Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye werken
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkel
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Okleika vertoont zich

Operaties naar okleike vlakken plenochnymi en door de kadet materielen sluiten:

  • De toebereiding van de materielen; De toepassing van vertikaale lijn;
  • Otvodku vertoont zich;
  • De toepassing van plakkende compositie;
  • Nakleivanie, razglazhivanie en prirezku polotnishch.

De toebereiding van de materielen houdt in obrezke zomen oboev in, de vereenzelviging van de uniformiteit van de kleur en schilderstuk door hem draait, razrezke hen op polotnishcha en razravnivanii. Krant oboi algemeen zomen hebben op lateraale kanten door de breedte 1,0... 1,5 cm die worden gesneden, Als oboi nakleivaiut back moet steunen, zoom gesneden van twee kanten, als vnakhlestku, dan snijden slechts dat kant welk wil supercede shov. Zomen snijden door de schaar of accuraat zatochennym mes beneden stalene lineaal. Zomen op de films op tkanevoi basis noodzakelijke om slechts door het mes beneden stalene lineaal te zetten het mes. Het overblijfsel van de types van de materielen van de zomen hebben niet.

Na obrezki zomen materielen bestempelden als voor nakleiki, noodzakelijk aandachtig te examineren in bijstere inktkoker huisvesting ontvlammen met een uitzicht betreffende de vereenzelviging van hun uniformiteit met betrekking tot kleur en verdrinken, alsmede voor ontdekkend van de mankementen. Eenvormig met betrekking tot kleuren kadetten noodzakelijk om te selecteren en om voor okleiki de meeste verantwoordelijke stadsdelen van de huisvesting te benutten. Niet overeenkomstig met betrekking tot kleuren materielen kan gebruikt in de plaatsen met slechte opheldering zijn of waar kost meubeltje. Brakovannye de stadsdelen van otdelochnogo materieel noodzakelijk om in de rekening in raskroe polotnishch te nemen, omdat kan behoefte en summier Advocaturen voor okleiki muren overheen het windows, overheen de deur openingen, achter de radiatoren schijnen.

Kadetten snijden op de doellatten, om afstand van de bovenste lijn oboev tot toe seks, met pripuskom te evenaren5...10 cm dat wil ontwijken huwelijkse staat in het werk in geval van beweging van het hoogtepunt van de huisvesting en de inkrimpingen van materieel. In razrezke oboev of films met de schilderstuk ieder volgend polotnishche noodzakelijk naar admeasure met betrekking tot in het verleden otrezannomu combinerend van de schilderstuken. Voortvloeit om in de rekening te nemen die in ruime schilderstuk het deel van materieel in raskroe inevitably zal in otkhody afgaan. In de toebereiding van zodanig materielen, op welke wijze films op tkanevoi basis, bezosnovnye films, vinisten, noodzakelijk voorzichtig om kadetten te bestuderen. Als zij werden uitermate opgeslagen en deformirovalis, dan na razrezki op polotnishchakh zullen van uitstekend pucker. In dit geval polotnishcha voortvloeit om stopkoi in hartelijke huisvesting op vierentwintig uren met te plooien die, om zij razgladilis. Bezosnovnye films en vinisten het is mogelijk raspravit in de badkamer met verhit waterhoudend. Raspravlennye in het water polotnishcha bed op quitte vlak en protiraiut.

Linkrust voor nakleikoi noodzakelijk zamochit. Met het dit draaien op uitzicht het gesneden op de doellatten uit, beknibbelen in de kadetten en weken in verhit water in70...80 "Met op5...10 min. Volgende kadetten erbuit nemen van het water en raskladyvaiut op quitte vlak door de voorkant omhoog. In zodanig positie materieel laten op10...12 ch. Hierine dat tijdperk het zal geven inkrimping welk zal zijn in nakleike ontwijken. Als de ervaring merkt, linkrust, nakleennyi zonder zodanig toebereiding, razmyagchaetsya beneden de handeling van de kleefstof, en dan zal uitlenen inkrimping hiaaten tussen shvami tot toe 10 mm gevormd. Zomen op linkrusta ook gesneden door middel van lang batten en accuraat ottochennogo mes.

