Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Krovelnye materielen

Als boekband materieel is gebruikt asfalteren, het product van verwerkend van de olie. Ons zullen interesseren maar constructie bitumens bestempelde als BN, en krovelnye BNK. Van de cijfers ingestellen na de postzegel, bijvoorbeeld, BN90/10 of BNK90/40, voorop kwalificeert temperatuur het razmyagcheniya, seconde temperatuur, bij wie in asfalteren het is mogelijke votknut naald.

In krovelnykh de temperatuur arbeidt van de dooi van gegolden asfalteren moet niet zijn kleiner 80~90 °C. Geweekt asfalteren krovelnyi karton, winst ruberoid gedeeld op krovelnyi, podkladochnyi en izolyatsionnyi. Krovelnyi postzegels PKK50OA, RKK400B, RKK400V wordt de opper stratum van strijkend gesolliciteerd, heeft pylevidnuiu posypku van inner kant en krupnozernistuiu met uitwendige. Indexeer 350 bedoelt dat dit stempelt ruberoida kan gebruikt voor gidroizolyatsii, van de lager en bovenste stratum van het dak zijn. Slechts voor lager strata en gidroizolyatsii postzegels rijden met de index300.

Tol onderscheidt van ruberoida wat hedenen van ons ook krovelnyi karton, maar weekte door de teer. Het gebied van geldend van verschillende postzegels het gelijke indices bezit.

Krovelnoe ijzer (stalen tonkolistovaya krovelnaya) komt door de lijvigheid van 0.35 tot toe 0.8 mm, de lengte van het vel wijzigingen van 710 tot toe 200mm, breedte van 510 tot toe 1000mm vrij. Behalve de eenvoudige werkbladen van zogenaamde zwarte staal, vrijlating en zinced welk op 25% tyazhelee.

Tichel van obozhzhennoi pressovannoi klei komt molteken banded vrij, de meeste zware, vierkante meter zijn weegt 60 kg, pazovaya shtampovannaya 50 kg, pazovaya banded en konkovaya af.

Van nieuwe macrobiotic en praktichnykh krovelnykh materielen willen roep metallocherepitsu presenterend van de onszelf het stalene vel van diverse profiel met polymer strijkend van poliestra, plastizola en t. P. Vierkante meter beklemt het een gemiddelde 4,5 kg.

Naar krovelnym materielen ook houden vrijgemaakt door de industrie kadet (ruberoid, ekarbit, tol, pergamin e.a.) stand. Ruberoid izgotovlyaiut propitkoi speciaal karton door zachte olie krovelnym asfalteren met navolgend strijkend van twee kanten dichtbij weerspannig asfalteren en de toepassing van vast materiaal stratum posypki. Komt meerdere types ruberoida krovelnyi, podkladochnyi, naplavlyaemyi, ekarbit vrij.

Krovelnyi ruberoid krupnozernistuiu posypku met het gezicht en pylevidnuiu van lager kant, wordt nastilki de opper strata van krovelnogo karpet gesolliciteerd. Komt in de kadetten door de breedte 750, 1000 en 1025 mm, Massa van de kadet vrij21...37 kg, het plein van het karpet 7,5 of 10 m2.

Podkladochnyi ruberoid pylevidnuiu posypku van beide leden, is gebruikt voor nastilki de lager strata van krovelnogo karpet. Breedte polotnishcha wat op gebruikelijk ruberoida. Massa rolen22..30 kg, het plein van het karpet 10 of 15 m2.

Naplavlyaemyi ruberoid presenteert zware-overhandigde kadet materieel, van aanvaardbaar propitkoi krovelnogo karton door zachte olie bitumens. Met betrekking tot benaming het podrazdelyaiut op krovelnyi en podkladochnyi. Van gebruikelijk ruberoida het verschilt wat het nakleivaiut zonder mastik door middel van rasplavleniya de verdikkingen van pokrovnogo stratum door de verwarming. Komt in de kadetten door de breedte 750 vrij; 1000; 1025 en 1050 mm. Massa kadet31...37 kg.

Ekarbit ook izgotovlyaetsya op de basis karton geweekt dichtbij asfalteren, met pokrovnym door stratum van polimerbitumnoi compositie bitep. Afhankelijk van postzegel ekarbit kan worden het apparaat van bovenste stratum (EBK-4201, 5, EBK-4202, 0, EBK-5003, gesolliciteerd 0) van en de lager strata van het karpet (EBM-3501, 0, EBM-4201,5). Breedte plotnishcha 750; 1000; 1025 en 1050 mm. Massa kadet21...35 kg, het plein van het karpet 5 en 10 m2.

