiiu door vast karpet wild vinograda te sluiten. En wanneer algemene uvlechenie eenheden vele zhiltsov van huis, groen gewaad kleren van de ongedeeld commonwealth lojii, preobrazhaya asketichnuiu de architectuur van modern typisch huis makende de sensatie van obzhitosti plaats en vermaak bytiya.

Het is overigens, menig met goed gevolg verbouwen hier tomaten en ogurtsy, ukrop en redisku, kinzu en petrushku, quitte aardbei en aardbei. En, natuurlijk, niet in behalf van de uitsparing van het geld kholit persoon de krokhotnyi kookgelegenheid tuin. Besta bijzonder caloriek en romantika in het dit vozrozhdennom de sensatie van autochtoone verbinding met land. Naar groen oazisam lojii worden van vogel gehoosd, en schijnt werkelijk oblagorazhivaiushchee persoon communicatie met de natuur.

De beschikking van de toerusting van uw prikvartirnogo ugolka natuur in de velen is aangewezene erop waarde met betrekking tot de voorkant van de verheffing naar en diepte. Het is natuurlijke wijze, ruimer lojiya zal de meeste diversified mogelijkheden voor organiserend van deze kamer uitlenen. Maar in egards van de zelve maken-beleive, van de scherpte van de voorstelling, deskundigheden roman om beslissend van de taak te naderen die hier vereffenen geen betekenis heeft. Het is eerder, omgekeerd: Om onverwachts prachtige beslissing voor klein lojii te vinden als naar-de quitte interesnee, omdat de "wereld van de natuur" hier helemaal krokhotnyi. Het is daarvandaan vooral belangrijk om met de schetsen te beginnen. Allereerst moet zadatsya door algemene voorstelling welk zal dan en compositie, en de zelve beschikking van de toerusting, en toelatingen brink ubranstva vaststellen. Wat jullie willen om - maximaal adumbral van de zon zone te krijgen of, omgekeerd, openen, maar met de linten van mee alle barriere kleurt met betrekking tot top en met betrekking tot bodem? Hoe zal dekorirovana muur in lojii, zullee wordt naburige otsek geschift, zal avond opheldering beslist worden? Misschien, naar jullie willen te houden rust hier of tamelijk shezlonga liggen? Niet hetzij noodzakelijkheid in vooral verhite klok pritenyat lojiiu? Zal hier vyvozitsya kind in calash?

Binnen het woord, lojiya kan echt thuis kuuroord worden. En voor allemaal het is noodzakelijk, voortzeggen, op de schetsen om de principled kwesties van zijn toerusting te beslissen. Vandaar zal en de beschikking van het apparaat van de dozen voor planten, van en verworvenheid noodzakelijke materielen en sadovykh instrumenten voor vykhazhivaniya uw tsvetnika en kookgelegenheid tuin wapperen.

Aanvankelijk omstreeks de dozen voor groen. Het is allereerst, zij moeten podvesheny absoluut betrouwbaar, zijn omdat eigentijds potentiele toevalligheid. Skoby voor striemend noodzakelijk voorzichtig om op prochnost te checken, bijstere inktkoker om hen naar de zelve doos te verhelpen alsmede naar de barriere van het balkon of lojii ongeacht van die, podveshen hetzij doos om of beren op het balkon bord ab extra te schermen. Na naveski dozen opnieuw de betrouwbaarheid controleren van hun striemend. Betrouwbaar kan worden beschouwd slechts striemend welk is in staat om verreweg ruimere rekening te verzetten, nezheli die welk het eigenlijk draagt.

Ab extrae doos oshpakliuite en verf buttery verf met betrekking tot preliminarily trakteerde bovenaards. De kleur van het schilderstuk better om groen te kiezen, van koude lommer, maar niet somber zodat verdrinken. Krichashche de helder kleuren van de dozen - blauwe, sinaasappel, geel, lichtend-blauw - de verheffing maken van huis brindled, en belangrijkste - niet assort met de brink ubranstvom zelve lojii.

Prachtig lojiya altijd trekt tot zelf - en vroeg door de morgen aan, wanneer hier komen op zaryadku uit, en door de avond, wanneer tussen dik, romantisch aanpuntte groen zamelt op recreatie gezin, ja en door de dag, voor "progulivaniya" baby in calash in... En thuis teruggegeven, jullie kunan niet worden achtergehouden, om vakantie zal niet uw knapheid lojiiu beschouwen. Het is begeleidende, nu ze als vroeg als van niet - von hoeveel andere slovno met betrekking tot gemeenschappelijk doel grote groene verheffing vormde met de lichtende ruikers van diversified kleuren...Complementarily op dit thema:

Omstreeks het ontwerp interera
Hal. Tref met betrekking tot odezhke
In de badkamer
Kookgelegenheid. Thuis-plaats vuren
Algemene kamer
Kinder kamer

Het is back | Begon