Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Buitenst otdelka decoratief shtukaturkami

Buitenste otdelka decoratieve shtukaturkami imiterende buchardirovannuiu de Bill van de kavels van de natuurlijke wijze stenig (van granieten, van de pilletje e.a..), Wordt in zodanig opeenvolging gedraagd: Op desiccated, preliminarily afgetopt preparative stratum nasechku voor het best stsepleniya, veroorzaker de stratum van smetanoobraznogo cementeren verdunning samengesteld uit cement en wateren, door de lijvigheid 1-2 mm. Dan zonder de schorsing oorzaak de stratum van decoratieve verdunning door de lijvigheid 5-6 mm. Mengeling moet semidry zijn. Zijn wereldlijk kelmoi op het vlak en razravnivaiut. Om te louteren bovenste strata van het cement, vlak absterge door het water door middel van handmatige verfspuit (opryskivatelya). Voor de receptie van de Bill van de kavels van het vlak van stenig vergastte "beneden buchardu", mengeling uplotnyaiut door speciale shtampovkoi afmeting 150X1 50 mm van het brons nietwaar verroestende staal met relefnoi vlak in de vorm protrusive zubev (met betrekking tot het type van hamer gebruikt in de etenswaar voorbereiding op otbivki vlees). Na vysykhaniya gezicht stratum voor drie-vier dagen vlak absterge door 10%-nym de verdunning van solyanoi zuur, en dan - door het water.

Net zo terrazitovaya monsterde beneden het graniet, behuizing huis van de baksteen, van stenig, shlakoblokov en t uit. P. Door misschien oshtukaturen gebruikelijke of decoratieve verdunningen. Oshtukaturivanie door gebruikelijke verdunningen wordt in gelijke opeenvolging uitgevoerd, in wat wordt van oshtukaturivanie inner vlakken volbracht. De bovenaardse toebereiding naar oshtukaturivaniiu raffinage omvatt van de stof afnemen, vuiligheid en plekken, van srubku naplyvov verdunning, zadelku vyboin, alsmede van nasechku strijken vlakken uit. Met een uitzicht betreffende de vereenzelviging van de verwerping van de vlakken en granei van vertikali en omlijning noodzakelijk om van vyverku muren door middel van otvesa en koord te vervullen.

Vuurtorens op oshtukaturivaemoi vlak voortvloeit om met betrekking tot de hoeken van huis op te richten en op het windows openingen met de tree 150-200 treffen De lijvigheid van vuurtorens moet de lijvigheid van preparative stratum bedragen. Nabryzgi bevleken, t.Door hem. Preparative stratum, oorzaak stap voor stap: In het eerst geval - nabryzg met betrekking tot alle vlak, dan - voedingsbodem, bijstere inktkoker uplotnyaemyi en alined met betrekking tot vuurtorens. Preparative stratum voor garanderend ontzagwekkend stsepleniya met nakryvochnym stratum narezaiut door volnoobraznymi lijnt door de diepte 3-5 mm op een afstand van elkaar 30-40 mm. In de werkwijze van tverdeniya treinde stratum voor week het noodzakelijk om rogozhei, door flodderende, werkbladen pergamine en t te sluiten. P. Van directe popadaniya zonnestraalen en bittere wind, alsmede op een regelmatige basis naar de vochtigheid door het water tot toe drietal - 5 tijdperken in vierentwintig uren.

Otdelochnyi of decoratief stratum (nakryvka) wordt na 7-10 sut na de toepassing preparative veroorzaakt. Voor de beginneling van de werken kortwiekte vlak noodzakelijk uvlazhnit. Otdelochnyi stratum misschien gebruikelijk bestempeld als beneden het schilderstuk, nabryzg en t. P. Of decoratief. Voor buitenst otdelki huis gelden gebruikelijk shtukaturnye (cement-calcareous, cement, calcareous-glinyanye e.a..) Verdunningen. Voor de toepassing van decoratieve stratum gelden calcareous-arenaceous, terrazitovyi en kamnevidnyi decoratieve verdunningen of verdunningen imiterende pilletje, graniet e.a..

