Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Shtukaturnye arbeidt

Shtukaturnye werken moeten worden slechts dan volbracht, wanneer zullen beeindigd worden alle belangrijkste obshchestroitelnye werkt zettende verwonding en de vervuiling van de wondpleister. Oshtukaturivanie vlakken voeren daarbinnen alsmede ab extra huizen uit. De voorwaardes van de ontginning en benaming shtukaturok de keuze stelen van de composities en de methodes van hun toepassing vast.

Oshtukaturivanie inner vertoont zich.

In de vervaardiging van shtukaturnykh werken naar binnen huisvestingen beschouwen: De toebereiding van het vlak, het apparaat van vuurtorens, nabryzg, gruntovku en nakryvku. De bovenaardse toebereiding is aangewezen op het materieel en de kwaliteiten van de muur of perekrytiya. Het is zo, baksteen en stenige muren volbracht vpustoshovku, louteren van de stof nemen af, vuiligheid, vysolov, van de voetspooren van buttery verf en t. P. Door stalene borstel. Als riep oshtukaturit beton vlak in, erop aanvankelijk maken nasechku, dan louteren en absterge door het water. Shlakobetonnye vlakken of door nasekaiut of obtyagivaiut bedrading met betrekking tot draadnagels, zabitym in van hout kurken. Nieuwe muren van butovogo steniging louteren door de staal borstels, en shvy verdiepen op15... 20 mm. Zelfs better zodanig muur door preliminarily obtyanut metaal tkanoi rooster, draadnagels hechtte naar van hout kurken, een aanvang nemen shvakh.

Van hout muren voor oshtukaturivaniem het is noodzakelijk obit draniu of door het metaal rooster, Dranku izgotovlyaiut van van hout battens door de breedte 15...Door 20 en lijvigheid3...5 mm. Zijn pribivaiut naar de muur vlak in twee toerbeurt (lager en bovenste) loodrecht naar andere en hoek-wijs 45° om te seksen. Afstand tussen plankami moet stileren40...45 mm. Om dran met betrekking tot lengte van node met de zuivering te koppelen2...3 mm. De niet-uitvoering van deze voorwaarde kan rastreskivaniiu wondpleister in uvlazhnenii en razbukhanii planok leiden tot.

Voor drani kan gebruikt pletenuiu of tkanuiu metaal rooster met cellen niet boven 50x50 mm zijn. Pletenuiu rooster strak schieten vlak en repare door de draadnagels door de lengte aan50...70 mm op een afstand100...120 mm van elkaar. Draadnagels tvloeit zabivat niet naar het eind voor, en om toe te laten10...1 5 mm voor zagibov vaststelling rooster. Tkanuiu rooster better om naar preliminarily nabitym battens door de lijvigheid te adapteren3...6 mm. Om te corrosie ontwijken, van het rooster en draadnagels voortvloeit om door buttery verf te schilderen, om door de vernis te dekken of melk cementeren. Naar de van hout plafonds van het rooster repare door gelijke methode, met betrekking tot muren.

Oshtukaturivanie muren begin van shtukaturu better alles om met betrekking tot zogenaamde vuurtorens zich te gedragen. Voor het apparaat van vuurtorens, allereerst, van noodzakelijke provesit muur, t. Door hem. Om verwerping van hun vlak van de verticaal en horizontale vliegtuigen af te lezen. Gvozdimye muren en plafonds proveshivaiut door middel van spijkert, van het koord en otvesa.

In proveshivanii muren eerst draadnagel zabivaiut in opper zijn onderdeel op een afstand20...25 cm van de hoek van de muur en van het plafond op de diepte, bij wie bonnet van de draadnagel komt voorwaarts op het vlak, naar de gelijkmatige geaccepteerde lijvigheid van de wondpleister - van 5 tot toe 30 mm afhankelijk van materieel en de kwaliteiten van het vlak van de muur. Naar de draadnagel bonnet hechten (of verbinden zich) otves, met betrekking tot welk zabivaiut seconde draadnagel op een afstand 25 cm van de seks zodoende, om bonnet koord beroerde. Op dezelfde manier proveshivaiut het tegengestelde kant van deze muur. Als het hoogtepunt van de huisvesting elk meer 3 m, dan in proveshivanii zabivaiut tussenpersoon spijkert volgens otvesom.

