Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Keramische glazurovannaya tichel (tichel)

Baskisch is een bijzonder type van otdelki muren, de beta-orienteerde diverse types van tichels. Meestal is gebruikt voor de muren van de badkamer, van hygienisch facilitieses, en ook - hoe het bijzondere type is van decoratieve beslissing.

Keramische glazurovannaya tichel (tichel)

Herzien door de tijdperk materieel, uitstekend zarekomendoval ons als bekleding van de muren in de huisvestingen met verhevene vochtigheid. Krepyatsya of door cementeren verdunning (treffen Hoofdstuk 'Vinden "aardig om seks") of door middel van kleev en mastik op de basis caoutchouc en tandvlees te vergoeden. Laatst elastichnee en eenvoudiger in het werk, maar sneller gekomen in unfitness en vrees hoge koorts (bijvoorbeeld, terzijde van de bakoven in de badkamer van of stoyakom verhit water).

Voor beukend op brickwork, in het verleden oshtukaturennoi vlakken, om beton muur uit te strijken, hen nasekaiut en louteren. Vyboiny, asperities, verwerping van van vertikali tot toe. 1,5 cm preliminarily aline door de verdunning zonder zaglazhivaniya en zatirki. Ruimere afwijkingen of van hout vlak de toepassing vergen van verdunning cementeren met betrekking tot onbuigzaam adapteerde metalliek rooster met cellen 1x1 of 1,5 x1.5 cm.

Vlak beneden mastiku moet sluik, zelfs, zonder de voetspooren van de verf of pobelki zijn; De doordringend stratum van gipsovogo de verdunning van poverkh wondpleister - de meest die. Kleefstof wordt door stratum door de lijvigheid ongeveer 3 mm veroorzaakt. Tichel hechten naar de muur, nadavlivaiut en een gebeten smeshchaiut voor de wisselborgtocht van de ruimer vierkant van de inname. Naar gigroskopichnomu stichting tichel wordt voor meerdere secondes, naar vodoupornomu - voor meerdere minuten geplakt. In de werkwijze van Bask lagere toerbeurten alsmaar louteren vochtig tryapkoi. Shvy kleefstof vulen na laatste inname - door twee of drie dagen in.Complementarily op het thema "Bask door de tichel":

Glazene tichel
PVKH-tichel
Polistirolnaya tichel
Baskisch door de tichels

Het is back | Begon