Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye werken
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Linoleum

Beddengoed linoleuma wordt totaliter huisvestingen van het appartement, met uitzondering toilet en badkamer volbracht. Terzijde van de kadet van linoleumov verschillende breedte (tot toe 4 m), bestaat anderse en samokleiushchayasya linoleumnaya tichel van PVKH. Ze komt van verschillende afmeting en kleuren, en in het een aantal van de gevallen zelfs van predpochtitelnee kadet strijkend vrij. Noodzakelijke voorwaarde is een vlak beneden zodanig tichel moet zijn met betrekking tot mogelijkheid uitstrijken, anders met de tijdperk tichel kan otkleitsya.

Preparative werken

Diepte kan worden beslecht maar meteen met betrekking tot vast materiaal bepantseerde betonnene panelen of met betrekking tot panelen van drevesnovoloknistykh van de borden (orgalita). In het beddengoed doordringende linoleuma tegenwoordigheid podlozhki, bijvoorbeeld orgalitovoi, - door alle middelen. Dit verreweg zal verzachten en wil versnelen werk met betrekking tot nastilu coatings. Allereerst noodzakelijk voorzichtig om oude seks van de vuiligheid en door promyt verhit water met sodoi te kuisen. Prosokhshee stichting gruntuiut door stratum respectievelijk verdunnen mastiki of kleefstof. Na gruntovki oorzaak mastiku op de stichting linoleuma, zal prosokhnut en nastilaiut uitlenen. Als beddengoed linoleuma verrijst op het oud doshchatyi seks of parket, alle preparative werk wordt, net zo in nastilke parketa gedraagd. Rassokhshiisya doshchatyi seks of zwaargewond parket noodzakelijk om drevesnovoloknistymi door de borden te sluiten.

Voor ieder type linoleuma heeft gelijk voor het bepaalde type van kleefstof en mastiki: Voor linoleumov op teploizoliruiushchei podosnove better om verstrooiing klei, zonder podosnovy - van op de basis kunststof pek en caoutchoucs te benutten. Linoleumy op tkanevoi basis krepyat op de verstrooiing kleyakh, alsmede op mastikakh en kleyakh op de basis bitumens, incluis op bitumineuze-kunststof kleefstof. Linoleum op voilochnoi basis lijmen niet (voilok kan slipnutsya en wordt van de eigenschappen uteplitelya) ontnomen. Als jullie kopen van linoleum vervaardiging importeren, vereiste op verkoper Russisch certificaat is een alles import linoleumy moet certificaten op ecologische zekerheid hebben.

Voor laatst beddengoed linoleuma het tvloeit rasstelit met betrekking tot plaats voor en om vylezhatsya op dvoe-troe van vierentwintig uren toe te laten.

Nakleika linoleuma

Ocнocныe oпeрachh пo нacthлke лhнoлeуma нa oрgaлht: a - нaнeceнhe нa пoл goряhego bhtуma; b - рaзрacнhcaнhe bhtуma; c - уkлadka oрgaлhta; g - шпatлecka tрeщhн mefdу лhctamh oрgaлhta; d - рackatka рулoнa; e уkлadka cырocнeннogo лhнoлeуma нa macthkу;Begin om van het venster te lijmen, na wat stadsdeel spelen op de deur toe. Het is voormalig, dan om kleefstof, polotnishche linoleuma otgibaiut van de stichting op de half van de lengte en voor keer repare in deze toestand te veroorzaken. Op de stichting en inner vlak linoleuma door middel van rubber of metaal shpatelya veroorzaken plakkende compositie (door stratum ongeveer 0.4 mm). Whereat niet vergeten zich om langs de zoom nepromazannuiu schrap door de breedte 10-12 cm voor navolgende verbinding polotnishch toe te laten.

Ocнocныe oпeрachh пo нacthлke лhнoлeуma нa oрgaлht: f - прhрeзka лhнoлeуma; з - прomaзka macthkoй шcoc; h - прhfhm kрomokNakleiku een onderdeel polotnishcha voleindigd, spelen nakleike andere toe, en eerst laten beneden de lading. Verbinding polotnishch wordt na vysykhaniya kleefstof, maar niet in het verleden verricht dan door troe vierentwintig uren na prikleivaniya. Ditmaal noodzakelijk voor aanvankelijke inkrimping linoleuma. Benuttend speciaal mes, prirezaiut styki aangrenzend polotnishch linoleuma. Beide polotnishcha linoleuma prirezaiut op gelijke tijdperk schrappend whereat obrezki. Otognuv linoleum, promazyvaiut door plaken stichting en zomen polotnishch, na wat prizhimaiut hen naar de stichting en op shov bed lading. Na de vasthechting shvov en promazki hen mastikoi werk spelen met de plinten toe. Als jullie benutten van hout plinten, pribivaite hen of schroef shurupami te kurkt in de muren en bulkheads.

Aandacht! Pribivat plint te seksen het is onmogelijk. Plinten richten zodoende op, om zij toucheerden, maar niet prizhimali polotnishche linoleuma.

Instandhouding linoleuma

Linoleum wil is gebruikt naar vroeg of laat worden gewissen, en die en worden in de meeste "stampvole" plaatsen gereten. Het is begeleidend, dit is niet het geval verduiveld - net zo in de instandhouding parketa, instandhouding kan worden begrensd door de ter vervanging van stadsdeel schaadde. Voor gedeeltelijk verstellend naar jullie prigodyatsya obrezki bleven van nastila linoleuma.

Op abnormaal stadsdeel wereldlijke nieuwe homp linoleuma, dan van op gelijke tijdperk prorezaiut zowel homp - nieuw als verving. Als uw linoleum schilderstuk heeft, schouwen het combinerend. Na vyrezaniya prishedshii in unfitness item hebben erbuit en louteren plaats eronder van de stof nemen af, van het zand en vuiligheid. Van de residuen van plaken plaats zachishchaiut, vertrouwend het type van kleefstof, door het water of benzine. Toen homp nieuw linoleuma wordt met betrekking tot vysheopisannoi technologie geplakt.

In de conclusie willen vertelen anders omstreeks twee types van strijkend voor polov - tichel en Kovrovyi seksen.Complementarily op het thema "Seks in huis":

De types van sexueel coatings
Parket
Tichel
Kovrovyi seksen
Wij verstelen stichting

Het is back | Begon