Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye werken
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Puttend elektroprovodki

Oprichting van het mannelijk lid werken met betrekking tot puttend elektroprovodki moeten hoge-handigheid elektrik aanvaarding om met de hoogspanning volbrengen, noodzakelijke verrijkingen en instrument te werken. Maar te weten van de geknarste regel van puttende moet alle logementhouder. Tenminste om te de kwaliteit controleren van de werken.

Hier is deze regels:

  • Minimaal hoogtepunt voor de antenne draaiende muur - 2,75 m.
  • Ongeacht van de hoek tussen muur en bedradingen probationary afdelingen situeren zo, om van ook niet van de bedradingen tot toe de protrusive eerste beginselen van het dak was afstand niet minder 20 cm.
  • Zelve probationary afdelingen moeten kleinst mogelijke hoeveelheid op 3 m van land zich bevinden.
  • In rublenye muren de agrafeen van probationary afdelingen vvinchivaiut in van tevoren geoefende openingen (door de diameter en de diepte van chut de kleinere overeenkomstige afmeting van krom).

In de baksteen of beton iedere agrafe ligt in probitoe opening door de diepte 10 cm vast en diameter in 2,5 tijdperk meer van de diameter van de zelve krom en wordt door het cement verdunning geadapteerd. Het is voormalig, dan probationary afdeling zal beneden de handeling de gewichten van de bedradingen zich ontpoppen, verdunning moet bevriezen. Op alle het overblijfsel van de types van muren (karkasno-zasypnye, doshchatye) agrafeen richten op van hout bolster door de lijvigheid niet minder 6-7 cm, en als vroeg als zelve bolster schroef naar de muur op.

  • De rijstrook van de bedradingen skvoz muur voeren onderaan probationary afdelingen, maar niet van minder minimaal hoogtepunt voor puttend uit.
  • Skvoznye openingen voor de rijstrook van de bedradingen skvoz muur probivaiut op een afstand niet minder 10 cm vriend van 1 vriend.

Bedradingen moeten skvoz muur in izolyatsionnykh tabakspijpen van het plastic of polutverdoi tandvlees verstrijken. Ab extra onderbrengt tabakspijp moet farforovuiu door voronku opening onder, en ab intra - vtulku hebben.

  • Als het hoogtepunt van huis wijkt van gabaritu puttend, elektroprovoda gedrag door trubostoiku - stalene tabakspijp met zagnutym onder het boveneind ondergebracht met adoptieve probationary afdelingen af.
  • Probationary afdelingen richten op poperechine op, onderaan verdraaien en niet dichterbij, dan in 30 cm van elkaar.
  • Inner diameter trubostoiki moet 20 of 32 mm voor puttende twee of vier bedradingen consistent met zijn. Trubostoiku op het dak krepyat rastyazhkami.

Opnieuw willen memoreren - alle operaties naar puttend moeten deskundige volbrengen!

Navolgende handelingen

Zo, alle dienst lijnen worden uitgevoerd, elektriciteit wordt gekoppeld, plumbing en luchtverversingen ligt vast. Wij spelen eigen inner otdelke toe. Iemand de voorkeur geeft aan om brigade shtukaturov-malyarov, latere anderse - timmerman en parketchika, later uit te nodigen... Binnen het woord, "spikhnut" dit werken andere een of anders door. Natuurlijk, uitsparing van kloken en machten - ruime materie. Maar als jullie hebben zodanig mogelijkheid bestaan, zaimites naar de om haar buiten vleermuis; Is mogelijke bespaarde direct toegankelijke wil supercede vermoedelijk bemachtigend van vrijje tijdperk.

Om inner otdelku buiten vleermuis - in uw belangstellingen te maken en hier is anders, met betrekking tot wat aanleiding. "Potrogav" alle door het hands, jullie spelenderwijs kunnen elk noodzakelijke instandhouding nadien maken. Kregen verrijkingen zullen jullie erin helpen. Namelijk daarvandaan in dit hoofdstuk worden adviezen met betrekking tot otdelke gepaard en instandhouding - deze operaties in de velen tzeggen elkaar voor. Alleen verschil is tussen hen - bijtijds.

Zodat, als jullie willen maximaal otdalit onvermijdelijke instandhouding - zaimites inner otdelkoi buiten vleermuis. Met wat om te beginnen? MET POLOV.Complementarily op het thema "Gebouw van de dienst lijnen":

Instrumenten en huisvestingen
Izgibanie tabakspijpen
De verbinding van de tabakspijpen
Gebouw van de dienst geslachten van het systeem van de in het water levend verwarming
De regels van het gebouw van de dienst lijnen

Het is back | Begon