Calcareous-arenaceous wondpleister kleuren met betrekking tot verschijning imiteren malm-rots. Kleur om imparts napolnitel of verfstof aan te strijken. Verdunning oorzaak op geoefend stratum in twee-drie toelating door de lijvigheid van stratum 5-15 mm en razravnivaiut poluterkami. Na bemachtigen het vochtigheid door het water van twee-vier tijdperk per etmaal, en in zonne dagen zanaveshivaiut door vochtig flodderend, rogozhei e.a..

Niet verdichtend otdelochnyi stratum kunnen worden met behulp van bezem vergast, borstels, kisti (tortsevanie of nabryzg), alsmede van protyagivaniem boetseren of shtampovkoi. Het is bijvoorbeeld, in otdelke vlak beneden de stones, in het eerst geval oorzaak de schilderstuk van razbivki Stones door het koord, dan door de regel prodavlivaiut of prorezaiut verroeste vorming shvy tussen Stones, en volgend impart naar de stones Bill van de kavels nabryzgom door de bezem, tortsevaniem borstels, shtampovkami e.a.. Poluzatverdevshii verdunning kan worden terkoi gegumd. Zatirku vervulen in de werkwijze van de inname van de verdunning vkrugovuiu vervaardiging met betrekking tot mogelijkheid lijkend op spiraleobraznye moties in een richting.

Bill van de kavels beneden "traverting winst in de volgende weg: Op geoefend vlak losse broskami veroorzaker de doordringend stratum van verdunning kleuren, nauwelijks zaglazhivaya dan staal poluterkom. Whereat vliegtuig helemaal door de verdunning dempen niet, daardoor wat Bill winnen van de kavels in de vorm kavern op de sluik back-knarste welk de Bill maant van de kavels van decoratief stenig travertina.

Voor de receptie van relefnogo schilderstuk op nezaterdevshei oshtukaturennoi enveloppes kunnen gebruikte cliches en cilinders zijn. Diepte relefa, doorgaans, beschouwen niet boven 5 mm. Cliche of cilinder gesneden erbuit van de boom of verende tandvlees of izgotovlyaiut van metaal kleuren. De afmeting van cliche kunnen zijn van 10X10 tot toe 50x50 treffen Voor het werk gerief naar cliche krepyat handelen, en cilinder nadevaiut op de as, pridelannuiu om te handelen. Schilderstuk misschien eenvoudig, bijvoorbeeld in de vorm romba, rusta en t. D., Niettemin in veelvoudige herhaling zodanig relefa wordt handelbaar decoratief vlak gewonnen.

Cпocobы фaktурнoй otdeлkh фacadных пomeщeнhй: a - c пomoщью fectkoй khcth; b - нabрызg щetkoйVoor nakatkoi of shtampovaniem ogruntovannuiu vlak noodzakelijk onder te verdelen op zakhvatki door middel van binden en lineaalen vast. Zakhvatka presenteert stadsdeel welk kan worden door cliche of cilinder voor 2 ch tot toe het verharding vergast. Dan vlak hierine zakhvatki vochtigheid, verdunning veroorzaken, razravnivaiut poluterkom, zaglazhivaiut staal gladilkoi, snijden met betrekking tot lijnen zakhvatki en scheep gaan op shtampovaniiu of naar nakatke cilinder. Cliche en cilinder periodiek vochtigheid door vloeiende machine boter of mylnoi vloeistof in fijne druppels in een andere. Eerst toerbeurt relefnogo van de schilderstuk voortvloeit om met betrekking tot lijn zakhvatki aangetekend met behulp van koord te veroorzaken, het overblijfsel van de afdrukken moet zijn bedded back moet bij elkaar steunen.

Kan worden ook Bill van de kavels "beneden shubu", van aanvaardbare nabryzgom verdunning door het rooster of stryakhivaniem er van besom of mee de borstels gegolden. Rooster kan zijn maakte zelve. Met het dit draaien op uitzicht op van hout vensterraam door de afmeting 100 of 10OX150 cm gelijkheid metaal rooster met cellen 2.5-10.0 mm uit. Van cellen hangt krupnost Bill van parcelses af. Om glaswaar in de werkwijze van het werk verbleven op gelijkaardige afstand van vlak kortwiekte, ernaar pribivaiut begrenzend naar planki-paardenstal lengte 10 .. .25 cm. Deze wil winst eenvormig met betrekking tot alle bovenaardse Bill van de kavels. Voor de toepassing van de bill van de kavels glaswaar pristavlyaiut naar de voedingsbodem vlak zodoende, om ze toucheerde stoek-ogranichitelei. Verdunning stremming in door de kling-been met sokola skvoz vaten. Proletaya door het rooster, het pauzes op los bryzgi gezwelen gevormd.

