Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Parket

Menig beschouwen die parket - dit gelijke doshchatyi seks, slechts draaide van de gering doshchechek lijkend op vorming vormen op de verdieping diverse knippatroonen. Maar om - grote, wrokkige vereenvoudiging te geloven. Parket - is van niet ongedeeld amalgameren tussen elkaar doshchechki. Parketnye holle oeroude paleisen en koninklijke kastelen tot toe nu worden door de kunst onderwerp beschouwd. Goede pakket van de gewetene magister van het verleden eeuw op de veiling kan van zeer en zeer serieus geld kosten.

Het voordeel van parketnogo seks vergeleek met elk andere type van sexueel strijkend - dit eigentijds, nooit gaand in jaren shik. Parket helemaal keren was voorteken niet enkel hoog dostatka, maar handelswaar, van izyskannogo smaakvermogen. Correct en met de smaakvermogen selecteerde met betrekking tot kleur en structuur bedded met de inachtneming van alle regels en standaardmaaten, parketnyi seks zal jullie door de trouw voorleggen en waarheid vele jaren oud en nooit zullen uitscheiden met om oog te bevallen. Herzien door de tijdperk parketnye diepte kan izgotovlyatsya van shtuchnogo parketa alsmede van parketnykh grondslagen. Zij eigen hoge esthetische verdisstes, ecologisch zuiveren, fantastisch gekomen boven voor residentiele huisvestingen. Nastilat parket het is mogelijk met betrekking tot betonnene panelen bepantseerde, styazhkam van het cement-arenaceous verdunning, naar drevesnovoloknistym borden. Whereat bijzondere aandacht activeren de vochtigheid van de stichting, ze moet minimaal zijn, niet overtreffen consistent met 4, 5 en 12%.

Shtuchnyi parket

Voor het beddengoed shtuchnogo parketa noodzakelijk voorzichtig naar aline beton stichting, zagruntovat krakken en delft door 25%-nym waterige oplossing polivinilatsetatnoi vloeistof in fijne druppels in een andere en zashpaklevat hen. Dan, na vysykhaniya stichting, kan bedded parket zijn. Langs de huisvesting wordt voor orientirovki mayachnyi koord getrokken, mee welk op de stichting shpatelem wordt stratum door bitumineuze mastiki lijvigheid omstreeks 1 mm geadapteerd. Erop, met de inachtneming van gekozene schilderstuk ("in elochku", "direct", door "het plein" en vele andere, op uw beleefdheid), is bedded de eerst toerbeurt van parketnykh tichels-klepok. Parket in het algemeen vykladyvaetsya met betrekking tot richting van het venster naar de deur. Zuiveringen tussen losse klepkami moeten niet zijn elk meere 0.3 mm, zij paren in shpunt en podgonyaiutsya gemakkelijke stakingen met betrekking tot de zoom bodem. Tussen rijen parketa en muren wordt zuivering omstreeks 1,5 cm welk dichtbegroeiden door de plinten gelaten.

Andere methode nastila - op de draadnagels. Technologie alles behalve onderscheidt van niet vysheopisannoi. Maar anders dan nakleiki, beddengoed parketa op de draadnagels wordt slechts met betrekking tot stichting van drevesnovoloknistykh borden volbracht. Het is allereerst, ruk met betrekking tot centreren huisvestingen koord (naar loodrecht venster). Toen bed nasukho drie-vier dampen klepok onder hangen in 45° zo, om hoeken klepok bevonden zich beneden het koord. Nu pribeite eerst twee planki, voor hen twee toerbeurt klepok situeerde aan de rechterzijde en linksaf van mayachnogo koord. Vykladyvaya het overblijfsel van de toerbeurten, zabivaite kam in shpunt in het verleden bedded klepki en repare draadnagels (een draadnagel - in tortsevoi paz, twee ander - in longitudinal). Vbivaya draadnagels, situeren hen hoek-wijs en door alle middelen utaplivaite bonnets doboinikom zapodlitso met de spant.

Parketnyi grondslagen

Behalve shtuchnogo, bestaat en ander type parketa - parketnye grondslagen. Parketnye grondslagen bed met betrekking tot de richting van ontsteken, en in de corridors - met betrekking tot de richting van de motie van mensen. Zodanig parket nastilaiut met betrekking tot lagam bedded in arenaceous stratum of met betrekking tot vast materiaal zvukoizolyatsionnoi gebouw (DSP). In het laatste geval van de grondslag bed mee de muren van de huisvesting en "plant" op mastiku. Afstand tussen grondslagen en een van muren moeten 2 cm niet overtreffen. Grondslagen op lagakh worden tussen elkaar in paz en in de kam getuigeerd. Voornamelijk roeien steken met betrekking tot mayachnomu koord op een afstand 1-1, 5 cm van de muur, navolgende toerbeurten pridvigaiut naar in het verleden bedded en prizhimaiut, pribivaya door de draadnagels door de lengte 5-6 cm onder hangen in 45° in de stichting van de grondslag en in lagu.

