Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Hal. Tref met betrekking tot odezhke

Tref met betrekking tot odezhke. Toespraak zal niet omstreeks mensen, en omstreeks prikhozhei gaan. In handig appartement kun niet maloznachitelnykh, malozametnykh van de huisvestingen zijn. Dit kan worden op het voorbeeld prikhozhei geillustreerd: Zijn anderse naam voorste, door de corridor, en die en vreemd woord - hal. Om oppere kleren af te doen, povesit zijn, om plank pet aan te doen, pereobutsya, prichesatsya - deze manipulatie minuten bezeten. Het is toch, niettegenstaande kleine afmeting, nedolgoe de tijdperk van de zoek in prikhozhei, rol zijn zeer beduidend. En worden verwisseld die, die beschouwt hal hoe adapteren, waar moet kriuchki voor de kleren, spiegel, ja en op zijn.

Indruk omstreeks het appartement begint om van eerst trees te formeren. En als rechtvaardige verklaring welk treffen met betrekking tot odezhke die omstreeks de behuizing rechter met betrekking tot vooruitzicht prikhozhei. Hal moet door amiability verschillen en opryatnostiu, door alle de vooruitzicht alle ineens te schenken om te begrijpen, vriendelijk hetzij gezin resideert in het appartement, dan worden zijn obitateli ingenomen.

Hal - deze bezoekende kaart van het appartement welk staat bewijsmateriaal omstreeks de cultuur, smaakvermogen, uvlecheniyakh de logementhouders van huis door. Niettemin van hierboven otniud niet volgt conclusie welk belangrijkste zijn benaming prikhozhei - om gasten op te schrikken. Niet en opnieuw niet. Hal moet handig, allereerst, bestaan in het appartement zijn. Ze, doorgaans, resideert op de kruising van alle kvartirnykh dienst lijnen. Wanneer wij van een kamer in andere, onze weg praktisch altijd prolegaet door de hal doorberekenen. In prikhozhei moet gering taburetka zijn, stoel, en als gelaten ruimte mogelijkheden, dan en zetel, bij wie lekker opustitsya rechter na prikhoda en om meerdere minuten te houden rust.

In elk, zelfs minuut, prikhozhei alsnog moet worden plaats voor de spiegel gevonden, ervan is aanbevelenswaardige zodanig grootte, om erin het is mogelijk was om ons in alle wasdom te zien. Het bovenste boord moet op de hoogte 180-200 cm, en lager - 20 - zijn 40. Geen mogendheid voor de installatie van ruime spiegel, begrenzen middelmaat of gering in baroke glaswaar. Zijn kan worden precies gefabriceerd zoals voor schilderstuk.Terzijde van de spiegel tamelijk goed naar bolster boven polochku voor ondiepe thema's - raschesok, van klein cabases, van de handschoenen, van de oplossingen. Zal niet in prikhozhei zonder de planken of veshalok voor de paraplu's, sharfov, platkov ontberen. Planken in prikhozhei better open te laten - deze wil de diepte houden van de huisvesting, alsmede wil impart naar hem verzachten en raskreposhchennost. Als in prikhozhei natykaeshsya uitzicht slechts op stvorki ingebouwde kleerkasten, schijnt indruk kazennosti, zamknutosti. Hal wegens de propinquity naar het overblijfsel van de huisvestingen appartementen - handige plaats voor het apparaat van telefoneren knooppunt. Deze telefoon op polochke, waar worden gesteld beschikbaar ook telefoneren adresboek, opmerking-boek voor het archief, hengsel.

Meerdere woorden omstreeks de telefoon apparata. De laatste tijd de zij van stalen raznoobraznee met betrekking tot vorm, om te kleuren, constructie, naar de methode van de installatie, Kosten om waar te nemen die apparata mee de geslachten van "retro" kostuum eerder voor algemene kamer. Knopochnye handig. Besta apparata nastennye. Denk. Kan, voor de gering prikhozhei het zal totaliter geschikt zich ontpoppen. Besta van het aantal van telefonen welk het is noodzakelijk te draaien blij geregeld bezoeken - kinoteatry, winkels, de ondernemingen van de aanwending van alledaags leven. Het is mogelijk, bijvoorbeeld, mengsel van kartonnen kubik, op de kanten welk om de noodzakelijke aantallen van telefonen uit te schrijven. Kubik, okleennyi door krant kleuren, kan en de aantrekkelijke onderwerp van de toestand worden.

Bijzondere volledigheid impart naar de plank corridor van de grondslagen - een type panelen op het hoogtepunt 70-75 santimetrov van seksen, met otstupom van de muur op 2.5-3 santimetra. Door de boom kan worden van en nalichnik invoer deuren geordend. Predstavte, hoe zal bustehouder op de spiegel lijken. In smalle corridor zij moeten met betrekking tot mogelijkheid elk meere molteken zijn, is mogelijk, met speciaal shchitkami-reflectors.

Nu omstreeks veshalke in de toegang. Voor smalle corridor, zeker, kosten om zijn buiten vleermuis zich te ontwikkelen. Benut zelfde grondslagen, doellatten of battens, wat mikten op planken en bortovykh panelen, omdat belangrijk integrerend gevolg. Kriuchki diverse vormen, van de kleur en materielen bestaan in de verkoop. Maar memoreren: Hier allemaal mocht worden algemene oplossing verbonden aan. Toen jullie hebben schijnt de gering ensemble respectievelijk is esthetisch besef-lager utilitarnykh thema's.

