Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

De verbinding van de tabakspijpen

Nu willen de verbinding bekletsen van de tabakspijpen. Alle styki pijpleidingen moeten, met betrekking tot mogelijkheid, razbornymi (rezbovymi) zijn. Deze wil verzachten navolgende instandhouding en de ter vervanging van losse stadsdelen. In het ideaal, over het algemeen alle pijpleidingen van uw domicilie paren zonder lassend, met betrekking tot de grondbeginsel van ontwerper - muftami, sgonami, ugolnikami en troinikami. Als nadien jullie bedoelen om aanvullende plumbing op te richten en luchtverversingen (om stiralnuiu machine te koppelen, te zwerm wachten en dushevuiu cabine in de slaapkamer en t, d af.), , wil redelijk beschouwen aanvullend otvody ("soski"), voorlopig hen zaglushkami gesloten.

Narezaem kervend

Repare tabakspijp in prizhime of in tiskakh. Als tegengesteld beeindigen als vroeg als heeft kerven - navernite erop ugolnik met de tabakspijp interval. Deze wil maken aanvullende barricade provorachivaniiu. Op het eind van de tabakspijp allereerst branden fasku door de breedte 2-3 mm los. Dan besmeren vet narezaemoe plaats door. Plashku noodzakelijke grootte, zijn zorgvuldig repare in vorotke (lerkoderzhatele) door halsstarrige schroeven gekozen. Schuivend plashku in vorotok, opleten, om kleimo op plashke "toff" terzijde, tegengestelde inner burtiku vorotka aan. Door dit kant lag plashku op de topgevel van de tabakspijp strikt loodrecht naar de tabakspijp as.

Pressende juiste palm op vorotok in de plaats van de installatie plashki, door liet hand rouleren handhold klok-wijs. Te dribbelen hier voortvloeit niet, belangrijkste - om voldoende strev en noodzakelijke waarheid te bevoorraden. Zal van narezanie kervend vorotok met gericht flantsem en vtulkoi verzachten. In zodanig vorotke vtulka wordt flantsem kervend verbonden aan. In het werk vorotok met gericht flantsem nadevaetsya op de tabakspijp tot toe tegenstand plashki in zijn topgevel. Dan vtulku vyvorachivaiut op de lengte van de toekomst kervend en repare op de tabakspijp door twee schuifsloten. Tijdens de aswenteling vorotka flanets zal vtyagivatsya, navinchivayas op vtulku.

Wij tabakspijpen koppelen

Raзлhhныe cпocobы coedhнeнhя tруb: a - mуфtamh (1 - tруba c koрotkhmh рeзьbamh пo koнcam, 2 - mуфta, 3 - camodeльнaя зagлушka c зacaрeнныm toрcom), b - mуфtamh h cgoнom (1 - tруba; 2 - mуфta; 3 - koнtрgaйka; 4 - уплotнeнhe; 5 - cgoн)Tussen elkaar tabakspijpen paren met behulp van speciale tussentijd eerste beginselen - fitingov (treffen Schilderstuk is). Izgotovlyaiutsya fitingi van kovkogo werpen op ijzer, staal of plastics. Afhankelijk van benaming fitingi verschillend apparaat hebben. Het is zo, op muftakh otlivaiutsya longitudinal ramingen op buitenst onderdeel draaien zich-spelbepalend. Op ugolnikakh en troinikakh zodanig ramingen weglopen, omdat zelve configuratie verhuurt zakruchivat hun door hond-krom. Staal fitingi in het algemeen strijken uit, zonder burtikov en ramingen. Zavorachivat hen het is mogelijk maar door trubnym oplossing. De laatste tijd scheen fitingi met graneniem beneden gebruikelijke gasachtige oplossing.

Verbindend aan behulp van fitingov tabakspijp met gereed (narezannoi op de fabriek) door kerven, jullie zullen lengte van kervend van de tabakspijp van de kleiner half van de lengte corresponderend naar de om haar mufty vernemen. Namelijk in de verbinding van kervend van deze tabakspijpen zal in mufte verdrinken. Dit is verplichte voorwaarde in de verbinding van de tabakspijpen in kervend. Het tvloeit om voor en in onafhankelijk narezke kervend te observeren. De laatste zeenen van kervend minder diepte hebben, t. Door hem. De kervende diameter op laatst vitkakh meer, dan op het overblijfsel van de kervend. Zodoende, het eind van de tabakspijp met narezannoi kervend hoe wordt op de kegel" "'verkleind. Dit wordt best blanking aangestuurd op.

