Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Baskisch door de tichels

Inner Bask

Baskisch door keramische glazurovannymi tichels wordt op het cement-arenaceous verdunning en op plakkend mastikakh volbracht. In die en in ander geval van het vlak aangeduid beneden Bask, noodzakelijk voorzichtig om toe te bereiden. Baksteen en stenig oshtukaturivaiut door het cement verdunning van de compositie1 4 met navolgend natsarapyvaniem borozdok bevoorradend betrouwbaar stseplenie met Baskisch. Op beton vlakken na de raffinage van de vuiligheid, stof nemen en de voetspooren van de verdunning borozdki nasekaiut door de hamer en zubilom af. Van hout en gipsokartonnye vlakken bestempelden als beneden otdelku, shtukaturyat met geldend van het metaal rooster met cellen 30x30 door de mm de verdunning van de compositie1:3 (1:4). Metaal rooster noodzakelijk om van van hout vlak door strata ruberoida te isoleren. Oshtukaturennye vlakken, pokrytye door buttery verf, louteren door van haar methodes beschreven in razd. 3. 3. Volgend vlak nasekaiut. Keramische tichels verkregen voor Baskisch, kunnen met betrekking tot kleur verschillen, om mankementen te hebben, alsmede om door de afmeting te verschillen, daarvandaan voor de beginneling van de werken van hen tvloeit naar de muzieknoot voor. Allereerst noodzakelijk om tichels zonder de barsten te kiezen. Tichels met de barsten kunnen gebruikt voor de fabricage van helften, van de verblijfplaats en t zijn. P. Ongelijke afmeting zullen niet toestaan te krijgen zelfs lijkend op shvy, daarvandaan voor bijstere inktkoker doorzide plaatsen oblitsovyvaemoi vlak voortvloeit om de tichels van een grootte benuttend hiertoe gietvorm te kiezen. Door boetseren kunnen krestovina van twee van hout doellatten dienen, waarover worden van de afdeling van de afmeting van de tichels, of vensterraam-yacheika door de afmeting, naar overeenkomstige standaarde afmeting van de tichels veroorzaakt.

Vlak bestempelde als beneden Baskisch door de tichels, proveshivaetsya en wordt gestempeld. Naar Samodeyatelnomu magister noodzakelijke voorzichtige om vertikalnost vlakken van en hoeken door middel van otvesa volgens de kandidatenlijsten te checken. Met de vergoeding voor de lijvigheid van prosloiki krepyashchego verdunning, gelijkmatig7...15 mm, in de hoeken oblitsovyvaemoi vlak, van chut de hoger boven oppere landsgrens van Baskisch, vbivaiut draadnagels en op de hoogte van hun bonnets gelijkheid koord. In de opeenvolgingen deelden weleer mede, liggen mayachnye draadnagels totaliter hoofdzaken vast. Toen door middel van tichel en lineaalen stempelen aankomende Bask, de boel rekenen van volledige tichels in de toerbeurt, van mogelijke helften en t uit. P.

Als Baskisch wordt in de huisvestingen gedraagd, bij wie anders niet polov die in dit geval noodzakelijk naar blueprint op de muur het geslacht van zuiveren seks en met betrekking tot het oprichten en bijstere inktkoker te adapteren battens welk zal de eerst een aantal van de tichels vertogen. Als diepte er zijnen, eerst toerbeurt bed maar meteen erop.

Op het hoogtepunt van de eerst een aantal van de tichels gelijkheid horizontaal koord - prichalku, beeindigt welk verbinden zich te spijkert of naar perestavnym shtyryam, zabivaemym in de muur. Onbuigzaam in het vliegtuig van Baskisch koord-prichalka aanknopingspunt legt voor het beddengoed van eerst mayachnogo toerbeurt voor. Naar het bed het van node van de muur middellang te stroomt over, precies verrichtende razbivku shvov en hun lijvigheid. Als de seks vliegtuig niet horizontaal die zonder de moeilijkheid om door de hoogte te checken, van dat tichel van eerst toerbeurt in het beddengoed moet zo zetten het mes, om hun oppere boorden directe horizontale lijn vormden.