Het familielid vochtigheid van de huisvesting verondersteld in ordenend van de werken, moet 60% niet overtreffen.

Shchitovoi parket

Raзлhhныe thпы chkлeйAnder type parketa - shchitovoi parket. Het bestaaatt uit basis (zogenaamde basis-beschutting) en nakleennykh erop parketnykh klepok. Deze gerede "sandwich" heeft plein vorm en standaarde afmeting: Lijvigheid - 54 mm en afmeting 80x80 of 100x100 cm. Parketnye planki, nakleennye op de basis, van ook standaarde afmeting: Door 7 of 8 mm lijvigheid en 3x15 cm met betrekking tot kanten. Shchitovoi parket, zonder de twijfel, meer handig shtuchnogo, het niet vergt speciaal geoefende basis en steletsya juist omlaag lagam. Niettemin dit voordeel kan obernutsya door het tekort - de verbinding van de beschuttingen moet verstrijken met betrekking tot centrum achterliggen, en met het dit uitdraaien op uitzicht afstand tussen lagami moet met de afmeting van de beschuttingen samenvallen.

Nastil shchitovogo parketa begint van het beddengoed mayachnykh van de toerbeurten. Op een de grootte distantieren van schermen plus 1 cm mee twee aangrenzende muren ruk twee gekruist op juiste hoeken van het koord en met betrekking tot het in de vorm van de brief G bed van twee een aantal van de beschuttingen af. Na het beddengoed en de vasthechting van eerst beschutting in pazy steken koppelend battens, waarover nasazhivaiut volgende beschutting. Beschuttingen trekken tot lagam draadnagels aan. Bedded parket louteren van de stof nemen en garbage en protiraiut vochtig tryapkoi af. Nu tvloeit het naar aline rubankom of sherkhebelem voor. De richting van de motie van het instrument - slechts mee arboraceous volokon tichels.

Na vysykhaniya op de bovenaardse tichels vertoeft vors. Het branden door speciaal instrument - tsiklei (cm schilderstuk) los. Als tichels parketa - van de spant van ferme rassen, tsiklevanie maken bijwijlen. Gereed parket zorgvuldig louteren, prosushivaiut en dek door de vernis of mastikoi. Deze composities zijn vergiftig en voorzorgsmaatregels vergen. Algemeen tamelijk drietal-vier strata van de vernis met voorzichtig prosushivaniem van allen van hen. Natiraiut parket diverse mastikami (eiken - waterig, ander - dor) en door natiraiut borstel met de onbuigzaam overeind gaan staan of poloterom.

Ukhod achter parketnym seksen en het instandhouding

Ocнocныe oпeрachh прh рemoнte пaрketных пoлoc: a, 6 - уdaлeнhe пocрefdённoй kлeпkh, c - cняthe gрebня c kлeпkh, g - зaлhcka, bhtуmнoй macthkhNaar Parket prosluzhit jullie door de trouw en waarheid vele jaren oud. Het is toch, in de werkwijze van de ontginning kan worden ondiepe instandhouding genodigd hebben, bij voorbeeld vervanging een van tichels (klepok) (treffen Schilderstuken zijn).

Ocнocныe oпeрachh прh рemoнte пaрketных пoлoc: d - уkлadka нocoй kлeпkh; e - chkлecka cocctaнocлeннogo уhactkaVoor de vervanging vyletevshei of prishedshei in unfitness klepki zorgvuldig stichting kuisen, zelve klepku proshkurivaiut, namelijk branden de stratum van oude kleefstof, in de noodzakelijkheid stachivaiut topgevels los.

Op nieuw of otrestavrirovannuiu oud klepku kleefstof veroorzaken, bijvoorbeeld, epoxidnyi, na wat richten op de plaats op en laten beneden de lading voor vierentwintig uren. Volgend verving stadsdeel "verstrijken" rubankom en tsikliuiut.Complementarily op het thema "Seks in huis":

De types van sexueel coatings
Linoleum
Tichel
Kovrovyi seks
Wij verstelen stichting

Het is back | Begon