Stekloruberoid wordt op steklovoloknistoi basis verricht. Afhankelijk van type posypki op voorst het podrazdelyaiut op de postzegels: SRK met krupnozernistoi, SRI met cheshuichatoi en SRM met de ondiepte of pylevidnoi posypkoi van twee kanten. Wordt apparaat de opper en lager stratum van krovelnogo karpet gesolliciteerd. Komt in de kadetten door de breedte 950, vrij.. 1000 mm. Massa kadet 23 kg, het plein van het karpet 10 m2.

Tol krovelnyi en gidroizolyatsionnyi winst van propitkoi krovelnogo karton kamennougolnymi of door slantsevymi degtevymi producten met navolgende toepassing op bovenaards mineraal posypki. Krovelnyi tol gebruik voor het apparaat van de opper strata van krovelnogo karpet, gidroizolyatsionnyi voor de bescherming van uvlazhneniya constructie constructies. Komt door de kadetten door de breedte vrij1000...1050 mm, Massa van de kadet22...28 kg, het plein van het karpet 10 m2.

Pergamin izgotovlyaiut propitkoi krovelnogo karton door zachte olie bitumens, In de wijzigingen als podkladochnogo materieel beneden ruberoid. Komt in de kadetten door de breedte vrij1000...1025 mm. Massa kadet 26 kg, het plein van het karpet 40 m2.

Naar asbestotsementnym krovelnym materielen bijvoeglijke bepaling asbestotsementnye borden en profiled werkbladen. Deze producten winst daardoor solidification otformovannoi mengeling van de asbest, portlandtsementa en gieet.

Asbestotsementnye borden vrijlating langwerpig (door de afmeting 400x200x4 mm), incluis met twee obreznymi hoeken, en shestiugolnoi (met maximale afmeting 400X400X Kh4 mm) formeert. Het is tevens, izgotovlyaiut ook dobornye producten regionale tichels en konki. Borden kunnen worden met betrekking tot alle lijvigheid of slechts met betrekking tot vlak geschilderd. Profiled (krullend) asbestotsementnye werkbladen, incluis gebruikelijke, middelmaat, van hoog zwaar-overhandigd en profielen verenigde, vrijlating van diverse hoogtepunt en de tree van de golf.

Asbestotsementnye de krullende werkbladen van gebruikelijk profiel izgotovlyaiut in ingestellen met de details voor het apparaat van het dak konkovymi, hoekig en lotkovymi. Konkovye details worden voor het apparaat konkov, hoekig voor het apparaat van de transitie van skata dak naar dymovym en ventilyatsionnym tabakspijpen en t benoemd. P., Lotkovye voor het apparaat vodostoka. Werkbladen vrijlating door de afmeting 1200x686x5, 5 mm. De gegolfde tree stileert 115, hoogtepunt 28 mm. De werkbladen van de middelmaat profiel 40/150 ook izgotovlyaiutsya in ingestellen met de details voor het apparaat krovel. Zij kunnen 8 of semivolnovoi profiel hebben. De lengte van de werkbladen 1750 en 2500, breedte 1130 en 980 (consistent met acht en semivolnovykh), lijvigheid 5,8... 6,0 mm. De tree van de golf 150, hoogtepunt 40 mm. De ingestellen van de details naar de werkbladen wordt konkovymi door de details (superceded en superceding) aangevullen.

Asbestotsementnye de krullende werkbladen van hoog profiel 51/177 hebben transversal semivolnovoi profiel, lengte 1750; 2000 of 2500 mm, breedte 1150 en lijvigheid 6 mm. Het hoogtepunt van de golf van zodanig werkbladen 51 mm componeert met de tree 177 mm.

Asbestotsementnye de krullende werkbladen van zwaar-overhandigd profiel hebben shestivolnovoi transversal profiel. De lengte van de werkbladen 2800, breedte 1000, lijvigheid 8 mm. Het hoogtepunt van de golf 50 mm in de tree van de golf 167 mm. Naar zodanig werkbladen wordt de pakket van de details incluis konkovuiu, tussentijd, grebennuiu en hoekige details beschouwd. De werkbladen van verenigden profiel komen in ingestellen met de details vrij. Zij hebben shestivolnovoi profiel, lengte 1750; 2000 of 2500 mm, breedte 1125 en lijvigheid 7,5 of 6 mm. Het hoogtepunt van de golf 54 mm in de tree van de golf 200 mm. In de ingestellen van de details komen konkovye details (superceded en superceding), tussentijd, ravnobokaya, hoekig, lotkovaya en grebennaya binnen. Werkbladen en details kunnen worden geschilderd en achromatic.