Volgens het vliegtuig van mayachnogo toerbeurt en door de koorden geadapteerd in proveshivanii, richten mayachnye tichels met betrekking tot hoeken oblitsovyvaemoi vlak op het begin en de tegen het eind bovenste een aantal van Baskisch, alsmede van op het begin en tegen het eind seconde lagere toerbeurt op. Bijzondere aandacht voortvloeit om te activeren die, om mayachnye tichels lagen strikt met betrekking tot koorden getrokkene tussen draadnagels vast.

Na de installatie mayachnykh van de tichels met betrekking tot de top van de seconde toerbeurt opnieuw gelijkheid koord-prichalku, met betrekking tot welk zal bedded de tichels van de seconde toerbeurt. Getreind beneden Baskisch vlak voor het werk beginneling tvloeit naar de vochtigheid door het water door middel van kisti-maklovitsy voor. In de werkwijze van Baskische keramische tichel ook noodzakelijk te bevochtigen afgetopt in waterhoudend kistiu, okunaniem in kubieke inhoud met het water of ordenend door de achterk kant met betrekking tot verdunning in de doos.

Bijzondere aandacht voortvloeit uit te keren van plastichnosti verdunning welk is aangewezen op vodotsementnogo houding en de boelen van het zand. Plastichnost kan worden in de volgende weg afgelezen. Op de overzijde louterde van de tichel stof oorzaak een gebeten van de verdunning, door en dan accuraate motie onder sbrasyvaiut het van de tichel. Tegenwoordigheid erop residuen van prilipshego verdunning staat bewijsmateriaal erover de fitheid voor oblitsovochnykh werken door. Ook onbuigzaame verdunning wordt op de tichel alles behalve compleet voorgehouden. In dit geval erin voortvloeit om een gebetene wateren toe te voegen. Als verdunning is niet vertragen op het vlak, voegen cement en zand toe.

Obлhcocka keрamhheckhmh плhtkamh пoceрхнocteй cteнBeddengoed van de tichels op de verdunning wordt in de volgende weg verricht. Bedot linkse hand preliminarily topte tichel af, rechter met behulp van kling-been-plitochnika draaien verdunning en dikken op de achterk kant van de tichel door eenvormig stratum aan. De stratum lijvigheid moet van complete zapolnenie kamer tussen muur en tichel zonder de dieptes bevoorraden. Toen tichel met de verdunning van podnosyat aankondiging rem zijn beddengoed, door snelle motie overturn in de verticaal positie en prizhimaiut naar oblitsovyvaemoi vlak. De finale daling van de tichel wordt verricht door de gemakkelijke stakingen van de van hout handelen van de kling-been (treffen Schilderstuk is). Ze moet positie accepteren, bij wie zijn gezicht vlak wil in de hoogte met vorige tichel en corresponderen de hoogte van horizontaal koord.

In de daling van de tichel de dragen-overs van de verdunning komst voorwaarts van shvov, voortvloeit om door de kling-been los te branden. In de werkwijze van Bask komen bovendrijven periodiek vyveryaiut batten of regel behartigend die, om tussen batten en het vliegtuig van de muur was niet van de zuiveringen. Voor de eiser vergden shva tussen tichels bed gebouwen fabriceerden van van hout battens door de lijvigheid 3 mm.

