Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Wij verstelen stichting

Ongeacht van die, wat type van bekleding jullie kozen voor seks - de diverse types van tichel, linoleum en t. D., - Als sexueel strijkend was bedded op monolitnoe stichting (beton of cement styazhka, bord perekrytiya), vroeg of late stichting beneden strijkend wordt vernietigd.

De janboel van de integriteit van monolitnogo stichting wordt verhevene mechanische rekeningen verbonden aan en heeft ine het algemeen plaatselijke beschikking. Het is toch, als bijtijds het verstelen niet, eerlang jullie zullen confronteren wat in deze plaats zullen beginnen worden kafelnaya tichel vernietigd, prosedat en worden linoleum en t gereten. D. In uw belangstellingen vroegtijdig om afmetingen te nemen.

Beton, cement-arenaceous en ander terrein herstel zo: Het deel van strijkend, vyrubaiut in de stichting rechthoek door de diepte 3-5 cm met de wijzer buiten de muren geschrappen. Gekuist verdieping (hiertoe kan worden voordeel van pylesosom), het absterge en obezzhirivaiut genomen. Dan kan worden door twee methodes - klein met betrekking tot plein verdieping zapodlitso met belangrijkste styazhkoi overloop epoxidnoi door de pek gefungeerd, en ruimer stadsdeel door in het eerst geval zabryzgivaiut cementeren verdunning (zonder razravnivaniya - dit gruntovochnyi stratum), en als vroeg als na vysykhaniya overloop door het cement. Wanneer zalivka vysokhnet, op deze plaats bed de nieuwe homp van strijkende of nieuwe tichel (meerdere) met betrekking tot gelijke regels, als in de bekleding instandhouding.

Brengt tijdperk door die na de lange ontginning van de vernietiging van de basis zo groot die eenvoudiger om alle styazhku of de opper stratum van het bord perekrytiya whol in te boeten. Praktische, dat middelen die het zal noodzakelijk om nieuwe monolitnyi seks te maken en daartegenover om sexueel strijkend af te rekenen. Met zodanig noodzakelijkheid logementhouder klettert bijzonder ongewoon. Ine het algemeen noodzakelijkheid in de vervanging styazhki wordt ontdekken slechts in nemende de delen van strijkend - oude tichel afgedaan, jullie onverwachts ontdekken dat stichting alle wordt door de krakken en kavernami gedekt. Om niets te maken, het zal noodzakelijk om nieuwe stichting over te lopen. Stel ons gerust wat seconde tijdperk dit naar het het halen zal niet zijn noodzakelijke - volgende werken van zodanig plan het zal noodzakelijk om naar zich te gedragen als vroeg als uw kleinzoonen.

Zo, voor de materie. Strijkende afgedaan, vochtige stichting waterhoudend - naar het moment van het beddengoed het moet eenvormig vochtig, maar zonder luzhits op losse stadsdelen zijn. Bed met betrekking tot perimetru de huisvestingen van mayachnye batten door het hoogtepunt 5-6 cm en lopen verdunning of beton mengeling over. Als herstelde stadsdeel tamelijk is gering, de stratum van de verdunning uplotnyaetsya zatirkoi en razglazhivaniem. Niet zich vergeten om zheleznenie vlakken - voor laatst zatirkoi zasypte seks door dor cement en vtiraite het in de stichting te vervullen. De geleggde-ontluiken stratum van de verdunning moet worden "'bemachtig'd" en een gebeten osest. Hierine enkel dagen nieuwe stichting noodzakelijk tenue naar de vochtigheid, niet uitgaande vysykhaniya losse stadsdelen.Complementarily op het thema "Seks in huis":

De types van sexueel coatings
Parket
Linoleum
Tichel
Kovrovyi seksen

Het is back | Begon