Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

De gipse instandhouding

In de werkwijze van het huis ontginning de diverse verwondingen schijnen van shtukaturnogo stratum, aanleiding welk kan van de sediment van het gebouw zijn, gebrekkig wondpleister volbracht, mechanische verwondingen en t. P. Het is tevens, in het veelvoud schilderstuk van de muren op het vlak zal het vet strata van de verf vormen of nebela welk worden door de krakken en osypaiutsya gedekt. Obvalivshiesya en otbitye plaatsen op oshtukaturennoi enveloppes allereerst noodzakelijk raschistit. Door met die draaien op uitzicht bijl uit of ritme hameren buiten liggend achter gips om schaadde bovenaards. Dan, als betuigde boven beton, baksteen en stenige vlakken nasekaiut door de bijl of zubilom en louteren van de stof nemen met navolgend wassend door waterhoudend af. In de verstellend van van hout vlakken lezen toestand dranki af. Verbuiging battens vervangen nieuwe een of anders. Als shtukaturnyi stratum tamelijk vet (elk meere 30 mm), voor het best stsepleniya wondpleister het is mogelijk nabit metaal rooster of draadnagels, opletennye door de bedrading. Draadnagels zabivaiut in van hout kurken, preliminarily een aanvang nemen muur.

Remoнt шtуkatурkh: a - нaнeceнhe рactcoрa c пomoщью cokoлa прh рemoнte уgлa; b - рaзрacнhcaнhe рactcoрa пo рeйkam прh рemoнte прocteнka; 1 - рeйka; 2 - рactcoр; 3 - ctaрaя шtуkatурka; 4 - cokoл; 5 - khрпhhнaя cteнa; 6 - прachлoVoor oshtukaturivaniem de zomen van schaadden stadsdeel en oshtukaturivaemuiu vlak van node naar de vochtigheid door het water. Op gekuist van het oud wondpleister vlak oorzaak nabryzg, en na onbeduidende pauze - voedingsbodem, razravnivaemyi zapodlitso met oude wondpleister. Wanneer voedingsbodem podsokhnet, maken nakryvku met navolgend zatirkoi. Peretirka wondpleister wordt in onbeduidende verwondingen op zijn bovenaards verricht. Met het dit uitdraaien op uitzicht op gipse oorzaak doordringend nakryvochnyi stratum welk na zatirki alle mankementen sluit. Voor peretirkoi vlak noodzakelijk om van oboev, verven te louteren.

Oboi doorkruisen met de muren demping strak stadsdelen plakte door verhit waterhoudend. Brand hun door strata door middel van shpatelya of scrub, Kleister ook door smyvaiut water door middel van gubki of tryapki los. Kleevuiu verf of nebel louteren door scrubs of shpatelyami, preliminarily gedempt vlak door het water. Nabel schishchaiut met de voorzichtigheid, zonder de moeilijkheid pressend shpatel of scrub, als niet te om op het vlak van de voetspooren van het instrument toe te laten of veroorzaken niet tsarapin. Kleevuiu verf en nabel het is mogelijk ook door smyvat water door middel van gubki of tryapki whereat noodzakelijke afmetingen voor de seks bescherming van de vervuiling geroeid met de riemen.

Peretirku voeren door de stadsdelen uit. Stadsdeel door het plein tot toe 0.5 m2 vochtigheid door het water. Leggend op terku verdunning, veroorzaken het gedeeld mazkami op een afstand10...15 cm van elkaar. Dan dit gomen stadsdeel terkoi verrichtend het ronde moties. Als op het vlak verblijf gering kinkhoorns, op terku voegen verdunning toe en deze plaats gomen opnieuw.

In de tegenwoordigheid op het vlak van de krakken van hen raschishchaiut van zwak van zomen vernietigden. Doordringende krakken snijden op de diepte tot toe 10 mm, breed - op de lijvigheid van shtukaturnogo stratum. Voor zadelki krakken wordt gegolden gelijke verdunning welk werd wondpleister volbracht. Ondiepte krakken het is mogelijk zadelyvat gipsovym door de verdunning. Na de verstellend van de krakken schaadde stadsdeel peretiraiut.

Krakken in shvakh tussen bepantseerden betonnene panelen perekrytiya raschishchaiut, vochtigheid door het water en ingewikkelde verdunning vulen op melkozernistom zand in. Verdunning razravnivaiut poluterkom en gomen terkoi.

Schaadde hoeken in het algemeen herstel gipsovym door de verdunning welk in snell het verharding verhuurt om van de hekje grani hoek te krijgen. Voor de toepassing van de verdunning noodzakelijk raschistit schaadde gips, om nasechku op de sluik vlak of raschistitshvy in brickwork, naar vochtig vlak door het water te maken. Wondpleister oorzaak in het eerst geval op een kant van de hoek. Na de verdunning inname om aanhechtsel natte grondslag zodoende te bepleisteren, om zijn obrez was zapodlitso met oude wondpleister. Dan treffen vochtigheid en oshtukaturivaiut ander kant van de hoek ( Schilderstuk is). Op dezelfde manier oshtukaturivaiut de topgevel van de muur.Complementarily op het thema "Shtukaturnye arbeidt":

Shtukaturnye werken
Buitenst otdelka decoratief shtukaturkami

Het is back | Begon