Raзрeзka gлaзурocaнных keрamhheckhх плhtok: a - нadрeз gлaзурocaннogo cлoя; b - пeрeлamыcaнhe плhtkhIn de noodzakelijkheid van de installatie van de helften en de verblijfplaats van de tichels steklografom oorzaak op de tichel grootte vergde. Dan steklorezom beneden de lineaal maken van nadrez glazurovannogo stratum, perelamyvaiut omstreeks de boord van de tafel of de arris van van hout batten, preliminarily geklappen langs de lijn nadreza (van de overzijde van de tichel) handelen van stekloreza of hamer (schilderstuk21). Smalle bef knappen door de tangstelling af. Klein ovaal vyrezy in de tichel scheen in Baskisch om de tabakspijpen en t. P., Schrap kusachkami of door de tangstelling. Als tabakspijp het blijkt in het centrum van de tichel, zijn gesneden hand-en-half en ovale openingen maken in beide helften. Toen helften stellen zodoende in, om shov was niet merkwaardig.

Beschreef hoger boven de operaties kan worden met behulp van speciaal instrument vrijgemaakt door - industrie kafelerezki volbracht. De arris van de tichels na razrezaniya zachishchaiut door tochilnym stenig of rashpilem. Shvy tussen tichels vullen (na de verdunning inname beneden de tichel - totaliter2...3 vierentwintig uren) door de verdunning met de verhevene inhoud van cementeren. Vertrouwende de kleur van de tichel kan worden wash gegolden of cement kleuren, wit cement met de aanvulling shchelochestoikikh pigmentov - ochers, surika, sazhi. Kan gebruikt ook gipsomelovuiu mastiku samengesteld uit 1 onderdeel (met betrekking tot de menigte) van alabaster, 1 deel van krijt en enkel boel van dierlijke kleefstof zijn. Op de tijdperken mastiku bereiden van 4 delen van krijt en 1 onderdeel olify toe. Shvy vullen vlakgom shpatelem, en dan gomen vetoshiu of rukavitsei.

De beschrevene methode van Baskisch door keramische tichels heet shov in shov. Dit de meeste verbreid methode otdelki van de huisvestingen in het appartement. In enkel gevallen voor ondergeschikte huisvestingen kan worden Baskisch door de tichels vrazbezhku gegolden. Whereat methode metselwerk bootsen, de tichels van vyshelezhashchikh strata smeshchaiut betreffende de tichels nizhelezhashchikh van strata half na. Om Baskisch door zodanig methode verreweg gemakkelijker te volbrengen, omdat in dit geval noodzakelijk om slechts voor gorizontalnostiu bedded tichels op te letten.

Op de tijdperken voor de verrichting bijzondere dekorativnosti Bask maken met betrekking tot diagonali waar. In dit geval tichels bed hoek-wijs 45° naar het horizontale geslacht van seks. Baskisch better om door losse stadsdelen, gelimiteerde horizontale en verticaal frizovymi toerbeurten te vervullen.

Baskisch met betrekking tot diagonali wordt naar op dezelfde manier Bask shov in shov uitgevoerd. Door zelfde afbeelding proveshivaiutsya muren en liggen vuurtorens vast. Dan zijn bedded frizovye beperking opleggen aan stadsdeel, toerbeurten. De lengte van frizovykh toerbeurten moeten zodanig zijn, om op hun inner kant was bedded het volledige aantal van de driehoekige helften van de tichel, vooraf narezannykh methode beschreef hoger bovenstaand. In het beddengoed van ryadovykh tichels koord-prichalka wordt hoek-wijs 45° naar frizovym toerbeurten volgens de helften getrokken.

Baskisch door keramische glazurovannymi tichels op mastikakh wordt uitgevoerd, doorgaans, met betrekking tot in het verleden oshtukaturennym te bovenkomt. Maar hen het is mogelijk nakleivat en op andere vlakken - beton, asbestotsementnye, drevesnostruzhechnye e.a.., In een voorwaarde: Vlak voor nakleivaniya moet zelfs dichte prileganie ernaar tichels stijven.