Vertikaale lijn voor nakleivaniya eerst polotnishcha oorzaak met die, om allemaal navolgend polotnishcha waren nakleeny strikt overeind, omdat dit belangrijk voor de schilderstuk instandhouding. Vertikaale lijn kan worden niet enkel in de hoeken van de huisvesting maar ook in andere plaatsen van de muur veroorzaakt. Eerst vertikaale lijn wordt op een afstand van de hoek, naar de gelijkmatige breedte van de homp van het materieel met de start het op volgende muur op de breedte veroorzaakt10...15 cm. Om otbit deze lijn, otves met het koord, preliminarily natertym krijt, hechten naar befaamde plaats, strak ruken knizu, een gebeten bezweren van de muur en otpuskaiut. Udarivshis omstreeks de muur, binden loof zelfs verticaal melovuiu lijn vast.

Otvodka muren - promazyvanie kleevym door de compositie van de schrap door de breedte 10 cm met betrekking tot het geslacht van top oboev, alsmede in de hoeken en op de plinten voor elk meer ontzagwekkend prikleivaniya polotnishch. De toepassing van plakkende compositie op plenochnye en kadet materielen wordt op lange tafel of op de verdieping, zastelennom door papieren volbracht. Opstel het is mogelijk soorudit van taburetok en dove dvernykh poloten bedded erop.

Bestempelden als voor okleiki muren polotnishcha bed stopkoi door de voorkant onder vandaar dat, om zoom ieder nizhelezhashchego polotnishcha kwam voorwaarts op 10 mm. Plakkende compositie op alle types materielen oorzaak kistyami (makhovoi, maklovitsei of fleitsem) met betrekking tot lengte polotnishcha. Uitzondering stileren bezosnovnye films en vinisten, waarover plakkend mastiki voortvloeit om getand shpatelem te veroorzaken.

Krant oboi namazyvaiut kleisterom, temperatuur welk moet 30 °C niet overtreffen. Verhit kleister kan verf op oboyakh vergallen. In nakleike oboev op hartelijke muur met flue verwarming voortvloeit om op te houden, om te verhoeden van peresykhanie kleefstof en veroorzaakte door het dit otkleivanie oboev. Het is tevens, noodzakelijk om in de rekening ook dat wondpleister op pechnoi muur peresokhshaya te nemen, daarvandaan voor nakleivaniem oboev zijn volgt om door gescheidene kleefstof te dekken.

Films op papierene basis (izoplen) namazyvaiut door 6%-nym de verdunning van KMTS plaken, films op tkanevoi basis - door plaken "Bustilat" of "Gumilax". Voor nakleiki penoplena benutten KMTS plaken, polivinilatsetatnuiu vloeistof in fijne druppels in een andere, alsmede klei "Bustilat" en "Gumilax". Bezosnovnye films en vinisten nakleivaiut kumarono-nairitovymi mastikami KN-2 of KN - 3. Hen het is mogelijke ook nakleivat door middel van mastik "Sintelax" en "Bustilat". Linkrust nakleivaetsya muchnym kleisterom met de aanvulling van dierlijke kleefstof, polivinilatsetatnoi door de vloeistof in fijne druppels in een andere en andere kleyami welk zijn gebruikt voor okleiki oboev op de krant en tkanevoi steunpunt.

Nakleika, razglazhivanie en prirezka worden met betrekking tot volgende technologie volbracht. Namazannoe door kleevym compositie eerst polotnishche toevoegen, podnosyat naar de muur en hechten door oppere zoom naar het geslacht van top oboev, en zijdelings - strikt naar vertikaale lijn. Als werk als twee persoon, toen namazyvaet polotnishche kleisterom, voegt het toe, neemt door twee hands en verhuizingen andere kostend op stremyanke of podmostyakh (tafel) welk neemt voor ieder eind namazannoe canvas en het ontbindt. Eerst aan het werk verblijvend op de bodem, neemt door twee hands voor back-beeindigen polotnishcha, nauwelijks trekt het en door de zoom hecht naar vertikaale lijn. Door volgende polotnishche priglazhivaiut zachte borstel of tryapkoi begin van middellang polotnishcha met de transitie te stroomt over. Whereat noodzakelijk om op te letten, als niet naar gevormd puckers, puckers en bobbels. Als bobbel alsnog gevormd, het tvloeit prokolot voor of om kleine gleuf accuraate scheerapparaat te maken, om lucht en prigladit te schrappen. Volgende scheep gaan op nakleike seconde polotnishcha.

