Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Windows en deuren

Voor de compleet onafhankelijk fabricage van windows en deuren van node zeer workmanship, daarvandaan, hoe dit alles behalve altijd en brengt tijdperk door, noodzakelijk om gerede eerste beginselen te benutten, om van zapolnenie windows en deur openingen zelfs niet door losse details, en sbornymi bloc te adapteren. De afmeting van zodanig bloc van node door alle middelen om in de rekening in de oprichting van het mannelijk lid van de muren te nemen, anders zo grootte van de opening het zal noodzakelijk later om ten koste van aanmaak obramleniya te zakken, als het is meer noodzakelijk. Vergroot het, willen uitgaen van, in huis met beton muren over het algemeen kan alles behalve niet oplosbaar probleem zich ontpoppen.

Installatie van het windows en dvernykh bloc zal enkel eigenaardigheden vertrouwend het materieel van de muren van uw huis hebben. In van hout huizen met rublenymi de muren van bijzondere moeilijkheden wordt, casement van en dvernye canvas in dit geval krepyatsya naar obramleniyam, van de openingen niet vooruitgezien. Het bestaaatt uit 4 eerste beginselen: Vershnik en podushka bevinden zich, consistent met, van boven en onder, met betrekking tot bokam worden beslecht 2 kantelen. Tussen elkaar alle da's verknocht shipovymi door de verbindingen. Op brevnakh muren vooraf worden gesneden erbuit grebni welk met betrekking tot alle lengte zijn inschuiven in pazy beschikbaar in kantelt. Op de tijdperken zodanig pazy zijn maakte en onder, in podushkakh. Casement of het canvas van de deur lopen kwartaal gekozen van de inner kant van de opening helemaal eerste beginselen binnen.

De installatie van eerste beginselen obramleniya better om met podushki te beginnen. Ze is bedded op brevno sruba met betrekking tot stratum voiloka, van pakli of ander teploizolyatsionnogo materieel. Dan, ook met betrekking tot isolerend stratum, vastliggen kantelt, en laatst vershnik. Wanneer toespraak ging de beeindigen oprichting van het mannelijk lid van rublenykh muren om, als vroeg als werd geindiceerd die tussen vershnikom en brevnom sruba wordt zuivering welk van konopatitsya gelaten en maar jaar door anderhalf, na de sediments van huis, zadelyvaetsya eindelijk door bolster.

In stenig brengen windows onder en dvernye bloc liggen op de plaatsen tot toe de beginneling van shtukaturnykh werken vast. Preliminarily noodzakelijk om vasthechting in de muur van van hout antiseptirovannykh kurken, waartegen krepyatsya windows en deuren gevestigd door bloc te dragen zorg voor. Het vlak van bloc versteende muren, noodzakelijk om door het ontsmettingsmiddel te vergasten en om van pereuvlazhneniya gebouwen van ruberoida of tolya te verdedigen. Van de zijdelings en bovenzijdes van de opening noodzakelijk om verblijfplaats diepte 6,5 cm te maken. Doos moet zijn van kleinere o opening in de verblijfplaats op 4-8 treffen En niet de elementaire moment vergeten van de deur in huis moet buitenzijde openstellen.

In het apparaat van de deuren dorpels zijn maakten in uitwendige muren en in de transitie van niet verhite ruimte, bijvoorbeeld prikhozhei, in hartelijk bed-huiskamer. Bijster nou in dit geval is eenvoudig pripodnyat op het tweetal santimetrov seks in hartelijke huisvesting vergeleken met koud. Tussen residentiele en over het algemeen otaplivaemymi kamers dorpels zijn niet maakten, zij het wil op achterster. De lager bolster van de doos van bloc na de installatie is alined door de wiggen met betrekking tot omlijning, vertikalnost van lateraale doellatten wordt afgelezen met betrekking tot otvesu Het koord verzuimde van het centrum vershnika, moet de overtocht punt op diagonalei bloc doorleiden. Als doos is maakte gelijkmatig en correct, van dan waarde diagonalei moet samenvallen. In regulirovke gorizontalnosti door de wiggen noodzakelijk om in de rekening te nemen die deze streven moeten bedrijf slechts op de topgevels van de doos.