Als vlak bestempelde als beneden Baskisch, wordt door buttery of andere niet waterige verven, tichels nakleivaiut, niet doend okrasochnogo stratum vergast. Kleevuiu verf, alsmede de verven van andere waterige composities door alle middelen branden. Vlak, waarover nakleivaiut tichel, ook noodzakelijk gruntovat dichtbij verdunnen kleevym compositie. Uitstrijk vlakken voor gruntovkoi tvloeit om nazhdachnoi door de krant voor of nauwelijks nasech zubilom te vergasten.

Als plakkende composities gebruik mastiki vrijgemaakt door de industrie ("Bustilat", "Butilax"), kleefstof op de basis PVA, epoxidnyi kleefstof e.a.. In de handleiding geannexeerd naar deze materielen, wordt geindiceerd, net zo in wat voorwaardes zij zijn gebruikt. Uitoefening merkt, door dat handelswaar plakkende kwaliteiten composities bezitten op de basis PVA met de aanvulling van het cement (een deel van cement met betrekking tot volume op5...6 scheidt PVA), "Butilax" met de aanvulling van het cement of krijt, mastika Stiro-2M. Inleiding napolnitelei in plakkende de composities (van het cement, van het krijt) verhuurt om de lijvigheid van plakkend stratum bevoorradend dit dichte prileganie de achterk kant van de tichel naar de stichting te vergroten.

Voor het werk beginneling met betrekking tot Bask noodzakelijk om de plaatsen van het beddengoed van de tichels op het vlak van de muren aan te kruisen. Whereat horizontale lijnen noodzakelijk om met behulp van hoogte, en verticaal - met behulp van otvesa te stempelen. Als de huisvesting hoek niet verticaal, van de gran tichels, prikasaiushchuiusya om te accapareren, voortvloeit om te besnoeien.

Technologische operaties naar Baskisch door de tichels op mastikakh maken in gelijke opeenvolging, als in Baskisch op de verdunningen waar. Op geoefend vlak en de achterk kant van de tichel getand shpatelem oorzaak mastiku door stratum, lijvigheid welk is egaal 1,5... 5,0 mm vertrouwende de kwaliteit van treinde bovenaards. Toen tichel dicht prizhimaiut om volgens vuurtorens, koorden en in het verleden bedded tichels te komen bovendrijven. Draag-overs mastiki branden door de kling-been los, en verregeende plaatsen protiraiut vetoshiu. Na de inname mastiki shvy vulen cement-arenaceous verdunning in of composities, noemden in het verleden.

Baskisch door glazene tichels wordt met betrekking tot gelijke technologie, uitgevoerd als keramisch. Niettemin in het werk ermee voortvloeit om in de rekening enkel eigenaardigheden te nemen. Het is zo, voor garanderend van elk meere betrouwbaare stsepleniya verdunning of mastiki met de tichels hun achterk kant wordt onthaal nazhdachnoi door papieren, aangeraad aan om impart hen ruimer roughness. Kan worden ook de overzijde van de tichels door het vocht glas, en dan prisypat dor krupnozernistym zand gedekt. In Baskisch op het cement verdunning glazene tichels, anders dan keramisch, prizhimaiut naar de muur en aline zonder pristukivaniya de handhold van de kling-been. In razrezanii de tichels van adapteren hekje wordt vochtigheid door turpentine of aardolie aangeraad aan.

Baskisch polistirolnymi door de tichels heeft het een aantal van de eigenaardigheden. Temperatuur binnenshuis, waar worden werken gedraagd, moeten niet onderaan zijn15...18 °C. Voor prikleivaniem tichels treinden vlakken noodzakelijk progruntovat doordringend stratum mastiki van gelijke compositie welk zullen Baskisch gesolliciteerd worden. Mastiku op het vlak better van allemaal om getand shpatelem met prongs door het hoogtepunt 1 mm te veroorzaken. Tichel nakleivaiut alle ineens na gruntovki. Om mastika niet peresykhala, zijn volgt om door de stadsdelen door het plein in te veroorzaken5...6 tichels. In nakleivanii tichel dicht prizhimaiut naar de stichting, whereat bortik zijn moet prilegat maar meteen naar gruntovochnomu stratum. De nauwkeurigheid van de afmeting polistirolnykh van de tichels verhuurt om Baskisch zonder shvov zich te gedragen. Te snijden hen het is mogelijk door de arm-trof met de ondiepte zubiami, en zomen Pools nazhdachnoi door papieren aan.