Nabryzg van besom wordt in de volgende weg uitgevoerd. In de rechterarm nemen gebruikelijk berezovyi besom, en in gelaten - staafje. Besom periodiek verzuimen in de emmer met de verdunning en slaan omstreeks de directory welk ruim op de muur. Bill van de kavels "beneden shubu" kan worden ook door middel van shchetinnoi borstel welk gekregen, okunuv in de verdunning, podnosyat te kortwiekte bovenaards. Verdunning stryakhivaiut met de borstel palochkoi gedragend het met betrekking tot overeind gaan staan (treffen Schilderstuk is).

Terrazitovuiu wondpleister oorzaak waarna, hoe preparative stratum zal met betrekking tot alle vlak verkalken. Voor de toepassing van decoratieve verdunning vlak amply vochtigheid door het water. Om stratum van node in een toelating op het plein, gelimiteerd rustami, pilyastrami door het windows openingen en t te veroorzaken. P. Verdunning oorzaak door gebruikelijke methode voor twee-drie keer vertrouwende de lijvigheid van nakryvochnogo stratum en razravnivaiut poluterkoi. Volgende wondpleister voor ongeveer 24 ch (de temperatuur vertrouwen van de lucht) moet prosykhat totdat, poosje bovenste stratum in zatirke begint niet osypatsya. Dan scheep gaan op de finale otdelke oshtukaturivaemoi vlak - tsiklevke welk wordt speciaal terkoi - door de grondslag door de afmeting 150X150 en lijvigheid 20x25 mm verricht. In terku in chequered orde met de afstand 15 mm nabivaiut draadnagels, protrusive op 10-15 mm. Dit terkoi van boven onder het gedrag met betrekking tot het vlak van het gezicht stratum, daardoor wat ervan vallen de losse zaadkorrels van de steengruis af. Vlak wordt poreus met klein uglubleniyami van vysypavshegosya steengruis en deels verdunning gewonnen. Terrazitovaya wondpleister wordt met betrekking tot alle vlak of met rustami slijpsel verheffing op losse stadsdelen uitgestreken. In dit geval de minder merkwaardige losse mankementen van het gezicht stratum. Voor de verrichting van ruime decoratieve uitwerking in oshtukaturivanii windows en dvernykh hellingen met betrekking tot perimetru openingen op de verheffing voortvloeit te maken vensterramen lijvigheid 2.0-2.5 cm schilderde dan in witte kleur.

Werk met betrekking tot toepassing decoratieve shtukaturok imiterende buchardirovannuiu de Bill van de kavels van de natuurlijke wijze stenig (van granieten, van de pilletje e.a..), Wordt in zodanig opeenvolging gedraagd: Op desiccated, preliminarily afgetopt preparative stratum nasechku voor het best stsepleniya, veroorzaker de stratum van smetanoobraznogo cementeren verdunning samengesteld uit cement en wateren, door de lijvigheid 1-2 mm; Dan zonder de schorsing oorzaak de stratum van decoratieve verdunning door de lijvigheid 5-6 mm. Mengeling moet semidry zijn. Zijn wereldlijk kelmoi op het vlak en razravnivaiut. Om te louteren bovenste strata van het cement, vlak absterge door het water door middel van handmatige verfspuit (opryskivatelya). Voor de receptie van de Bill van de kavels van het vlak van stenig vergastte "beneden buchardu", mengeling uplotnyaiut door speciale shtampovkoi afmeting 150X150 mm van het brons nietwaar verroestende staal met relefnoi vlak in de vorm protrusive zubev (met betrekking tot het type van hamer gebruikt in de etenswaar voorbereiding op otbivki vlees). Na vysykhaniya gezicht stratum voor trekhchetyrekh dagen vlak absterge door 10%-nym de verdunning van solyanoi zuur, en dan - door het water. Net zo terrazitovaya uitmonsterde "beneden granietene" wondpleister misschien strijken met betrekking tot alle vlak of rustovannoi uit. Verroest gelaten maken otdelochnyi stratum zonder de opvallend stykov de stadsdelen van het werk voor de aan het werk dag waar.

