Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

De toebereiding van vertoont zich

Totdat om aan otdelke plenochnymi zich te begeven en kadet materielen, vlak noodzakelijk voorzichtig om toe te bereiden: Om te verstellen, om te louteren; Otbit bovenste lijnen okleiki; Prokleit of ogruntovat vlak (treffen Schilderstuk is).

Instandhouding en raffinage van het vlak van de vervuilingen omvatt operaties welk worden in razd beschreven. 3. 3. Opvallend krakken noodzakelijke om te zetten het mes, zadelat door de verdunning en bijstere inktkoker om te gommen. Na verstellend vlak tvloeit bijstere inktkoker prosushit, dan proshlifovat door nazhdachnoi krant schrappend roughness en los peschinki voor. Whereat noodzakelijk om in de rekening te nemen die in nakleike doordringende kadet materielen ruim peschinki zullen ons op het vlak in de vorm van de gezwelen, bijstere goede opvallend in lateraale opheldering manifesteren. Dit vooral belangrijk voor bezosnovnykh films welk bijster nou de meeste ondiepe mankementen manifesteren.

Pocлedocateльнoctь oпeрachй прh okлeйke oboяmh h dруghmh плeнohныmh mateрhaлamh: a - нaнeceнhe ceрthkaльнoй лhнhh прh пomoщh otceca; b - прokлeйka пoceрхнocth у gрaнhcы ceрхa oboec; c - нaнeceнhe kлeя нa tыльную ctoрoну пoлotнhщ; g - ckлadыcaнhe пoлotнhщa oboec dля пodнockh; d - нakлeйka пoлotнhщa c cocmeщeнhem рhcунka; e - прhgлafhcaнhe нakлeeннogo пoлotнhщa; f - okлeйka пotoлkaVlakken, in het verleden schilderden kleevymi of door calcareous verven, helemaal louteren van nabela door middel van bewateren en shpatelya. De stip op het vlak van de muur, als zij kunnen prostupat door oboi, voortvloeit zakrasit nitrolakom, nitroemaliu of zakleit door doordringend Aluminium verijdelen. Buttery schilderstuk te schrappen tvloeit niet. Zijn noodzakelijk promyt door het water met sodoi of met de zeep en bijstere inktkoker prosushit. Vlak schilderde emalyami, ook absterge en louteren nazhdachnoi door papieren.

Als muren okleeny ongedeeld oboyami, checken, naskolko strak zij behouden drijvend. Er is in staat dit draaien op uitzicht markt naar vochtig vlak door het water door middel van kisti of verfspuit uit. Waarvandaan oboi ruggelingse muur, zal vzdutiya verschijnen. Zodanig plaatsen noodzakelijk om te louteren. Als oboi behouden drijvend strak, dan met betrekking tot het kan worden vers, preliminarily door zachistiv nazhdachnoi de krant van losse roughness en plaatsen obryva oud oboev, geplakt alsmede bijstere inktkoker prokleiv hen verhit kleisterom. Alle andere types van plenochnykh en kadet materielen, nakleennykh in het verleden, zijn onderhevige verhuizing.

In de toebereiding beneden okleiku vlakken, obitykh door dorre gipsovoi wondpleister of gipsokartonnymi werkbladen, bijzondere aandacht tvloeit om van zadelke stykov voor en de bonnets van de draadnagels uit te keren. Styki zadelyvaiut gipsovoi shpatlevkoi, okleivaiut marlei, daartegenover door shpatliuiut en zachishchaiut nazhdachnoi krant. Draadnagels utaplivaiut op de diepte 1 mm, bonnets zakrashivaiut door buttery kleuren, van de verdieping zadelyvaiut gipsovoi shpatlevkoi en na bakkende schoencreme.

Vlakken van DSP, VAN DVP en triplex bereiden gelijkaardig toe. Shvy in stykakh laakt en plaatsen utoplennykh in de werkbladen van de bonnets van de draadnagels zadelyvaiut shpatlevkami voor van hout producten. Prosushennye vlakken Pools en louteren van de stof nemen. Doshchatye vlakken bestempelden als beneden okleiku plenochnymi en kadet materielen, preliminarily obivaiut karton met de navolgend voerend van de operaties beschreven hoger bovenstaand. Op het vlak aangeduid beneden okleiku ongedeeld of vlagostoikimi oboyami, na completerend van de operaties naar zadelke stykov en shlifovke kleefstof veroorzaken voor oboev en, als noodzakelijk, okleivaiut door papieren.