Papieren oboi nakleivaiut van nakhlestkoi zomen in de richting van het venster zo, om bovenste boord oboev strikt lag op otbitoi in het verleden lijn, en bleb zoom superceded niet bleb voorgaand polotnishcha. Zeer belangrijk whereat om schilderstuk combinerend te behartigen. Als schilderstuk wordt niet gecombineerd, polotnishche het is mogelijk nadvinut op de voorgaand tot toe schilderstuk combinerend. Doidya tot toe de hoek van de huisvesting, laatste polotnishche tvloeit primerit voor en om mee zodoende, te zetten het mes om het superceded de huisvesting hoek op3...4 cm. Nakleivanie volgend polotnishcha zal van de hoek beginnen.

Als okleivanie oboyami wordt aan het werk, polotnishche voor perenoski van de plaats van de toepassing van de kleefstof tot toe stremyanki vormen in elk meere aaneengesloten collo otgibaniem lager onderdeel het volbracht. Op stremyanku geworden, polotnishche hechten naar de muur met betrekking tot kentekenen, ontbinden en priglazhivaiut begin met opper het onderdeel. Dicht oboi met bleb zomen van twee kanten plaken back moeten steunen door de methode welk onderscheidt van niet medegedeeld weleer. Dichte oboi promazyvaiut kleisterom twee tijdperk, om papieren verkreeg noodzakelijke myagkost en vochtigheid. Films op papierene basis (izoklei) nakleivaiut vnakhlestku van podgonkoi relefnogo schilderstuk. Shvy zorgvuldig razglazhivaiut vochtig tryapkoi. De dragen-overs van de kleefstof, vydavlennogo in razglazhivanii, ook schrappen vochtige gubkoi of vetoshiu, Films op papierene basis noodzakelijk zavodit voor de plinten en nalichniki, veeleer dan om met betrekking tot het te zetten het mes,

Films op tkanevoi basis, alsmede bezosnovnye kleefstof naar de muur vnakhlestku op de breedte 10-20 mm met navolgende razglazhivaniem shvov verende vlakgom of plastic shpatelem - van het centrum polotnishch te stroomt over en van de top naar de bodem. Nakleennye polotnishcha weerstaan3...4 ch, en dan prirezaiut met betrekking tot middellang shva met behulp van metallieke lineaal, van en accuraat mes of scheerapparaten in de houder. Prirezannye zomen promazyvaiut door de kleefstof, koppelen back moeten steunen en zaglazhivaiut, Na het eind van de werken door onbuigzaame borstel door middel van hartelijke mylnogo verdunning de plekken schrappen van de kleefstof op shvov en op polotnishche. De verhuizing van de bobbels en vzdutii wordt verricht in ordes beschreef hoger bovenstaand.

Samokleiushchuiusya film tvloeit nakleivat zo voor. Van otrezannogo noodzakelijke lengte polotnishcha branden (otvorachivaiut) Defensie krant op het stadsdeel los8...10 cm met plakkende vlakken izakreplyaiut met betrekking tot het geslacht van top oboev. Dan met polotnishcha doen Defensie krant met betrekking tot alle lengte scheidend van de muur en vyveryaya met betrekking tot verticaal lijn af. Boveneind polotnishcha opnieuw repare met betrekking tot het geslacht van top oboev en prizhimaiut naar de muur van boven onder en van het centrum naar de zomen door zachte borstel. Indien onderrichting puzyrkov of puckers film in deze plaats tvloeit otkleit voor en opnieuw te drukpers dichtbij borstelen. Eindelijk plakte film razglazhivaiut zuiveren tryapkoi. De gering bobbels van de lucht schrappen, hoe wordt hoger bovenstaand beschreven. Volgend polotnishche nakleivaiut vnakhlestku met napuskom9...10 mm op andere polotnishche. Zomen moeten worden van het venster uitgeweken, om shov schenken niet beschadu plek.

Linkrust wordt op de muren, hoe oboi geplakt. Namazannoe kleisterom polotnishche een van aan het werk verblijvend op podmostyakh, neemt voor bovenste boord, en andere - voor lagere. Polotnishche hechten naar de muur met betrekking tot bovenste lijn oboev en verticaal lijn, en dan razglazhivaiut. Volgende en andere polotnishcha nakleivaiut vstyk zodoende, als niet te was noticeably stykov en viel schilderstuk samen. In het een aantal van de gevallen linkrust verf door buttery of emalevymi kleurt. Echter dit kan zijn maakte slechts waarna, hoe linkrust bijstere inktkoker prosokhnet.