Buitenst Baskisch

Voor de Bask van de muren volbracht van de baksteen, van stenige, shlakoblokov en andere shtuchnykh van de materielen, kan worden gezicht baksteen en keramische Stones met shchelevidnymi dieptes, keramische en glazene tichels beton borden, gegolden alsmede borden van de natuurlijke wijze stenig. In Baskisch door confronteren baksteen verband van het gezicht en belangrijkste kladok muren algemeen wordt met betrekking tot mnogoryadnoi systeem - door vast materiaal tychkovymi toerbeurten uitgevoerd.

De bask van de verheffing door keramische tichels wordt op de beeindiging van leggend van de muren vpustoshovku verricht. Als leggend wordt met compleet shvom, preliminarily nasekaiut of raschishchaiut shvy op de diepte volbracht10...12 mm. Alvorens Bask het vlak van de muur noodzakelijk om van naplyvov verdunning te louteren en andere vervuilingen, dan om vuurtorens te vestigen. Proveshivanie vlak en de installatie van vuurtorens wordt uitgevoerd in ordes beschreef voor inner Bask door de tichels. Onderkennend houdt in in wat vuurtorens situeren op de stadsdelen, limited door facade gedeeltes brengt (door het windows en deur openingen onder, podokonnikom, karnizom) met zodanig berekening, om shvy Basken vielen met de verticaal en horizontale eerste beginselen chleneniya samen.

Tichels bed door roeit onder omhoog op het cement-arenaceous verdunning van de compositie1 4. Verdunning oorzaak kelmoi op de tichel piramidkoi. Toen tichel prizhimaiut naar de muur met prostukivaniem, rovnyaya met betrekking tot mayachnoi of vorige tichel. Voor de receptie zelfs en lijkend op shvov benutten wiggen of battens, om lijvigheid shva te evenaren. Na de verharding van de verdunning wiggen nemen erbuit en shvy vullen verdunning in. Het vlak van de muur en tichel voor de verdunning toepassing tvloeit naar vochtig voor. Indien Baskisch door de keramische tichels van de muren, in de oprichting van het mannelijk lid welk was gebruikte silikatnyi baksteen, vlak noodzakelijk obtyanut door het metaal rooster adapteerde in shvakh leggend, met de navolgende toepassing van de stratum van de verdunning van de compositie1:3.

In de Bask van de muren kovrovo door-mozaic tichels, nakleennymi op de krant in de karpetten, allereerst noodzakelijk om de quitte stratum van het cement-arenaceous verdunning compositie te veroorzaken1 Door 3 lijvigheid 4 .' 5 mm. Dan kovrik prizhimaiut naar de stichting in de stratum van svezheulozhennogo verdunning. Op tweede dag na de inname van de verdunning papierene vochtigheid door het water en branden van de tichels los. Shvy tussen tichels worden verdunning ingevuld.

Baskisch door beton borden maken op gelijke tijdperk met de oprichting van het mannelijk lid van de muren van de gebouwen van de diverse types van baksteen, van keramische Stones, van bloc e.a. waar. Beton borden krepyat naar de muur op soepele stropdassen, en op de hoogte van de bajonet van hen opiraiut op ontzagwekkende stichting van beton of baksteen. Per het bord moet worden niet van minder twee lussen beschouwd, waartegen krepyat ankery van korrozionnostoikoi werd diameter4... 6 mm gestoken horizontaal shvy leggend. Vertikaale zuivering tussen het vliegtuig van de muur en door Baskisch in de werkwijze van de oprichting van het mannelijk lid van de muren vulen verdunning in.

