Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Malyarnye arbeidt

In de constructie of de verstellend van alleenstaand huis otdelka door de verven leent, doorgaans, beduidende plaats ine het algemeen volume van otdelochnykh werken. Daarvandaan preliminarily voortvloeit om noodzakelijk instrument voor te bereiden, alsmede materielen, keuze welk is aangewezen op het type otdelki. In de keuze van de materielen noodzakelijk om in de rekening te nemen die residentiele huisvestingen (algemene kamers, van de slaapkamer, kinder kamers, kabinetten) aanbevelenswaardig te schilderen kleevymi door de verven welk zal erin normaal airi-vlazhnostnyi regime schoren. Buttery, emalevymi, vodoemulsionnymi en door andere verven kunnen worden muren in de kookgelegenheid, badkamer, voorste, kladovykh en andere ondergeschikte huisvestingen geschilderd. Voor buitenst otdelki huis voortvloeit om atmosferostoikie verven (silikatnye te gelden, cement, buttery), speciaal bestempelde als voor buitenste werken.

Schilderstuk van vnutrenniikh vertoont zich.

De compositie van preparative werken is aangewezen op het materieel van kortwiekten vlak en het type van okrasochnogo compositie. In de toebereiding zijn beneden schilderend door waterige composities (kleevymi, calcareous, silikatnymi e.a..) Beschouw raffinage, strijkend, van razrezku en podmazku krakken, gruntovku en shpatlevku. Otshtukaturennye gipsovye en de beton vlakken van de plafonds en muren voor het schilderstuk kleevymi door de verven louteren strijken erop asperities uit. Krakken snijden en podmazyvaiut. Dan vlakken ogruntovyvaiut, opnieuw razglazhivaiut en Pools.

In de raffinage van het plafond, zelfs als het in het verleden werd geschilderd, allereerst schrappen oud nebel. Gering nabel het is mogelijk razmyt door verhit water door middel van kisti en tryapki, vet door noodzakelijk schishchat scrub in dor type of preliminarily gedempt verhit water door middel van kisti. Totaliter30...40 min vochtig nabel schrappen door scrub of shpatelem. Scrub of shpatel situeren hoek-wijs30...45° om te komen bovendrijven. Nauwelijks pressend branden instrument, skolzyashchimi door de moties voorwaarts stratum nabela los. Door zelfde afbeelding schrappen van bryzgi verdunning, nasloeniya verven en andere vervuilingen op alweer otshtukaturennykh plafonds.

Als op het vlak van het plafond er is kopot of verroeste plekken van korroziruiushchego metaal of defected dak, hen ook noodzakelijk om te schrappen. Kopot door smyvaiut 3%-nym de verdunning van solyanoi zuur met navolgend wassend door verhit waterhoudend. Verroeste plekken schrappen door de verdunning gekookt van de berekening50...100 g blauwe steniging op 1 l verhit water, of door de verdunning van solyanoi zuur. Als geen der deze methodes niet erbuit helpt, plekken van zakrashivaiut buttery belilami of nitrokraskoi witte kleur. Het is in de gevallen, wanneer plekken niets het is onmogelijk om te schrappen, het is noodzakelijk los te branden shtukaturnyi stratum whereat de aanleiding van het lek en, vandaar, van de onderrichting van de stip ontdekken. In zodanig plaatsen noodzakelijk om gidroizolyatsiiu te beschouwen of om shtukaturnyi namet te verdiepen. Indiceerde operaties worden volbracht en in de raffinage van de vlakken van de muren. In dit geval scrub of shpatel, in het werk ertussen deel van muur, verplaatsen zich het recht linksaf, en in lager - van boven onder. Raffinage wordt met kleine aandrang op scrub of op shpatel stadsdelen door de breedte 0, verricht6... 0.7 m.

Pocлedocateльнoctь cыпoлнeнhя oпeрachй прh рaзрeзke tрeщhн h рemoнte шtуkatурkh: a - рaзрeзka шпateлem; b - пodhhctka прh пomoщh зуbhлa h moлotka; c - cmahhcaнhe пoceрхнocth codoй; g - зadeлka нeboльшoй tрeщhны ghпcocыm рactcoрom; d - нaнeceнhe шtуkatурнogo рactcoрa нa нeзнahhteльныe плoщadh пoceрхнocth c пomoщью пoлуteрka; e - зathрka otрemoнthрocaннoй пoceрхнocthNa snyatiya nabela of peretirki, alsmede na de toepassing van nieuwe wondpleister op het vlak verblijf peschinki, ondiepte krakken, asperities en voetspooren van shpatelya of terki. Zij worden door middel van de topgevel van de spant van naaldendragende rassen, van de homp van silikatnogo baksteen of puim uitgestreken. Eindelijk tvloeit vlak zachistit door de ondiepte nazhdachnoi krant voor. Voor het gerief in het werk in nazhdachnuiu krant noodzakelijke zavernut de homp van de grondslag of bolster.

Om krakken hadden op het plafond of op de muren, opnieuw verschenen niet, hen van node in het eerst geval om te zetten het mes, en dan zamazat podmazkoi (treffen Schilderstuk is). Door met het dit draaien op uitzicht hoek shpatelya of het mes van hen raschishchaiut op de diepte tot toe 2 mm uit. Shpatel of mes overdracht mee krak met hangen naar het plafond of naar de muur hoek-wijs 45° - in het eerst geval enerzijds kraakt, en dan met andere. Na rasshivki de krakken van het vlak aangeduid voor navolgende operaties naar otdelke, voortvloeit te louteren van de stof nemen (travyanoi kistiu of pylesosom) af.

Vlak alvorens schilderstuk tvloeit gruntovat voor, om schilderde vlak absorbeerde niet vlagu. Gruntovka zal film tuigerend navolgend otdelochnye strata van de aderlatingen kleevogo samenstellend vormen. Het is tevens, in het schilderstuk zonder gruntovki in de plaatsen met de ruimere poreusheid van het materieel van de muur of plafond is mogelijk de aangegroeid mergence van de verf welk de verschijning draagt van de plekken op geverfd bovenaards aan. Gruntovku oorzaak op het plafond en muren kistyami: Op ruimere vlakken - makhovymi kistyami of kistyami-maklovitsami, op klein - kistyami-ruchnikami. In ogruntovke plafond kist kan worden naar lange hengsel aangebracht. Muren gruntuiut met podmostei of van de seks. Gruntovku tvloeit om "in rastushevku" voor, t te vlijen. Door hem, in het eerst geval loodrecht, dan door parallele moties met betrekking tot de hel richting.