Vinisten nakleivaetsya kumarono-nairitovymi mastikami KN-2, KN-3 of en Bustilatom", In nakleike mastikami KN-2, KN-3 oblitsovyvaemaya vlak en kweken kant polotnishch vinistena voor vierentwintig uren tot toe nakleiki promazyvaiutsya mastikoi stratum door de lijvigheid 0, op5.,. 0.3 mm door middel van getand shpatelya. Voor 20., 30 min tot toe nakleivaniya kweken kant polotnishch door opnieuw promazyvaetsya de doordringend stratum van de kleefstof door middel van onbuigzaam kisti op.

Getreind zodoende polotnishche podnositsya naar de muur en prizhimaetsya ernaar met betrekking tot otvesu en met betrekking tot bovenste lijn. Volgend het razglazhivaetsya door borstelen en tryapkoi. Volgend polotnishche wordt vstyk geplakt. Als vinisten wordt op "Bustilate" geplakt, toen kleefstof wordt veroorzaakt maar meteen voor prikleivaniem polotnishcha erop kweken kant door de getand shpatelem stratum 1, op0... 1,2 mm. Polotnishche prizhimaiut naar de muur met betrekking tot verticaal lijnen en zorgvuldig razglazhivaiut. "Bustilata erop houdt minder viscositeit na, dan KN-2 en KN-3, daarvandaan alle ineens na prikleivaniya zwaar vel vinistena kan spolzat met de muren. In dit geval het van node voorlopig om in het hoofd van het vel door middel van van hout planki en doordringende draadnagels, op de tret vbitykh in gips te adapteren. Door vierentwintig uren draadnagels en planku branden. Vinisten complex om in de hoeken te lijmen, daarvandaan abutting aan de hoek polotnishche wordt kroit zodoende, aangeraad om het zoom herhaald hoek. Ook raskraivaiut en volgend polotnishche, nakleivaemoe op andere muur van belagen. Als styk nog merkwaardige gene misschien veroorzaakt door de tegenwoordigheid van de oneven geveerd belagen die het kan worden door van hout batten, pokrytoi vernis doorgelicht.

Penoplen, net zo vinisten, nakleivaetsya vstyk. Plakkende composities op de achterk kant penoplena voortvloeit om dik te veroorzaken. In de verbindingsweg met beduidende lijvigheid en relefnoi vlak penoplena het moeilijk nakleivat in de hoeken. Om het lag niet achter achter, van kracht peregiba kan worden geprest door van hout batten door middel van spijkert welk wordt door meerdere dagen afgedaan. Schakelaars en rozetki beschikbaar op de muren, voor nakleivaniem alle plenochnykh en kadet materielen, voortvloeit om los te branden, en na de volbrenging om erbuit noodzakelijke opening te snijden en om hen op de plaats te vestigen.

Okleika plafonds plenochnymi en door de kadet materielen moeten worden drietal aan het werk volbracht. Preparative werken whereat onderscheiden van niet werken in okleike muren. Namazannoe door de kleefstof polotnishche vormen garmoshkoi en podaetsya twee aan het werk omhoog welk, raspraviv het, prizhimaiut in verschillende plaatsen om en razglazhivaiut te komen bovendrijven. Deze operatie verrijkingen vergt, omdat prizhimat en razglazhivat oboi op het plafond van node precies met betrekking tot plaats en gezwind, anders zo zij kunnen achter achterliggen en om onder te laten achterwege.

De verstellend van schaadde stadsdelen okleennoi vlak verblijvend in de ontginning, wordt in de volgende weg verricht. Door middel van kartonnen of het vel van de vulling-krant wordt aangetekend de grootte van de toekomst knoeien de complete verwijdering bevoorraden van de verwonding. Op geschaad stadsdeel wordt de homp van nieuw materieel gelegen, en poverkh het, op de plaats van de verwonding, de gietvorm respectievelijk knoeien. Volgens boetseren door middel van accuraat mes of scheerapparaat wordt gesneden erbuit knoeien in de conjunctie met geschaad stadsdeel. Snijd erbuit stadsdeel met de verwonding otdiraetsya van het vlak, en erop adapteren vkleivaetsya voor de voldoening. Zodanig toelating zal oboi met de meeste ingewikkelde schilderstuk verstellen. Doordringend papieren oboi kan worden versteld van nakleivaniem de knoeit van poverkh het stadsdeel van de verwonding. Met het dit uitdraaien op uitzicht knoeien volgt om figurnymi herhalende de eerste beginselen van de schilderstuk te maken.