Voor narezki rustov kan gebruikte speciale huisvesting samengesteld uit gehecht tussen elkaar twee quitte battens door de lengte 2.0-2.5 m met prosvetom tussen hen breedte 10-12 mm zijn. Huisvesting hechten om te komen bovendrijven en door middel van rezaka of masterka snijden erbuit verroesten. Dan, peredvinuv battens boven en omlaag, wijzer grani rusta. Wondpleister "beneden de pilletje" wordt lijkend op volbracht. Niettemin in de verdunning aanmaak voortvloeit om wit marmeren kroshku in de combinatie met wit cement te benutten. Bovendien natuurlijk pigmentov in de verdunning met wit cement kan worden gekregen kleur otdelku vlak confronteren. Wondpleister met kvartsevym zand anositsya op preparative stratum door de lijvigheid 2-3 mm en zorgvuldig wordt gegumd. Vysokhshii het gezicht stratum van de wondpleister is absterged door 5%-nym verdunning solyanoi zuren, door en dan water.

Voor oshtukaturivaniya muren van de bouwsteen van gedroogd klei gebruik trekhsloinuiu wondpleister van glinyanogo of glinosolomennogo, van calcareous en complex verdunningen cementeren. Aanvankelijk op de bouwsteen van gedroogd klei muur oorzaak glinyanyi verdunning, bij wie in enkel gevallen utaplivaiut de scherven van de tichel of de doellatten van de baksteen. Van boven het bed calcareous, en dan nabryzgivaiut cement-calcareous verdunning. Op de tijdperken een van muren laten oshtukaturennoi glinosolomennym door de verdunning, bij wie is gedeukte baksteen vechten of de doellatten van de tichel. Nabryzg vervulen door de bezem van berezovykh staven door de lengte 50 cm welk slaan omstreeks het staafje. Maak nabryzg in meerdere strata (van 3 tot toe waar12).

Voor de receptie relefnoi vlak op svezheulozhennom shtukaturnom stratum gebruik cliches, izgotovlyaemye van de homp van de grondslag, waarover wordt erbuit geometrische schilderstuk of nabity van hout en metaal eerste beginselen makende noodzakelijke ornement gesneden. Svezheulozhennyi shtukaturnyi stratum onthaal ook door "de kam" van de boom of tandvlees presenterend evenmin die ander, hoe getand shpatel. Wordt borozdchataya Bill van de kavels door de diepte 3-4 mm gewonnen. In het een aantal van de gevallen de eerste beginselen van de ornement, vydavlennye in gips, onderkennen ook door de kleur welk verhuurt om anders ruimer dekorativnosti vlak te verkrijgen. Een van de meeste oeroude en traditionele types van decoratief otdelki huis kerft met betrekking tot boom. Zijn gebruik voor de decoratie venchaiushchei het deel van venster, van de eerste beginselen van het dak, van de deuren. Worden de diverse types van kervende - molteken kervend, skvoznaya prorez e.a. gegolden.

De efficient en gemakkelijk van de toegang faciliteit van de uitbouwing van architectonic-artistiek vyrazitelnosti huis - nastennaya handtekening. De meest geregeld bezoeken zijn stelen beschikbaar in de muur hoofd overheen het windows, op de tijdperken tussen windows en overheen dvermi. De schilderstuk van de handtekening, doorgaans, heeft ploskostnoe beslissing. Het meeste karakteristiek plantaardige ornement samengestelde uit kleuren, van de vruchten en t. P. De magisters van het verleden tijdperken gebruikt voor de handtekening van zemlyanye schilderen presenterende kleur klei, koolstof duister, krijt, sinku. Werden ook diverse gaven aftreksels gegolden en nastoiki welk stabiele kleur, bij voorbeeld aftreksel van het kafje van de ui, nastoika van de dop van de eik, van skorlupy noot e.a..

