Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Dak

Zeer vele, sommige, is aangewezen daarover, van wat namelijk materielen jullie zullen zelve dak maken. Het is zo, cherepichnaya dak prosluzhit niet minder 60 jaren oud, ze is apyrous, maar vierkante meter zijn samen met obreshetkoi zal tot toe 120 kg afwegen. Apyrous shifernaya dak wordt jaren oud op 20 uitgerekend, weegt ze verreweg kleinere-35 kg vierkante meter. Dak van stalen vel wordt poluognestoikoi beschouwd, ze anders gemakkelijker, tot toe 15 kg op vierkante meter samen met obreshetkoi, in normale ontginning de term van zijn aanwending 30 jaren oud componeert. Tol of ruberoid gestoken 2 stratum, prosluzhat jaren oud 10-12, de vierkante meter van zodanig sgoraemoi dak zelfs tyazhelee staal, het weegt tot toe 24 kg af. Is aangewezen op het materieel en de hoek respectievelijk de hangen van het dak. In de toepassing van banded en pazovoi tichel, shifera het stileert 35-45°, zhelobchatoi tichels 12-18°, van stalen vel 16-22° en ruberoida van 5 tot toe 22°.

Metaal dak

In het apparaat van het metaal dak werkbladen krovelnoi staal zijn bedded slechts met betrekking tot obreshetke van de doellat secheniem 5x5 cm gezind door ieder 27sm. Te maken vast materiaal nastil het is onmogelijk, t. Naar. In dit geval de van niet ventileerde inner kant van het vel het wil grote roest. Grondslagen nastilaiutsya slechts met betrekking tot konku dak, beneden razzhelobki en karniznye afstammingen.

Uctрoйctco metaллhheckoй kрocлh: 1 – нacteнный feлob; 2 – лotok; 3 – kaпeльнhca; 4 – kaрthнa; 5 – dcoйнaя kaрthнa;Zijn bedded meestal niet losse werkbladen, en zogenaamde schilderstuken van twee of drie vel, amalgameren faltsem met betrekking tot klein kant. Op de linkerzijde van het vel falts aduncates door het hoogtepunt 3,5 cm, met gelaten - 2 cm. Gemerkt op de schilderstuk lezhachie faltsy zijn maakten met betrekking tot tortsevym de kanten van de werkbladen zo, van om otgib hoger boven liggend vel gevonden op otgib vel situeerde onderaan. Stoyachii falts otgibaetsya in de hoeken van de schilderstuken.

Uctрoйctco metaллhheckoй kрocлh: 6 – odhнaрный фaльc; 7 – dcoйнoй фaльc; 8 – kляmeры; 9 – koctылh; 10 – obрeшetka; 11 - лefahhй фaльc; 12 - ctoяhhй фaльc; 13 - kляmeрыHet type van de verbinding van losse werkbladen in de schilderstuken is aangewezen op de graad van de vooringenomenheid van het dak. Als het stileert minder 16°, toen werkbladen paren in de schilderstuk elk meer betrouwbaar en bevoorradend door maximale vlagonepronitsaemost dubbel faltsem hoogtepunt 4 en 7 cm van de verschillende kanten van het vel. Verbindingen, tevens, door alle middelen zadelyvaiutsya surikovoi zamazkoi op olife. Whereat de hoeken van de werkbladen srezaiutsya in de plaatsen van zagiba stroomt over op de breedte zagiba. In de vooringenomenheid van het dak elk meer van 16° schilderstuk paren odinarnymi faltsami. Liggend door dubbel uplotnennym faltsem breedte 1 cm voegen werkbladen aslant skata aaneen.

Naar obreshetke schilderstuken krepyatsya door zogenaamde klyamerami bef werden lengte 15 en breedte 2 cm. Worden klyamery ongeveer door ieder 130 cm of meer dikwijls in de ruime vooringenomenheid van het dak ingestellen. Bevind zich zij in de plaatsen van zakroya en posredine vel. Klyamer wordt verzuimd in stoyachii falts tussen laakt, aduncates samen met faltsem en draadnagels krepitsya naar lateraale kanten brusev obreshetki.

Op de zelve konke de kam bekapen van het dak wordt otgibami van de topgevels van bovenste werkbladen door de breedte in 3 cm enerzijds skata en 6 cm daarentegen volbracht. De plooien van de werkbladen in faltsakh en grebnyakh moeten worden keurig volbracht, als whereat in enkel plaatsen ligt achter otsinkovka door alle middelen hen prokraste achter.

