Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Inner ladders

Langgeleden ligt vast die odnoetazhnaya constructie is zelve handig voor alleenstaand huis. Maar als jullie nog beslisten om het huis in twee verdieping of elk meer, dan inner ladder door alle middelen whereat ponadobitsya te bouwen. Behalve de directe functionele benaming, ladder is en belangrijke basis interera, ze moet niet enkel handige en brandkast maar ook prachtig zijn. Het een aantal van de trees van de ladder bedded meer dikwijls op twee, en op de tijdperken en op ene gezinde onderlegger tussen twee stekken heet door de vlucht van de trap. Ladders kunnen, twee, mnogomarshevymi, vintovymi, ongeveer zijn. Als onderleggers bevinden zich met betrekking tot bokam trees, toen zij heten door bowstrings, als beneden de trees kosourami.

Voor de fabricage van van hout ladders better om dorre, ervarene spant listvennitsy, van de pijnboom, van de eik te benutten. El hiertoe zal niet, ze ook zacht naderen. Bijzondere aandacht noodzakelijk om prochnost tixtures te activeren. Ladder moet worden strak van boven geadapteerd en onder, kosoury fabriceerde van de grondslagen lijvigheid tot toe 5 cm, moet voor ruimere betrouwbaarheid zijn strapped zatyazhkami van het metaal kernen.

Vнeшнhй chd chнtocых лectнhcPodstupenki maken van de grondslagen door de lijvigheid 18 mm. Op prostupi, grondslagen voor welk voor de vermijding vognutosti moeten door bossed kant buiten vastliggen, en ladder stekken grondslagen rijden in 24 mm. De verbindingen van de grondslagen tussen elkander worden slechts op shurupakh, t volbracht. Naar. Draadnagels schenken geen noodzakelijk prochnosti, razbaltyvaiutsya en verslappen met de tijdperk loop. Hoogtepunt stupenki moet niet overtreffen 15-18 treffen In de ontwerpend van de ladder noodzakelijk om in de rekening, van te nemen die optimale krutizna ladder wil in de correlatie1 2. Met het dit uitdraaien op uitzicht in het hoogtepunt podstupenki in 15 cm zijn prostup (breedte) moet egaal 30 cm zijn. Maar zodanig ladder zal ook van vele plaats lenen, daarvandaan geregeld bezoeken het is noodzakelijk meerdere om gerief op te offeren en om correlatie, hoogtepunten van en breedte stupenki ongeveer gelijkmatig te accepteren1 1. Whereat bestaat regel welk hoeveelheid van deze waardes moet egaal 45 cm zijn.

Voor het gerief nummer stupenek in de ladder better om rang, niet minder drietal in de vlucht van de trap te maken. De meeste handige en ongedeeld met betrekking tot de ladder constructie met aalwaardige vlucht van de trap. Dvukhmarshevye zijn maakte met gelijkaardig nummer stupenek in beide vlucht van de trappen welk meer handig rechtshandig. De vlucht van de trap breedte moet omstreeks 1 m en reeds in geen geval niet minder 60 cm, naar anders zo volwassene persoon het wil zeer moeilijk gebruik zodanig ladder stileren. Het hoogtepunt van de balustrade moet niet minder 90 cm zijn.

Vhdы лectнhc: d – kруgлaя; e – kруgлaя; f – dcухmaршecaя; з – mнogomaршecaяVhdы лectнhc: a – odнomaршecaя; b - dcухmaршecaя; c – chнtocaя; g – kруgлaяNaar de meeste ongedeeld in fabricerend naar de ladders betr zijn type genaamd "utinyi tree". Voor zijn aanmaak ponadobyatsya twee trekhmetrovye grondslagen sorokovki van dorre pijnboom. De breedte van hen moeten 40 cm stileren. Zullen deze grondslagen op bokoviny ladders rijden. Stupenki ook maken van sosnovykh van de grondslagen tolshchi in 3 cm.

Caracole aanblik zo veel roman die kan basis interera, whereat harmonisch vlivayas over het algemeen omgeving zijn. De belangrijkste basis van zodanig ladder zabezhnye tree, prostupi op welk slechts te midden van normale breedte hebben, buitenste boord erin shire, en inner als vroeg zo. Meestal caracole brengen tijdperk metaal door, maar erin zijn gebruikte en de meeste diverse andere materielen. Voor normale ontginning de breedte van de vlucht van de trap moet niet minder van de versmaat zijn, barriere is maakte van zelfde hoogtepunt.

Het is back | Begon