Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Algemene kamer

Over het algemeen slapen kamer in het algemeen gedrag vrijje klok tussen volbrenging en - fantastische klok, gewijd aan conversatie, naar het lees, naar de muziek. Hier zeer dikwijls en edyat, en wanneer komen verblijf, hen zonder stesneniya nodigen hier uit.

Om te voorwaardes maken voor harmonisch protekaniya leven in het dit multifunctional huisvesting, van node was in staat om alle het kamer te verstrekken en om overeenkomstig meblirovku te selecteren. Belangrijke rol in dit luik de schikking speelt van het windows en deuren, omdat van hen hangen de geslachten van motie en kalme ruimtes af. Zodoende, allereerst tvloeit om deze lijnen van de deuren voorste tot toe de deuren van de slaapkamer voor, tot toe de deuren van het balkon en t d te vestigen., Om te eenzame ruimtes ontvangen, waar kan de gedeeld groeperingen van het meubeltje, naar overeenkomstige diverse functies van algemene kamer zich bevinden. Plaats voor edy moet buiten de deur zijn, in directe verbinding met de kookgelegenheid, ugolok voor recreatie - poblizhe om en t te ontsteken. D. In zodanig organiserende motie wordt vrij, en die, die houdt rust of werken, wil niet stesnyat.

Algemene kamer - dit allereerst adapteren voor recreatie, voor de compleet ontladend van zenuwachtige voltage en vernieuwingen van psychische en lichamelijke machten. Als het stond reeds bij, de rekreatiegebied better van allemaal om buiten het venster te situeren, als er heeften nog niet permanente werkplek geregeld. In het dit ugolke noodzakelijk meubeltje voor de zitplaats - lange sofa of takhta, twee-drie zetels en laagte stolik. Het is totaliter rechtvaardig, om te zitten en om te babbelen, om of poslushat muziek te achten.

Verschijning televizora over het algemeen kamer kan perevernut alle omgekeerd, als plaats voor hem werd vooraf, niet beschouwd omdat de correct benuttend van dit gereedschap behoeftes van besprekoslovnogo de inachtneming van het een aantal van de voorwaardes. Televizor moet worden zo gesteld beschikbaar, om kamer tussen het en plaatsen voor de zitplaats werd rijstrooken niet gekruist. Leix alsdan motie zal vrij blijven, en het is mogelijk zal kamer binnenlopen of om ervan uit te komen, niet stremen die, die overdracht ziet. Het is het is onmogelijk af te wijken gereedschap scherm naar het windows - zij zullen erin tijdens dagelijkse overbrengingen zich afspiegelen en om hun kwaliteit te verlagen. Het is het is onmogelijks ook om tv overbrengingen van boven dichtbij te zien, omdat, enerzijds, afbeelding wordt afwezige-uitgemaakte knipperende gewonnen en jakkeert ogen af, en met andere - zelve televizor straalt op dichte afstand ultrafioletovye straalen welk ook schaden zicht. Wordt aangeraad, om afstand tussen doorlichten en beschouwer was in 6-8 tijdperken meer van diagonali scherm.

Maar niet enkel handige en bijstere inktkoker ordende moet algemene kamer zijn. Het is van node ook te regelen om erin prettig te ontwikkelen, spel uspokaivaiushche, zadushevnuiu dampkring, om afjakkeerde door het dagblad zwoegen persoon kon houden rust. Daarvandaan hier muren kunnen zijn elk meer van toonen drenkten. Het richt zich om varieteit binnen te lopen, het is mogelijke een daarvan of achterdeel nishi verf in andere kleur. Obivka op de zetels misschien van gelijkaardig met betrekking tot structuur, van maar de diverse toonen van het doek. Als van obivka sofa odnotsvetna, podushki kan zijn maakte van verschillende kleuren. Deze wil lopen leven en varieteit in de huisvesting binnen. Niet minder beinvloeden akkoord evenmin van pragmatische betekenis skulpturnye, artistieke thema's, schilderstuken en bloemen. Hereto zij de meeste helder geven smaakvermogen weer en beschikking obitatelei makend in het appartement dat specifieke, individuele dampkring welk onderkent zijn van alle ander.Complementarily op dit thema:

Omstreeks het ontwerp interera
Hal. Tref met betrekking tot odezhke
In de badkamer
Kookgelegenheid. Thuis-plaats vuren
Kinder kamer
Balkon en lojiya

Het is back | Begon