In de installatie van het windows en dvernykh bloc noodzakelijk om anders en voor te traceren die, om alle zij waren op gelijkaardige afstand worden naar binnen gebouwen met betrekking tot alle het perimetru verkondigd. Totdat laatst om windows te verhelpen en dvernye bloc in de openingen, niet vergeten vakantie om, bijstere inktkoker te checken hetzij dichtbij van stvorki windows, framugi of fortochki, van dvernye canvas. In de noodzakelijkheid opnieuw podpravte door de wiggen en controle met betrekking tot otvesu en hoogte de nauwkeurigheid van de positie van de doos.

Voor striemend van de dozen windows en dvernykh bloc naar stenig, naar de baksteen bulkheads en buitenste muren in van hout kurken, omstreeks welk als vroeg als stonden bij hoger boven, zabivaiutsya staal ershi. Iedere verticaal 6rus doos moet worden niet beneden in twee plaatsen met de afstand tussen ershami ongeveer in 1 m geadapteerd. In de zuiveringen tussen leggende en doos is bedded teploizolyatsionnyi materieel welk van node naar vochtig gipsovym door de verdunning.

In de installatie van dvernogo bloc in inner bulkhead het moet op de lijvigheid van de stratum van de wondpleister verkondigd in een kant zo, zijn om nalichnik prilegal op gelijke tijdperk naar de muur en zelve doos. Als de bulkhead als vroeg als van dvernogo bloc, dan doellat van noodzakelijke lijvigheid nashivaetsya beneden nalichnik. Als, omgekeerde, de lijvigheid van bulkhead meer, dan de breedte van de doos dat doellat van nashivaetsya enerzijds doos. Laatste operatie in de installatie van dvernogo bloc vasthechting nalichnikov wordt volbracht als vroeg als na oshtukaturivaniya en nakleiki oboev en tot toe de installatie van de plinten. Om nalichniki plotnee prilegali naar bulkheads, striemend van hen is maakten met napuskom in 1-2 treffen Ine het algemeen whereat zijn gebruikte draadnagels, bonnets welk een gebeten utaplivaiutsya.

Na de installatie van het windows bloc met losse boekbanden het ab intra dichtbegroeiden nalichnikom zo, om voorgaand hinderde niet om te openen en om stvorki windows te sluiten. Op het deel van straat naar het windows doos krepitsya metaal eb met kapelnikom, ab intra ligt podokonnik vast, inner kant welk moet worden ontsmettingsmiddel en bedded op de smoorhi insulation stratum vergast. In de muur podokonnik zadelyvaetsya ongeveer op 4 cm af alle partij kiezen voor de kleine vooringenomenheid naar binnen van de huisvesting. Zadelyvaemye in de muur topgevels niet enkel antiseptiruiutsya maar ook worden door stratum ruberoida geisoleerd.

Stekolnye werken. Producten van glazen

Industrie viert het brede assortiment aan producten van glazen. Tussen deze zijn shlakositallovye borden en glazene tichels, glas profilnoe constructie, van dvernye canvas van schoolde in de tegenslag glas, stemalit, penosteklo, glas kroshka en t. P. In de constructie de meest dikwijls wordt silikatnoe door de dooi van de mengeling van kvartsevogo zand gegolden, van sody en kalksteen in speciaal furnaces in 1400-1600 °C gefabriceerd. Mengeling wordt tot toe de receptie van eenvormige vloeiende menigte gekookt, bij wie p ri noodzakelijkheden introduceren diverse componenten verbeterende de eigenschappen van het glas of imparting naar hem kleur gaf.

