Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Obivka dvernykh poloten met utepleniem en zvukoizolyatsiei

Voor utepleniya en zvukoizolyatsii dvernykh poloten zijn gebruikt porolon, maty van vaty, voilok en t. P., Die af vanboven worden plenochnymi door de materielen op tkanevoi basis - viniliskozhei, gedekt alsmede door dermatinom of buckram.

Alvorens beginneling werken dvernoe canvas, net zo in okleike plenochnymi en kadet materielen, noodzakelijk om van de lussen, naar het bed op twee taburetki en posnimat kastelen en hengsels los te branden. Bestempelde als voor obivki materieel prirezaiut met betrekking tot de afmeting van dvernogo canvas met reserv120... 150 mm met betrekking tot perimetru. Teplozvukoizolyatsionnyi materieel snijden en bed op het vlak van dvernogo canvas zo, om met betrekking tot de deur omlijning vrijje schrap verbleef door de breedte8...10 mm voor de bekleding striemend. Nesten voor de installatie van de kastelen en handelt van node ook om van teplozvukoizolyatsionnogo materieel met te louteren die, om in hun installatie na obivkidverei handelen en kastelen dicht prilegali naar het vlak van dvernogo canvas. Dan de bekleding materieel bed van poverkh teplozvukoizolyatsionnogo materieel; Een van het kanten voegen vdvoe en door pribivaiut oboinymi draadnagels met breed bonnets met de tree toe80...100 mm naar een van de kanten van de deur met betrekking tot hoogtepunt. Volgend materieel van strijkend volgt nesilno om met betrekking tot lengte te rukken en te repare dichtbij bespijkert tegengestelde kant eind viniliskozhi vdvoe geplooid.

Zodoende, met het zwak natyazhkoi, repare en het overblijfsel van de kanten van strijkend. In striemend van het materieel van strijkend oboinymi door de draadnagels beneden bonnets kan worden sigarenbandje gefabriceerd van de smalle sigarenbandje van gelijk materieel, boorden welk zagnuty naar binnen geputten. Na de beeindiging van obivki een kant van dvernogo canvas, als noodzakelijk, in gelijke opeenvolging obivaiut en andere. Dan prodelyvaiut openingen in de doeken van strijkend en vestigen kastelen en hengsels.

Voor perekrytiya openingen pritvorov deur met betrekking tot omlijning dvernoi dozen back moet steunen naar dvernomu canvas (in otkryvanii naar binnen) pribivaiut cilinder fabriceerde van de schrap van het materieel van de bekleding door de breedte80...100 mm. Met het dit uitdraaien op uitzicht schrap voegen vdvoe toe, en in de verkromming plaats verzamelmap steken van teplozvukoizolyatsionnogo materieel door de diameter15...20 mm en proshivaiut met betrekking tot lengte. Kreeg vandaar dat cilinder prizhimaiut met betrekking tot omlijning naar het gezicht vlak van de deur en aanhechtsel naar de doos door de molteken beeindigen gevormd na proshivki. Krepyat cilinder oboinymi door de draadnagels met de tree80...100 mm.Complementarily op het thema "Okleika oboyami":

Materielen
De keuze van de materielen voor otdelki
De toebereiding van vertoont zich
Okleika vertoont zich

Het is back | Begon