Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

De types van verven

Voor correcte toepassing noodzakelijk exact om basis en de compositie van gebruikte verven te weten. Bestaat conventioneel stempelend welk helpt erbuit om in de diversified types van verven in te werken. Verven worden op de basis diverse olif of polivinil acetaat yammer vloeistof in fijne druppels in een andere, en tandglazuur en vernissen - van op de basis kunststof pek verricht.

Komende de compositie van schilderen boekband componerend wordt door de index van twee brieven kostend terzijde van de verf titel bestempeld als: MA - plantaardige boter of olifa, GF - gliftalevye vernissen, 11f - pentaftalevye, NTS - van nitrat cellulose, NAAR - kremniiorganicheskie vernissen, FA - butteri-fenolnye vernissen, MCH - mochevinoformaldegidnye pek, ML - melaminoalkidnye pek, PVA - op de basis polivinilatsetata, VS - op de basis sopolimerov vinilatsetata, PVS - op basis van polivinilovogo animo, AK - op akrilovykh pek, UR - op de basis poliuretanov, MW. - op melaminostirolnykh pek, AU - op alkidnouretakovykh pek.

Navolging achter titelen cijfer aantekening punten op schilderen benaming. Industrie vrijlatingen verven voor inner en buitenste werken, poosje de operationeele karakteristieken van deze verven diverse. Cijfers 1 en 5 merken dat verf is toepasbaar voor buitenste en inner werken, cijfer 2 - slechts voor inner, Omstreeks - gruntovki, OO - shpatlevki.

Voor enkel types van verven worden een en gelijke oplossend geneesmiddelen, bloedverdunners, gruntovki en shpatlevki gegolden. Zodanig verven zijn totaliter compatibel tussen elkaar. Bijvoorbeeld, verven op olifakh (MA), gliftalovykh (GF), pentaftalevykh (PF) en butteri-fenolnykh (FA) vernissen kunnen worden in diverse proporties verwarren. Door hen het is mogelijke krasit elk constructies, daardoor wordt vast materiaal, prachtig, niet poreuze film gewonnen. Dit naporistost geluidsschermen vozdukhoobmenu. Namelijk zodanig verf is niet gebruikt in schilderende huisvestingen, bij wie muren en plafonds moet "ademen".

Om te weerhouden vozdukhopronitsaemost vlakken, better van allemaal om voordeel van kleevymi verven te nemen. De echter belangrijkste tekort van kleevykh verven houdt in in wat ermee meer moeilijk om te werken.

Kleevye en silikatnye composities

Kleevye de verven elk meer van allemaal gekomen boven voor de bekleding van de plafonds en de oppere stadsdelen van de muren, omdat na de toepassing van gelijkaardig kin van de bekleding vlak verschilt door de poreusheid. Voor verantwoorden best vozdukhoobmena vlaga gevormd in de muur of plafond, snel bezwijmt. Het andere voordeel van kleevoi verf houdt in in wat ze weinig wordt de handeling van alkalis aangedaan.

Zou zodanig voordelen voorkomen, kleevaya verf moet leider tussen de lijkend op coatings zijn. Echter dit geenszins zo. In overtrekkende de basis van kleevykh verven verlopen zich artistieke-decorativfe kwaliteiten. Zeer dikwijls verf kookte in vysykhanii zal andere lommer uitlenen. In schilderend dit voortvloeit om in de rekening te nemen.

In overbodige inhoud in de verf van pigmenta of krijt schilderde vlak wordt in de aanslag met haar vervaagd. Als kwam peredozirovka kleevogo boekband samenstellend voor, dan op het vlak dikwijls plekken schijnen. Om te gelijkaardige hinders ontwijken, noodzakelijke onderscheidene om dozirovku boekband en pigmenta te observeren.

Door meestal kleevymi verven worden baksteen beton en oshtukaturennye vlakken vergast. Omdat op vochtige vlakken kleevoi het type van verf snel loopt van geverfd vlak terug, snel wordt ingevet, tevens, vochtige kleefstof de ontwikkeling draagt van diverse verwekker bij en gribkov, en dit, in zijn zwenk, draagt onderrichting pleseni aan, daarvandaan van kleevye verf is aanraadde aan solliciteren huisvestingen met dorre vlakken.

Badkamers "vrezen" niet silikatnye verf, omdat de handeling van aquatische dampen niet hen vernietigt. Won daardoor schilderstuk vlak ondiepe porien heeft, zijndee verschuldigd waartegen dampen van het water vrijelijk rouleren. In vysykhanii verf op geverfd vlak zal ontzagwekkende film, weinig aansprakelijke afkrabbing vormen. Het is tevens, vlak ondergaan naar de invloed van silikatnoi verf, in beduidende afmeting wordt ten koste van dezinfitsiruiushchego de compositie van de verf gekuist. Verf bijstere inktkoker lozhitsya op de baksteen beton, oshtukaturennye vlakken.

De technologie van nakatyvaniya verf op de stichting vlak zal titel naar de methode van de laatste laatste compositie van het vlak uitlenen. Muren meestal schilderen door de methode nakata. Whereat worden porolonovye cilinders, met behulp van welk op de muur oorzaak verf noodzakelijk kolera gegolden. Schilderstuk vervulen in twee stratum, na wat aanstrijken zal prosokhnut uitlenen. Verderop is gebruikte cilinder met rubbere accordeon-pleated strijkend, met behulp van welk knippatroon veroorzaken van de verf elk meere hel of donker lommer. Knippatroon nakatyvaiut op het vlak van boven onder, niet van strikt vertikaale positie en draaiende dichte aandacht op de verbinding van de aangrenzende rijstrooken van de cilinder afgeleid. Het is anders, schilderstuk wordt ook bar gekregen.Complementarily op het thema 'van "Malyarnaya otdelka huisvestingen":

Verven voor buitenste werken
Malyarnye werken
Dit stout oboi

Het is back | Begon