Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Otdelka listovymi door de materielen en boom

De technologie van otdelki vlakken listovymi door de materielen en boom verreweg eenvoudiger, dan met geldend van zogenaamde natte werkwijzen - oshtukaturivaniya, van het schilderstuk e.a.., Vergende bepaalde verrijkingen en doorleven. Listovymi door de materielen (door dorre gipsovoi wondpleister, gipsokartonnymi werkbladen, DSP en DVP, bumazhnosloistym plastikom, door decoratieve triplex e.a..) Het is mogelijke summier termen en hoge-kwaliteit stuwing residentiele huisvestingen, voorste, kookgelegenheid en t. D.

In de keuze van de materielen voor otdelki huisvestingen noodzakelijk om in de rekening de functioneel wijzend van de huisvesting en de operationeele eigenschappen van materieel te nemen. Het is bijvoorbeeld, in het bed-huiskamer kan gebruikte maar dorre gipsovuiu wondpleister en gipsokartonnye werkbladen van navolgende hen okleikoi krant oboyami zijn. Voor otdelki muren en de apparaten van podvesnykh plafonds in voorste (in het beduidende hoogtepunt van de huisvesting) kunnen worden DSP en DVP, decoratieve triplex gekozen; Bijster nou komen te verhogen ook boom. Huisvesting met vochtige werkwijzen (kookgelegenheid, badkamer, hygienisch direct toegankelijk) wordt stuwing vodostoikimi door de materielen - bumazhnosloistym plastikom, DVP met papieren-smolyanym door strijkend e.a. aangeraad aan.

Ukazannye hoger boven de materielen kan gebruikt en voor otdelki zomer dvorovykh ondergeschikte huisvestingen zijn. Niettemin whereat voortvloeit om in de rekening te nemen wat dorre gipsovaya wondpleister en gipsokartonnye werkbladen worden in de huisvestingen met verhevene vochtigheid vernietigd of slecht worden van atmosferische condensatie verdedigd; DSP en DVP, alsmede decoratieve triplex kromtrekken en bederven in direct popadanii vlagi.

De bask van de muren

Dorre gipsovaya wondpleister en gipsokartonnye werkbladen worden gegolden in Bask baksteen bepantseerde betonnen, shlakobetonnykh, van gipsobetonnykh en andere muren. Nuanceer van twee principieel item van striemend van de werkbladen naar het vlak van de muren: Plakkend mastikami en maar meteen naar de muur shurupami of door de draadnagels met betrekking tot van hout karkas,

Striemend van de werkbladen met behulp van plakkend mastik wordt of met betrekking tot staande vuurtorens en postzegels, of beneden de regel volbracht. In het thuis usloviyakhrekomenduetsya aan te dienen eerst methode de hogere kwaliteit bevoorraden van kortwiekte bovenaards. Baskisch met betrekking tot staande vuurtorens en postzegels toebereiding beschouwt van en proveshivanie vlakken, van razmetku de plaatsen van de installatie van de werkbladen, toebereiding mastiki voor staande vuurtorens en postzegels, kondigen en de toebereiding van de werkbladen, toebereiding plakkend mastik, van prikleivanie werkbladen aan.

In de toebereiding vlak louteren van de stof nemen af, vuiligheid en verdunning, en toen vochtigheid door het water met behulp van kisti, Proveshivaiut vlak volgens de kandidatenlijsten, genoemd in razd. 3,1. Voor het apparaat van mayachnykh postzegels gebruik van otkhody dorre wondpleister of door gipsokartona afmeting 80x80 mm welk kleefstof naar de muur op mastike. Kentekenen handelen benuttend podkladyvaemyi beneden de postzegels gipsovyi verdunning of zelfde postzegels in twee stratum op mastike. Instel postzegels houder voorlegen in prikleivanii werkbladen welk garandeert hen vertikalnost. Lager vuurtorens situeren door vertikaale toerbeurten met de afstand tussen hen op last van 600 mm met betrekking tot drie-vier postzegels in de toerbeurt. Whereat bovenste richten op de hoogte van het plafond, en lager - op de hoogte van de seks op. De vertikaale toerbeurten van de postzegels moeten samenvallen met het geslacht van styka twee aangrenzende werkbladen welk wordt in de werkwijze van de reductie razbivki huisvesting vastgesteld. Volgens razbivkoi is verricht kondigen werkbladen aan.