Otdelka dvernykh poloten

Dvernye canvas in het appartement ook kan worden plenochnymi en door de kadet materielen in de terugkomst van het schilderstuk buttery, emalevymi of door andere verven uitgemonsterd. Voor otdelki dvernykh poloten kunnen gebruikte alle de voornoemde materielen zijn. Niettemin better alle hiertoe gekomene boven bezosnovnye en samokleiushchiesya films, films op tkanevoi naar de basis (viniliskozha) en vinisten. Zij kleiner worden in de werkwijze van de ontginning en elk meere paardenstal naar ongedwongene verwondingen verontreinigd.

Toebereiding beneden otdelku niets onderscheidt van niet de toebereiding van oshtukaturennykh vlakken geschilderd door buttery verf. Voor okleiki dvernoe canvas noodzakelijk om van de lussen en naar het bed op twee taburetki los te branden. Na zachistki vlak nazhdachnoi door de krant zorgvuldig schrappen stof nemen vochtig gubkoi of tryapkoi af. Dan beschreef vlak gruntuiut en okleivaiut in ordes hoger bovenstaand. Voortvloeit om in de rekening te nemen die okleivaemaya vlak resideert in horizontale positie, daarvandaan bezosnovnye en samokleiushchiesya films, narezannye met betrekking tot grootte, in nakleivanii noodzakelijk om kadetten binnen te stromen en om hen in de werkwijze van nakleivaniya, raskatyvaya met betrekking tot canvas af te wikkelen. In nakleivanii samokleiushcheisya films noodzakelijk gedeeltelijk om Defensie krant af te scheiden, om zijn op een van de boorden van het canvas te adapteren en raskatyvat kadet, beet door beet schiftende Defensie krant en razglazhivaya film door zachte borstel en tryapkoi. Doordringende plenochnye materielen, zo als bezosnovnye of samokleiushchiesya films, tvloeit nakleivat met napuskom voor de zomen van dvernogo canvas, en na de volbrenging netjes srezat film door accuraat mes of scheerapparaat met betrekking tot alle perimetru voor.

Op boord timt van dvernogo canvas zaovaleny die niet gelaten zelfs gesneden film met betrekking tot alle perimetru. In enkel plaatsen ze kan worden niet geplakt da's gezonnene op de verschijning van de deuren. Dan met betrekking tot perimetru dvernogo canvas op een afstand 20 - 30 mm van de boord maken borozdku diepte en breedte van 4 tot toe 6 mm. Film vooraf gesneden erbuit met betrekking tot breedte, om afstand tussen uitwendige boorden borozdki te evenaren. Na prikleivaniya de boord van filmen utaplivaiut in borozdku, bij wie toen op de kleefstof tussenvoegsel polivinilkhloridnyi of kapronovyi verzamelmap. Kan ook gebruikt plastic mebelnyi nashchelnik of van hout batten zijn. Het is in dit geval noodzakelijk om overeenkomstig borozdu te beschouwen. In okleike vinila met de leder of vinistenom beduidende lijvigheid, de topgevels van dvernogo canvas scherm P-schilderachtig raskladkami. Whereat canvas noodzakelijk opilit en ostrogat rubankom met betrekking tot alle perimetru op de lijvigheid van hout raskladki.

Als het vlak van dvernogo canvas oneven geveerd en naar aline zijn complex, het het is mogelijk obtyanut viniliskozhei, niet plakkend met betrekking tot alle vlak. In natyagivanii viniliskozhi boorden zagibaiut op de topgevel van de deur en pribivaiut sapozhnymi door de draadnagels. Topgevel, in zijn zwenk, scherm raskladkoi op shurupakh met potainoi pet.Complementarily op het thema "Okleika oboyami":

Materielen
De keuze van de materielen voor otdelki
De toebereiding van vertoont zich
Obivka dvernykh poloten met utepleniem en zvukoizolyatsiei

Het is back | Begon