Listovoe windows glas izgotovlyaiut op speciale machines door de methode van de verticaal gelijkheid. Er is in staat misschien achromatic of brink of blauwe lommer. Afhankelijk van type en de merken van het glas worden polosnost verondersteld, bij wie wordt niet gedeformeerd vorm onderhavig ertussendoor onderwerpt, svil (smalle nitevidnye bef, van niet opvallend op hel) e.a.. Afmeting stekol, mm: Lengte 500-2200, breedte 400 - 1600, lijvigheid 2 -6.

Uzorchatoe glazene winst door de methode van horizontale indienstneming erbuit op gekerfd valtsakh van achromatic of kleur steklomassy. De glazene schilderstuk stort lichtgevende straalen en hetten haalt niet keken. Het is gebruikt voor ostekleniya deuren, van bulkheads en t. P. Door het best svetorasseivaiushchimi kwaliteiten glas bezitten met relefnym knippatroon in de vorm van de ondiepe prisma's of lenzen. Afmeting, mm: Lengte 600-2200, breedte 400-1600, tolshchina3 -6.

Bepantseerde listovoe glas daarbinnen heeft metaal rooster van de bedrading door de diameter 0.35-0.45 mm. Vlak van achromatic of kleuren glas strijken of uzorchataya uit. Kleur glas gefabriceerd van geverfd steklomassy, misschien geel, temnozelenogo, svetlozelenogo, temnorozovogo, svetlorozovogo, blauw, hemelsblauw, van blauwe of viooltje kleur. Glas in rastreskivanii geen scherven geeft. Verschilt verheven ognestoikostiu. Svetopropuskanie in de lijvigheid 5,5 mm niet minder 60%.

Kleur listovoe glas izgotovlyaiut van de kleur steklomassy verticaal gelijkheid of de verbinding van stratum achromatic steklomassy met de kleur waybills door stratum door de lijvigheid tot toe 1 mm. Solliciteer ostekleniya verand, van svetoprozrachnykh bulkheads, vitrazhei e.a.. De afmeting van het glas, mm: Lengte 1000-1200, breedte 500-900, lijvigheid 3 -6.

Glazene bloc producten presenteren met luchte-drukproef geslotene uitholling, onderlegd in lassend van twee otpressovannykh dozen met vlak buitenst en riflenymi (of ook strijken) door inner vlakken uit. Zij kunnen achromatic en kleur zijn. Worden het apparaat van svetoprozrachnykh de barrieres (van de muren, van bulkheads, van zapolnenii openingen e.a. gesolliciteerd.). Kom door de afmeting 194x194x98 en 244X Kh244X98 mm vrij.

Naar medeplichtige materielen gesolliciteerde stekolnykh werken, houden zamazka en krepezhnye eerste beginselen stand. Windows zamazka komt door de industrie vrij en gedraagt in de detailhandel. Niettemin zijn kan worden gekookt en zelve. Met het dit draaien op uitzicht ponadobyatsya naturalnaya olifa en krijt uit. Om te koken 1 kg stekolnoi zamazki, noodzakelijk om 200-250 g olify en 800 g molotogo van het krijt te nemen. Gorst van dor krijt nasypaiut op fanernoe of zhestyanoe stichting. Posredine maken gering verdieping, waar nalivaiut naturalnuiu olifu. Dan olifu en krijt verwarren palochkoi tot toe de receptie van dik dough. Dit dough kataiut in melovom gruis en door mesyat hands tot toe de receptie van voldoende stugheid, en dan ritme buiten door de hamer. Op de tijdperken voor het werk verlichting voegen aan zamazke een gebetene wateren, en voor de versnelling van vysykhaniya een gebetene buttery vernis toe. Niettemin noodzakelijk dat aanvulling te weten van het water wezenlijk verlaagt kwaliteit zamazki. Dan sushe krijten, des te better zamazka. De toevoeging van de vernis maakt duidelijk zamazku firma en breekbaar, met de tijdperk ze treskaetsya. Zamazku voor teplits (parnikov, van hothouses) prigotovlyaiut op bitumineuze of pekovoi basis. Voorop bestaaatt uit asfalteren opgelost in de benzine of uaitspirite met napolnitelem van de as TETS, van het zand, van het cement en t. P., Seconde van de verdunning kamennougolnogo peka in solvente met de zelfde napolnitelyami.