In raskroe vel bed op de tafel, lengte welk is opgewassene de lengte van het vel, en met behulp van lange lineaal en accuraat zatochennogo mes prorezaiut het van de voorkant op de diepte niet minder halveert van de lijvigheid van het vel. Vel perelamyvaiut met betrekking tot nadrezu, en karton van de overzijde gesneden.

Lager vuurtorens het is mogelijk zagotovit vooraf. Met het dit draaien op uitzicht de plaatsen van de installatie van de werkbladen zegel op gelijke tijdperk van razbivkoi vlak, na wat proveshivaiut vlak otvesom uit. In een van de hoeken van de huisvesting oorzaak gipsokleevuiu door mastiku vast materiaal vertikaale schrap door de breedte 80 mm. Op mastiku de schrap steken van dorre wondpleister of door gipsokartona breedte6...8 cm die pridaetsya strikt vertikaale positie met betrekking tot otvesu. Door zelfde afbeelding krepyat schrap in andere hoek van de muur. Dan in de overheade en bodem deel van hoeken zabivaiut draadnagels, waarover met betrekking tot diagonali en omlijning gelijkheid koorden. Met betrekking tot het vestigen tussenpersoon lager vuurtorens van vaste schrappen met de tree 600 of 1200 mm. Tussen staande vuurtorens op de muur vlak oorzaak tussenpersoon yardsticks welk wil geluidsscherm progibu de inner deel van werkbladen.

Voor prikleivaniya werkbladen op vuurtorens en stempelt plakkende compositie veroorzaken. Tussen blokkeren vuurtorens en postzegels in de vorm van de koeken in chequered orde in gipsovuiu mastiku. Koeken moeten hoger boven van de hoogte van het lager vuurtorens imarok zijn. Op vuurtorens vel vestigen, prizhimaya het door de regel naar de muur tot toe aanslag met de postzegels. Voor een tijdvak tverdeniya mastiki (40... 50 min) vel noodzakelijk om door cambrels te adapteren. Met het dit uitdraaien op uitzicht kan worden van hout glaswaar van battens door de afmeting gefabriceerd, naar overeenkomstige afmeting van het vel, en raspirat zijn door middel van een of twee doellatten, instellen en adapteerden hoek-wijs naar de glaswaar en om te seksen.

Otdeлka cteн ghпcokaрtoнныmh лhctamh пod прachлo: a - уctaнocka лhcta нa ghпcocom рactcoрe; b - прhfathe лhcta прachлom h прoceрka ceрthkaльнocth otcecomIn de installatie van gipsokartonnykh werkbladen beneden de regel controle en mayachnym is eerst oblitsovochnyi vel welk moet in het bijzonder zorgvuldig vastliggen en vyveren in horizontale en vertikaale vliegtuigen (treffen Schilderstuk is). Beneden de zoom van eerst vel van week volgend vel uit, oorzaak door brede schrap mastiku met zodanig berekening, om ze kwam voorwaarts van de zoom op45...50 mm. Op het dit stratum mastiki nakleivaiut de boord van de seconde vel welk oprichten op preliminarily postzegels veroorzaakte in de vorm van de koeken en schrappen. Vel prizhimaiut zodoende, om er was in staat in een vliegtuig eerst een of anders. De installatie nauwkeurigheid checken door de regel. In Baskisch met betrekking tot van hout karkas volbracht met behulp van shurupov en draadnagels, worden navolging de operaties verricht: Razmetka huisvestingen; De installatie van de kurken; Installatie en de vasthechting van van hout karkas met betrekking tot vuurtorens; Toebereiding, razrezka, installatie en de vasthechting van laakt.

