Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye werken
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Hol met betrekking tot lagam

Met betrekking tot lagam of stellen overheen de bajonet naar de onderleggers diepte nastilaiutsya in residentiele huisvestingen en op verandakh in. Lagi bevinden zich naar parallel windows, de lijvigheid van hen stileert ongeveer 5sm, breedte - 10 - 12. Door de houder want achterliggen dienen beton of baksteen stolbiki secheniem 25x25 en door het hoogtepunt 14sm. Baksteen beretsya slechts rode, bijstere inktkoker obozhzhennyi, silikatnyi te benutten het is onmogelijk. Oppere bakstenen in stolbike moeten loodrecht lage liggen. Whereat nemen in de rekening dat afstand tussen bijlen achterliggen moeten 40-50 cm stileren, afstand van de muren tot toe uiterste liggen egaalen 3 cm, en tussen stolbikami mee lagi - 100-110 cm of kleiner in elk meer doordringend lagakh achter. Zijn bedded lagi op van hout gebouwen door de afmeting ongeveer 15x25 cm en lijvigheid kleinst mogelijke hoeveelheid in 2,5 cm welk worden door twee strata ruberoida geisoleerd. Door alle middelen noodzakelijk om te verkrijgen die, om allemaal lagi leke strikt horizontaal op een hoogte. Naar aline hen eenvoudiger van allemaal het is mogelijk door de wijziging van de gebouwen of podkladyvaniem in de noodzakelijkheid van obrezkov de grondslagen van diverse lijvigheid. Lagi alsmede gebouwen door alle middelen antiseptiruiutsya.

Doshchatye diepte

Hacthл doщatogo пoлa пo лagam: 1 – пoлocaя docka; 2 – лaga; 3 – deрecяннaя прokлadka; 4-руbeрohd; 5-khрпhhный ctoлbhk; 6 – ocнocaнheIne het algemeen zij nastilaiutsya van shpuntovannoi grondslag sorokovki door de breedte tot toe 15 cm. Grondslag narezaetsya op 2-3 cm kleinere lengtes van de huisvesting, zijn inner en lateraale vlakken worden door antiseptisch vergast. Eerst grondslag is bedded op een afstand polutora santimetrov van de muur op het geval van geoorloofde deformaties, paz zijn mocht worden muren uitgeweken. Zabivaemymi op de hoek door de draadnagels door de lengte 6-7 cm grondslagen worden lagam aangetrokken tot. De bonnets van de draadnagels door alle middelen utaplivaiutsya. Op naburige grondslagen de jaarlijks strata van de spant moet worden naar in verschillende kanten gemeubileerd, seks whereat wordt de meest quitte gewonnen. Topgevels moeten podognany met grotste nauwkeurigheid zijn, en, tevens, noodzakelijk om thema's te schouwen, om styk van naburige grondslagen, als hun lengte van de kleinere lengte van de huisvesting, bevond zich op lagakh (treffen Schilderstuk is). Iedere volgende toerbeurt nastilaetsya met ajutage paza op de kam als vroeg als van bolstered grondslagen verhogen. Splachivaetsya deze verbinding door de stakingen van de hamer door van hout gebouw, en als vroeg als toen grondslag eindelijk krepitsya door de draadnagels.

Als jullie moeten grondslagen met de vochtigheid hoger boven 12% benutten, kost niet krepit hen alle ineens "namertvo", later, na Cплahhcaнhe docok пoлavysykhaniya alle gelijke het zal noodzakelijke splachivat seks, om grondslagen over te zetten. Daarvandaan voor de beginneling tamelijk van slechts nazhivit hen. Pokoroblennye grondslagen better naar het bed afwisselend boven en omlaag, door en dan dicht podo-gnat bij elkaar klemt (cm schilderstuk) vast. Na het beddengoed van de grondslagen krepyatsya op de plaatsen plinten sluiting openingen tussen seksen en muur. Pribivaiutsya zij door ieder 1-1, door 5 m draadnagels naar de muren of van hout kurken schoven in vysverlennye in de muren van de opening in. Voor styka plinten met betrekking tot hoeken kamers hun einden srezaiut hoek-wijs in 45°, "op ons". Nastelennye de grondslagen van de seks zijn alined rubankom of tsikliuiutsya.Complementarily op het thema "Nastilaemye diepte":

Hol met betrekking tot voedingsbodem

Het is back | Begon