Ogruntovku kistyami vervulen in de volgende weg. Kist okunaiut in kubieke inhoud met gruntovochnym compositie en otzhimaiut omstreeks de kubieke vergenoegde muur voor de verhuizing van de uitspatting van vloeiend. Te veroorzaken gruntovku door noodzakelijk zelfs stratum door strijken moties, niet vertrekkende potekov gruntovki en voetspooren kisti uit. Te pressen kist voortvloeit niet - ze moet vlak door het eind van de haren beroeren. In de werkwijze van het werk kist noodzakelijk om de as, te keren om ze iznashivalas eenvormig. Voor de beginneling van ogruntovki muren voortvloeit om de landsgrenzen van kleevoi schilderstuk aan te tekenen, als ze zal niet tot toe zelve plafond volbracht worden. Met het dit uitdraaien op uitzicht van het plafond admeasure noodzakelijk distantieren vervaardiging kentekenen op de muren met betrekking tot alle perimetru huisvesting. Gorizontalnost de aankomende lijn better van allemaal te checken door de in het water levend hoogte hechtende de einden van glazene tabakspijpen te stempelt. Dan naar de kentekenen koord hechten, preliminarily natertyi pigmentom (bijvoorbeeld, ultramarinom). Trekkend koord van beide beeindigt, door gemakkelijke staking het opmerking het geslacht van de top van het schilderstuk van de huisvesting. Ogruntovku muren voortvloeit om hiervan lijn te beginnen. Kist hechten naar de muur en door de vlakke motie respectievelijk horizontale richting afgeven op de overgelaten aan het recht vervulen van otvodku de top van de muur met betrekking tot otbitoi lijn.

Ogruntovku kan worden uitgevoerd en door de cilinder. Met het dit uitdraaien op uitzicht het verzuimen in speciaal protiven (of emmer) met gruntovochnym compositie en prokatyvaiut met betrekking tot metaal rooster bedded overheen de compositie. Dit de eenvormige uitreiking draagt van de compositie met betrekking tot cilinder bij en de verhuizing respectievelijk dragen-overs gruntovki erbij. Toen cilinder hechten om en door vertikaale moties prokatyvaiut van de landsgrens otvodki (in ogruntovke muren) of door horizontale moties (in ogruntovke plafond) te komen bovendrijven. Om vlak werd eenvormig compositie, cilinder, in gemakkelijke aandrang op handhold, prokatyvaiut met betrekking tot een en gelijke de plaats van het een-tweetje tijdperk verzadigd.

Podmazka krakken door overeenkomstige compositie wordt shpatelem verricht. Whereat zadelyvaiutsya beschikbaar op het vlak kinkhoorns, delft en rasshitye krakken. Shpatel ruim door de rechterarm zo, van om twee vinger verzweeg handhold onder, en designative en middelmaat - prizhimali zijn dicht van bovenstaand. Shpatlevku vmazyvaiut hoek-wijs 45° om van een en daarentegen krak te komen bovendrijven. Na zapolneniya krak priglazhivaiut shpatelem. Podmazannye plaatsen na vysykhaniya Pools en podgruntovyvaiut.

In de eiser van beschreef hoger boven de werkwijzen gebruik gruntovki en shpatlevki, prigotovlyaemye in het thuis voorwaardes. Gruntovki beneden kleevuiu schilderstuk kan kuporosnymi, kvastsovymi of mylovarnymi zijn. Gruntovku bereiden door onderdelen in drie diverse capaciteiten - emalirovannykh emmers, kastriulyakh en T. toe P. In eerst kubieke inhoud in 2 l wateren zal preliminarily slotenmaker plitochnyi dierlijke kleefstof koken, in de seconde in 3 l kook water vallen in het niet blauw stenig, in derd in 2 l wateren - economische zeep. In gekregene kleevoi verdunning in permanent het pomeshivanii vlivaiut zeep, en dan - olifu. In meerdere ostyvshii de verdunning van de kleefstof met de zeep en olifoi de verdunning introduceren van blauw stenig. Na voorzichtige vermenging kreeg mengeling moet ostyt. Voor de toepassing erin voegen krijt (toe2...3 kg) en water tot toe de receptie van de volume, gelijkmatig 10 l.

Kvastsovaya gruntovka met betrekking tot compositie en de opeenvolging van de toebereiding onderscheidt van niet kuporosnoi, met uitzondering wat in de mengeling voor blauwe steniging worden aliuminieao-potassic kvastsy (150 g), preliminarily opgelost in 3 l kook water geintroduceerd. Voor de toebereiding mylovarnoi gruntovki in4...5 l wateren weken kleefstof, in hem voegen narezannoe kleine kusochkami zeep toe en podogrevaiut jumbling en niet verdragend tot toe koken. Volgende kreeg compositie verdunnen door het water tot toe volume indiceerde.

Voor zadelki ondiepte krakken en vyboin voor kleevoi verf gelden van podmazki op de basis alabaster en krijt. Vergde voor voornoemde compositie podmazki de boel van het water stelen door de selectie, omdat in de verschillende lijvigheid van stratum podmazki konsistentsiya zijn diverse vast. Indiceerde mengeling bevriest voor15... 20 min, daarvandaan wordt prigotovlyat zijn in kleine boelen aangeraad. Toenemend van de inhoud van de kleefstof tot toe 10% kan de inname term tot toe 2 ch prolongeren. Hiertoe kan gebruikt ook latexnuiu shpatlevku zijn. Gustotu shpatlevki kan worden door de aanvulling van de weinig van het water gehandeld. Zodanig shpatlevka komt door de industrie vrij en gedraagt in de verkoop beneden titelen "Flora". Ze vormt latexnyi kleefstof en krijt. In enkel gevallen na podmazki krakken voor de receptie van het vlak van superieure kwaliteit het is noodzakelijk om vast materiaal shpatlevku, shlifovku en secundair ogruntovku te maken.

Opnieuw otshtukaturennye vlakken shpatliuiut door alle middelen. In vast materiaal shpatlevanii composities worden veroorzaakt en razravnivaiutsya shpatelyami: Eerst stratum is van hout, navolgend - van hout of metaal. Op het vlak van het plafond shpatlevku tvloeit om door zelfs stratum door de lijvigheid 1 voor, te veroorzaken0... 1,5 mm; Wordt ze door de moties in verschillende aanwijzing uitgestreken. Shpatel voortvloeit om hoek-wijs 60° naar het plafond vlak te houden. Shpatlevku wijzerplaat van kubieke inhoud smal shpatelem, en dan leke op breed met betrekking tot alle breedte van de kling. Oorzaak op het vlak dichtbij bespannen hand - door de motie "op ons" mee ontsteken. Op de muur vlak shpatlevochnuiu menigte oorzaak door vertikaale moties. In het beddengoed schrappen van boven onder shpatel noodzakelijk om zodoende, te bijhouden om het verkorte kant van het canvas op3...4 mm superceded als vroeg als zashpatlevannuiu in het verleden vlak op de gelaten, en in de motie shpatelya onder oplopend - aan de rechterzijde. Dit verhuurt op gelijke tijdperk met de toepassing shpatlevochnoi menigtes razravnivat bleven van vorige schrap cilinder shpatlevki op het juiste lange kant van het canvas. Zashpatlevannye de vlakken van de plafonds en muren na vysykhaniya puim en door nazhdachnoi krant.