In de gebieden, door waar plaatselijk materieel dient natuurlijke wijze stenig, gelden kerven met betrekking tot stenig. Hiertoe de Stones benutten van zachte rassen welk zonder de moeilijkheid worden door handmatig instrument vergast. Van stenige izgotovlyaiut decoratieve eerste beginselen, voltooiing zolders van dubbel dak gooit, van ogolovki schoorsteen e.a. aan. De vergelijkenderwijs nieuwe toelating van de decoratieve laatste compositie van huis - relefnaya compositie. De eerste beginselen van relefnogo ornement lepyat of shtampuiut van de klei of otlivaiut van alabaster. Kreeg eerste beginselen repare op de verheffing van huis, op de zolder, beneden het windows, op de toegang en t. D. In het een aantal van de gevallen relefnyi schilderstuk onderkennen door de kleur welk enchances van dekorativnost ornement.

Voor de receptie van macrobiotic veelkleurige relefnykh schilderstuken op het huis verheffing is aanraadde aan gelden wondpleister sgraffito presenterend meerdere de doordringend strata van de verdunning van verschillende kleuren, waarover snijden erbuit noodzakelijke schilderstuk. De technologie van de toepassing van preparative stratum voor de wondpleister sgraffito onderscheidt van niet medegedeeld weleer voor andere types shtukaturok. Tot toe toepassing nakryvochnykh van strata vochtigheid bevleken door het water en, zodra ze wordt geabsorbeerd, scheep gaan op het werk. Strata oorzaak door de kling-been met sokola of namazyvaniem met sokola of poluterka. De compositie van shtukaturnogo verdunning waarome gebruikelijke wondpleister voor buitenste werken. Verschil houdt in in wat in de verdunning aanmaak voor de toepassing van ieder stratum noodzakelijk om pigmenty voor de kleur receptie te introduceren. Eerst stratum oorzaak door de lijvigheid 7-8, navolgende - 3-5 mm. In mnogosloinoi wondpleister laatst stratum kan worden kistiu veroorzaakt.

Zodoende, nakryvochnyi stratum bestaaatt uit meerdere strata, van welk lagere, bijvoorbeeld, rode, volgende - blauwe, derde - brink en laatst - wit. Noodzakelijke ornement erbuit snijden met betrekking tot vochtig, naar zachte verdunning geen later dan door 5-6 ch na de toepassing. Voor de receptie van de omlijningen van de schilderstuk gebruik trafarety van kartonnen. De schilderstuk better van allemaal om op gips tamponom van marli te veroorzaken, daarbinnen welk bewoont verfstof of krijt. Na de toepassing van de schilderstuk reztsom of door accuraat mes prorezaiut de omlijningen van bovenste stratum tot toe navolging daarvoor en vytsarapyvaiut bovenste stratum. Door zelfde afbeelding snee erbuit het overblijfsel van de eerste beginselen van de ornement in navolgend strata.

Wondpleister sgraffito kan worden door ook elk meere ongedeeld methode - met betrekking tot schimmels volbracht. Niettemin deze methode priemlem slechts voor eenvoudige ornementen met eenvoudige geometrische schilderstuk. Met het dit draaien op uitzicht van DVP of triplex izgotovlyaiut schimmels met de eerste beginselen van aankomende schilderstuk uit. Een van schimmels zullen dienen voor de receptie van back-knarsten, ander - voor de aanmaak, bijvoorbeeld, de aantallen van huis. De strata van de wondpleister oorzaak door volgende methode. Boetseer in de vorm van de homp van de triplex, bij wie wordt gesneden erbuit rechthoek voor back-knarste, hechten naar de muur en vullen kleur verdunning, bijvoorbeeld zwart in. Na snyatiya de gietvorm op het vlak van de muur zal zwarte rechthoek verblijven. Waarna op welke wijze verdunning een gebeten podsokhnet, van boven het bed en repare het cijfer van het aantal van huis gesneden erbuit van DVP, en om het het oorzaak de verdunning van gele kleur. Dan het cijfer boetseren stalen. Daardoor op de wondpleister wordt gewonnen verdieping in de vorm van het cijfer van zwarte kleur op protrusive gele back-knarste. Door zelfde afbeelding hebb maakte ander gietvorm, kan worden protrusive cijfer gekregen.Complementarily op het thema 'van "Shtukaturnye werk":

Shtukaturnye arbeidt
De gipse instandhouding

Het is back | Begon