Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Kovrovyi seksen

Kovrovoe strijkend is een analoog van naturalnogo karpet van de kunststof materielen. Voor kinder of de slaapkamer van het best strijkend zal niet verzinnen! Handelswaar kovrovoe strijkende moet worden speciale gryazeottalkivaiushchimi composities geweekt, niet stof afnemen bekoren, branden niet en geen vuur onderscheiden door van vergiftige verbindingen. Markt vandaag offreert de menigte van de types van kovrovogo strijkend: Met verschillende lengte vorsa, van alle kleuren en dodenrijk, op diversified basis.

Strijkend op jutovoi podosnove zelfs wordt niet genodigd hebben nakleivat - het is eenvoudig nastilaetsya op de seks, net zo gebruikelijk karpet. Andere variant om installatie - plitochnoe kovrovoe strijkend op samokleiushcheisya basis te verzachten. Laatst suitably anders en wat noodzakelijke instandhouding kan besloten dichtbij van een of meerdere tichels in boeten.

Voor laatst beddengoed kadet kovrovoe strijkend moet vylezhatsya in razlozhennom typen de kleinst mogelijke hoeveelheid van dvoe vierentwintig uren. Als uw strijkend - niet bezusadochnoe slijpsel het met betrekking tot plaats, niet vergeten zich om napusk op de zomen (3-5 cm) toe te laten. Nakleivaiut kovrovoe strijkend met betrekking tot gelijke regels, als linoleum, met gelijk gelijktijdig prirezkoi stykov (na de inkrimping) en nagruzheniem shvov. Aan het werk met de kleefstof op basis van caoutchouc of kunststof pek, strijkend van prizhimaiut na twintig minuten na de toepassing van de kleefstof, en in het werk met de verstrooiing kleyami - maar meteen. Totaliter de volgen gevallen ingeslotene ontwikkeling.

Kovrovye verdieping-staand coatings zal in uw huis de dampkring van de warmte en comfort ontwikkelen. Maar als jullie beslisten, nastelit kovrovyi seks - pozabottes omstreeks de inkoop handelswaar pylesosa.Complementarily op het thema "Seks in huis":

De types van sexueel coatings
Parket
Linoleum
Tichel
Wij verstelen stichting

Het is back | Begon