Voor vast materiaal shpatlevaniya vlakken beneden kleevye verven algemeen gelden de meest eenvoudig voor de aanmaak kleevye shpatlevki. Bereid shpatlevku in de volgende weg toe. In gare 10%-nyi de verdunning van de kleefstof met de zeep introduceren olifu. In gekregene vloeiende basis de overblijfsel voegen van de boel van het water toe. Mengeling jumble tot toe de onderrichting van de vloeistof in fijne druppels in een andere, bij wie doordringend struei in permanente vermenging vsypaiut proseyannyi krijt tot toe receptie eiste gustoty op. Met betrekking tot verschijning shpatlevka moet loszinnig dough memoreren. Voor de receptie shpatlevki op plantaardige kleefstof prigotovlyaiut 5%-nyi verdunning kleistera van de bloem of stijfmiddel. Erin vlivaiut olifu jumbled met kleisterom tot toe de vloeistof in fijne druppels in een andere onderrichting. In gekregene vloeistof in fijne druppels in een andere toevoegen krijt tot toe eiste gustoty op. Op 1 kg kleevogo verdunning nemen 30 g olify. Shpatlevku kan worden ook op de basis kuporosnoi gruntovki gekookt, compositie welk wordt hoger bovenstaand gegeven. Met het dit draaien op uitzicht 1 kg kuporosnoi (uit of kvastsovoi) gruntovki verwarren met 150 g 10%-nogo kleevogo van de verdunning. In gekregene mengeling in permanente vermenging toevoegen krijt tot toe receptie vergde gustoty. Kunststof shpatlevku prigotovlyaiut van 1 kg 5%-nogo KMTS plaken, 0,3... 0.8 kg 50%-yammer vloeistof in fijne druppels in een andere PVA, 0.5 kg economische zeep en 3 kg bijstere inktkoker proseyannogo krijt. De technologie van zijn toebereiding respectievelijk de zijn analoge technologie van de toebereiding van vorige composities. Waterige oplossingen van kleev en zeep kookten vooraf, verwarren naar bestempeld als met het dit draaien op uitzicht kubieke inhoud uit. In gekregene mengeling door ondiepe gedeeltes in permanente vermenging vsypaiut krijt tot toe receptie eiste gustoty op.

Toebereiding beneden het schilderstuk kazeinovymi door de verven van oshtukaturennykh en beton vlakken wordt in gelijke opeenvolging uitgevoerd. Voor de toebereiding gruntovki kleefstof vallen in het niet in 2,5 l podogretoi tot toe 60 °C wateren in doorlopende vermenging. Dan voegen olifu en slotenmaker krijt toe. Kreeg compositie, bijstere inktkoker jumbled, protsezhivaiut. Kazeinovuiu verf vallen in het niet in het water, podogretoi tot toe60...70 °C, protsezhivaiut voegend erin zepen, olifu en turpentine (in doorlopende vermenging). Vervolgens krijt introduceren voor de receptie van de compositie noodzakelijk konsistentsii.

Toebereiding beneden calcareous schilderstuk stenige, baksteen, van otshtukaturennykh vlakken wordt in gelijke opeenvolging, uitgevoerd als beneden kleevuiu. Vlakken bestempelden als beneden otdelku, louteren van nasloenii, vuiligheid en stof, vochtigheid door het water, sluik door de topgevel van de spant, gesneden erop kraakt en vyboiny. Vervolgens vervullen eerst ogruntovku, van gedeeltelijke podmazyvanie en shlifovku podmazannykh plaatsen.

Voor het schilderstuk van de muren van dvorovykh ondergeschikte huisvestingen van de baksteen of boom markt om hun bovenaards, naar de vochtigheid door het water en ogruntovat te kuisen. Voor ogruntovki kan worden compositie op calcareous dough met de zout of mylovar gegolden. Calcareous dough razmeshivaiut in losse kubieke inhoud in 5 l wateren. In andere kubieke inhoud in kokend water zout losen, verdunning welk vlivaiut in calcareous dough, zorgvuldig jumble verdunnend water tot toe volume 10 l op. Gereed gruntovku tvloeit om bolter voor of marliu door te sijpelen. Voor de toebereiding mylovara in los posude in2...3 l kook water vallen in het niet izmelchennoe in de vorm doordringende struzhek zeep. In mylnuiu water doordringend struei vlivaiut olifu welk zorgvuldig jumble tot toe de vloeistof in fijne druppels in een andere receptie. Vloeistof in fijne druppels in een andere voegen in calcareous dough, jumble en razvodyat door het water tot toe volume 10 l toe. Kreeg mengeling ook protsezhivaiut. Voor de toebereiding shpatlevki aanvankelijk zatvoryaiut in het water alabaster, razmeshivaya tot toe receptie smetanoobraznoi konsistentsii. Vervolgens introduceren calcareous dough en zorgvuldig jumble.

Toebereiding beneden het schilderstuk vodoemulsionnymi door de verven wordt uitgevoerd als beneden kleevuiu. Niettemin voor ogruntovki vlak better om verf te benutten, verdunnen door het water in de correlatie1 3 5. Om gruntovochnye vodo-emulsionnye composities better door de cilinder of kraskoraspylitelem te veroorzaken.

De bovenaardse toebereiding beneden het schilderstuk door niet waterige composities-buttery, emalevymi en nitrokraskami - bestaaatt uit volgende operaties; Raffinages, van strijkend, proolifki, van podmazki krakken, shlifovki, van podmazyvaniya plaatsen, shpatlevki (als noodzakelijk) en gruntovki. Vlak raffinage wordt, hoe in de toebereiding beneden kleevuiu schilderstuk verricht. Als oud schilderstuk werd kleevym compositie volbracht, nabel schrappen. Als werd gegolden buttery verf welk whereat heeft geen beduidende verwondingen en bijster nou behoudt drijvend die voor de verhuizing van de vuiligheid, kopoti en t. P. Vlak tamelijk promyt2...Kh%-nym door de verdunning sody. Als oude verf in vele plaatsen slecht behoudt drijvend, op het vlak er zijnen van pucker en krak die zijn volgt om soskablivaniem te schrappen. Als vlak wordt verreweg geschaad, zijn noodzakelijk om vyzhiganiem door mep-lamp te louteren. Met het dit uitdraaien op uitzicht de vlam van de brander op zijn gemak boeken met betrekking tot vlak okrasochnogo van stratum tot toe vspuchivaniya, en toen het schishchaiut shpatelem over. Whereat, niettemin, noodzakelijk om zich te herinneren die vyzhiganiem schrappen verf slechts van oshtukaturennykh en stenige vlakken.

Oud okrasochnyi stratum kan worden door ook speciale compositie gekookt van 1 kg krijt, 1 kg calcareous dough en 20%-nogo verdunning kausticheskoi sody welk echtscheidingen de mengeling van het krijt en apprise tot toe pastoobraznogo toestand afgedaan. Mengsel wordt shpatelem op bovenaards veroorzaakt, wordt op gelaten1... 1,5 ch en samen met liggend achter de verf wordt shpatelem afgedaan. Volgende vlakken van node door bijstere inktkoker promyt water, en dan 20%-nym door de verdunning van het azijnzuur en opnieuw door het water.

Strijkend van het vlak door de topgevel van van hout doellat, van silikatnogo baksteen of puim wordt ook, net zo in de toebereiding naar het schilderstuk van oshtukaturennykh en beton muren verricht. In de toebereiding naar en schilderstuk van van hout vlakken noodzakelijk om erbuit suchki en zasmoly, en dan rasshit krakken en openingen te snijden. Aangooi het is mogelijk vyskoblit of vyrubit stameskoi, en kreeg whereat van de verdieping promyt door de benzine en zashpatlevat. Alle draadnagels noodzakelijk utopit, anders in usykhanii van de spant zij zullen uitstekend op geverfd bovenaards.

