Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye werken
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Keramische tichel

Het voordeel van keramische tichel - de verzachten respectievelijk reinigen en dezinfektsii. Namelijk daarvandaan tichel is onmisbaar voor de seks strijkend in de badkamer, hygienisch direct toegankelijk. Tichel bed op het cement basis. Alleen tekort welk was op de tichel tot toe laatste tijdperk - het kholodnost, - nu zonder de moeilijkheid willen elimineren. De kabels van het systeem podogreva, vmontirovannye in het cement stichting, maken koude keramische kafelnyi of stenige seks hartelijk en gezellig.

Beddengoed van keramische tichel

Dit type van otdelochnykh werken tamelijk wordt geplooid en vergt bijzondere aandacht en de onvoorwaardelijk voerend van alle kandidatenlijsten enounced onderaan. Voor de beginneling van de werken noodzakelijk om alle instrumenten en huisvestingen voor te bereiden.

De keuze van de materielen voor de Bask van de vlakken is aangewezen op de voorwaardes van hun ontginning. Het is zo, voor Baskisch door de tichels van de badkamer, van het toilet en kookgelegenheden (in de plaatsen van de Bask van de toerusting) aanbevelenswaardige om keramische glazurovannye tichels door de afmeting 150x150x5x6 mm te gelden. De glazene tichels van zelfde afmeting meer zullen voor de Bask van de inner vlakken van dvorovykh ondergeschikte huisvestingen vergend systematisch vochtig zuiverend naderen. Polistiralnye tichels, net zo keramisch, kunnen gebruikt voor de Bask van de badkamer en toilet zijn.

Voor de buitenst Baskisch van huis gelden slechts die keramische tichels welk worden voor de verheffingen van de gebouwen benoemd. Tussen deze zijn tichels door de afmeting 48x48x4, 120x65x7, 150x75x7, 250X65X10 en 250X140X10 mm. Voor de Bask van de verheffingen kunnen gebruikte ook tichels van de kalksteen, van tufa en andere materielen, en voor de Bask van de bajonet - ruim van glushenogo glas zijn. Verheffing en bajonet oblitsovyvaiut ook door de borden van decoratief beton fabriceerden maar meteen op het stadsdeel.

Temperatuur binnenshuis tijdens het beddengoed van keramische tichel moet niet onderaan +15°C zijn. Op de stichting (paneel perekrytiya of cement styazhka) is bedded gidroizolyatsiya, toen het wordt gedekt door de stratum van cementeren verdunning (drie-vier delen van proseyannogo zand op een deel van cement). Het is allereerst, maken reductie beddengoed - begin van afgelegene muur en verdraaiing betreffende de deur, raskladyvaiut tichel met betrekking tot kleuren, soobrazuyas met gekozene schilderstuk of de orde van de schikking.

Dikwijls brengt tijdperk door zodat zelfs op het eerst uitzicht van de muur ontpopen zich op poverku "krullend". Razlozhiv op de plavuis, jullie ook kunnen dit malopriyatnoe ontdekking maken. Om te ontwijken visuele "perekosa" seks betreffende de muur, voor raskladkoi mee twee tegengestelde muren bed zogenaamd "mayachnye" battens. Zij zullen sorientirovat de toerbeurten van de tichel strikte bijstaan, loodrecht deuren, niet wijken voor vergissing wegens de beweging om muur "te vlakken". Hoogtepunt mayachnykh van battens moet het laatste hoogtepunt van plitochnogo seks met de vergoeding voor de lijvigheid van de stratum van de verdunning corresponderen. Volgend razlozhennuiu op de plavuis opnieuw zamelen in, als vroeg als met betrekking tot toerbeurten, en raskladyvaiut stopkami op de deur. Als jullie verlaten zich op niet eigen geheugen, stopki kan worden, bijvoorbeeld, zo bestempeld: "Toerbeurt 1, stopa 1", "toerbeurt 1, stopa 2" en t. D.

Voor de zelve beddengoed tichel weken op vijftien-twintig minuten in het water of odnoprotsentnom de verdunning van khloristogo calcium, om te vergroten de inname macht. Kan worden begrensd en ongedeeld okunaniem voor de meeste bundeling. Bed tichel van de hoek, op van niet monding (op twee-drietal toerbeurt) de stratum van de verdunning. Uiterste tichels moeten erbuit van de muur op 4-5 mm bestrijden. Beddengoed eerst tichel in de toerbeurt, niet vergeten zich om omlaag van de muur op de breedte van frizovoi tichel te steunen, plaats welk poosje leent mayachnaya batten.

Bedded alle tichels van de toerbeurt, behalve eerst en laatst, op mayachnye battens bed zelfs doellat en, postukivaya met betrekking tot hem door de hamer, back buiten de tichels tot toe lijkend op hoogte. Komst voorspeler verdunning met de voorzichtigheid schrappen. Dan gelijke tzeggen operatie met volgende toerbeurt, enzovoort voor. Bedded en vyrovnyav alle toerbeurten, stalen mayachnye battens en op hun plaats door zelfde afbeelding bed frizovye tichels of plint. Door troe vierentwintig uren blancoe shvy tussen tichels door alle middelen zadelyvaiut door het cement dough (een deel van cement op een deel van ondiep zand). De dragen-overs van de verdunning alle ineens schrappen van het vlak van de tichels.

Voor de goede vasthechting van de verdunning strijkend zasypaiut door stratum ondiepte opilok of dek door nat flodderend welk voor twee weken moet op een regelmatige basis zijn gedempt door waterhoudend.

Kleine hebbelijkheden

Als jullie hebben beneden de hand niet stekloreza, jullie kunnen kafelnuiu tichel van accuraat graniu broken napilnika zetten het mes of elk andere instrument respectievelijk maakte van ferm metaal, alsmede door de kling van zubila of mes van tverdosplavnoi staal. Neem aankondiging welk in dit geval de macht van pressend instrument op de tichel moet ruimer, zijn dan in de toepassing stekloreza.

Als tichel nastilaetsya op hol, om tichel niet door alle middelen te snijden. Voor deze tichel welk niet umeshchaiutsya in enkel toerbeurt, bed in de verdieping op de stichting van de muren, voor wat in deze plaats speciaal podrubaiut wondpleister. Latere zodanig verdieping noodzakelijk om cement verdunning in te vullen.

Als jullie, oblitsovyvaya muren, plant kafelnuiu tichel op de kleefstof die naar het midden van de achterk kant van iedere tichel naar jullie noodzakelijk aan te brengen kleine beet plastilina welk zullen geen tichel otvalitsya van de muur geven, poosje verkalkt kleefstof.

Voor de verrichting rovnosti shva in de Bask van de muren door de tichel tussen tichels tussenvoegsel provolochnye skoby of de draadnagels van gelijkaardige boring welk dan noodzakelijk om te schrappen.Complementarily op het thema "Seks in huis":

De types van sexueel coatings
Parket
Linoleum
Kovrovyi seksen
Wij verstelen stichting

Het is back | Begon