Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

De bekleding toepassing

Niet geheim welk toewijzen van de huisvesting door bepalende afbeelding de keuze roert van de kleur en de stijl van laatste compositie. Helemaal huisvesting regelde in het ideaal moet eigentijds geoefende artistieke compositie. De coatings van de muren vaststelen de belangrijkste kleurig back-knarste van de huisvesting, waarover verblijvende binnenshuis thema's (meubeltje, karpetten, verblindt) moet door wat dat afbeelding worden, en in dat tijdperk alle toestand op de hele hedenen bepaalde kleurig compositie onderkennen.

Verven, tandglazuur en vernissen hiernaast met de functies van decoratieve-artistieke laatste compositie maken het een aantal van de functies met betrekking tot de bescherming van de muren, van de plafonds, van hout, van het metaal en andere constructies van popadaniya vuiligheid en de alle manier van kin van nadelige uitwendige invloeden waar. De tijdige toepassing van gelijkaardig kin van coatings de vernietiging waarschuuwt van de muren en de verschijning van deformeerde stadsdelen erop.

Modern coatings

Modern coatings worden op diverse materielen veroorzaakt: Beton, baksteen, wondpleister, glas, metalen. In dat tijdperk van de verf en coatings naar pa de basis van polymers zijn ongedeeld in het gebruik, snel sokhnut, waterproof, zij worden in de vorm van de gruisen en echtscheiding door het water verkocht. Worden ook verven en in gebruikelijke metallieke zandplaaten verkocht. Om te voorgeschrevene kleur ontvangen, in witte belangrijkste kleur groeit koler met betrekking tot speciale technologie.

Moderne verven en de coatings op basis van polymers zijn ongedeeld in het gebruik, snel sokhnut, waterproof, hen kunnen worden op verschillende materielen veroorzaakt: Beton, baksteen, wondpleister, glas, metalen. Zij worden in de vorm van de gruisen verkocht en echtscheiding door het water, noodzakelijke kleur wordt door de aanvulling kolera in witte belangrijkste kleur met betrekking tot speciale technologie bereikt. Kan worden verf en in gewoonlijk metaal zandplaat gekocht.

Benuttende verf en speciale techniek, kan worden de verschillende varianten van laatste compositie gemaakt: Vykrasit muren in een kleur, om schilderstuk "beneden mozaiku", handtekening met betrekking tot trafaretu te maken. Het is tenslotte, kan worden fresku gebevolen, obmanku, of met behulp van texturnoi verf om eenvoudige schilderstuk "beneden fresku" te maken. Op de markt zijn heden speciale coatings staande pouchat de vlakken van verschillende Bill van de kavels.Complementarily op het thema 'van "Otdelka muren":

De varianten van de coatings van de muren
De stichting toebereiding

Het is back | Begon