Voor proolifki opnieuw oshtukaturennykh of in het verleden schilderden vlakken, alsmede van van hout producten gebruik olifu of gruntovki op zijn basis, composities welk worden hoger boven gegeven, Proolifku maken kistiu of door de cilinder met betrekking tot bijstere inktkoker prosushennoi vlak waar. Behandeling nevysokhshei vlak kan vzdutiyam okrasochnogo coatings, naar de verschijning van de bobbels, otslaivaniiu verven leiden tot.

Podmazka krakken wordt in de toebereiding van alle vlakken na compleet prosykhaniya proolifki verricht. De technologie van het werk shpatelem als in de toebereiding van de vlakken naar het schilderstuk door waterige composities. Diepe krakken tvloeit podmazyvat tweemaal voor. Door zelfde afbeelding podmazyvaiut en zuiveringen tussen nalichnikom en muur, plint en muur e.a.. Shlifovka podmazannykh plaatsen wordt na vysykhaniya podmazki nazhdachnoi krant of puim volbracht, na wat noodzakelijk te schrappen stof nemen ukazannymi hoger boven door de methodes af. Shpatliuiut vlak als in de toebereiding beneden waterige verven. Na shpatlevki vlak Pools. Vast materiaal shpatlevka wordt in verbeterd schilderstuk met betrekking tot oshtukaturennoi vlak, naar beton en boom gegolden. In hoge-kwaliteit schilderstuk wordt seconde vast materiaal shpatlevka met navolgend shlifovkoi beschouwd.

Gruntovka wordt in laatste wachtrij door voornoemde composities met de aanvulling pigmenta, naar overeenkomstige kleur van de toekomst okrasochnogo strijkend volbracht. Compositie oorzaak kistiu of door de cilinder door zelfs doordringend stratum. Voor de toebereiding podmazki in kleevoi verdunning voegen olifu en jumble tot toe emulsionnogo toestand, en dan - krijt tot toe pastoobraznoi gustoty toe. Shpatlevki beneden buttery schilderstuk toebereiden, doorgaans, ook op de basis olify in de boel, vergde voor de receptie aan het werk konsistentsii. Prigotovlyaiut shpatlevku zo. Olifu verwarren met sikkativom en in gekregene vloeistof in fijne druppels in een andere in voorzichtige vermenging door kleine gedeeltes voegen krijt tot toe de receptie van eenvormige smetanoobraznoi menigte toe.

Shpatlevku beneden de buttery schilderstuk van oshtukaturennykh vlakken bereiden met betrekking tot volgende technologie toe. Dierlijke kleefstof verdunnen door verhit water tot toe de receptie 10%-nogo verdunning. In het water weinig oplosen economische zeep welk tvloeit door preliminarily narezat doordringende chip voor. Otvesiv noodzakelijke boel van die en andere verdunningen, hen zorgvuldig jumble. In gekregene mylnokleevoi compositie introduceren olifu, oplossend geneesmiddel en sikkativ in permanente pomeshivanii mengeling tot toe de vloeistof in fijne druppels in een andere receptie. Ook alsmaar jumbling, doordringend struei introduceren krijt tot toe receptie aan het werk konsistentsii. In shpatlevke neprosokhshei strijken misschien gebruikte de compositie op basis van krijt en cement aan. In 1 kg melovoi mengsel kreeg door de vermenging van een deel van water met twee delen van krijt, introduceren 0.5 kg sikkativa en 0.25 kg olify. Na voorzichtige vermenging in de mengeling de cement voegen van de postzegels toe300...400 tot toe de receptie van smetanoobraznoi menigte. Algemeen wordt omstreeks 1,5 kg cement genodigd hebben.

Als gruntovki beneden buttery schilderstuk gelden composities op de basis olify of olifu in zuiver type met de aanvulling pigmenta, om te verloven ontwijken in de toepassing gruntovki. De meeste eenvoudige compositie voor proolifki vlak is mengeling van 1 kg olify en50...100 g dor pigmenta. Voor proolifki kan worden volbracht gruntovku vloeiende verf welk zal geschilderd worden vlak welk zal mogelijkheid om schilderstuk voor twee keer zonder de verloven geven en prosvetov te volbrengen. Voor de toebereiding zodanig gruntovki in 1 kg olify vlivaiut 0,8... 1,2 kg gustotertoi buttery verf, zorgvuldig jumble en protsezhivaiut door dik bolter. Als kookte vandaar dat compositie werd dik gekregen, erin kan kun bij van 100 tot toe 250 g oplossend geneesmiddel voor buttery verven.

Kleur okrasochnogo van de compositie kies met de vergoeding voor wijzend van de huisvesting, het vermogen tot plaatsbepaling en osveshchennosti en, natuurlijk, van het eigen smaakvermogen. Enkel adviezen, noemden onderaan, zullen erin bijstaan. Het is bijvoorbeeld, van de muur van algemene kamer welk in het een aantal van de gevallen is de plaats van de recreatie van alle onmiddellijke gezin, kan worden in elk meere verzadigde kleuren geschilderd, dan de muren zijn van andere huisvestingen. In zodanig kamer zetelen meestal in de uitgaansdagen en door de avond, daarvandaan lichtende kleuren dragende handelswaar, naar recht overeind staand animo, in dit geval toepasselijk. Zullen in zodanig huisvestingen om muren in de sering niet aangeraad worden, blauw, blauw en t af te schilderen. P. Toonen welk in de avond opheldering door de lampen van kunstmatige hel gewordene grijse en vlakte. Voortvloeit ook om te bedienen die in de avond opheldering moeilijk om verschil tussen witte kleur vast te stellen en svetlozheltym, viooltje kan amaranthine, blauw - groen schijnen.

In het schilderstuk van de muren in kabinetten voorkeur zal naar de brink of bruine toonen, auspiciously spel op het animo van de persoon schenken. Blauwe en greenish toonen voortvloeit om in het schilderstuk van de muren van de slaapkamer te gelden; In kinder kamers better om hel-blauwe, lichtvaardige sering, rose en t, p te benutten. Zelfde kleurig gamma kan gebruikt in otdelke - zijn en twee-kamer moltekenen, bij wie, doorgaans, aanlegplaats wordt met de plaats voor de verlovingen gecombineerd. Het is tevens, noodzakelijk te nemen in de vermogen tot plaatsbepaling verantwoorden van de huisvestingen en osveshchennost. Kamer met het windows op de noord voortvloeit om in hartelijke toonen - goudene-eele te schilderen, okhristye ontsteken-beige, ontsteken-sinaasappel, en kamers met het zuiden vermogen tot plaatsbepaling - in koude toonen, waartegen houden blauw, greenish-blauw e.a. stand. In de huisvestingen met ontoereikende natuurlijke opheldering noodzakelijk om hel, hartelijke kleuren - sinaasappel-eele, gele, brink, greenish-geel te benutten. Deze wil dragen best osveshchennosti huisvestingen bij.

Niet minder belangrijke betekenis in de kleur keuze de grootte heeft van huisvesting kortwiekte. Koude kleuren, zo als blauwe, ontsteken-brink, viooltje of hun dodenrijk, visueel worden van ons geschrappen. Daarvandaan huisvesting schilderde in geindiceerd van de kleur, zal roomier schijnen. Gele, sinaasappel of rood, omgekeerd, visueel de afmeting verminderen van de huisvestingen. Benuttende deze eigenschappen van de kleuren, kan visuele verbeterde de proporties van de huisvestingen zijn. Het is bijvoorbeeld, in zeer hoge kamer plafond kan worden een van hartelijke kleuren, en muren - door koude kleur geschilderd. Deze wil visuele vermindering de huisvesting hoogtepunt.