Bestempelde als beneden Bask huisvesting noodzakelijk preliminarily om van de thema's te stempelen, om te de voorgeschrevene boel stellen van de werkbladen, hun afmeting met betrekking tot breedte en lengte, de afmeting van dobornykh werkbladen, de plaats van de installatie van het karkas en kurken of diubelei daarvoor striemend vast. Karkas voor striemend van de werkbladen izgotovlyaiut van verspert 15x50 mm welk pribivaiut te kurkt langs de muren met de tree met betrekking tot de huisvesting hoogtepunt50...60 cm. Doellatten moeten antiseptirovany kremne-ftoristym natriem of khlordanom zijn. Kurken voor striemend van de doellatten richten met de tree op80...100 cm. Voor de installatie van de kurken in de muren van de baksteen, van stenig of gipsobetona, behalve bepantseerde beton en van hout, zubilom en door de hamer vybivaiut nest door de afmeting 35x35 op de diepte45...50 mm. Nest moet naar binnen verruimen, om van hout kurk van piramidalnoi of kegelvormige vorm better gadesloeg drijvend in de muur. Van vybitogo nest de scherven schrappen van het materieel van de muur en stof nemen. Toen het absterge door middel van rubbere peer. Zagotovlennuiu vooraf en afgetopt in waterhoudend van hout kurk door de lengte40...Door 45 en de afmeting van ruimere stichting 30x30 mm (of door de diameter 30 mm) introduceren door de monding kant in de nest bemand met gipsovym verdunning. De dragen-overs van gipsovogo verdunning schrappen, en de protrusive deel van kurk spilivaiut.

Nesten voor de installatie van de kurk probivaiut door shlyamburom diameter30...35 mm. Het kan worden zelve van de interval van de tabakspijp gefabriceerd, ieder eind welk maken getand door middel van napilnika. In de beton muren van de nest voor de installatie van de kurken vysverlivaiut elektrodreliu met pobeditovym pet en punch (of zubilom) welk voortvloeit om alternatief te benutten. In de nesten in de beton muur van de kurk voortvloeit om op het cement-arenaceous verdunning van de compositie op te richten1 3. Naar van hout karkas werkbladen krepyat door zinced draadnagels met de monding bonnets of shurupami. Draadnagels noodzakelijk te situeren met betrekking tot perimetru bladeren 400 mm verscheidend van de zoom op10...20 mm, alsmede met betrekking tot het vel middellang door 600 mm. Styki tussen laakt, alsmede de plaatsen van primykaniya werkbladen naar de muren zadelyvaiut gipsokleevoi shpatlevkoi. Als werkbladen hebben omstreeks zhatye zomen, shvy zadelyvaiut mastikoi zapodlitso met het vlak van de werkbladen en na vysykhaniya okleivaiut krant lint of marlei op de kleefstof KMTS. Toen hen shpatliuiut en Pools nazhdachnoi door papieren.

Op de werkbladen zonder obzhatykh zomen voor zadelkoi stykov met betrekking tot hun longitudinal boorden noodzakelijk srezat karton door de breedte tot toe 6 cm. Met betrekking tot de ontluiken vlak van alabaster oorzaak stratum shpatlevki, nakleivaiut schrap marli en opnieuw dichtbij shpatlevkoi zapodlitso met het vliegtuig van stellen werkbladen in. Shurupy of draadnagels met betrekking tot het midden van de werkbladen door ook okleivaiut krant lint of marlei en shpatliuiut. Treinde zodoende bovenaards het is mogelijk okleivat oboyami of om te schilderen.

In de verkoop gedragen ook gipsokartonnye werkbladen met decoratief gezicht poverkhnostiuv stellen met krepezhnymi raskladkami van het aluminium legeringen in. Zij zijn gebruikt voor de Bask van de muren alsmede voor het apparaat van mansardnogo huisvesting. Werkbladen krepyat door middel van Aluminium profilnykh raskladok naar van hout karkas gevestigd met betrekking tot perimetru aankomende huisvesting. Karkas waarmaken van stoek 50X50 mm welk richten met de tree 600 mm en repare door de draadnagels naar bovenste en lager gericht (50x50 mm) op. Gericht in zijn zwenk, krepyatsya naar perekrytiiu en bandages bekapen. In raskladkakh openingen beschouwen voor shurupov diameter3...4, door de lengte40... 50 mm.

