Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye werken
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Kookgelegenheid. Thuis-plaats vuren

Kookgelegenheid in het appartement - "ondergeschikte winkel", maar niet duidelijk waarom namelijk hier hoost alle onmiddellijke gezin - om en, natuurlijk, poest "met het vuur, met de vurigheid" te communiceren. In dat tijdperk namelijk kookgelegenheid door de porie blijken te zijn de bron van het gezin lasten - niet in laatste wachtrij wegens zijn ontoereikende plein en de ongemakken van organiserend van alle functionele werkwijzen. Het is overigens, socioloogen opmerking die de laatste tijd bemanen alles meer dikwijls is beguile in de werkwijze van de toebereiding van de etenswaar. In dan het geheim van de wijziging van vekovechnykh tradities? Deels in de verzadiging van onze kookgelegenheid technologie, omdat ze-die altijd was udelom mannen. Maar materie niet enkel erin. Schoonheidsleer? Het is Real, moderne kookgelegenheid inkopen op vooruitzicht timt van de laboratorium, bij wie alle eerste beginselen worden in gemeenschappelijke technologische en esthetische ongedeeld gekoppeld. Toerusting vystroeno in gemeenschappelijk voorst: Koelkast, aan het werk tafel, moika, bord... Functioneel differentsirovany en alle capaciteiten met lichtend nakleikami - waar die; Merno werken vytyazhnoe apparaat; Het is tenslotte, allemaal leukers gewordene nieuwe pakketten kukhonnoi pot. Het is niettemin, om alles was prachtig, gezellig, suitably en in dat tijdperk niet standaard, - moet anders proberen, om, porabotat door het hands over te denken. Anders zelfs talrijke huisvestingen voor iedere ondiepe operatie niet enkel verzachten niet, en eerder werk compliceren. Hier is de enkele nieuwsgierig door explorers ontdekken.

Vrouw dagblad verstrijkt met betrekking tot kookgelegenheid meerdere kilometers gedragend hier meer drietal compleet aan het werk dagen in week. Voor 25 jaren oud respectievelijk doorwerken kookgelegenheid huismoeder peremyvaet voor het gezin van vier persoon berg posudy door het hoogtepunt in drie timen meere Moskou telebashni in Ostankine, t. Door hem. Overheen 1500 versmaaten. Dagelijkse gastvrouw niet minder 20 tijdperken bandes omlaag naar de koelkast, en op het dit wordt zover opnieuw van de streven, genodigd hebben dan voor het werk staand. Naar nu jullie als vroeg als zullen eigenaardige dat correcte keuze niet voorkomen en adapterend van de toerusting 'met betrekking tot de" kookgelegenheid zijn in staat om verbruikbaar door de gastvrouw tijdperk op 30%, en prokhodimoe het afstand - meer dan vdvoe in te krimpen! Wanneer kukhonka helemaal kleine, de boel van prokhodimykh kilometers, natuurlijk, verminderings, zato de complexiteit van de voerend van de operaties verreweg verbouwt, als wil niet rationalise het apparaat van iedere zone.

Zo, met wat om te beginnen? Belangrijkste: Proberen om de kukhonnoe economie in het systeem rond te leiden, waar letterlijk alle eerste beginselen vzaimosvyazany, met een uitzicht betreffende om te verzachten en om de prettige werkwijze van het werk te maken. En dan dit systeem begint om alle onmiddellijke gezin te discplineren, en orde in de kookgelegenheid wordt automatisch gehandhaafd. Zodanig in de zelve generaal uitzicht benadering naar de toerusting kookgelegenheden - van deze zelve oeroude en zelve ingewikkelde functionele knooppunt van onze appartement. Maar hier is andere waarneming, zou, zelve soboi razumeiushcheesya schijnen. De etenswaar toebereiding verplicht naar de inachtneming van de zuiverheid, en tussentijd waar-dat agglomeraat mikrootkhody, inzamelt stof nemen en t af. D. Ja en gebruik door het gas de speciale raffinage vergt van de lucht. Proberen om zuiveringen tussen moikoi te ontduiken en bord, aan het werk tafel, koelkast - in kazhdodnevnoi zuiverende zij zijn moeilijk van de toegang. Hoe evenmin eigenaardig, maar in onze eeuw deze taak vooralsnog wordt kustarnymi door de methodes beslist. Voor zadelki zuiveringen logementhouders diverse plastische gebouwen benutten, doordringende tandvlees, izolyatsionnuiu lint, plakmiddel verband en t. P., Oblagorazhivaya deze gebouwen zink belilami. En als jullie zullen ongedeeld vinden en doeltreffende methode reliably en prachtig om zodanig zuiveringen te sluiten, beschouwen die jullie maakten een type ontdekking, en niet zijn sorry want worden hen met andere een of anders onderverdeeld.

De varianten van adapterend van het meubeltje en toerustingen niet groot gedeelte. Een gebeten daarvandaan die op de kookgelegenheid bestaan van twee object, toestand welk moeilijk om - dit bord en moika te bewegen. Hoe merkt praktische werker, rasstanovku toerustingen te beginnen moeten met moiki. Moiku in het bijzonder niet podvinesh, omdat ze onbuigzaam wordt vodoprovodnoi en kanalizatsionnymi systemen, daarvandaan verwijderd vanwaar venster hoek, ine het algemeen podvedeny hygienische dienst lijnen, - voor de om haar de meeste geschikte plaats verbonden aan. Er zijn te allen tijde en stellen aannemersbedrijf in.