Schilderstuk kleevymi en door andere waterige composities kan worden kistiu, door de cilinder of kraskoraspylitelem verricht. Schilderstuk van de huisvesting, net als toebereiding, voortvloeit om met het plafond te beginnen. In het algemeen plafond krasyat voor twee keer. Eerst tijdperk schilderen oorzaak makhovoi kistiu loodrecht te ontsteken achterwege laten van het venster, seconde - mazkami met betrekking tot de hel richting. Als binnenshuis windows bevinden zich op twee of drie muren, dan seconde stratum voortvloeit om mazkami mee de huisvesting lengte te veroorzaken.

Schilderstuk van de muren begint, doorgaans, van boven waarna, hoe bijstere inktkoker prosokhnet plafond. In het eerst geval wordt kistiu-ruchnikom schrap kolera mee de landsgrens van het schilderstuk gestempeld in gruntovke met behulp van onbuigzaam koord, pokrytogo ultramarinom gedraagd. Als muren verf voor twee keer, dan mazki worden horizontaal, en dan rastushevyvaiutsya verticaal mazkami veroorzaakt. Als voedingsbodem prostupaet door okrasochnyi stratum en het het is noodzakelijk om van drie tijdperk, dan eerst stratum oorzaak verticaal mazkami, seconde - horizontaal en laatst - vertikaal te veroorzaken.

Om schilderstuk was eenvormige, verf in capacitances in ieder okunanii erin kisti noodzakelijk om, en kist otzhimat omstreeks de kubieke vergenoegde boord te verontrusten. In de toepassing van de verf kist voortvloeit om loodrecht te bijhouden of beneden kleine hoek naar schilderde bovenaards af. Koler op bovenaardse oorzaak gemakkelijk mazkami, niet prizhimaya groot kist om vlak draaiend het op konchik kisti af te schilderde.

Af te schilderen muren het is mogelijk door de cilinders, met behulp van welk wordt verreweg ruimere efficientie bereikt. Cilinders brengen tijdperk vlakgom, porolonovye en mekhovye door. Na de verlaging in de verf, cilinder noodzakelijk prokatat met betrekking tot rooster bedded op kubiek vergenoegd, om te doen de verf uitspatting af. Voor het werk met de cilinders aanvankelijk kistiu schilderen muren in de hoeken, op nalichnikov, van de plinten en t. P. Whereat okrasochnyi compositie zorgvuldig rastushevyvaiut, als niet te was potekov, bryzg of namazov op de seks en nalichniki. Dan wordt verricht schilderstuk door de cilinder welk tvloeit om met betrekking tot muur met kleine aandrang voor, prokatyvaya het bijwijlen met betrekking tot een en gelijke plaats (met betrekking tot muur - van boven onder, dan onder oplopend) zich te gedragen. Schrappen moeten worden op andere op gelegen30...40 mm. Met een uitzicht betreffende het best rastushevki het is mogelijke prokatyvat cilinder vertikaale richting alsmede in horizontaal verkrijgend doordringend krasochnogo stratum zonder naplyvov en plaatsen verzuimde.

Voor het schilderstuk van de vlakken van de muren en plafonds door waterige of calcareous verven kan gebruikte ook verfspuit beschikbaar in de pakket van de wijzigingen van de huisvestingen alledaags pylesosov zijn. Ine het algemeen verfspuit wordt bemanteeld op polietilenovoi huik bestempelde als voor het glas banok gebruikt voor canning van de producten.

Preliminarily sijpeelde marliu door of frequente bolter okrasochnyi compositie wordt in pollitrovuiu zandplaat overgelopen. Voor benutten - of dvukhlitrovykh banok noodzakelijke om de verfspuit tabakspijp zodoende te verlengen, om ze verwierf tot toe hun bodem. Polietilenovaya huik met de verfspuit nadevaetsya op de zandplaat en eenheden met hose pylesosa. Te vissen op een zandbank verf vullen op 3/4 zijn volume in. Voor de beginneling van het schilderstuk noodzakelijk optimale afstand te kiezen van schilderde bovenaards, bij wie verf lozhitsya op het vlak minuut bryzgami, niet makend vast materiaal glyantsevogo stratum.

In de beduidende afstand van de verfspuit van de geverfd bovenaards van het deel van bepoederde verf kan niet doletat tot toe vlak en drop op de seks. Verfspuit meubileren naar op het plafond hoek-wijs om te komen bovendrijven en na het insluitsel pylesosa overdracht mee vlak door strijken krugoobraznymi moties uit. Noodzakelijk om op te letten, om de verzadiging van het vlak verf was eenvormig. Belangrijkste voorteken perenasyshcheniya - de verschijning van de luister op geverfd bovenaards. Better schilderstuk om door doordringend strata voor twee-drie keer te vervullen.

Handleiding kraskopulty de meest efficient in het schilderstuk van de vlakken van de muren en plafonds kleevymi, door calcareous en kazeinovymi kleurt. Met behulp van udochki kunnen worden malyarnye werken zonder podmostei verricht. Afstand tussen verstuiver en vlak noodzakelijk om tijdens het werk te specificeren. Udochku eenvormig mee vlak vervaardiging op gelijke tijdperk ronde moties afgeschilderd.

Voor het schilderstuk van residentiele huisvestingen meestal benutten kleevye verven. Gelden ook kazeinovye, silikatnye en vodoemulsionnye. Door calcareous composities verf ine het algemeen podvalnye muren en plafonds, andere rauwe huisvestingen, alsmede van de achterplaats gebouw.

Kleevye composities (kolery) kan wit (voor het schilderstuk van de plafonds) of kleur zijn. Witte koler winst van het krijt opgelost in waterhoudend. Noodzakelijke gustotu compositie vaststelen door de daling van het staafje welk moet whereat worden door het vaste materiaal stratum van het krijt geschilderd. In gekregene compositie toevoegen dierlijke kleefstof welk verhoedt van melenie krasochnogo stratum. Om te checken, tamelijk van hetzij kleefstof in de verf, tvloeit zakrasit de beet van dunne metaalplaat voor of glas door kreeg compositie en podsushit. Als van markt plaken, in kasanii naar krasochnomu stratum voorradig moet van de voetspooren van het krijt niet blijven. Als niet te werd gekregen de uitspatting van de kleefstof in de verf welk kan leiden tot rastreskivaniiu schilderde vlak, het voortvloeit om door kleine gedeeltes toe te voegen en telkens om melenie ukazannym door hoger boven de methode te checken.

Voor de vermijding de onderrichting van gele lommer op geverfd vlak in kleevoi compositie algemeen voegen een gebeten blauw kolera - ultramarina, van het azuurkobalt e.a. toe. Verfstof noodzakelijk razvesti door het water in de gedeeld posude en kleine gedeeltes om in koler lezende de gekregene kleur van de berechting okrashivaniem de beet van dunne metaalplaat toe te voegen.