Voor de vasthechting van de werkbladen gelden hoekig raskladku adapteerde shurupami. In paz raskladki schuiven vel in. Op opper gericht repare okantovochnuiu raskladku. Op de arris van het vel nadevaiut ryadovuiu raskladku zodoende, om zijn brede plank was vrij, en repare shurupami naar van hout stoike. Dan in paz ryadovoi raskladki schuiven volgend vel en t in. D. Werkbladen in de installatie tvloeit pojimat naar bovenste raskladke en in lager onderdeel pribivat door de draadnagel voor. Na completerend van werkt vervoeging met de seks dichtbij door de plint.

In de noodzakelijkheid van utepleniya mansardnogo huisvesting van de achterk kant van het karkas repare triplex of gipsokarton, en kamer tussen werkbladen vullen uteplitelem. In de afwezigheid raskladok werkbladen repare op een afstand 1 cm van de zoom door de draadnagels of shurupami naar stoikam met de tree 250 mm. Styki tussen laakt shpakliuiut gipsovoi mastikoi en okleivaiut metkaliu, marlei en t. D. Volgend vlak van de huisvesting verf of okleivaiut oboyami. Baskisch DSP wordt uitgevoerd, doorgaans, met betrekking tot van hout karkas, stellen als in Baskisch door dorre gipsovoi wondpleister en gipsokartonnymi werkbladen in. Voor de Bask van de huisvestingen (bijvoorbeeld, voorste) better om DSP, pokrytye shponom te benutten. Als zodanig niet, borden het is mogelijk okleit door polivinilkhloridnymi films of krant oboyami imiterende de diverse rassen van de spant, alsmede door obtyanut of okleit films op tkanevoi basis.

Het gezicht vlak van de borden, okleennuiu krant oboyami, tvloeit om nitro door-tselliuloznym vernis in meerdere strata voor, door en dan buttery of pentaftalevym vernis te dekken. Zijdelings grani DSP noodzakelijk om te vergasten. In eerst variant wordt apparaat pazov op alle zijdelings granyakh borden beschouwd. Panelen krepyat door de draadnagels of shurupami, zabivaemymi of zavinchivaemymi in een van muren paza. Dan in paz tussenvoegsel shponku, en erop nadvigaiut volgend paneel welk pazom wordt voor shponku achtergehouden. Shponku izgotovlyaiut van van hout batten 30x40 mm of metaal schrap. Draadnagels zabivaiut doboinikom.

Pрhcпocobлeнhe dля зabhckh gcoзdeй c tруdнodoctупных mectaх: 1 - ctaльнoй cteрfeнь; 2 - metaллhheckaя tруbka; 3 - gcoзdьIn tweede variant een kant van het bord beschouwen met de kam, ander - met pazom. Paneel met pazom repare door de methode beschreven hoger boven, en paneel met de kam richten naar het karkas en door de stakingen van de hamer met betrekking tot het paneel topgevel door het gebouw van van hout bolster zavodyat door de kam in paz vorig paneel op. Partij kiezen voor kam repare naar het karkas door de draadnagel en volgend paneel vestig.

Met betrekking tot de derde variant van de behandeling op de zijdelings granyakh borden kiezen maar verblijfplaats. Borden krepyat met betrekking tot van hout karkas door de draadnagels, en na Bask beeindiging in paz, onderlegd op stykakh, tussenvoegsel van hout raskladki adapteerde op de kleefstof of op shurupakh. Voor de boring van de openingen voor shurupov, alsmede voor raskladki adapteerden door de draadnagels in moeilijk van de toegang plaatsen, kunnen worden voordeel van eenvoudige huisvesting samengestelde uit stalene kern genomen en metaal tabakspijp (treffen Schilderstuk is).

DSP het is mogelijk krepit naar van hout karkas en zonder de aanmaak pazov en grebnei. Dit vooral belangrijk in Baskisch door de borden met otdelkoi door de films op tkanevoi basis (viniliskozhei, door kunstmatig lederen). Zodanig borden krepyatsya naar het karkas met behulp van fanernykh nakladok, attachable naar de achterk kant van het paneel op shurupakh, en worden geadapteerd back moet steunen of ushirennym rustom welk staat bol van hout raskladkami (treffen Schilderstuk is).