Voor de glazene vasthechting in faltsakh van hout boekbanden gelden shpilki en ondiepe draadnagels door de lengte 20-25 mm, en in hun afwezigheid stalistuiu bedrading door de lijvigheid 1-1, 5 mm welk kan dvukhtrekh peregibakh inbreken. Hiertoe benutten ook shtapiki presenterend smal van hout planki gevestigd van poverkh glas bedded op de stratum zamazki. Shtapiki repare door de draadnagels of shurupami, grootte welk is aangewezen op de grootte van het glas en shtapika. In metallieke boekbanden voor de vasthechting stekol, tevens, gelden klyammery fabriceerde van tonkolistovoi zinced staal.

Werken met betrekking tot ostekleniiu openingen bestaanan uit volgende belangrijkste operaties: Razmetki en narezki glas, van versterkend van het glas shpilkami of shtapikami en zamazyvaniya faltsev. Razmetku en narezku het glas better van allemaal te vervullen op speciaal stolike welk kan zijn maakte zelve. De lengte van de huik van de tafel 1500, breedte 800 mm. De tafel vlak moet zelfs, pokrytoi voilokom of linoleumom zijn. Strijkend krepyat door battens gevestigd met behulp van shurupov aan de rechterzijde en zomen liet van de tafel. De voorste zoom van de tafel moet ook zelfs zijn en strijken. Met betrekking tot het mee mernoi lineaal shift pet reisshiny met batten. Beneden de tafel huik er is schuiflade, waar slaan Defensie bril, steklorezy en andere huisvestingen op. Achter de tafel op de verdieping doos vestigen door de lengte 1000 mm voor de ondiepte obrezkov glas.

In razmetke van en razrezke glazene boel otkhodov moet minimaal zijn. Om glas vrijelijk kwam in faltsy en niet treskalos in razbukhanii van hout of in de druk op de vrieskou van het metaal boekbanden, de afmeting van het glas moeten op 4 mm kleinere afstand tussen de zomen van de boekband zijn. Glazen activeren het vlak van de tafel, prizhimaiut het een van kanten naar liet lager batten, richten reisshinu op de noodzakelijke afdeling van mernoi lineaal op en, prizhimaya steklorez naar reisshine, snijden. Voor de hekje tonkolistovogo glas (door de lijvigheid 1-4 mm) gebruik rolikovye steklorezy van ferme legering. Steklorez heeft drie rezhushchikh rolika, vmontirovannykh in aeneous barabanchik. Schroef barabanchika afgezwakken, kan worden gedraaid en om in aan het werk positie elk rezhushchii rolik op te richten. In rezke handelen stekloreza ruim rechtopstaand, prizhimaya zijn door van boven designative vinger. Onder langs de lijn nadreza nauwelijks postukivaiut steklorezom tot toe de onderrichting van abyssal krakken, na wat glas afknappen. Glas door de lijvigheid tot toe 10 mm gesneden diamant steklorezami, voor de aanmaak welk gebruik ongedeeld crystalls of hun scherven. Sneed vlak moet worden zorgvuldig van garbage, vuiligheid, van de ijsje en vlagi gekuist.

Scheep gaan op rezke, noodzakelijk de noodzakelijke punt te vinden van de aanslag van grani diamant met het glas verbuiging handelen diamant stekloreza voorwaarts of back met betrekking tot lijn hekje. In de correcte positie van handelen stekloreza diamant glijdt niet met betrekking tot het vlak van glazen, in dat tijdperk stug aanvoelend het niet tsarapaet en in de shift kwesties zelfs klinken vergezelden gemakkelijk potreskivaniem. Lijn nadreza moet nauwelijks merkwaardig zijn. Otrezaemuiu het deel van glazen oblamyvaiut omstreeks de tafel boord. Voor oblamyvaniya van de bef van het glas kunnen gebruikt ook ploskogubtsy, zijn als hen gubki preliminarily obtyanut door zachte tandvlees.