Zeenen van of vitki kervend met minder diepte heten sbegom. Mufta navorachivaetsya op de tabakspijp en zaklinivaetsya op sbege. Nu in het dit muftu vkruchivaetsya kervend van de seconde tabakspijp. Als tabakspijp kervende zal zich ontpoppen lengtes, dan bleven rezbovoe kamer in mufte, sbeg zal buiten mufty zich ontpoppen en verbinding zullen niet zijn luchtdicht. Koppelende tabakspijpen, wordt slechts zavorachivat tabakspijpen en fitingi toegestaan. Otvorachivanie, "back handeling", gedraagt zich om te lekken.

Verbindingen met behulp van muft - praktisch nerazbornye en kunnen worden gegolden slechts waar wordt genodigd hebben om de tamelijk lange zeen van de pijpleiding "te koppelen". Om te aparte zodanig verbinding nemen, wil het was noodzakelijk om een het stadsdeel betreffende andere te rouleren. Ga akkoord, dit niet zeer geschikt.

Hoe te zijn, als inriepen om tussen elkander meerdere de intervallen van de tabakspijp van de gering lengte welk te koppelen, op welke wijze jullie zijn zeker, moeten in na de dagen de ontmantelende mogelijkheid hebben? (Het is bijvoorbeeld, voor de installatie aanvullend otvoda of ventilya op een van stadsdelen.) Om te verzachten vervanging of de verstellend van de losse stadsdelen van uw thuis pijpleiding, voor de verbinding van de tabakspijpen tussen elkander gelden ander type van koppelende basis - zogenaamd sgony. Sgon - de kleine interval van de tabakspijp, op ieder eind klein kervend (voor de verbinding met belangrijkste tabakspijp door middel van mufty), en op ander - stadsdeel met de ruime lengte van kervend. Op lang stadsdeel moet umeshchatsya mufta samen met vaststelling zijn kontrgaikoi. Kontrgaika speelt bijzondere rol - versteviging maakt tegen prosachivaniya water tussen rezbami. Kan worden ook sgona ontbeerd, hoe van losse basis, is ongedeeld narezav elk meer lang kervend op een van de einden van het verenigde stadsdeel van de tabakspijp. Raadden lengte sgona voor poludiuimovykh tabakspijpen - 90-100 mm aan.

Naar de verbinding moment op lang kervend van sgona of tabakspijp als vroeg als navincheny en mufta en kontrgaika (bevindt zich op het deel van sbega kervend). Voor het gerief van de verbinding van eerst vitki kervend vrijaf zonder de versteviging - zo gemakkelijker om het eind van de tabakspijp van sgonyaemoi aankondiging rem verbinding muftoi "op te vangen". Nakrutiv muftu op de tabakspijp, ernaar "podgonyaiut" op de afstand 2-4 mm kontrgaiku. Kamer tussen muftoi en kontrgaikoi vulen het oor-lokken van het vlas of penki, namatyvaya hen terzijde van de aswenteling kontrgaiki in zatyagivanii in. Navinchivayas op het oor-spui uplotnitelya, kontrgaika zagonit onderdeel uplotnitelya in faski mufty, zaklinit hiaaten in de verbinding en water tussen hen als vroeg als zullen niet binnendringen.

Navernut op de garens van kervend voor de verbinding van de tabakspijpen uplotnitel - materie niet geniepig. Maar ook hier belangrijk om enkel regels te verrichten. Oor-lokken uplotnitelya namatyvaiut klok-wijs, "van ons", als tabakspijp te houden door hand lieten, en omlaag op het een-tweetje zeenen van de tabakspijp topgevel gesteund. Om te ontwijken raspuskaniya, oor-lokken kan gedempt door het water, en volgende zavorachivat tabakspijp in muftu of ugolnik zijn. Kan gedempt uplotnitel door ook buttery verf zijn, van maar razborka zodanig verbinding in de toekomst wordt gecompliceerd. Voor de tabakspijpen met verhit water gelden termostoikuiu lint FUM of lijkend op.Complementarily op het thema "Gebouw van de dienst lijnen":

Instrumenten en huisvestingen
Izgibanie tabakspijpen
Gebouw van de dienst geslachten van het systeem van de in het water levend verwarming
De regels van het gebouw van de dienst lijnen
Puttend elektroprovodki

Het is back | Begon