Obлhcocka cteн DCP пo deрecяннomу kaрkacу c прhmeнeнhem нakлadok: 1 - cteнa; 2 - bруc 20X50 mm; 3-DCP 2700X600X19 mm, okлeeннaя плeнkoй; 4 - kрeпefнaя плaнkaBask bumazhnosloistym plastikom, DVP en door decoratieve triplex wordt op kleyakh of op de draadnagels en shurupakh met betrekking tot van hout karkas verricht. Bumazhnosloistyi plastik naar vertikaale vlakken oshtukaturennykh, van gipsovykh en beton muren kunnen worden mastikami KN-2, KN - geplakt 3. Voor Bask laakt callisthenics noodzakelijk raskroit door de arm-tofffen met betrekking tot afmeting, bepaald als gevolg razmetki muren aan. Zoom voortvloeit om rubankom te vergasten. Voor vierentwintig uren tot toe prikleivaniya de overzijde van de werkbladen gruntuiut mastikoi, nanosimoi getand shpatelem met het hoogtepunt zubev 1 mm. Voor20...30 min tot toe nakleiki de achterk kant van de werkbladen, gekuist van de stof afnemen, door opnieuw promazyvaiut doordringende stratum mastiki en weerstaan tot toe toestand, wanneer mastika zwak pristaet om in kasanii naar promazannoi vlak te pulken.

Werkbladen callisthenics nakleivaiut op zorgvuldig aanmerkelijk bovenaards. Eerst vel kleefstof van de hoek volgens vertikaale lijn veroorzaakt door middel van otvesa. Vel podnosyat naar de muur, pristavlyaiut ernaar en pritiraiut van middellang te stroomt over vetoshiu. In de zelfde orde krepyat het overblijfsel van de werkbladen, tussen welk voortvloeit om zuivering door de breedte te laten10...20 mm de met de vergoeding voor mogelijk breidend van de werkbladen in de temperatuur schroom. Shvy scherm van hout raskladkami op mastike. Raskladki voortvloeit om complementarily in drie plaatsen door de draadnagels aan te brengen of shurupami te kurkt of diubelyam, een aanvang nemen shvakh. Zodanig raskladki zal drukpers ook laakt met betrekking tot boorden welk sneller van het alles liggen achterop achter.Kurken of diubelya kunnen voor nakleikoi werkbladen na razmetki oblitsovyvaemoi vlak vastliggen.

DVP met decoratief gezicht vlak nakleivaiut als bumazhnosloistyi plastik, Echter keuze plakkend mastik in dit geval meerdere shire. Behalve mastik KN-2 en KN-3, DVP kleefstof polivinilatsetatnoi door de vloeistof in fijne druppels in een andere, mastikoi "Bustilat", kanifolnoi, kumaronovoi en difenolnoi mastikami. Styki ook lichten raskladkami door.

Bumazhnosloistyi plastik, DVP en de werkbladen van decoratieve triplex krepyat ook naar van hout karkas. Anders dan karkas beslechte kovochnye grondslagen rechtopstaand situeren, van hout karkas voortvloeit om horizontaal op te richten. Als grondslagen situeren horizontaal, van dan brusia karkas tvloeit krepit rechtopstaand voor. Van hout karkas rekenen door zelfde afbeelding, net zo in Baskisch door dorre wondpleister en gipsokartonnymi werkbladen af.

In het apparaat van het karkas noodzakelijk om in de rekening te nemen die in de kamer tussen Bask en muur kan schijnen syrost dat wil leiden tot de Bask verroten. Voor de luchtverversing van inner kamer tussen Bask en muur in rechtschapen gesitueerd karkas noodzakelijk om openingen in de plaatsen van de vervoeging van oblitsovochnykh grondslagen met het plafond en seks te maken. In horizontale schikking voor striemend DSP, het verspert voor indiceerden materielen tvloeit krepit overeind zodoende voor, om werkbladen werden op de doellatten aangesloten. Als werkbladen van kleine en hen het is noodzakelijk om met betrekking tot hoogtepunt aan te sluiten, dan in de plaatsen van de verbinding noodzakelijk om van horizontaal brusia karkas op te richten, Om werkbladen bogen zich niet in opiranii op de muur, tussen brusiami karkas voortvloeit naar het bed battens 15x30 mm welk moet afrastering vormen met cellen 30x30 om aan te treffen

