Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

De stichting toebereiding

Het is allereerst, het vlak van de muur louteren: Baksteen muur chistyat door het metaal borstel, obmetaiut besom, en naplyvy van de verdunning, cement bryzgi en proch. Schishchaiut door middel van shpatelya of scrub. Bitumineuze plekken louteren door oplossend geneesmiddel. Als van de muur van uw domicilie - monolitnye beton, vervulen nasechku vlakken, anders aanstrijken erop lang zullen niet voorgehouden worden. Van hout muren voor de vermijding van korobleniya en verroten van waterhoudend bevatten in de verdunning, dek izolyatsionnym materieel en obeite drankoi - door de afrastering van battens. Kan zijn ook gebruikt metalliek rooster-rabitsu zijn met betrekking tot muren bespannen en door pribivaya draadnagels door ieder 30-40 treffen Baksteen muren alvorens de gipse toepassing tvloeit naar de vochtigheid door het water voor.

De verdunning toebereiding

De varianten van de verdunning ongedeeld drietal: Calcareous, cement-shlakovyi en calcareous-cement. Eerst - dit calcareous dough in de overgaanen met het zand, seconde - het cement verdunning op basis van proseyannogo shlakovogo zand (zaadkorrel tot toe 3 mm), derd - calcareous dough, cementeren plus zand.

Calcareous dough brengt van plastichnost verdunning op. Het razvodyat door het water tot toe konsistentsii melk, protsezhivaiut door frequente bolter en erop basis zameshivaiut de dorre mengeling van het cement en zand. Proporties voor de postzegel cement100 1 deel van cement, 0.8 delen van calcareous melk, 7 delen van zand. Voor de postzegel cement200 1 deel van cement, 2 delen van calcareous melk, 16 delen van zand.

Proveska muren

Door wat prikhotlivoi golf evenmin izgibalis uw muren, de stratum van de wondpleister erop moeten door strikt vertikaal vliegtuig liggen. Met het dit draaien op uitzicht muren noodzakelijk provesit uit en om vuurtorens te vestigen, of postzegels - met betrekking tot het jullie zullen rovnyat het vlak van de wondpleister.

In tegengestelde hoeken zabeite met betrekking tot twee draadnagel - op het plafond en op seksen. Om te situeren hen strikt met betrekking tot vertikali, voordeel nemen van otvesom. Tussen twee draadnagels vertikaal koord, vbeite met betrekking tot het centrum derde draadnagel getrokken. Tzeg in andere hoek voor en twee draadnagel koppel in het centrum van de muur door de bedrading. Eronder nabivaite op de draadnagels door iedere versmaat-twee. De horizontale een aantal van de draadnagels met betrekking tot de muur centrum zal voorleggen controle postzegels gering ostrovki verdunning vroven met bonnets toegebracht, jullie krijgen standaard voor de gipse toepassing op alle muur. Hebb maakte reductie nabryzg verdunning konsistentsii dik smetany, erop veroorzaken elk meere dikke verdunning portie door de voedingsbodem. Het door als vroeg als razravnivaiut regel in een vliegtuig met geoefende vuurtorens.

Nu verbleef om voedingsbodem door vloeiende verdunning doorgesijpeeld frequent bolter en razrovnyat "nachisto" te dekken. Alsdan, als jullie voorkeur gaven naar het schilderstuk van de muren of nakleike oboev, op de voorgaand stratum van de wondpleister veroorzaker de verdunning van alabaster - deze wil maken muur elk meer quitte en strijken. Het is begrijpelijke dat muur beneden plastikovye het paneel van zodanig toebereiding moet word niet. Voor doordringende oboev of de kunststof films van de muur tvloeit complementarily proolifit voor.Complementarily op het thema 'van "Otdelka muren":

De varianten van de coatings van de muren
De bekleding toepassing

Het is back | Begon