Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Dit stout oboi

Als jullie richt op van okleiku oboyami plafond, om naar jullie van node namelijk erbij te beginnen. Met betrekking tot trudoemkosti, naar de varieteit van de varianten van kleurig beslissing naar en de prijs van okleika muren oboyami predpochtitelnee van elk andere variant inner otdelki. Aankoop oboi, de mogelijkheid uitmaken van de instandhouding - van twee-drietal 'toegeefl zijnen' "voor" kadet zal bijstaan altijd om in de kamer type te konfijten maar juist respectievelijk instandhouding maakte. Naar het volle dit schrijft aan oboyam in kinder kamer toe; Het is hier, als jullie zijn wis die gekozen type van schilderstuk en Bill van de kavels lang van niet naar nadoest kind, volgt worden polutornym door de boel opgepot.

Oboi brengen tijdperk verschillend - op zvukopogloshchaiushchei basis coulded, negruntovannye, gruntovannye, achtergrond, tisnenye door. Coulded oboi en dichtbegroeid ernaar kunststof films meerdere types hebben: Kunststof strijkend op de krant of op tkanevoi basis en bezosnovnaya kunststof film. Films doorbrengen tijdperk strijken uit, tisnenye, met geprinte schilderstuk of zonder het het, met een of veelkleurige Bill van de kavels; Film kan de meeste diversified otdelochnye materielen imiteren.

Coulded vodostoikie oboi met polymer strijkend (izopren, penoplen, poliplen, devilon) dikwijls nakleivaiut in de badkamer naar of kookgelegenheid, namelijk in de plaatsen, waar erop waarschijnlijk zal waterhoudend kloppen. Voor de bekleding van voorst het is niet duivelse, zato overzijde kan fantastische basis voor de verschijning gribka worden, kosten te slechts sprenkelen om beneden oboi te slaan. Daarvandaan dit oboi tvloeit om niet gebruikelijke "Bustilatom" voor, en polivinilatsetatnoi door de verstrooiing te plakken. Als uw oboi zoom hebben met betrekking tot beide boorden, voor nakleikoi hen voortvloeit om te zetten het mes. Niet verkwanselen otrezannuiu zoom - ze kan prigoditsya als decoratief "karniza".

Nakleivaiut zodanig oboi zo, om styk werd gericht op de bron van ontsteken - naar het venster of centraal svetilniku, als okleivaetsya huisvesting zonder het windows. Om oboi leke strikt overeind, voortvloeit om positie eerst polotnishcha aan te kruisen. Omlaag van het venster helling op de breedte polotnishcha, gedrag verticaal lijn gesteund.

Stempelde en narezannye met betrekking tot hoogtepunt polotnishcha vykladyvaiut op de verdieping door de voorkant onder en makhovoi kistiu kleefstof veroorzaken. Namazannoe door de kleefstof polotnishche hand geplooid-en-half, verschuiven terzijde op acht-tien minuten. Hierine dat tijdperk bereiden volgend canvas voor en, poosje het, zoals eerst, wordt door de kleefstof, nakleivaiut eerst polotnishche geweekt. Het afwikkelen en hechten naar de muur door het hoofd zodat etiket maakte. Opkweek zoom polotnishcha hechten naar befaamde lijn en door zacht doek razglazhivaiut van boven onder en van het centrum - te stroomt over.

Huik rozetok, van razvodnykh dozen, van de schakelaars en anderen elektroarmatury voortvloeit om los te branden, vooraf elektriciteit losgekoppeld. Op svezhenakleennykh oboyakh prorezaiut openingen, toen huiken lagen en repare huiken. Belangrijk moment - van okleika hoeken: Laatste polotnishche tot toe utla de muur van otrezaiut zodanig breedte, om het tenminste op 5-7 cm zakhodilo voor de hoek.

Laatste nieuwigheden gewoonlijke beeldspraak omvergooien omstreeks oboyakh - nu bestaan oboi. Vloeiend! Dit type oboev hedenen gruis met krasitelem welk echtscheiding door het water. Deze compositie wordt op de muur door de verfspuit veroorzaakt. Dit oboi nieuwe generatie vodoustoichivy en wijken voor herhaalde aquatische behandeling welk in geen geval wordt de uitwendige vooruitzicht van de muren niet overdacht. Goede stabiliteit naar de buitenzijde invloeden verhuurt om kleur in pervozdannom type heel lang keer te conserveren.

Samokleyashchiesya oboi hebben trekhsloinuiu structuur: Poliviniutkhloridnaya film, de doordringend stratum van "levende" kleefstof en podlozhka op back-pagina. Het is doorgaans, op podlozhke als vroeg als wordt posantimetrovaya razmetka en ontwikkeling (laatste, begeleidende, hedenen alle 2 regels veroorzaakt: Om podlozhku in het hoofd te schiften, om polotnishche naar de muur aan te hechten en schiftend het overblijfsel van de Defensie film, om polotnishche naar de muur) te pressen.Complementarily op het thema 'van "Malyarnaya otdelka huisvestingen":

De types van verven
Verven voor buitenste werken
Malyarnye arbeidt

Het is back | Begon