Voor de receptie van kleevogo verdunning dierlijke kleefstof vallen in het niet in 1,5... 2,0 kg gieet. Kleevoi compositie kan worden ook op de kleefstof KMTS gekookt. De opeenvolging van de toebereiding wat van vorige compositie.

Kleur kolery winst op de basis wit, bij wie groeien noodzakelijk pigmenty. In de selectie pigmentov wordt aangeraad aan gebruik speciale gedenkboek kolerov welk vormt 130 standaarden kolerov en consistent met de composities voor hun toebereiding. Als van zodanig gedenkboek te vernemen falen, toen selectie van de compositie kolerov kan worden buiten vleermuis uitgevoerd. Met het dit uitdraaien op uitzicht noodzakelijk om kleine capaciteiten te benutten, bij wie bekwaamt zich witte koler en meerdere kleur pigmentov, scheidde door het water tot toe pastoobraznoi konsistentsii. Zelden noodzakelijk koler wordt met behulp van ene enkel pigmenta gewonnen. Het is doorgaans, het is noodzakelijk om meerdere pigmentov - belangrijkste en aanvullend te gelden. Voor de receptie van de noodzakelijke kleur van kleevogo compositie door kleine gedeeltes de mengsel introduceren van belangrijkste kleur. Na voorzichtige vermenging en de controles van de intensiteit van kreeg kleur berechting okrashivaniem voegen pigmentnuiu het mengsel van andere kleur toe.

Voor de receptie van verzadigde kleur zuiveren in koler op de tijdperken voegen schoensmeer vloeistof in fijne druppels in een andere toe. Zijn toebereiden van beeen-wassen welk in de boel 50 g (voor de receptie 1000 g vloeistof in fijne druppels in een andere) gestokene 100 g wateren en podogrevaiut tot toe rasplavleniya. Dan in doorlopend pomeshivanii voegen 100 g nashatyrnogo animo toe. Kreeg mengeling verdunnen in 750 g zuiveren waterhoudend.

Kazeinovye composities met betrekking tot prochnosti verreweg film excelleren, aanvaardbaar in het schilderstuk kleevymi door de verven. Zij eigenschap zacht matovoi vlak. Voor de verf toebereiding nemen 10%-nyi de verdunning van kazeinovogo kleefstof en in permanente snelle vermenging introduceren olifu tot toe de vloeistof in fijne druppels in een andere onderrichting. In gekookt vooraf krasochnuiu mengsel beet door beet in permanente pomeshivanii vlivaiut kreeg vloeistof in fijne druppels in een andere. In het werk met kazeinovymi verven noodzakelijk om toe te schouwen die, om compositie was niet ook razveden water of de uitspatting had van de kleefstof. De waterhoudende uitspatting kan onderrichting potekov op het vlak, van de kleefstof - naar de verschijning van puckers leiden tot.

Calcareous okrasochnye composities bereiden van calcareous dough, brine en wateren toe. Voor de toebereiding 10 l kolera wordt 3 kg calcareous dough welk razvodyat 6 l wateren genodigd hebben. Met een uitzicht betreffende verhoedend van meleniya calcareous strijkend in de compositie voegen 0.1 kg brine toe, verdunnen in 0.5 l wateren. Kreeg compositie verdunnen door het water tot toe 10 l. Kleur calcareous composities gelden zelden in de verbinding met het feit die in de combinatie met linde kunnen gebruikte gelimiteerde boel pigmentov zijn. Ernaar allereerst behoren tot mineraal pigmenty - ocher, koolstof duister, siena naturalnaya, umbra e.a..

Pocлedocateльнoctь okрackh нecodныmh kрackamh: a - нaнeceнhe пeрcogo cлoя; b, c - goрhзoнtaльнaя h ceрthkaльнaя рactушeckaVodoemulsionnye verven VA-17, VA-27pg (polivinilatsetatnye), alsmede KN-26a en KN-26 (stirolbutadienovye) gebruik voor het schilderstuk van oshtukaturennykh vlakken, van van hout eerste beginselen van beton vlakken, DVP, DSP en na de toepassing buttery of emalevykh composities.

Polivinilatsetatnye okrasochnye composities oorzaak zonder de reductie ogruntovki. Voor shpatlevki better alles om composities op de basis PVE aan te dienen, niettemin kan gebruikt en shpatlevku beneden buttery verven zijn.

Schilderstuk in het thuis voorwaardes is aanraadden aan vervulen door de cilinder, preliminarily ruchnikom hebb maakten otvodku op het plafond en plint, alsmede de inner hoeken van de huisvesting geschilderd. Vodoemulsionnymi door schildert het is onmogelijk te dekken vlakken schilderde kleevymi door de verven, alsmede gruntovku bestempelde als beneden kleevye verven (treffen Schilderstuk is).

Schilderstuk buttery, emalevymi en nitro-verven wordt verricht slechts na compleet vysykhaniya treinden bovenaards. Tolstyisloi verf inevitably wordt door puckers of krakken na compleet vysykhaniya gedekt. Het is tevens, in de uitspatting verf stekaet met betrekking tot vlak of obvisaet meshochkami bugry en asperities geformeerd.

In het instrument keuze voor het werk noodzakelijk om uit te maken die kleine vlakken kunnen worden makhovymi kistyami, van hout constructies - windows, deuren, nalichniki - kistyami-ruchnikami geschilderd. Schilder wijzerplaat kistiu op de deur-schaakmat van de haren, en uitspatting otzhimaiut omstreeks de kubieke vergenoegde boord. In het eerst geval zijn oorzaak op het vlak door het vet zigzag schrappen bestrijdende erbuit van andere op kleine afstand. Waarna hoe op kisti zal niet verven veroorzaakt op de muur van de schrap rastushevyvaiut gelijk kistiu in transversal richting, en dan - van boven onder verblijven. Dit verhuurt om verloven en nasloenii verven te ontwijken.

In okrashivanii casement, van dvernykh dozen, van poloten en plinten noodzakelijk om bijzondere aandacht op de kwaliteit van de toebereiding van het vlak af te wijken. Hieruit largerly zal verschijning van zapolneniya windows en deur openingen en aan een evenwicht - de kwaliteit van de verstellend van het appartement op de heel afhangen. Casement, van dvernye canvas en nalichniki noodzakelijk shpatlevat bijwijlen met navolgende shlifovkoi nazhdachnoi krant tot toe de receptie van absoluut strijken vlak uit. Na eerst schilderstuk onmiddellijk worden alle mankementen gemanifesteerd, niet worden in de werkwijze van shpatlevki vernomen. Daarvandaan na compleet vysykhaniya eerst okrasochnogo stratum scheen krakken en dints noodzakelijk zashpatlevat, om door emery te vergasten, en dan om van twee tijdperk te schilderen.

Als niet te tijdperk door te brengen op de raffinage van handelt, van de schuifsloten en t. P., Voor het schilderstuk van hen is aanraadden aan losbranden, en na complete vysykhaniya verf om op de plaats te verstrakken. In het schilderstuk van het windows noodzakelijk om karton te benutten, fanernym of zhestyanym shchitkom gehecht in de plaatsen van het schilderstuk shtapikov dat wil ontwijken popadaniya verf op de muren. Dit shchitkami aanbevelenswaardig om ook in het schilderstuk van de plinten en nalichnikov te benutten. Voor het schilderstuk van het windows van glazen met betrekking tot omlijning het is mogelijk ook door okleit plakkende lint, de schrappen van de krant op mylnoi water en t. P.