Pocлedocateльнoctь уctaнockh maрok прh прoceшhcaнhh cteнDan gelijkheid koord met betrekking tot diagonali tussen de oppere en lagere draadnagels van tegengestelde kanten. Stijf koord moet niet zijn priblizhen naar de protrusive delen van muur door meer dan5...10 mm. Als koord beroert vlak of erbuit bestrijdt van haar op een afstand minder 5 mm, dan eerst bovenste draadnagel perebivaiut de met de vergoeding voor minimale lijvigheid van de wondpleister op protrusive onderdelen. Er is in staat consistent proveshivanie, perebivaiut en het overblijfsel van de draadnagels voorgetzegd. Dan door het koord ruk tussen spijkert in opper, en dan in de lagere delen van muur stelen kentekenen vast en zabivaiut tussenpersoon spijkert met betrekking tot omlijning. Door zelfde afbeelding, maar door middel van otvesa stelen hoogte vast en zabivaiut tussenpersoon spijkert met betrekking tot vertikali (treffen Schilderstuk is).

De opeenvolging van de installatie van de postzegels in proveshivanii muren

Haнeceнhe рactcoрa нa пotoлokDoor de lijkend op methode proveshivaiut en gvozdimye plafonds, de hoogte lezen van zabivki draadnagels niet door het koord, en vaterpasom af. Voor proveshivaniya negvozdimykh muren en plafonds gelden postzegels van gipsovogo verdunning welk richten in beschreven hoger boven de opeenvolging op. Met het dit draaien op uitzicht op de muur bovenaardse oorzaak grootmoeder van gipsovogo verdunning welk prizhimaiut terkoi tot toe noodzakelijk hoogtepunt volgens otvesom of koord uit.

Door gelijke methode vestigen postzegels en op negvozdimykh plafonds. Om de vorm van de draadnagels een aanvang te nemen of gipsovykh koeken te stempelt overeind hechten regel en repare het gipsovym door de verdunning. Kamer tussen heersen en vliegtuig muren vullen gipsovym door dough of calcareous-gipsovym verdunning, na de verharding welk regel branden. Op de bovenaardse muur vertoeft schrap door de breedte50...80 mm genaamd door vuurtoren. De schrap boord tvloeit keurige om voor en naar atone op de einden te zetten het mes. Vuurtorens kunnen op een afstand zich bevinden1200...1500 mm van andere.

In het kleine plein van het vlak aangeduid beneden oshtukaturivanie, gipsovye vuurtorens kunnen worden vervangen van hout fabriceerde van battens door de lijvigheid15...Door 20 en breedte30...35 mm. De lengte van battens moet op 50 mm het kleinere hoogtepunt van de huisvesting zijn. Proveshivanie en het apparaat van vuurtorens maken in dit geval met betrekking tot de hoeken van de huisvesting waar. Met betrekking tot omlijning van boven en onder remise koorden, in de hoogte waarmee op calcareous-gipsovom of gipsovom verdunning repare battens met ukazannym hoger boven de tree. De plaatsen van niet dicht primykaniya battens naar de muur vulen verdunning in.

Oshtukaturivanie better alles om posloino te vervullen. Whereat op het vlak stap voor stap, met bepaalde pauzes oorzaak van drie stratum van de wondpleister - nabryzg, voedingsbodem en nakryvku. In een toelating te veroorzaken het vet strata van de verdunning voortvloeit niet, omdat zij kunnen spolzat in de werkwijze van het werk, en na vysykhaniya rastreskivatsya.

Nabryzg oorzaak op oshtukaturivaemuiu vlak, om te dieven asperities en roughness. De stratum lijvigheid stileert4...5 mm voor stenige en beton muren en omstreeks 10 mm voor van hout een of anders. Voor nabryzga gebruik elk meere vocht (smetanoobraznye) verdunningen, bijstere inktkoker sloot met het vlak stopmiddel van de verdieping en andere mismaakte plaatsen aan. Verdunning stremming in kelmoi voor shtukaturnykh werken met sokola. Om verdunning was bedded door zelfs stratum, het wijzerplaat door gelijkmatige boelen en stremming in van gelijkaardige afstand.

