Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye werken
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

De regels van het gebouw van de dienst lijnen

Nu - enkel belangrijke regels met betrekking tot gebouw van de dienst lijnen over het algemeen. Alle podvodyashchie pijpleidingen moeten betrouwbaare isolatie tegen de corrosie hebben. De standaarde diepte van de leggend van de pijpleiding voor De middelmaat schrap stileert 170-180 treffen Zodanig diepte tabakspijpen garandeert van peremerzaniya zelfs in de meeste liutye vrieskouen.

Voor de afvalwater dakgoot voortvloeit te benutten slechts werpen op ijzer tabakspijpen van of plastikovye ruime diameter. De schijnbare eenvoud van het werk met stalene tabakspijp obernetsya door toegeefl zijnen voor uitgaven - de term van zijn aanwending met betrekking tot vergelijking met standaard werpen op ijzer uiterst mal. De minimale diameter van kanalizatsionnoi tabakspijp - 30-40 mm, de minimale hoek respectievelijk hangen op horizontaal stadsdeel - 35°. Met betrekking tot mogelijkheid voortvloeit om zodanig horizontale schikking te ontduiken; Als plumbing en luchtverversingen in uw huis ok in geen geval wordt om twee stoyakov niet ingedeeld, better om derd te beschouwen, dan om "zeen" skvoz seks te bekoren. Als op de stoyake "zitplaats" meerdere santekhnicheskikh apparata per de verdieping, stoyak afvalwater dakgoot moet van doof boveneind niet hebben.

De einden van de tabakspijpen worden op de zolderkamer uitgevoerd of zelfs op het dak, in dit geval in de tabakspijp wordt razryazhenie, niet gemaakt als jullie, bijvoorbeeld, spuskaete water van de "jakuzi".

Tabakspijpen, met betrekking tot welk in uw domicilie podaetsya water, door alle middelen moet op de toegang controle ventil hebben. Het bevindt zich in gemakkelijk van de toegang plaats en moet worden van peremerzaniya verdedigd. Aan het werk positioneren controle ventilya - "kaal". Het is noodzakelijk slechts in de gevallen, als riep prompt naar supercede de waterhoudende toegang op puttend (bijvoorbeeld, voor de inner verstellend van de dienst lijnen) in. Zelfde ventili moet vastliggen alvorens iedere consument (door de basis santekhoborudovaniya), zal die unitaz, bad of otopitelnaya systeem (als jullie hebben parovye batterijen). Whereat los ventil moet op "de koude" en "verhite" tabakspijp zijn.

Alle kranen en ventili moeten vroegtijdig preventieve schouwing (de verificatie van de integriteit van de gebouwen en andere eerste beginselen, de betrouwbaarheid van blanking) verstrijken. Deze jullie obezopasite ons van onverwachte stortvloed.

Hier is, in summiere, alle noodzakelijke informatie welk naar ponadobyatsya jullie in the independent gebouw van de dienst lijnen.Complementarily op het thema "Gebouw van de dienst lijnen":

Instrumenten en huisvestingen
Izgibanie tabakspijpen
De verbinding van de tabakspijpen
Gebouw van de dienst geslachten van het systeem van de in het water levend verwarming
Puttend elektroprovodki

Het is back | Begon