Poлуheнhe фaktурных пoceрхнocteй h нabhcka рhcунka: a - рaзdeлka пoceрхнocth c пomoщью meхocogo caлhka; b - рaзdeлka пoceрхнocth c пomoщью fectkoй щetkh (toрcecaнhe); c - нakatka caлhkom; g - нabhcka рhcунka c пomoщью tрaфaрetaVooral uitstrijken, alles behalve spiegel vlak kan worden in het schilderstuk emalyami gekregen. Om zij lozhilis door doordringende stratum, hen voortvloeit podogret zandplaat met de verf in verhit waterhoudend ingestellen. Schilderstuk nitroemalyami is aanraadde aan vervulen door de pistool-verfspuit, vanwege de gezwind vysykhanie verven verreweg verstopt werk kistyami. In het werk kistyami verf noodzakelijk om door kleine stadsdelen en nu meteen zijn rastushevyvat te veroorzaken.

Alfreinye werken - deze diverse types van artistieke otdelki vlakken, aanvaardbaar nakatkoi relefnymi door de cilinders, van nabivkoi schilderstuken trafaretami, otdelkoi beneden de diverse Bill van parcelses van de materielen e.a.. (Tref Schilderstuk is). Nakatku door relefnymi cilinders gelden als noodzakelijk van de toepassing van de schilderstuk op de geverfd bovenaards van de muur. Cilinders izgotovlyaiut van de tandvlees of plastics. Selecteerde met betrekking tot schilderstuk cilinder repare in de machine, bij wie ligt vlakke cilinder van poreuze tandvlees of porolona vast. Cilinders moeten worden dicht bij elkaar geprest.

Schilder oorzaak op poreuze cilinder kistiu. Dan van beide cilinder provorachivaiut zo, om relefnyi bijster nou was gedempt het. Schilderstuk nakatyvaiut door de vertikaale moties van de machine van boven onder. Eerst schrap nakatyvaiut met betrekking tot verticaal lijn aangetekend door middel van otvesa van en namelennogo koord. Nakatyvaya iedere nieuwe schrap, cilinder pristavlyaiut om door te komen bovendrijven een en gelijk punt welk in de vorm van de speciale etiket er is per de cilinder. Elk meer handig in het werk cilinders, amalgameren met de vijver voor de verf. Relefnyi cilinder whereat is gedempt okrasochnym door de compositie door middel van twee andere situeerde daarbinnen bachka.

Complex raznotsvetnyi schilderstuk nakatyvaetsya door middel van de pakket van de cilinders van opeenvolgende nakatkoi kolerom verschillende kleur. Nabivka schilderstuken trafaretami wordt in het bed-huiskamer op het vlak van de muren en plafonds na de beeindiging van belangrijkste malyarnykh werken verricht. Trafarety izgotovlyaiut van de vulling-krant, van kartonnen, tselluloidnykh van de werkbladen en andere materielen weerstaand door het veelvoud uvlazhnenie krasochnymi composities. Geselecteerde schilderstuk overdracht door middel van carbo-krant of kalki. Als selecteerde schilderstuk mal, het kan worden met behulp van pantografa, epidiaskopa of fotouvelichitelya vergroot. Veroorzaakte op de krant, karton en t. P. Schilderstuk gesneden erbuit accuraat door ottochennym steken. Om trafaret diende dolshe, krant of karton tvloeit proolifit voor, om door de vernis of buttery verf te dekken. Als zadumannyi of selecteerde schilderstuk veelkleurig, voor nabivki iedere kleur bereiden nieuw trafaret toe. Met het dit draaien op uitzicht schilderstuk oorzaak op meerdere werkblad van de kranten en in allen van hen prorezaiut de omlijningen van de schilderstuk gelijk in de kleur uit.

Nabivaiut de schilderstuk van kistiu-ruchnikom kleine grootte met onbuigzaame kleine haren. Met het dit uitdraaien op uitzicht trafaret hechten te komen bovendrijven met betrekking tot vooraf otbitym krijt door middel van binden naar horizontale lijnen vast. Trafaret door prizhimaiut liet hand om, en juiste nabivaiut schilderstuk te komen bovendrijven. Schilder oorzaak poluvlazhnoi door kistiu topgevel.

In veelkleurige nabivke iedere kleur wordt nabivat los kistiu hechtend nieuw trafaret slechts na complete vysykhaniya voorgaand nabivki aangeraad. Als niet te om nabivku te knoeien, werk voortvloeit waar te maken niet dribbelen, zorgvuldig otzhimaya toegeefl zijnen voor verf met kisti en alsmaar protiraya tryapkoi overzijde trafareta.

Otdelka beneden de boom, meestal beneden de eik, minder dikwijls beneden de noot of mahonie, wordt met betrekking tot bijster goed geoefend vlak door buttery of kleevymi composities volbracht. In otdelke beneden de eik aanvankelijk veroorzaker eerst krasochnyi stratum welk naam door bevleken. Het moet hel barnsteen (hazelaar) kleuren imiterende de meeste hel stadsdelen van de spant zijn. Voor okrasochnogo compositie kan gebruikt ocher gouden met de aanvulling van de weinig umbry en zink gebleekt zijn.

Na prosykhaniya bevleken seconde veroorzaken, nakryvochnyi stratum. Het moet van temnee voedingsbodem zijn. Voor de receptie van zodanig kleur gebruik sienu naturalnuiu of ocher gouden met de aanvulling van ruimere boel umbry. Nakryvochnyi stratum rechter na de toepassing onthaal kistiu - raskhlestno en met lang vorsom verruimde onophoudelijk. Met zijn bijstand het is mogelijke protsarapat bovenste stratum tot toe voedingsbodem op de bovenaardse doordringende hel en krullende lijnen imiterend van volokna spant geformeerd. Voor de creatie van de schilderstuk van jaarlijkse beugels benutten staal of rubbere kam welk protsarapyvaiut elk meere brede schrappen. Met behulp van kam maken de beugel schilderstuk om suchka. In de toepassing van elk meere monding zubev kam winnen de monding strata van de eik.

Gelijkheid filenok wordt de afscheiding van de vlakken geschilderd in diverse kleuren door middel van smalle kleur schrappen gesolliciteerd. Zij helpen erbuit te verhullen asperities welk dikwijls worden in stykakh tussen raznookrashennymi vlakken gewonnen. Filenki oorzaak speciaal filenchatoi kistiu of trafaretom. Voor de beginneling van het werk door middel van namelennogo koord noodzakelijk otbit lijnen. In remise filenok kistiu is gebruikte lineaal door de lengte70...80 cm met de wijzer faskami. Okunuv kist in de verf, door de motie op de overgelaten aan het recht gedragen zich lijn. Whereat noodzakelijk om dat aandrang kisti uit te maken en de hoek respectievelijk zijn hangen moet niet bewegen. Volgende lineaal overdracht rechtsom en nachatuiu lijn continueren door zelfde afbeelding. Worden bepaalde verrijkingen in het werk genodigd hebben, om filenka werd van gelijkaardige breedte met betrekking tot alle lengte gewonnen, hebben niet stykov en iskrivlenii. Filenku tvloeit niet om voor maar meteen op de muur, better preliminarily "potrenirovatsya" in het dit ergens op ander bovenaards te hozen. Van node ook om te bedienen die okrasochnyi compositie voor de gelijkheid filenok moet tamelijk vloeiend en in dat tijdperk breedsprakig, kleverig zijn. Met het dit uitdraaien op uitzicht in kleevoi compositie een gebetene wateren voegen met opgeloste suiker of patokoi, laudatory kvasom en t toe. P. Buttery verf verdunnen door oplossend geneesmiddelen.