Als klein voorste alles behalve plein in het plan, bestaan besef om plank met betrekking tot perimetru muren te begrenzen. Zodanig antresoli moet breedte elk meer 25-30 santimetrov niet hebben. Alle-die? Maar prikinte hun samenvatting pleinen en volume - het blijkt, op zodanig antresolyakh wordt massa van de dingen gesteld beschikbaar. Besta erin en het voordeel is een gerief van het gebruik: Alle dingen op het type, en te verwerven ook niet van hen stileert niet van evenmin bekommeren zich. Maar niet niet geworden voorste met zodanig antresolyami visueel strak? Ja, deels nog hier bestaan bepaald rezon, anders hier is van deze drie kostuum-geval zal stof nemen besluiten op de kleerkast in de kamer, ontijdig obuv in polietilenovom tas ulyazhetsya waar-die beneden de sofa af. En zandplaaten met de verven en anderen economische dingen? Hen waar det? Het zal noodzakelijk rassovyvat met betrekking tot verschillende hoeken en door de dozen. In de verbetering van klein appartement te allen tijde het is noodzakelijk iets worden gedragen, om te elk meere hoofdzaak bemachtigen. Hier is en in dit geval: Antresoli gelaten ruim kamers ok, en hal in skilful zijn obygryvanii het blijkt quitte roman. Met betrekking tot het plafond centrum zal blij diep "caisson" vormen, vliegtuig welk kan worden in de helder kleur of vykleit oboyami met ruime ornement, imitiruya raspisnoi plafond geschilderd. De meest anecdotic in zodanig voorste kan zijn opheldering worden. Antresoli zal visueel gemakkelijker schijnen, als om podsvet met behulp van odnolampovykh liuminestsentnykh svetilnikov af te rekenen.

In voorste volgt om leix absoluut van node van functioneel gezichtspunt meubeltje (veshalku, doos voor obuvi, spiegel, huisvesting voor de paraplu's) te stellen beschikbaar. Het is het is aanbevelenswaardig, om alle mogelijke eerste beginselen van de toerusting werden naar de muur aangebracht: Dit verzacht ukhod achter de seks, niet door adumbral meubeltje. Met betrekking tot gelijke voorstellingen tvloeit niet om seks voor, in het algemeen pokrytyi linoleumom, evenmin kovrikov aan te doen.

Nishi, niet zeer diep (tot toe 30 cm) en diep (tot toe 50 cm) die met betrekking tot aanleidingen ontwerpen op de tijdperken er zijnen in voorste, zeer handig voor veshalok. In minder diep nishakh veshalki rekenen als op quitte muur af. Het voordeel van hen houdt in wat oblitsovyvaetsya maar achterdeel nishi, en knopende erin kleren niet zadevaiut langsvarend met betrekking tot voorste in. In diep nishakh in de zelfde Bask kleren knoopt op plechikakh welk op, in zijn zwenk, podveshivaiutsya om naar gesituerde parallel te versperren of loodrecht muur, en, vandaar, wordt niet verfomfaaid. Voor de ruimere instandhouding van de kleren nishu kan worden zanavesiu gesloten. Diep nisha misschien ordende, hoe ingebouwde kleerkast met skolzyashchimi dvertsami, waar behalve die bekleedt welk beer voorlopig, voet bij stuk houden ook en seizoense dingen. In beide types kan worden begiftigd, niet afraiding om motie te stremmen, sunduchok of huisvesting stelen voor obuvi open, huisvesting voor de paraplu's, polochku, waarover kan worden baal of ergens toe andere, nadevaya of doende oppere kleren geputten. De enkele dragen voorste boek-plank of stellazhi binnen. Te maken dit tvloeit leix in uiterst geval voor. Boeekt de elk meere geschikte onderwerp van de toestand voor het bed-huiskamer, nezheli voor prikhozhei. Hoewel als zoals de counterfoils van de boeken op de invoer deur - van de bezwaren niet.

Elektrische toonbank zal niet elegante een of anders roepen. Misschien, wegens dit het nazoilivo lezet in de ogen. Het is better te dekken het speciaal shkafchikom zonder kweken muur op. In het dit shkafchike kan worden administratie voor de voldoening voor het appartement, elektrische arbeidsvermogen, gas, telefoon opgeslagen. Schilderstuk, vat met de kleuren, zonder de twijfel, zal hal versieren. Nastennyi kalender zal niet toestaan te fluiten naar bystrotekushchem tijdperk.

En hier is de onverwachte toelating van laatste compositie prikhozhei. Op de muur razvesheny in voorzichtige ramochkakh de foto's van de vrienden van huis. Kan worden verwacht die door hem zal prettig gekomen in huis, waar zo eerbiedig demonstreren de goedgunstigheid en aandacht. Zin whereat om mening Gete te zinspelen op: "Persoon geportretteerd door tierige kunstenaar op de kamer, zal niet voor ons ook ruime plaats verlangen. Zo kunnen worden om de onszelf alle de vrienden ingezameld..."Complementarily op dit thema:

Omstreeks het ontwerp interera
In de badkamer
Kookgelegenheid. Thuis-plaats vuren
Algemene kamer
Kinder kamer
Balkon en lojiya

Het is back | Begon