Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Omstreeks het ontwerp interera

Behuizing - dit van niet vierkante meteren, niet past en moderne alledaagse technologie. Dit, zoals, houdingen tussen mensen en dingen. Het is mogelijk eenvoudig brengen van mebelnogo winkelen gevolg (maar hoe eentonige moderne appartementen!), En kan bed heden sozidatelem van de domicilie zijn, hoe odukhotvorit het, privnesti ergens toe de, omdat iedere persoon is een persoon. En dan behuizing draait zich in huis, waar bijstere inktkoker en gezellig allemaal.

Comfort wordt niet gekocht, het wordt gemaakt. Appartement misschien krokhotnoi en begroeten, en kan - groot en niet prettig. Voorteken gezellig, van handige domicilie - eenvoud. Veld bloem is ongedeeld, maar hoe perfect en krasiv! In handig appartement moet niet zijn niets barok, pretentsioznogo. Niet terpit ze en pokaznogo rijkdom. Wij willen herdenken wijsheid oeroud: "Als afwezigheden intellect om eenvoudig te maken, maken verkwistend".

Te regelen behuizing kamer moet zo, om het niet jullie omcirkelde, en jullie leefden erin. Thuis vuur-plaats kan en moet gezin consolideren. In gelukkig huis altijd dribbelen om eerder te slaan, omdat er geachte mensen, geachte boeken, noodzakelijke en handige dingen gemaakt of werkten door jullie bij.

Huis - deze plaats, waarin persoon machten herlaadt na dag zwoegen, waar er communiceert mee de huisgenoten, vrienden accepteert, waar tsarit de dampkring van het evenwicht. Huizen er is een begeerte naar addict naar de speculaties, om kunst te doen, worden gegastvrijheidd verlenen aan. Residentiele omgeving de ontwikkeling roert van persoon, formatie het op welke wijze persoon, wordt het animo overdacht, houdingen tussen onmiddellijk gezin, van de domicilie in de velen hangt de succesrijke opvoeding van kinderen af. Als tufli zhmut, hen kunnen worden rastyazhku gezwicht. En als in het appartement jullie voelen ons, ziek dooie akkertje, ongelegen dat dit branden om meer moeilijk bij te staan.

Met betrekking tot domicilie kan worden omstreeks de manier van leven van het gezin, zijn smaakvermogens, vooringenomenheden, de hoogte van de cultuur beoordeeld. Het moet worden voor de toebereiding ondergebracht en de toelating van de etenswaar, van slapen, van recreatie, van diverse verlovingen, van de slaand van de dingen en thema's, van hygienic procedures, van de opvoeding van kinderen. In het appartement persoon moet sensatie polnokrovnoi leven ervaren. Het is begeleidend, hier toe ons better de woorden te leiden van onderkende architect Le Korbiuze die zei verheven en poetichno: "Domicilie - deze mogelijkheid vrij om zich te verroeren, om te staan, om te liggen; Om prokhladoi zich te verlustigen in of warmte, om te houden rust, om in de bezinning te dompelen... Domicilie - deze mogelijkheid om gezin componerende de koppeling van de eeuwige ketting van het leven te hebben; Deze kamer, noodzakelijk voor het gezin radostei".

Was tijdperk, wanneer de opzuiging van persoon oblagorodit de domicilie andere tijdperk werd vergast nauwelijks niet hoe ondertekenen meshchanstva of snobizma. Dikwijls lelijk veshchizm manifesteerden in ongeremd nakopitelstve, werd geidentificeerd met natuurlijk wensen persoon moeten voor ons prachtige en handige domicilie ontwikkelen. Nu domicilie haltes te zijn ongedeeld utilitarnoi "omstreken" - alle meer geregeld bezoeken deze object esthetische osmysleniya persoon zelve ons en het leven.

Belangrijk en andere: Vele mensen, otdavaya het deel van de recreatie naar de verbetering appartementen of kamers rustend interer eigen hands, maken dit niet daarvandaan die kun niet noodzakelijke dingen in de winkel, en van natuurlijke opzuiging naar de kunst verkrijgen.

Het is nieuwsgierig die namelijk in zodanig intererakh algemeen niet zien geacht, "stijlvol" meubeltje - evenmin onderkende "anteev", evenmin monumentaal, hoe nadgrobiya, van de muren met het complex kervend en brons furnituroi. Alle hier is ongedeeld, natuurlijke wijze, en wordt daarvandaan zonder de moeilijkheid en vrij geademd.

Andere appartementen gedurende lange tijd worden herinnerd. Hier is, bijvoorbeeld, met betrekking tot alle perimetru muren een van kamers gaan stellazhi met de boeken, en alle veld van de muren overheen hen is bezet door het schilderstuk - landschappen in eenvoudig van hout glaswaaren. Zo en het schijnt, van die dit venster in de natuur - odnotonnyi back-knarste oboev hindert niet liubovatsya schilderstuken.Complementarily op dit thema:

Hal. Tref met betrekking tot odezhke
In de badkamer
Kookgelegenheid. Thuis-plaats vuren
Algemene kamer
Kinder kamer
Balkon en lojiya

Het is back | Begon