Werkbladen krepyat naar het karkas shurupami. In raskroennykh werkbladen bumazhnosloistogo callisthenics tvloeit preliminarily prosverlit openingen door de diameter op 0, voor5... 1,0 mm meer, dan diameter shurupov. Shvy tussen de werkbladen allerlei van de scherm van hout raskladkami op shurupakh en dek door vernisen.

Baskisch door de boom, vertrouwend het materieel van de muur, wordt of met betrekking tot van hout karkas, of maar meteen naar de muur of kurken uitgevoerd. Op quitte van hout muren, bijvoorbeeld karkasno-obshivnye of doshchatye, alsmede op van hout bulkheads, oblitsovochnye grondslagen pribivaiut maar meteen naar de muur. Whereat de schikking van de grondslagen misschien vertikaal alsmede horizontaal. Muur van horizontaal breven voortvloeit oblitsovyvat overeind door grondslagen situeerde.

Muren van de baksteen en stenig oblitsovyvaiut met betrekking tot preliminarily stellen van hout karkas van brusev 1 in5...25x50 mm. In de plaatsen, waar de toevalligheid bestaan van otsyrevaniya spant, de doellatten van het karkas noodzakelijk antiseptirovat, door bijvoorbeeld 3%-nym waterige oplossing ftoristogo natriya (of door 3%-nym waterige oplossing ftoristogo en kremneftoristogo natriya) in de correlatie3 1 onderdelen met betrekking tot volume. In de fabricage van ontsmettingsmiddelen in verhit waterhoudend (90...95 °C) stap voor stap introduceren samenstellende jumbling whereat mengeling. Industrie vrijlatingen ook gereed naar geldende buttery ontsmettingsmiddelen "Ligno" en "Keta x".

Baskisch met betrekking tot karkas in de noodzakelijkheid verhuurt om de smoorhi insulation van de muren waar te maken. Met het dit uitdraaien op uitzicht in het karkas apparaat voortvloeit om doellatten 60x60 mm met de afstand tussen hen 500 mm aan te dienen. Tussen verspert bed poluzhestkie mineralovatnye borden door de afmeting 500X1000X60 mm welk dan scherm oblitsovochnymi door de grondslagen. Als noodzakelijke om cherdachnoe huisvesting beneden de winkels toe te rusten of voor andere doelen, borden bed tussen bandages bekapen, en oblitsovochnye grondslagen repare maar meteen om bandages of naar aanvullende doellatten geadapteerd ernaar te bekappen. Whereat bijzondere aandacht noodzakelijk om van vodonepronitsaemosti dak uit te keren, alsmede om in de constructies van ventilyatsionnye opening te beschouwen.

Baskisch door de grondslagen wordt of vstyk, t uitgevoerd. Door hem. Neoshpuntovannymi door de grondslagen, ook niet met het apparaat erin pazov en grebnei. In eerst geval beukend wordt door de draadnagels of shurupami, bonnets welk uitstekend op het gezicht vlak otdelki uitgevoerd. Om otdelka was prachtige, draadnagels of shurupy stelen beschikbaar met betrekking tot preliminarily rascherchennym met behulp van lineaal naar en otvesa lijnen, strikt verrichtende gekozene tree tussen hen. Voor beukend in dit geval van better alles om khromirovannye shurupy met polukrugloi pet te benutten.

In andere methode van beukende in toepassing brengen draadnagels met snyatymi kusachkami bonnets, waarvan op de bovenaardse grondslagen verblijf gering dints. Hen dan shpatliuiut en netjes zakrashivaiut beneden de spant kleur. Baskisch van shpuntovannykh grondslagen paz en kam, kan worden zodoende volbracht, om draadnagels waren niet van uitstekend op de bovenaardse grondslagen.