Nabivka filenok met betrekking tot trafaretu minder complex, niettemin elk meer gecontinuerd, omdat pauzes vergt in het werk gekoppeld van vysykhaniem voorgaand lijn. Daarvandaan met behulp van trafareta het is mogelijk nabivat filenki door inzonderheid waterige verven. Voor de aanmaak trafaretov zijn gebruikte dichte chertezhnaya krant, karton, tselluloidnaya film en andere materielen. Technologie nabivki filenok wat in nabivke schilderstuken met betrekking tot trafaretu.

Tortsevanie wordt voor de receptie sherokhovatoi matovoi vlak volbracht. Werk wordt met behulp van borstel verricht of kisti sloeg met betrekking tot svezhenanesennomu okrasochnomu naar stratum. Whereat de haren van de borstel moeten zijn loodrecht om te komen bovendrijven.

Tupovka volbracht na vysykhaniya belangrijkste okrasochnogo stratum, wordt door speciale borstel-tupovkoi uitgevoerd, vlakgom, porolonovoi of naturalnoi gubkoi welk na smachivaniya verf door gemakkelijk pressend prizhimaiutsya te schilderde bovenaards. Daardoor op het vlak zal tochechnyi de schilderstuk van andere kleur formeren.

Nabryzg, net zo tupovka, verhuurt te krijgen op geverfd vlak tochechnyi schilderstuk onderkende met betrekking tot kleur. Wordt door middel van onbuigzaame kisti, borstels, van de verfspuit of kraskoraspylitelya veroorzaakt. In de toepassing voor nabryzga kist vochtigheid door de compositie, otzhimaiut omstreeks de boord van kubiek vergenoegd, na wat stakingen omstreeks van hout batten achtergehouden in de horizontale positie nabij van de muur, oorzaak bryzgi. Whereat noodzakelijk om toe te schouwen die, om batten in de beweging verbleven op gelijkmatige afstand van de muur, en de motie van de hand en de macht van de staking waren gelijk.

Voor nabryzga kan gebruikte onbuigzaam odezhnuiu borstel welk gedempt in de verf zijn, situeren op een afstand10...15 cm van de muur. Nabryzg wordt door van hout batten verricht of handelen kisti, gedraagde zich langs de borstel door de motie op ons. In nabryzge verfspuit of kraskoraspylitelem noodzakelijk om onderwerpend van de lucht van perekrytiem klep te zakken. Voor de toepassing nabryzga op de muur preliminarily voortvloeit afstand te vestigen van de muur tot toe ander vlak welk het is mogelijk toen louteren van bryzg.

Schilderstuk van de buitenste eerste beginselen van huis

Totdat om aan de werken met betrekking tot schilderstuk van de buitenste eerste beginselen van huis zich te begeven, noodzakelijk om het apparaat van het dak te bewerken, van eerste beginselen vodostoka windows slivov, alsmede om alle verwondingen beschikbaar op het vlak van de muren te corrigeren. Zal niet aangeraad aan werken verrichten in dorre en verhite weersgesteldheid, alsmede tijdens regen of met betrekking tot rauw vlak. Onderdelen en de details van huis welk zullen niet worden geschilderd, voortvloeit om door beschikbare podruchnymi materielen door te lichten of om erop glinyanyi verdunning te veroorzaken. Deze wil veilige facade gedeeltes van de adventiefplant bryzg en plekken.

Werk met betrekking tot schilderstuk van de buitenste eerste beginselen van huis, net zo met betrekking tot schilderstuk inner, bestaaatt uit preparative operaties en maar meteen schilderstuk. Behalve de verven van de fabriek aanmaak, speciaal bestempelde als voor buitenste werken, in de uitoefening van individuele constructie zijn gebruikte ook traditionele krasochnye composities, zo als calcareous-cement, cement, silikatnye e.a..

Calcareous-cementeren verf bekwaamt zich maar meteen voor de beginneling van de werken. Bereid verf in de volgende weg voor. Cement, linde en pigmenty jumble tot toe de receptie van eenvormige dorre mengeling. Dan voegen zand, bloem en opnieuw jumble toe. Water introduceren voor half een uur tot toe het werk beginneling. Dorre mengeling noodzakelijk om met zodanig berekening, toe te bereiden om zijn khvatilo op alle huis. Deze wil verschaffen odnotonnost coatings. Waterige oplossing zameshivaiut door de gedeeltes welk moet khvatit op een uur van het werk.

Bestempelde als beneden het schilderstuk vlak voor de beginneling van de werken voor vierentwintig uren en vervolgens voor half een uur tot toe okrashivaniya noodzakelijk uvlazhnit. Calcareous-cement verf kan worden of makhovymi kistyami, of door handmatige pistool-verfspuit veroorzaakt. Kistyami verf wordt in rastushevku veroorzaakt. Okrasochnyi stratum aanvankelijk lag door de motie kisti onder, dan omhoog, meerdere superceding voorgaand stratum. Zal niet aangeraad aan interrumperen de werken het vlak van de verheffing door, omdat dit kan plekken leiden tot. Pauzes kunnen zijn maakten waarna, hoe zullen elk het stadsdeel van de verheffing van huis, gelimiteerde hoeken, windows en t beeindigd worden. P.

Cementeer verf bekwaamt zich van op de basis wit cement met de aanvulling van pigmentov en toevoegingen. Algemeen de dorre verven benutten van de fabriek aanmaak vrijgemaakt van meerdere kleuren. Verf kistyami. Voor de toepassing van eerst stratum dorre mengeling razvodyat door het water aangaande1 1. Seconde stratum maken verreweg gushche - compositie1 0.5 - en het veroorzaken door vierentwintig uren na de toepassing eerst.

Silikatnaya verf bekwaamt zich van het vocht glas en gerede dorre mengelingen. Als svyazuiushchego is gebruikt kaliinoe vloeiend glas door de dichtheid 1, 15. Dorre pigmentnaya mengeling vermengingen met vloeiend glas aangaande1 1 en wordt door het water tot toe aan het werk konsistentsii verdunnen. Veroorzaak verf door gelijke methodes, als waterige composities. Het glas van het windows voor de bescherming van popadaniya verf dek door de vetzucht vet met het krijt of dichtbij door de beschuttingen, triplex en t. P. Het is het is onmogelijk om voor de toebereiding van de verf natrievoe vocht glas te benutten, omdat het de onderrichting van de plekken op geverfd bovenaards bijdraagt. Voor toenemend van het leven van silikatnoi verf erin voegen speciale toevoegingen GKZH-10 (etilsilikat natriya) of GKZH-11 (metilsilikat natriya) toe. De boel van de toevoegingen 0.1 menigte componeert van vloeiend glas.Complementarily op het thema 'van "Malyarnaya otdelka huisvestingen":

De types van verven
Verven voor buitenste werken
Dit stout oboi

Het is back | Begon