Op de vlakken aangeduid voor okleiki kunststof plenochnymi materielen op de krant of tkanevoi steunpunt, alsmede bezosnovnymi, na prochistki, van de instandhouding en ogruntovki muren mylovarom, wordt van navolgende podpravka ongelijke plaatsen shpatlevkoi of vast materiaal shpatlevka met navolgend shlifovkoi puim en nazhdachnoi krant verricht. Getreind zodoende bovenaards gruntuetsya door scheidde kleefstof beschouwd voor nakleiki dit materieel. Uitzondering componeren vlakken aangeduid voor okleiki vspenennym materieel op de krant of tkanevoi steunpunt - penoplenom. In dit geval kan worden maar instandhouding van en prochistkoi muren met navolgend ogruntovkoi begrensd. Beduidende lijvigheid penoplena verhuurt om zodanig operaties, hoe vast materiaal shpatlevka en shlifovka te verdrijven.

Otbivku bovenste lijn noodzakelijk om totaliter de gevallen te veroorzaken, behalve otdelki voerde tot toe plafond uit. Noodzakelijke afstand van het plafond tot toe top zijn opmerking door de potlood of krijt in de hoeken van de huisvesting van iedere muur. Dan met behulp van koord, natertogo door pigmentom of steenkool en onbuigzaam tussen twee punten in verschillende hoeken op de muur, ritme buiten de lijn.

Er is in staat niettemin in de verbinding het feit die in enkel huisvestingen het geslacht van plafond niet naar de te allen tijde horizontale zegel van bovenste lijn otdelki, zijn aanbevelenswaardig om met behulp van in het water levend hoogte te checken. In het water levend hoogte kan worden van rubbere tabakspijp door de lengte gefabriceerd400...500 cm, op de einden welk nadevaiut glazene tabakspijpen door de lengte20... 25 cm. Rubbere tabakspijp vulen water in en leiden vertikaale positie zodoende binnen, om glazene tabakspijpen waren parallel. De waterspiegel in de tabakspijpen opmerking steklografom. Gorizontalnost bovenste lijn otdelki noodzakelijk om vdvoem te checken. Zegel op een van glazene tabakspijpen combine met de zegel maakte op de muur, de zegel van andere tabakspijp, in zijn zwenk, met andere zegel op de muur, sovmeshchav op gelijke tijdperk hoogte van het water en kentekenen. Als kentekenen zijn maakten correcte, hun hoogte valt met de waterspiegel samen.

Prokleika of gruntovka vlakken worden door gescheidene kleevymi composities volbracht of mastikami bestempelden als voor nakleiki plenochnykh en kadet materielen. Prokleika of gruntovka noodzakelijk voor de vasthechting minuut peschinok en andere pylevidnykh delen welk kunnen op de kwaliteit kleevogo verbindingen beinvloeden. Voor nakleikoi ongedeeld krant oboev vlak dek kleisterom, In het eerst geval maken otvodku - promazyvanie muren schrap4...6 cm met betrekking tot lijnen gegrond oboev, op de openingen, in de hoeken en plinten. Dan met behulp van makhovoi kisti prokleivaiut alle vlak.

Nakleivanie krant wordt in voornaamste okleike muren oboyami met een uitzicht betreffende de bovenaardse alignement verricht. Hiertoe is gebruikt, doorgaans, doordringend papieren (bijvoorbeeld, gazetnaya) welk better wordt naar svezheoshtukaturennoi vlak geplakt. Werk wordt in de volgende orde uitgevoerd: Treinde papieren, narezannaya door gelijkaardige doellatten, is bedded in stopku; Malyarnoi kistiu wordt kleefstof op opper vel welk dan nakleivaetsya op de muur veroorzaakt; Nakleennyi vel razglazhivaetsya vetoshiu tot toe de verdwijning van puckers en bobbels. Doordringende krant nakleivaetsya vnakhlestku, elk meere vulling-papierene - back naar teruggevonden. Waarna hoe nakleennaya krant prosokhnet, alle gebleven puckers en asperities zachishchaiutsya nazhdachnoi door papieren.

Vlak bestempelde als beneden okleiku films op papierene basis, tvloeit ogruntovat olifoi en proshpaklevat, t voor. Door hem. Om toe te bereiden als vlak kwalificeert beneden buttery schilderstuk. Als oboi nakleivaiutsya op de sluik zelfs vlakken (gipsovye beton), vlak voortvloeit ogruntovyvat de verdunning van KMTS plaken, mastikami "Bustilat" of "Gumilax" (afhankelijk van die, wat kleefstof zal gebruikt voor prikleivaniya oboev). Door zelfde afbeelding ogruntovyvaiut vlak voor nakleivaniya penoplena.

Vlakken beneden otdelku films op tkanevoi basis ogruntovyvaiut door de verdunningen mastin "Bustilat" of "Gumilax". Vlakken beneden okleiku bezosnovnymi en samoklegashchimisya films, alsmede vinistenom moeten zich klasseren als beneden hoge-kwaliteit buttery schilderstuk.Complementarily op het thema "Okleika oboyami":

Materielen
De keuze van de materielen voor otdelki
Okleika vertoont zich
Obivka dvernykh poloten met utepleniem en zvukoizolyatsiei

Het is back | Begon