In de werkwijze van nabrasyvaniya verdunning door liet hand nemen sokol door de beschutting omhoog zodoende, om het leke voorradig. In juiste ruim shtukaturnuiu kelmu. Op het vliegtuig van de beschutting kelmoi lag verdunning van en podnosyat het aankondiging rem werk. Met sokola verdunning wijzerplaat door beeindigen of juist arris kelmy van ons. Nabrasyvanie verdunning op de muur wordt verricht door de accuraate motie van kisti hand (treffen Schilderstuk is).

Voedingsbodem is een seconde stratum shtukaturnogo nameta welk wordt met betrekking tot stratum nabryzga veroorzaakt. Het lijvigheid stileert10...20 mm. Voedingsbodem is een belangrijkste stratum shtukaturnogo nameta bevoorradende de noodzakelijke lijvigheid van de wondpleister. Voor de voedingsbodem zijn gebruikte elk meere dikke verdunningen, dan voor nabryzga. Stremming erin kelmoi tot toe de hoogte van vuurtorens, door en dan razravnivaiut regel. Met het dit draaien op uitzicht regel door de lengte uit120...150 cm (afhankelijk van afstand tussen vuurtorens) overdracht met Oшtуkatурhcaнhe cteн пo maяkam: a - уctaнocka mahkoc hз рeek; b - рaзрacнhcaнhe рactcoрa c пomoщью прachлa hлh рeйkh пo maяkam; c - зathрka; 1 - khрпhhнaя cteнa; 2 - maяkh hз рeek; 3 - прachлo dля рeйkh; 4 - шtуkatурный cлoй; 5 - teрkabetrekking tot vuurtorens door onder oplopende hekje zigzag moties (cm. Schilderstuk is). Shtukaturnyi stratum aline met betrekking tot vuurtorens, en de dragen-overs van de verdunning sbrasyvaiut in kubiek vergenoegd.

In eerst alignement vlak algemeen heeft tal van mankementen, van de dieptes en t. P. Daarvandaan zodanig plaatsen voortvloeit om verdunning in te vullen en om werkwijze tot toe receptie zelfs sherokhovatoi vlak te herhalen. Voedingsbodem op de muur vlak tussen vuurtorens kunnen worden veroorzaakt en door andere methode - van namazyvaniem verdunning sokolom. Whereat lager onderdeel sokola met de verdunning priblizhaiut naar de muur op de afstand, naar de gelijkmatige lijvigheid van shtukaturnogo stratum, en bovenste otstavlyaiut van de muur op 100 mm. Sokol overdracht onder oplopend. In de werkwijze ervan motie verdunning namazyvaetsya op bovenaards. Door de lijkend op methode namazyvaiut verdunning en op het plafond. In dit geval een onderdeel sokola prizhimaiut naar hem kelmoi, en andere otstavlyaiut van hem op50...100 mm. Na namazyvaniya verdunning razravnivaiut met betrekking tot vuurtorens tot toe receptie zelfs sherokhovatoi vlak.

Nakryvka - voltooiing stratum van de wondpleister welk gomen en zaglazhivaiut. Het oorzaak na de inname van de stratum van de voedingsbodem door de lijvigheid niet boven 2 mm. Verdunning voor nakryvki gelden elk meere vet (met ruimere inhoud apprise en ondiep zand), dan voor nabryzga en voedingsbodem. Whereat noodzakelijk om te traceren, om in de verdunning was niet van krupnozernistogo zand welk in zatirke en zaglazhivanii loof borozdy. Met die uitdraaien op uitzicht de componenten componeren van de verdunning voor nakryvki tvloeit proseivat elk meer voorzichtig geldend bolters met ondiepe cellen voor.

Voedingsbodem voor de toepassing van nakryvochnogo stratum vochtigheid door het water door middel van kisti. Verdunning stremming in op het vlak kelmoi, razravnivaya het poluterkom door volnoobraznymi moties onder oplopend. Waarna hoe nakryvochnyi stratum een gebeten podsokhnet, en shtukaturnyi stratum als vroeg als zwemt niet, maar anders vochtig, voortvloeit om zatirku te beginnen.

