Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Kinder kamer

De invloed van huis, ervan situatie en dampkring op de formatie van de beschikking, van de hebbelijkheden en zelfs op de gezondheid van het kind begint daaruit direct, wanneer het zelve in eerst tijdperk kan hel van de lommer vertellen en dan zal om vormen beginnen en kleuren te nuanceren.

In elk huis geen niets duurder kind, niettemin, hoe dit noch eigenaardig, dikwijls in deze zelve huis voor hem niet plaatsen verblijft. En niet altijd met betrekking tot het tekort van het net kamer gebied. Ouderpaar eenvoudig vergeten die kinderen de wereld hebben, de belangstellingen welk hen noodzakelijk eigen ugolok, waarin zij konden leven als naar-de, als naar-kinder.

In het appartement welk gezin bezet met kinderen, kinder ook noodzakelijke, hoe algemene kamer, kookgelegenheid van en slaapkamer. Dan eerder kind zal de slaapkamer van de ouderpaar, des te better voor hem verlaten. Als, behalve algemene kamer en de slaapkamer van vrijje huisvesting er is niet, nauwelijks zal redelijk, om kind sliep over het algemeen kamer. Naar veel umestnee zelve ouderpaar te benutten voor slapen deze kamer opgeofferd, sommige, door de tweepersoonsbed en zijn sofa, en slaapkamer preobrazit in kinder vervangen. Als in het gezin van dvoe kinderen, zodanig antwoorden absoluut noodzakelijk.

In die gevallen, wanneer met betrekking tot dat aanleiding kind kun niet van losse kamer hebben, naar hem zonder mankeren voortvloeit af te rekenen tenminste zodoende bestelde kinder ugolok over het algemeen kamer of in de slaapkamer, waarin het kon bespelen of om te doen, niet stesnyaemyi volwassene, en, in zijn zwenk, niet vrezen die kan stesnit hen.

Rustend ugolok voor kind of kinder, naar de ouderpaar voortvloeit te proberen voor een poosje zelve om kinderen te worden, om toestand was succesrijk van het gezichtspunt kind, veeleer dan volwassene persoon. Meubeltje moet hier niet op corresponderen de proporties van kind, maar te zijn met betrekking tot zelve wezenheid, met betrekking tot richten zich kinder, veeleer dan is eenvoudig doddig.

Dikwijls de wereld verandert van baby's, daarvandaan en bestempelden als voor hen meubeltje moet zonder de moeilijkheid worden navolging achter de snelle vlucht van kinder hersenschim gereformeerd. Voor het heden gering stolikov en stoelen kunnen gebruikte de pakket van eerste beginselen, naar gelijkaardige dozen zijn. Zij zullen dienen en stolikami, en gering stulchikami en zich te draaien in de rijtuigen van trein stelde, in de cabines en in vele andere voor. En wanneer wordt wedstrijd beeindigd, kinderen met innerlijke hen door het gevoel op last van kunnen hen in kleine boekerij shkafchiki vervormen en dozen voor de speelballen en zodoende om de kamer te stallen. In de tegenwoordigheid van transformiruiushchikhsya eerste beginselen in kinder zal kleiner meubeltje en meer plaatsen voor de wedstrijden. In de begeerte te redden van de meere vrijje kamer van het bed van kinderen kan worden overheen andere gesteld beschikbaar. Deze voorstelling kon van behoorlijk wat roman en praktichnykh realisaties hebben.

Kinder meubeltje moet ontzagwekkend, niet wezen, niettemin, vlakte zijn. Zeer goed, wanneer accuraate hoeken erop worden uitgestreken, en zeer praktichno, als alle thema's kunnen aandrijven. Om te weerhouden naturalnyi de kleur van de spant, meubeltje dek door doorzichtige achromatic vernis. Anders zijn zeer met goed gevolg verf lakovymi of door buttery kleurt. Voor de vervaardiging van kinder meubeltje met het succes worden zodanig materielen, hoe getinax en diverse types callisthenics gegolden.

En wanneer kind podrastaet en gaat in school, leven en belangstellingen het wijziging. Voor de gering scholen-jongen noodzakelijk om aan het werk ugolok met het bureau en boekerij kleerkast te ordenen, omdat beet door beet boeekt voor andere zal beginnen om naar hem speelballen in te boeten. Deze thema's, niet algemeen van het meubeltje voor volwassen onderkennen, moeten worden zo ontwikkeld, om het kon om hen niet enkel tot toe het eind van school van maar ook instelling van hoger onderwijs te benutten. Exclusief geschikt in dit geval stellazhnye boekerij kleerkasten. Zij in gelijkaardige graad handig en voor kind, en voor-jongen scholen, als om erin zodanig eerste beginselen, op welke wijze plank voor de boeken, yashchichki voor de speelballen, grondslag, de horizontaal battens van kleine Zweedse muur in te sluiten. In het systeem van stellazhnogo boekerij kleerkast met het succes misschien inbegrepen en het bureau van-jongen scholen.Complementarily op dit thema:

Omstreeks het ontwerp interera
Hal. Tref met betrekking tot odezhke
In de badkamer
Kookgelegenheid. Thuis-plaats vuren
Algemene kamer
Balkon en lojiya

Het is back | Begon