Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Materielen gebruikt in samenstellend van de verdunningen

Nu spoedig omstreeks de materielen gebruikt in samenstellend van de verdunningen.

Ballast is een steniging door de grootte van 5 tot toe 80 mm, aanvaardbaar in droblenii alpene rassen, van het puim, van de baksteen.

Steengruis is een kleine natuurlijke stenigingen. Worden gegolden zij zuiveren, na vast materiaal wassend.

Zand is gebruikt als zapolnitelya in de verdunningen en betons. Verschilt elk meer zuiver rechnoi en ozernyi en balled boven met alpen en ovrazhnyi zand. Na wassend erin moet niet boven 5% mengingen blijven.Zogenaamd gemakkelijk zand wordt in droblenii puim en shlaka gewonnen.

Tot toe nu klei wordt niet alleen op welke wijze grondstof in de fabricage van rode baksteen gegolden maar ook hoe bindend materieel voor argillaceous verdunningen welk gaan in de materie in leggend van furnaces, oshtukaturivanii. Verdelen kleien op het vet verlangend in benuttend van de beduidende toevoegingen van het zand onder, middelmaat, waarin het noodzakelijk kleiner, en leun, helemaal niet benodigde zodanig toevoegingen.

Alabaster constructie wordt in oshtukaturivanii en andere types van otdelochnykh werken op welke wijze toevoeging naar calcareous of argillaceous verdunningen voor de versnelling van hun solidification en omgekeerde prochnosti gegolden. In zuiver type alabaster is gebruikt, bijvoorbeeld, in de aanmaak van lepnykh decoratieve eerste beginselen.

Cement verblijf poosje door beste boekband agent welk kan niet enkel op de lucht maar ook in waterhoudend vereelten. Wordt gegolden het zeer wijd voor de toebereiding van de constructie verdunningen bepantseerden beton en ongedeeld van beton constructies. Met betrekking tot de technologie van de aanmaak en toegepast whereat naar de grondstof verschilt portlandtsement, shlakoportlandtsement, putstsolanovyi portlandtsement, platifitsirovannyi portlandtsement. Maar, in praktisch gebruik ruimere betekenis postzegel heeft: "400", "500", "600" e.a.. Dan hoger boven de postzegel, van dat kleinere cement en meer zand wordt in de verdunning toebereiding doorgebracht. Staalt verdunning tamelijk lang, deze werkwijze begint van 45 minuten tot toe 12 uur na de fabricage van dough en beeindigt meestal door 28 vierentwintig uren.

Breeuw misschien dolomitovoi, kaltsievoi en magnezialnoi. Verdunningen op zijn basis, net zo calcareous dough, aanvaardbaar in de toevoegingen in de linde van het zand, shlaka, de meeste wijde toepassing vinden in de constructie en otdelochnykh werken.Complementarily op het thema "Bouwmateraalen":

Bouwmaterialen
Konstruktsionnye materielen
Krovelnye materielen
Materielen van schoeien
Teploizolyatsionnye materielen en producten
Otdelochnye materielen

Het is back | Begon