Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Instrumenten en huisvestingen

Natuurlijk, in de installatie van inner bulkheads en perekrytii jullie namen in de aankomende schikking verantwoorden van plumbing en luchtverversingen en de wegen van het gebouw van de dienst lijnen. Het is nu, wanneer doos is gereed, - de meeste tijdperk zijn bezet hun door het gebouw. Wat met het dit draaien op uitzicht ponadobitsya uit? Behalve, zelve soboi, van de tabakspijpen, naar jullie noodzakelijke volgende instrumenten en huisvestingen: Arm-trof met betrekking tot metaal aan, tiski, plashka voor narezaniya kervende, pakket van napilnikov en oplossingen (treffen Schilderstuk is).

Oplossing gaechnyi razvodnoi

In bepaald besef - alomvattend spelbepalend voor het werk met granenymi de details van verschillende afmeting. Maar! In het werk vereisten van de voorzichtigheid; Hechtte strev moet niet zijn ook ruimer. Razvodnoi spelbepalende 'verreweg minder rekeningen van de 'ruim, dan elk ander. Drukpers handhold slechts door de palm, nalegat op razvodnoi oplossing door alle gewicht het is onmogelijk!

Razvodnye oplossingen worden, naar alle aantal sootvetstvuetopredelennyi maximale grootte zeva opgesommen. Het is zo, de maximale grootte van zeva oplossing N1 - 12 mm, op de oplossing N2 het 19 mm componeert, op N3 - 24, op "chetverki" - 30, nummers vijfde en zesde maximale grootte hebben, consistent met, 36 en 46 mm.

Oplossing trubnyi rychazhnyi

Voor de aswenteling van om de thema's (tabakspijpen, mufty), alsmede van de details met granyami (de hoofdletter van de kranen, noten, schuifsloten). Werken met betrekking tot de grondbeginsel van zaklinivaniya tabakspijp tussen gubkami. Belangrijkste strev noodzakelijk om naar onroerende hefboom te hechten.

Инctруmeнtы dля рabotы c tруbamh: f - плaшka; з - нaпhльнhk плockhй; h - нaпhльнhk kруgлый; k - thckhИнctруmeнtы dля рabotы c tруbamh: a – gaehный kлюh dcухctoрoннhй; b – gaehный kлюh рaзcodнoй; c – kлюh tруbный; g – пaccathfh; d – tруbchнa; e – нofocka пo metaллуRychazhnye oplossingen schijnen te zijn 5 afmeting. De diameters van de tabakspijpen welk kunnen spelbepalend van dat nummer omvatten:

  • N 1 - 10-36 mm;
  • N 2 - 20-50 mm;
  • N 3 - 20-63 mm;
  • N 4 - 25-90 mm;
  • N 5 - 32-120 mm.

Op nieuwe oplossingen worden minimale en maximale afmeting zeva geindiceerd.

In het werk met elk oplossingen staafje naar belangrijke regel: Het is op de griek calends het is onmogelijke om hefboom, nadevaya, bijvoorbeeld, op de hengsel van obrezok tabakspijp voor de strev uitbouwing te verlengen. Iedere oplossing wordt bepaalde strev toegedacht, en zodanig "kunst" vroeg of laat zal de onderverdeling van het instrument (hoogstens) of naar serieuze verwonding leiden tot.

Behalve vysheopisannogo instrument, voor the independent gebouw van de dienst lijnen naar jullie wil worden volgende huisvestingen genodigd hebben.

Truborez

Uctрoйctco tруboрeзa: 1 - руkoяtka; 2 - chнt; 3 - рoлhk; 4 - koрпуc; 5 - пoлзунTitel zelve spreekt voor ons. Deze fragment met het succes zal vervangen arm-trof met betrekking tot metaal aan; In het een aantal van de gevallen (in het werk met de tabakspijpen van ruime diameter) truborez predpochtitelnee, omdat verhuurt om gleuf "louter" te maken, terwijl het canvas van de arm aan-trof inevitably zou terzijde gaan.

Het werk orde met truborezom

Lichaam truboreza nadevaiut op preliminarily adapteerde tabakspijp en rouleren handhold tot toe aanslag rolika-rezaka met de tabakspijp muur. Dcухkoлoнный прhfhm: 1 - ocнocaнhe; 2 - heka; 3 - зafhmнaя прhзma; 4 - koлoннa; 5 - koрпуc; 6 - chнt; 7 - рыhagDan handhold tvloeit dokrutit anders op 1/4 verloop zo, om rolik vrezalsya in de tabakspijp voor. Volgende aandrijving truborez voorwaarts back, beet door langsvarende cirkel beet; Plaats razrezaniya niet vergeten zich naar de vochtigheid door de boter of oblivat water. Waarna hoe cirkel wordt complete beschreven, dovernite handhold en alle werkwijze tzeggen. De gleuf plaats tvloeit zachistit napilnikom voor, om worden van de weerhaken afgeholpen.

Prizhim trubnyi

Alle werken (pererezanie tabakspijpen truborezom of door de arm-tofffen aan, van narezanie kervend en t. P.) Worden met vaste tabakspijpen verricht. Om betrouwbaare repare tabakspijp, zal en tiski, maar trubnyi prizhim nadezhnee naderen. De meest handig - dvukhkolonnyi prizhim. Prizhimy gekomen boven voor fixatsii van de tabakspijpen door de diameter tot toe 60 mm. Zelve prizhim onroerende vasthechting vergt op het metaal verstake of van hout kolode. Shlitsy prizhima tvloeit podpravlyat napilnikom in de werkwijze van srabatyvaniya voor.Complementarily op het thema "Gebouw van de dienst lijnen":

Izgibanie tabakspijpen
De verbinding van de tabakspijpen
Gebouw van de dienst geslachten van het systeem van de in het water levend verwarming
De regels van het gebouw van de dienst lijnen
Puttend elektroprovodki

Het is back | Begon