Baskisch door de natuurlijke wijze steniging kan worden met betrekking tot gerede muren of in de werkwijze van hun oprichting van het mannelijk lid volbracht. Met het dit draaien op uitzicht gebruik kalksteen, vulkanicheskii tuf, travertin, dolomit uit. In de Bask van de gerede muren van oblitsovochnye bord krepyat of slechts op de verdunning, of op de verdunning met de toepassing ankerov. De keuze van de methode van beukend is aangewezen op de afmeting en de rassen van oblitsovochnykh Stones. Het is doorgaans, op de verdunning zonder aanvullend striemend ankerami door oblitsovyvaiut travertinom en andere lijkend op ruime opene porien kweekt. De grootte van de borden moet 400x200 (beneden de termen van het beddengoed breadthwise), lijvigheid - 10 mm niet overtreffen.

In Baskisch op de verdunning met de toepassing ankerov aanvankelijk oprichten met betrekking tot binden eerst toerbeurt nasukho vast. Tussen stellen muur en borden plaats van hout wiggen, vyveryaya ieder bord met betrekking tot hoogte en otvesu in. In de muur van shlyamburom probivaiut nest en kurken vestigen, bij wie put van ankery G-schilderachtige vorm van stalene bedrading door de diameter5...6 mm. Door vrij zagnutymi beeindigt ankery tussenvoegsel in van tevoren prosverlennye de nesten van bovenste granei borden. Zijdelings grani borden veilig shtyryami schoven ook in van tevoren prosverlennye nesten in. Volgende zuivering tussen muur en de ingestellen een aantal van de borden overloop door de verdunning. Het is doorgaans, verdunning overloop, niet dokhodya tot toe de oppere zoom van de borden op10...30 mm. In deze opeenvolging richten navolging een aantal van de borden op. Voor elk meere betrouwbaare stsepleniya borden met de verdunning op hun achterk kant maken nasechki.

In de Bask van de muren in de werkwijze van de oprichting van het mannelijk lid van leggend noodzakelijk preliminarily om de pakket van de eerste beginselen van striemend te koken: Y-vormden lussen-opbrengsten door de diameter 8, aan het werk armatuur door de diameter10...12, agrafeen voor striemend van de eerste beginselen van Baskisch naar aan het werk armatuur door de diameter4... 6 mm, alsmede shtyri en skoby voor de verbinding van de eerste beginselen van Bask tussen elkaar. Oblitsovochnye borden krepyat naar aan het werk armatuur gevestigd in de lussen-opbrengsten en door attachable ernaar bedraden of lassend, speciaal skobami.

De verstellend van Baskisch door de tichels

Belangrijkste verwondingen inner oblitsovannoi vlak - uitzakking van en rastreskivanie tichels beneden de handeling vlagi, van de temperatuur beweging of mechanische verwondingen. Als keramische glazurovannaya tichel of het volledige stadsdeel van Baskisch otslaivaetsya van de muur samen met verdunning, dan in dit geval zubilom of hamer tvloeit raschistit plaats voor, waar was tichel, het te kuisen van de stof nemen af, naar de vochtigheid door het water en op het cement-arenaceous verdunning van de compositie1 3 naar het bed nieuwe tichel.

Voor de verhuizing van de tichels gelden gering bijstere inktkoker zatochennoe zubilo. Tichel tvloeit otkalyvat begin van middellang voor, beet door de stukje overgeboekt te stroomt over. Als het oblitsovany doordringend bulkheads, dan noodzakelijk te zijn zeer voorzichtig in de verhuizing van de tichels, omdat van sotryaseniya in de stakingen hamer kan naburige tichels verslechteren. Als tichel verslechteerde van de verdunning en verbleef ongerept, zijn kan worden polivinilatsetatnoi door de vloeistof in fijne druppels in een andere of mastikami "Bustilat", Stiro-2M en t geplakt. P. In prikleivanii relef de overzijde van de tichel moet met getypt op de verdunning samenvallen. Door zelfde afbeelding verwondingen verwijderen op de vlakken, oblitsovannykh metlakhskimi, door het glas of polistirolnymi tichels.