Door de spant, in het algemeen dek door doorzichtige vernis - buttery, nitrolakom e.a. uitgemonsterd. Voor pridaniya ruimere dekorativnosti grondslagen van de naaldendragende rassen van hen preliminarily onthaal door mep-lamp, vlam welk moet eenvormig purper schilderstuk hebben, omdat in het gebraad door geel vuur vlak wordt door het koolstof duister gedekt. Lamp ruim zo, om vlam de vlak beroerde van de grondslagen. Boekend er mee gelijkaardige snelheid, te seksen zal het tenue en contrast schilderstuk van de spant uitlenen. In de grondslag gebraad tvloeit om horizontaal op quitte vlak voor en pribivat naar het karkas in gelijke orde uit te drukken, in wat zij werden verbrand.

De bask van de plafonds

Kрeплeнhe ghпcokaрtoнных лhctoc k пotoлkу c прhmeнeнhem t-obрaзных oпoрIn de Bask van de plafonds door dorre gipsovoi wondpleister of gipsokartonnymi werkbladen met betrekking tot gipsovym vuurtorens en stempelt werk wordt in gelijke opeenvolging, volbracht als de Bask van de muren. Niettemin tijdens striemende werkbladen noodzakelijk prizhimat door twee T-schilderachtige houders situerende hen op een de kwartaal distantieren van de lengte van het vel ervan topgevels (treffen Schilderstuk is). Paardenstal T-schilderachtige houder moet op zijn20...30 mm meere hoogtepunten van de huisvesting welk wil dichte drukpers werkbladen naar het plafond.

Podшhcka пotoлka ghпcokaрtoнныmh лhctamh: a - kрeплeнhe лhctoc k deрecяннomу kaрkacу; b - kрeплeнhe лhctoc k baлkam пeрekрыthя; 1 - baлka пeрekрыthя; 2 - ghпcokaрtoнный лhct; 3 - gcoзdh; 4 - deрecянный kaрkac; 5 - mhнeрaлocatнaя плhtaIn het apparaat perekrytii met betrekking tot van hout onderleggers met nakatom werkbladen krepyat naar van hout karkas of maar meteen naar de onderleggers (treffen Schilderstuk26). Zodanig perekrytiya zapodlitso het is mogelijke oblitsovyvat brengende werkbladen maar meteen naar het plafond zonder het karkas. In het apparaat van longitudinal stykov hen is aanraadden aan situeren mee achterwege latende lichtstralen.

DSP en DVP in obshivke plafond ook krepyat of naar van hout karkas, of maar meteen naar de onderleggers perekrytiya. Whereat noodzakelijk om in de rekening te nemen die DVP kan met de loop van de tijdperk provisat, daarvandaan voor hun beukend volgt om karkas met de doellatten gesitueerd met betrekking tot omlijning te beschouwen alsmede met betrekking tot vertikali.

Klein met betrekking tot de huisvesting plein in de appartementen met hoge plafonds, bijvoorbeeld voorste, kan zijn maakte uiutnee door middel van decoratief obshivki van de spant. Met het dit uitdraaien op uitzicht met betrekking tot perimetru huisvestingen te vooraf stellen kurken krepyat bolster 30x50 mm, bij wie met de tree in200...Door 250 mm prorezany pazy breedte 20 en diepte omstreeks 10 mm. In pazy in vertikaale positie richten bleb op de einden op de breedte van de bolster van de grondslag door de lengte op, om breedte voorste, door het hoogtepunt 150 en lijvigheid 19 mm te evenaren.

In andere variant van het decoratieve plafond van de grondslag door de breedte 400 mm situeren horizontaal met de tree 200 mm en krepyat naar de muur door de draadnagels of shurupami met potainymi hoofdletter te verspert door de breedte, naar de gelijkmatige breedte van de grondslagen. Overheen de grondslagen de bronnen situeren van ontsteken welk weerkaatst van het plafond door uit-maakte straling voorste belichten. Om de bronnen van hel werden tussen keren tussen grondslagen niet doorgekeken, hen kunnen zijn maakten met de planken hoogtepunt omstreeks 80 mm.Complementarily op 'De van Werken thema met het plafond":

Het plafond laatste compositie
Natyazhnoi of podvesnoi plafond

Het is back | Begon