Doordringend asbestotsementnye (tot toe 6 mm) werkbladen snijden in de volgende weg: Hekje dolotom nasekaiut diep borozdku, toen bord razlamyvaiut aangehecht zijn om grani tafel te vlakken. Als werd de ongelijke topgevel van de beenbreuk, het zachishchaiut napilnikom gekregen. Elk meere vette borden, alsmede krullende werkbladen noodzakelijke om elektrisch piloi voor het metaal te zetten het mes. Openingen stonden ook door augers voor het metaal door.

Naar gidroizolyatsionnym materielen bijvoeglijke bepaling alle kadet materielen gesolliciteerd apparaat krovel. Het is niettemin, behalve de voornoemd ruberoida, tolya, pergamina en t. D., Voor gidroizolyatsii gebruik en andere materielen en producten, bijvoorbeeld gidroizol, brizol, izol, polietilenovuiu en polivinilkhloridnuiu film e.a..

Gidroizol izgotovlyaiut op de basis negniiushchei asbest krant weekte door de olie acetified bitumens. Gelden als okleechnoi gidroizolyatsii op de basis mastik gelijke composities, als ruberoid.

Brizol - bezosnovnyi krant bitumnorezinovyi materieel. Wordt in gidroizolyatsii het ondergrondse deel van gebouw gegolden.

Izol - bezosnovnyi kadet materieel, aanvaardbaar van rezinobitumnogo boekband. Is gebruikt voor okleechnoi gidroizolyatsii de muren van de kelders. Wordt mastikoi "izol" of verhit bitumineus mastikoi geplakt.

Polietilenovaya filmen een van de meeste efficiente gidroizolyatsionnykh materielen. Zijn voordelen vergeleken met andere kadet materielen {pergaminom, tolem, gidroizolom) zijn hoge gnilostoikost en chemicalie fortitude in agressieve omgevingen. Zijn in toepassing brengen als gidroizolyatsii kelders. Door ongeveer zelfde eigenschappen eigenschappen en polivinilkhloridnaya film.

Voor okrasochnoi gidroizolyatsii gelden degtebitumnye, bitumnopolimernye en polymer composities. Naar degtebitumnym materielen bijvoeglijke bepaling emulsbit presenterende bitumineuze vloeistof in fijne druppels in een andere bestaand uitend asfalteren (50%), wateren en emulgatora.

Industrie vrijlatingen van ook butilkauchukovye gidroizolyatsionnye mastiki drietal munt: KZKH-2, KZKH-40 of UPB - 1. Mastiki KZKH-2 en KZKH-40 moet worden slechts op desiccated veroorzaakt, en UPB-1 kan bedded en op vochtig bovenaards zijn. Mastika UPB bestaaatt uit twee componenten welk alvorens toepassing vermenging.

Door hoge gidroizolyatsionnymi eigenschappen eigenschappen ook bitumnopolietilenovaya compositie (BIPE).

Voor gidroizolyatsii het ondergrondse deel van huis, behalve ukazannykh hoger boven, kan gebruikt mastichnye gidroizolyatsionnye coatings zijn. Ernaar, onder andere, behoren tot bitumineuze mengsels en vloeistof in fijne druppels in een andere welk bestaanan uit twee samenstellende wateren van en asfalteren. Bitumineus emulsionnaya mastika de mengeling presenteert van bitumineus mengsel of vloeistof in fijne druppels in een andere met napolnitelyami. Na hun toepassing zal handelbaare waterproof film formeren.

In de constructie gebruik ook roeien van ander speciaal okrasochnykh gidroizolyatsionnykh coatings. Dit aliuminobitumnaya emulsionnaya kleuren, diverse types emalei, epoxidnye coatings, vernissen e.a..

Germetiziruiushchie materielen izgotovlyaiut in de vorm mastik, van plakt aan, van de gebouwen en t. P. Door hen van uplotnyaiut styki sbornykh de eerste beginselen van brengen onder, van de hiaaten tussen windows en dvernymi bloc, windows, deuren en t. D. Voor zastroishchikov kunnen oog zodanig uplotnyaiushchie gebouwen voor het windows, hoe penopoliuretanovye in de vorm van de schrappen 10x8 mm, van poroizol postzegels PA, PB, PV door de diameter 20 opvangen; 30; 40; 50 en 60 of secheniem ZOKH Kh40 en 40x60 mm, buteprol-2 in de vorm van de lint door het plein secheniya 25x5 en Z0X7 mm.Complementarily op het thema "Bouwmateraalen":

Bouwmaterialen
Konstruktsionnye materielen
Materielen gebruikt in samenstellend van de verdunningen
Materielen van schoeien
Teploizolyatsionnye materielen en producten
Otdelochnye materielen

Het is back | Begon