In de muren, oblitsovannykh keramisch glazurovannymi of door glazene tichels, openingen voor de installatie van de kurken aangeduid voor striemende shurupami polochek, spiegels en t. P., Prosverlivaiut in shvakh. Stond elektrische of handleiding dreliu met auger pobeditovyi pet door. Door zodanig instrument kunnen geboren word openingen en in de zelve tichel, gehecht naar de muur door het cement-arenaceous verdunning. Met het dit draaien op uitzicht van kracht uit, waar is blueprinted opening, door de weerhaak van de punch is maakte nasechka, om auger gleed niet met betrekking tot glazurovan-yammer de vlakken van de tichel. In de werkwijze van het werk auger noodzakelijk periodiek om door waterhoudend te koelen. In gekregene opening door de diameter5...Door 6 en diepte25...30 mm tussenvoegsel plastic diubel of van hout kurk. In de boring van de openingen in glazene tichels beneden auger wordt van nakapat een gebetene turpentine of aardolie aangeraad.

Als in de werkwijze van de ontginning de buitenste Bask van huis door keramische borden of natuurlijke wijze steniging werd verontreinigd, dan zijn kan worden absterging water, de verdunningen van de zuren of alkalis, mylnymi door de verdunningen of pastoobraznymi coulding substanties gekuist. Het is bijvoorbeeld, Baskisch glazurovannymi door keramische tichels wordt absterge door hartelijke 2%-nym de verdunning van de zeep, door 10%-nym verdunning sody en t aangeraad aan. P. In de raffinage van de verheffing, oblitsovannogo door neglazurovannymi keramische tichels, preliminarily branden vyvetrivshiisya stratum karborundovym door de cirkel geadapteerd op elektrodreli, en dan absterge door het water geldende kisti of borstels los.

Als op de verheffing, oblitsovannom door keramische tichels of borden van de natuurlijke wijze stenig, zijn worden opgeblazen gevonden of liggend achter van de tichel, hen voortvloeit om te schrappen en om vers op het cement basis in te boeten. Verdorde plaatsen kan worden door de stratum van het cement-arenaceous verdunning herlaad. In de ter vervanging van de tichels shtukaturnym door de verdunning op ruimere stadsdelen shtukaturnyi stratum noodzakelijk te veroorzaken met betrekking tot metaal rooster adapteerde naar brickwork shtyryami, zadelannymi in de muur in speciaal prosverlennye openingen. Shtukaturnyi stratum rasshivaiut "beneden oblitsovochnye tichel's en verf beneden de Baskische kleur.

Otsloivshiesya borden van de natuurlijke wijze steniging kunnen worden geadapteerd naar de muur door de kernen van korrozionnostoikoi werden diameter4...6 mm. Kernen tussenvoegsel in de openingen welk prosverlivaiut in het bord en in de muur op de diepte 150 mm hoek-wijs 45° om (met betrekking tot horizontale lijn) te komen bovendrijven. De stellende diameter moet op 2 mm meere diameter van de kern zijn. In de opening, promytoe door het water en bemande met toen door de verdunning, schuiven kern in. De plaats van de installatie zadelyvaiut door de verdunning gekookt van de ondiepte stenig kroshki en cement (tabl. 29). In otslaivaiushchikhsya (bukhtyashchikh) borden kernen tussenvoegsel met de tree100...150 mm.Complementarily op het thema "Bask door de tichel":

Keramische glazurovannaya tichel (tichel)
Glazene tichel
PVKH-tichel
Polistirolnaya tichel

Het is back | Begon