Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Natyazhnoi of podvesnoi plafond

Als naar sovremennost jullie dichterbije, de meeste optimum oplossing - natyazhnoi plafond of potolochnye panelen (podvesnoi plafond). Voorgaand meerdere meer moeilijk in de installatie, zato gunt jullie complete mogelijkheid voor het lichtgevende ontwerp van de domicilie - losse panelen kunnen vormen tochechnye svetilniki welk zullen zonirovat huisvesting bijstaan, van of ruimer plafony bovenste ontsteken. Als noodzakelijke panelen kunnen door de plaatsen bewegen. Ook khorosh podvesnoi plafond en voor de camouflage van de samenklonteringen van de lucht conditionerend. Zato natyazhnye plafonds in gelijke mnogovariantnosti kleurig beslissingen liggen van het alles voor uur en behoefte slechts steplera en stremyanki vast. Alle die noodzakelijk voor de installatie van zodanig plafond, - dit vel callisthenics op de basis vinila welk dicht krepitsya in het stokbrood met betrekking tot alle perimetru huisvesting. En op deze alle werken met betrekking tot plafond striemend eind.

Ander ontwijfelbaar voordeel van zodanig strijkende is de zuiverheid van het werk - naar jullie het zal niet zijn noodzakelijk dichtbij en om meubeltje, hoe in gebruikelijk pobelke te verhalen. Het is tevens, zonder enkel reductie werkt quitte canvas zal van de ogen alle mankementen en asperities perekrytiya verhullen.

Behalve kleurig, nieuwe plafonds hebben van neskolkovariantov texturnogo uitvoering. De uitwerking van zelfs feilloos schilderde plafond zal matovyi variant ontwikkelen. Met lakovym bekleding plafond in uw appartement draait zich in grote spiegel, voor de rekening wat alle kamer van het appartement visueel zal groeien. In natyazhnoi plafond ook kan worden ingebouwd hel ingeschoven.

De technologie van de vervaardiging van natyazhnykh plafonds maakt duidelijk hun ideale variant voor de badkamer, kookgelegenheden, plavatelnogo, van het zwembad. Niet langer het zal noodzakelijk om te vrezen die op buren van boven prorvet vodoprovodnuiu tabakspijp. Vagi nieuw plafond is in staat om meerdere de Tonnen van het water te weerstaan, na wat water samenvoegingen, en canvas wordt gedroogmaakt. Poosje na gelijkaardige procedure plafond zal pervozdannyi type aankopen.Complementarily op 'De van Werken thema met het plafond":

Het plafond laatste compositie
Otdelka door listovymi materielen en boom

Het is back | Begon