Zatirka wordt terkoi uitgevoerd. Met het dit uitdraaien op uitzicht zijn rechterarm bedoten, dicht prizhimaya om, en overdracht met betrekking tot vlak vkrugovuiu counterclockwise aan te strijken. Whereat losse gezwelen srezaiutsya terkoi, en srezannyi verdunning stekeligheden van de verdieping welk draagt de bovenaardse alignement bij. Als nog na zatirki verblijf kinkhoorns, enkel boel voegen van de verdunning toe en hen gumen. In podsykhanii nakryvochnogo stratum tot toe beginneling zatirki het vochtigheid door het water met behulp van kisti.

In ordenend van shtukaturnykh werkt bijzondere aandacht tvloeit om van otdelke granei voor en hoeken uit te keren. Grani moet precies vertikaal of horizontaal zijn. Om hoek grani werd accuraat gekregen, naar de muur boord hechten en brengen quitte grondslag zodoende aan, om ze kwam voorwaarts van de muur vliegtuig op de lijvigheid van shtukaturnogo stratum. Na de verharding van de wondpleister grondslag branden. Otшtуkatурhcaнhe okoнных otkococ: a - уctaнocka рeek пo урocню h otcecу; b - maлka; c - пoлofeнhe maлkh прh oшtуkatурhcaнhh otkococ; 1 - cteнa; 2 - deрecяннaя рeйka; 3 - maлka; 4 - рaзрeз cteны; 5 - okoннaя koрobka; 6 - рactcoрHoeken welk in de werkwijze van de ontginning kunnen worden vernietiging aangedaan, tvloeit naar bolster boven door het metaal rooster of plankoi en bijstere inktkoker zadelat verdunning voor.

Windows en dvernye hellingen oshtukaturivaiut na de voorzichtige vasthechting van de dozen. Zuiveringen tussen dozen zakonopachivaiut. Pakliu of vatu uplotnyaiut zodoende, om tot toe de doos vlak zuivering verbleef2...3 cm.

Inner hellingen oshtukaturivaiut met enkel wijzer van de dozen naar het vlak van de muren, daardoor wat wordt de zogenaamde pauze van de dag van het windows hellingen gewonnen. De hoek van de pauze van de dag van alle hellingen moet zij lijkend op, voor wat het admeasure ugolnikom welk instellen enerzijds in het kwartaal van de doos, en met andere sharnirno repare planku of lineaal voor de vereenzelviging van buitenste grani helling (treffen Schilderstuk is).

Voor de beginneling van de werken op het hoofd van de helling strikt horizontaal door middel van aquatische hoogte naveshivaiut regel of batten adapteerde naar de muur gipsovym door de verdunning of draadnagels. Door middel van otvesa richten en repare battens op lateraale buitenste granyakh helling op.

Voor de toepassing van de verdunning noodzakelijk om speciale huisvesting - malku te vervaardigen. Ze presenteert van hout batten, door de breedte30...40, door de lijvigheid -20...Door 25 mm en lengte, naar de gelijkmatige breedte van de helling met betrekking tot gipotenuze driehoek gevormd door het windows of deur opening en doos. Op een kant malki is maakte rechthoek vyrez. Door ieder eindigen op vyrezom malka ligt op de doos vast, en andere - op de regel of batten adapteerde op buitenste grani helling.

Oshtukaturivaya hellingen, verdunning oorzaak kelmoi of sokolom en razravnivaiut malkoi boekend zijn langs batten en dozen hoe met betrekking tot vuurtorens. Vyrez in malke noodzakelijk om in snyatii verdunning het was niet op een hoogte met de doos, en zou erop schrap door de breedte laten15...20 mm. Hellingen door de voedingsbodem, prigotovlyaiut nakryvochnyi verdunning, razravnivaemyi poluterkom en gegumd terkoi gevullen. Na zatirki regel of battens worden afgedaan.Complementarily op het thema 'van "Shtukaturnye werk":

Buitenst otdelka decoratief shtukaturkami
De gipse instandhouding

Het is back | Begon