Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye werken
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

In de badkamer

In de badkamer van modern huis alsof blijft niet van de plaats voor individuele creativiteit - hygienische cabine helemaal ukomplektovana, hereto plein zijn wordt naar kleinst mogelijke hoeveelheid verkleind. Maar vernuftige persoon en hier zal vernemen behoudt het gerief uitbouwing voor. Het is metterdaad, hier knopen op kriuchkakh khalaty, polotentsa, shapochki, de diverse badkamers van appurtenant op... Zal niet better hetzij om alle te verbergen die in platte kleerkast, navesiv het op de deur? En materie niet stolko in de schoonheidsleer uiteindelijk, hoeveel in de vereisten sanitarii. Ja en prachtig hetzij, wanneer van onder het bad of umyvalnika vyglyadyvaiut waterbekkens, zandplaaten, stiralnye gruisen en anderen toebehorens, noodzakelijk, niettemin, namelijk in de badkamer? Polochka met de spiegel overheen umyvalnikom, doorgaans, ook het blijkt tesnovata voor vele noodzakelijk melochei. Maar hoe te zijn, als van vrijje kamer praktisch niet?

Om voor de badkamer "boezelaar", in de uitwerking, niet ook complex af te rekenen. Hier grondbeginsel van de constructie is aangewezen op het profiel van de zelve bad, en daarvandaan verlangt uitvoeringen met betrekking tot plaats, omdat profielen op verschillende baden verschillen. Maar sowieso helemaal modellen omhoog verstrijkt skruglennyi plank. Het-die en voortvloeit om voor adapterend van het hoofd van van hout obvyazki zodanig boezelaar met de plank mee bad te benutten. Obvyazku kan worden van de grondslag, de schrappen VAN DSP geschikte doellat volbracht. Natuurlijk, aan boord kan water slaan, daarvandaan het noodzakelijk oshpaklevat en om door buttery verf te schilderen. Anders praktichnee oblitsevat bovenste bortik fasonnym keramisch ugolkom of om grondslag diuralevym ugolkom af te schermen. Van hout vkladyshi-peremychki met betrekking tot de omlijning van de plank van het bad noodzakelijke om twee-drie plaatsen een aanvang te nemen, om te alle kleerkast verhelpen. Dvertsy boezelaar kan zijn maakte op de bef, om zakhodila voor andere, maar als naar jullie wordt verlangd om het gezicht vlak van de boezelaar-kleerkast beneden de tichel na te bootsen, alsmede om planken op inner kant dverets te maken, dan van noodzakelijk dvertsy raspashnogo gemeenschappelijk vliegtuig typen. Zijn mogelijke en andere varianten, bijvoorbeeld, met otdelkoi plastikom, matirovannym orgsteklom en t. D.

Als in het gezin de mensen bestaan van fatsoenlijke leeftijd, door de porie noodzakelijkheid schijnt in het apparaat speciaal stupenki voor het handige en verantwoorde gebruik van de badkamer. Aalglade seks en hoge natte plank kan voor oudere persoon door de aanleiding van serieuze verwonding worden, daarvandaan, behalve stupenki, het is aanbevelenswaardig om af te rekenen en speciaal poruchen, voor welk het is mogelijk zou ukhvatitsya komend bad zijnen of kwam ervan uit. Zodanig poruchni tijdperk brengen in de verkoop door. Belangrijkste - betrouwbaar om poruchen naar de muur aan te brengen. Stupenku tvloeit om pristavnoi (van hout) voor en, natuurlijk, paardenstal te maken.

Het gerief alle da's. En als in de houding van de individuele vooruitzicht van de badkamer? Met betrekking tot deze beweegreden van de mening raskhodyatsya. Besta bijzondere amateurs vannogo interera - zij zijn klaar worden gedragen dan ugodno, leix om deze plaats metterdaad dreamlike te maken. En hier is tussen advertisments aankondiging: 'Ik wil tichel kopen voor de badkamer met figurnym schilderstuk", 'Wll "marine golf kopen!" Natuurlijk, naar welk die schijnt prettige, misschien, namelijk thuis waterige procedures tussen "marine golf" zullen naar welk dat grotste vulling van dierlijke animo uitlenen en doen klemtoonen af? Op onze uitzicht, voor de badkamer, net zo voor alle hygienische knooppunt, "individuele uitdrukking" alle gelijk van niet belangrijkste. Ja en dan slechte badkamer, oblitsovannaya door gebruikelijke witte kafelnoi tichel, met goede schillen, spiegel en alle noodzakelijk? Eerste beginselen draaiende hoogstaandere gigieny en gerieven, als vroeg als zichzelf impart badkamer comfortabel en aangenaam aspect.

Kleerkast op de deuren van de badkamer maken velen een of anders. Het moet ondiep (8-10 santimetrov) zijn, als niet te om otkryvaniiu deur te hinderen, en belangrijkste - allemaal die erin wordt gesteld beschikbaar, moet niet gremet, om zich te verroeren, om te verschieten. Daarvandaan better alles om deze kleerkast voor khalatov te benoemen, van polotenets en anderen zachte dingen, en op de bodem kunnen worden een-tweetje polochki met hoog bortikami voor geordend wat die andere thema's. Kleerkast op de deuren kan zijn maakte ook niet met dvertsami, namelijk eigentijds kleerkast sloot, of in de vorm khlorvinilovoi of kleenchatoi shtorki op kolechkakh en twee metaal gericht geadapteerd naar de deur boven en op de bodem op kleine helling.

Opkweek, van inner muur shkafchika het is mogelijk, overigens, maken niet - het zal de zelve deur van de badkamer voorleggen. En hier is planka voor kriuchkov moet krepitsya als vroeg met betrekking tot obvyazke kleerkast. Het beton methode van striemend shkafchika naar de deur jullie specificeren zelve afhankelijk van zijn materieel en constructies.

Voor otdelki kleerkast kan gebruikt coulded oboi zijn. In dit geval prachtig lijken dvertsy, okantovannye met betrekking tot perimetru doordringende, bijstere inktkoker schilderde shtapikom. Als dit, helemaal gesloten shkafchik, boven en op de bodem noodzakelijke ventilyatsionnye openingen loskoppelde. Op dvertsu kleerkast het is mogelijke navesit en aanvullende spiegel - hiervan badkamer slechts zal in de prijzen vallen.Complementarily op dit thema:

Omstreeks het ontwerp interera
Hal. Tref met betrekking tot odezhke
Kookgelegenheid. Thuis-plaats vuren
Algemene kamer
Kinder kamer
Balkon en lojiya

Het is back | Begon