Versterkend van het glas algemeen maken met behulp van om provolochnykh shpilek lijvigheid 1,2 mm waar. Het eind van de bedrading door de lengte 17-20 mm otgibaiut hoek-wijs 90° en pristavlyaiut naar faltsu. Shpilku zabivaiut op de diepte 8-10 mm zijdelings graniu stameski verrichtend skolzyashchie met betrekking tot glas stakingen, en dan knappen zijn van de bedrading af. Glazen moet niet upiratsya door de zoom in shpilku: Dit kan de kranige onderrichting op het glas in razbukhanii casement leiden tot. In promazke faltsev shpilki voortvloeit compleet om door stratum zamazki te sluiten.

Faltsy boekband promazyvaiut zamazkoi, nanosya zijn met betrekking tot alle lengte faltsa door stratum door de lijvigheid 2-3 mm. Dit noodzakelijk om glas dicht lag op faltsy en vibreerde niet in bittere wind, en tijdens regen bewateren drong niet zuiveringen tussen faltsami binnen en glas welk kan de aanleiding van zagnivaniya boekbanden of de onderrichting van de krakken op het glas in zamerzanii wateren in de zuiveringen worden. Glazen tussenvoegsel in faltsy, door nauwelijks prizhimaya het hands, om zamazka eenvormig razoshlas met betrekking tot faltsam en hen sloot op 75-80%. Tussen steklami en plank fal tsa moeten worden zuivering breedte niet minder 2 mm gelaten. Zamazka moet dichtbegroeid falets completeren, dicht prilegat naar het glas en om gelijkaardige breedte met betrekking tot alle perimetru faltsa te hebben. Het is binnenshuis, waar tussenvoegsel van het glas, temperatuur moet niet onderaan 15 °C zijn; In lager zamazku periodiek podogrevaiut in verhit water tot toe 30-40 "Met.

In zamazyvanii faltsy vullen zamazkoi, bovenste vlak welk maar meteen is alined stameskoi. Voor de verlichting van het werk nu en opnieuw stamesku verzuimen in zuiver waterhoudend. In de installatie shtapika het lagere kant dek door doordringende stratum zamazki en aanhechtsel naar de boekband door de draadnagels door de lengte 20 mm of shurupami (middelmaat afstand tussen hen 15 cm). Voor de verlichting van het schilderstuk van het windows shtapiki wordt aangeraad preliminarily om te schilderen. In metallieke glaswaaren (in hothouses en t. D.) Glas krepyatsya door middel van klemt van zinced dunne metaalplaat vast.

Werk met het glas bijzondere zorg vergt. Noodzakelijk om zich te herinneren die het is onmogelijks om van het glas op het gewicht, op de knietje, op ongedwongene thema's gesneden. In oblamyvanii vet stekol in gubki ploskogubtsev voortvloeit om van tryapki voor de vermijding rastreskivaniya glas in te sluiten. Instrumenten solliciteerden stekolnykh werken, voortvloeit bijstere inktkoker om op de hengsels te consolideren. De hamer handelen moet door het eind van voor de wisselborgtocht van "sterke griep" verruimen. Van hout ugolniki en lineaalen voor stekolnykh werken moeten sluik, zelfs, met de hengsel te midden van zijn. Werkplek en benaderingen naar hem moeten worden volledig nou geillumineerd, niet zagromozhdeny en worden in de zuiverheid gevormd.

Voor zastekleniya van of vervanging broken stekol in het windows van hoger boven begane grond voortvloeit preliminarily om boekbanden van de lussen af te doen. Over te boeken van het glas van node in de verticaal positioneren holding hen sboku. Om glas houdend het voor soboi, te dragen alsmede in horizontale positie gevaarlijk.


Het is back | Begon