Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

De keuze van de materielen voor otdelki

In de keuze van de materielen voor otdelki noodzakelijke om dat kamer better alles okleivat gebruikelijke krant oboyami zich te herinneren. Alle het overblijfsel van de plenochnye en kadet materielen voor otdelki bed-huiskamer betamen niet, omdat zij absorberen niet vlagi en verzaken niet van de lucht welk draagt de janboel airi van-vlazhnostnogo regime in de huisvestingen aan. Deskundige in het veld van sanitarii en gigieny zal door deze materielen leix die huisvestingen uitmonsteren, waarin mensen tijdperk even (corridor, toilet, badkamer e.a. doorbrengen.). Het is overigens, namelijk in deze plaatsen snel worden muren van verontreinigd en hen moeten meer dikwijls protirat vochtig tryapkoi. Het is zo coulded oboi (van de film op papierene basis) wordt gebruik voor okleiki muren in de kookgelegenheid, voorste, van ingebouwde kleerkasten, van het toilet aangeraad aan. Voor okleiki badkamer kan worden films op tkanevoi basis - viniliskozhu, penoplen, samokleiushchiesya en andere bezosnovnye films gegolden. Vinisten en linkrust gelden, doorgaans, voor otdelki voorste. Met die uitdraaien op uitzicht kan ook gebruikte penoplen, bezosnovnye films en films op tkanevoi basis zijn.

In de keuze van de materielen belangrijke betekenis heeft schilderstuk en Bill van de kavels welk largerly kan op het begrip van de proporties beinvloeden. In kleine huisvestingen het is onmogelijk te lijmen oboi met ruime schilderstuk welk visueel zelfs meer zal hen verminderen. Voor zodanig huisvestingen better om materieel met ondiepe schilderstuk en rasplyvchatym omlijning te benutten.

Om huisvesting scheen hoger, noodzakelijk om oboi of films met vertikaale schilderstuk te kiezen. Whereat okleiku voortvloeit om beneden het meeste plafond uit te voeren. En omgekeerd, geldend van steniging boorden door de breedte 100-120 mm wil visuele vermindering de huisvesting hoogtepunt.

Als binnenshuis noodzakelijk om prachtig meubeltje te onderkennen, oboi tvloeit om van groezelige toonen voor en met duidelijke schilderstuk te selecteren. Duidelijk meubeltje kan worden naar de achtergrond bezworen, als te benutten voor zijn back-knarste lichtend, met broskim schilderstuk oboi. Voor de receptie van bijzondere decoratieve uitwerking kan worden polotnishcha oboev, verschillend met betrekking tot kleur, maar met gelijkaardige schilderstuk gealterneerd.

Net zo in malyarnykh werken, om kleurig toon plenochnykh van en kadet materielen van node de met de vergoeding voor functioneel wijzend van de huisvestingen te selecteren. Dit belangrijk niet enkel met esthetisch van maar ook hygienic positioneert. Kleur moet goed animo en recreatie, snyatiiu afgebeuld bijdragen. Daarvandaan in de slaapkamer, bijvoorbeeld, voorkeur tvloeit naar otdavat groene toonen, en over het algemeen kamer - sinaasappel en geel voor. Koude kleuren oboev - blauw, grijs - de sensatie veroorzaken van de uitgebreidheid, en huisvesting, van de muur welk okleeny bruin of donker-blauw oboyami, het schijnt kleiner.

In de huisvestingen met het windows komend op de noord, tvloeit om van oboi poyarche voor en hartelijke toonen (sinaasappel, geel en t te selecteren. P.), Makende indruk osveshchennosti door de zonnelicht. Kamers geleidden door het zuiden kant, omgekeerd, vereiste van de reductie van de verzadiging van de kleur. Voor zodanig huisvestingen better zullen van oboi koude toonen - blauwe, sering, blauw e.a. naderen.Complementarily op het thema "Okleika oboyami":

Materielen
De toebereiding van vertoont zich
Okleika vertoont zich
Obivka dvernykh poloten met utepleniem en zvukoizolyatsiei

Het is back | Begon