Omdat moika wordt voor mytia benoemd en verwerkend van de producten, vandaar, toerbeurt moet instrumenten en toerusting corresponderen. Juist boven moikoi hangen kleerkast-bakkende bakoven voor posudy op. Onmiddellijk borstelt, mochalka, ershi coulding direct toegankelijke - hen better om op de gedeeld, bijstere inktkoker coulded polochke te situeren. Terzijde van moikoi logisch om razdelochnyi tafel op te richten. Deze belangrijkste werkplek is op de kookgelegenheid. Daarvandaan hier moeten zijn en aan het werk instrumenten zijn messen, lepels, sbivalki, razdelochnye grondslagen, myasorubka, ovoshchechistka en t. D. Alle die het is mogelijke razvesit ten tafel of in shkafchike of stelen beschikbaar in de oppere protractile dozen van de tafel. In de zelve tafel worden opgeslagen niet portyashchiesya bakaleinye producten zijn bloem, suiker, zout, makarony, krupa, canned etenswaar. Onmiddellijk moet van de schotel-doek opknopen, rukavitsy welk kan worden verhit posudu genomen.

Verderop met betrekking tot motie - bord. Erover, op het hoogtepunt 60 santimetrov, het is aanbevelenswaardig om elektrisch ochistitel van de lucht op te richten. Dit gereedschap dient voor ulavlivaniya en de filtering van de wasem en luchten formeerde in de etenswaar toebereiding. Zijnend verschuldigd naar naar hem meubeltje en muren worden van vernietigende de invloeden van de wasem behoed. Om zuinig om arbeidsvermogen op elektrisch bord door te brengen, noodzakelijk om overeenkomstige posudu te hebben, de diameter van de bodem welk precies correspondeert de diameters van de verwarming platen.

Zodoende, in ons werd technologische knooppunt met betrekking tot de etenswaar toebereiding gecomponeerd. Voltooiing akkordom in deze compositie zal de koelkast installatie. Zonder kholodilnogo van de samenklontering moderne kookgelegenheid te presenteren het is onmogelijk. Wij alsmaar de gebrek ervaren van de tijdperk, daarvandaan kopen producten vooraf, portyashchiesya dierevel in de koelkast. Te situeren koelkast moet zo, om het altijd was beneden de hand en in dat tijdperk hinderde niet.

Kookgelegenheid zal type kopen, wanneer wij erin willen stellen diner-tafel met de stoelen of taburetkami in. Zelfs als kookgelegenheid minuscule, alle gelijke moet vtisnut deze thema's van de toestand proberen. In het accuraate tekort van de plaats kan zijn maakte plooi-back stelen of skladnoi op. Naar hem onder te worden zullen de ingestellen van skladnykh stoelen.

Televizor ook zal niet zijn toegeefl zijnen voor op de kookgelegenheid. Maar, sommige, doorlichten het moet niet zijn ook ruimer. Plaats voor hem kies zodanig, om het het is mogelijk was obozrevat van elk punt van de kookgelegenheid. Whereat noodzakelijke sobliusti twee voorwaardes: Eerst - podalshe van het bord, seconde - om op de scherm verschiat niet direct hel van het venster.

Tafel op de kookgelegenheid zastilat door stelen doek niet waarschijnlijk aanbevelenswaardig op. Better buckram met vrolijke schilderstuk, geschikt met betrekking tot kleuren of contrasterend met de kleur zanavesok, door de kleur callisthenics kukhonnoi meubeltje. Als jullie alle gelijk dringen bij tafel doeken aan, dan zijn doorzichtige film deken. En als stoleshnitsa van callisthenics, dan erop over het algemeen niet raadde niets stelit aan.

Bloemen is ongedeeld van node op de kookgelegenheid. Zij salutarily animo roeren, beschadigen de toestand monotonousness. Andere kookgelegenheid memoreert hothouse. Tamelijk nou wordt in interere kookgelegenheden smeris oeroude samovar gezien. Ja en modern elektrisch ook nog beantwoordt aan zijn toestand. Niet zeggend reeds omstreeks wat in de rijkdom van gasten en tijdens de thee plechtigheid het erbuit helpt zonder zich bekommeren alle om te dienen. Het is overigens, om te hebben mogelijkheid gezwind om samovar naar gasten over het algemeen kamer, noodzakelijk obzavestis servirovochnym stolikom op kolesikakh te dragen.

Als de kookgelegenheid plein verhuurt, bestaan besef om aan het werk zone van obedennoi te schiften, interessant de huisvesting kamer beslist. Dit kan zijn maakte met behulp van eenvoudig stelen-werk stellazha van de seks tot toe plafond vertrekkende sboku rijstrook tussen twee zones open. Deze toelating wijd variruetsya in het apparaat van de kookgelegenheden-veldfles in verschillende landen. Zodanig stellazh niet enkel functioneel, omdat encases vele kukhonnye toebehorens, maar ook esthetisch expressief. In de zone veldfles gevonden, wij in dat tijdperk worden van khlopochushchei gastvrouw niet geisoleerd en altijd gereed om het op de bijstand te bedragen, Maar, natuurlijk, gelijkaardig apparaat behoeftes overeenkomstig zapolneniya stellazha - hier allemaal moeten slovno op prachtig alsnog-leven schilderstuk zijn: Decoratief glas, thee serviz, helder termosy, khromirovannye appliances en vele andere die kan specifieke kukhonnoi dekoratsiei, verdeeldhei brengende kamer dienen.Complementarily op dit thema:

Omstreeks het ontwerp interera
Hal. Tref met betrekking tot odezhke
In de badkamer
Algemene kamer
Kinder kamer
Balkon en lojiya

Het is back | Begon