Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Izgibanie tabakspijpen

Huisvestingen voor izgibaniya tabakspijpen

Het is begrijpelijk die de meeste optimale variant - wanneer alle dienst lijnen in uw huis verstrijken met betrekking tot direct, nergens worden niet gekruist en slechts juiste hoeken hebben. In dit geval alle verbindingen worden op kervende standaard otvodami en ugolkami volbracht. Maar dit - als klein als ideaal, waartegen noodzakelijk om in het planning van de dienst lijnen zich te richten. In de uitoefening zullen niet izgibaniya tabakspijpen beneden dat hoek ontberen. Wij willen de beschrijvingen leiden van meerdere huisvestingen.

De meest eenvoudig van hen - bord met de openingen. Erin schuiven shtyri zo in, om te de noodzakelijke straal ontvangen van de verkromming van de tabakspijp. Anders eenvoudiger - om tabakspijp in tiskakh (naar de nietje zijn beter van niet tussen gubkami om te buigen, van welk ze kan vyskolznut, en eronder).

Kan worden ook stationair trubogibnoe apparaat gefabriceerd. Naar jullie ponadobyatsya drie-vier emmers van beton mengeling en meerdere doellatten spoorstaaf van of obrezkov de tabakspijpen van ruime diameter. Zatsementirovav dit obrezki in vertikaale positie in 40-50 mm van de elkander, jullie krijgen trubogib op eigen stadsdeel. Om otsrochit de onvermijdelijke deformatie van "het apparaat", van izgibaemye tabakspijp voortvloeit om maximaal dichtbij naar de stichting te situeren.

Drietal vysheopisannykh huisvestingen zijn ongedeeld en gemakkelijk van de toegang in de aanmaak, maar hebben essentieel tekort - dichtbij tilen totaliter de gevallen legt zelve tabakspijp voor. Maar hoe te zijn, als de vrijje interval van izgibaemoi tabakspijp ook klein, om te noodzakelijke strev bevoorraden? Van nakladok, net zo met de oplossingen, noodzakelijk af te keuren - van "zuiveren" de twist dansen in een vliegtuig waarschijnlijk zal niet gekregen worden, maar tabakspijp knoeien.

Ctaнok Voльнoca dля hзghba tруb: 1 - плhta; 2 - hзghbaemaя tруba; 3 - хomуt; 4 - рoлhk-шabлoн; 5 - пodchfный рoлhk; 6 - ckoba; 7 – руkoяtkaEr is ook een huisvesting, van de leegte achterstanden eerst drietal. De vraag is dat zogenaamde machine Volnova (treffen Schilderstuk is). Machine heeft twee rolika en krepitsya naar massief metaal verstaku schuifsloten met de noten. Zodanig huisvesting verhuurt om praktisch alle types van verkrommingen te verrichten. Machine Volnova kan worden op de fabriek gebevolen of om buiten vleermuis, te fabriceren als jullie eigen enkel ervaring. Daarvoor genodigd hebben aanmaak, behalve de ervaring en de tegenwoordigheid van de materielen, wil worden drel, tokarnyi of rechtopstaand-sverlilnyi machines.

Stalen voor skoby en khomutika moet lijvigheid niet minder 5 mm hebben. Roliki vytachivaiut van de staal, hun as door de diameter niet minder 12-15 mm worden door de noten geadapteerd. Handhold naar skobe kan adjected op kervend of privarit zijn. Bord snijden erbuit gazosvarkoi (rezakom) door de lijvigheid niet minder 12-18 mm in alle breedte rolikov.

Vhdы зaghboc tруb: 1 - otcodы; 2 - kaлah; 3-уtka; 4 - ckobaBeneden khomutik de lange kant steken van de tabakspijp, en zal kleine ombuigen. De verkromming straal wordt gehandeld door de straal rolika-boetseren, daarvandaan machine Volnova wordt meerdere rolikami-schimmels met verschillende radii en overeenkomstige hen beweeglijk rolikami toegerust.

Voor de vermindering van de streven in de verkromming izgibaemoe adapteren vet door elk boter, om aangrijpend rolik better gleed. Zelve soepele tabakspijpen - werkwijze ongedeeld, maar tamelijk arbeidsintensief. Besta meerdere de types van verkrommingen, maar naar jullie is in de vooruitzicht te botsen slechts met enkel van hen - door verdraait in een vliegtuig. Op de professionele platte taal van hen noemen otvodami, skobami, utkami en kalachami (treffen Schilderstuk is).

Meerdere praktische kandidatenlijsten

Izgibaya de intervallen van de tabakspijpen, netrudno om dwaling met de lengte zagotovki te maken. Daardoor begin magister onverwachts ontdekt die het tabakspijp werd ingekrimpt op toegeefl zijnen voor 5 - tiental - vijftien santimetrov. Om de voorgeschrevene homp van de tabakspijp na izgibaniya prishelsya precies 'met betrekking tot plaats", verrichten reductie zamery. In deze jullie zullen twee homp van de bedrading portretterende de tabakspijp as helpen.

Om exact om lengte zagotovki vast te stellen, "boetseren" zijn toekomst verdraait op de bedrading. Dan een van Voor de tabakspijpen inner diameter 15 en 20 mm de minimale straal van verdraaien moet niet van de kleinere verdubbelde buitenste diameter van de tabakspijp zijn. Voor de tabakspijpen met de diameter elk meere 25 mm - niet van minder verdrievoudigde buitenste diameter. Verdraai veroorzakend de deformatie van de muren, naar prochnosti tabakspijp niet pribavlyaet. Daarvandaan izgibaite tabakspijp zo, om zijn shov niet prishelsya evenmin op vognutuiu, evenmin op prolate scheiden. In de bossed buitenlaag van de tabakspijp na verdraaien metaal wordt bespannen en de muur van de tabakspijp utonchaetsya. Op vognutoi het deel van verkromming metaal krimpt. Daarvandaan shov tabakspijpen, hoe het meeste zwakke zijn onderdeel, moet samen met as vliegtuig, loodrecht naar de verkromming vliegtuig stileren.

In izgibanii tabakspijp inevitably wordt ovaal in de verkromming plaats. Dit kan worden ontweken, als podogrevat de plaats van verdraaien. Voor de vermijding krakken, van smyatiya en anderen duidelijke deformaties tabakspijp voor nagrevom nabivaiut rechnym zand. Zinced tabakspijpen izgibaiut slechts in "de koude" toestand.Complementarily op het thema "Gebouw van de dienst lijnen":

Instrumenten en huisvestingen
De verbinding van de tabakspijpen
Gebouw van de dienst geslachten van het systeem van de in het water levend verwarming
De regels van het gebouw van de dienst lijnen
Puttend elektroprovodki

Het is back | Begon