Voor de bouwende bescherming van het water met betrekking tot dak zadelyvaiutsya karnizy, worden gleufen, razzhelobki en navesnye tabakspijpen beslecht. Voor strijkend karniza met betrekking tot svesu dak naar obreshetke pribivaiutsya staal kostyli afmeting 45x2, 5 cm. Nastily zijn maakte met vynosom op 10-15 cm van het gezicht boord van karniznoi grondslag door 60-70 treffen Kapelnik van otvorotnoi van de lint, dicht enclasping back-beeindigen kostylya, wordt met betrekking tot de lagere zoom van spuskovykh de werkbladen van het dak gesteld beschikbaar. Oppere hun boord krepyatsya naar obreshetke draadnagels. Er is in staat volgende, vooringenomenheid naar vodostochnym tabakspijpen, zijn bedded nastennye gleufen.

Tichel

Xeрeпhhнaя kрocля: a – hз пaзocoй шtamпocahнoй heрeпhcы; b – hз пaзocoй лeнtohнoй heрeпhcыHoe materieel voor de dakpan wordt voor vele millenniumen gewedervaren. Ze is macrobiotic, apyrous, maar zwaar, daarvandaan vergt ontzagwekkend dak bandages en obreshetki. Cherepichnaya dak (treffen Schilderstuk) bijster nou wordt gezien, moet word niet ukhoda, van het schilderstuk en t. P., En instandhouding zijn bedraagt de ter vervanging van brokene tichels op de ongedeeld een of anders. Omstreeks sechenii bekapen bandages en de hoek respectievelijk hangen in benuttend van de tichel als vroeg als werd hoger boven gesproken, van en sechenie obreshetochnykh doellatten is aangewezen op de afstand tussen bandages bekapen. Als deze afstand stileert 1m, 1,4 en 1,8 m die sechenie consistent met zal egaal 4,5 x4.5, 5x5 en 6x6 cm.

Pazovaya banded tichel is bedded van napuskom een toerbeurt op ander, van gelijkmatige 7-8 cm en een tichel op andere op de breedte van cannelure. Slechts op de breedte pazov is maakte napusk op pazovoi shtampovannoi tichel. In naveshivanii tichel op obreshetku ze door de toerbeurt wordt klyamerami geadapteerd of door de bedrading, cherepichnye werkbladen zatseplyaiutsya whereat dichtbij breeuwen. Shvy zadelyvaiutsya ab intra, op het deel van zolderkamer izvestkovoglinistym door de verdunning. Tichel abutting aan arris op de glijmiddel, met betrekking tot lijnen primykaniya skalyvaetsya, opening zadelyvaetsya door gelijke verdunning.

Konkovaya tichel is bedded met betrekking tot konku dak zo, van om zijn boord superceded abutting aan konku de werkbladen van ryadovoi tichel. Verdunning whereat better om tsementnoizvestkovyi te benutten, maar ook, noodzakelijk om ab intra zich te verbinden, op het deel van zolderkamer, konkovuiu tichel door de naar zabitym in obreshetku of bekapen bandages te spijkert. Met napuskom in 15 cm zijn bedded preliminarily pritesannye de boorden van de tichels op razzhelobki. Voor strijkende voorgaand is gebruikte krovelnaya staal, postelennaya met betrekking tot vast materiaal obreshetke

Shifernaya dak

Shifernaya dak tot toe nu is gebruikt niet alleen in hulpe, economische postroikakh, sadovykh cabines, maar ook in de behuizing huizen. De tamelijk ruimere afmeting van de werkbladen de vermindering dragen van de boel stykov aan die bescherming vergroot van het water. Zijn bedded werkbladen shifera hoe met betrekking tot obreshetke van batten, van bolster, zo en met betrekking tot vast materiaal doshchatomu nastilu. Laatste variant bevoorraadt best smoorhi insulation. Om shvy perekrytii ontpopte zich overheen de grondslag of doellat obreshetki, afstand tussen hen moeten egaal 53 cm zijn.

De middelmaat waarde van napuska werkbladen shifera vriend op vriend in hun beddengoed moet naar de ongeveer gelijkmatige waarde van een gegolfd van de verkromming van het vel zijn. Bestaat van twee methode van het beddengoed: Vrazbezhku, wanneer hun longitudinal zomen zetelen in verschillende plaatsen, en met combinerend van de zomen met betrekking tot ene direct. Met het dit uitdraaien op uitzicht het zal noodzakelijk om werkbladen voor te bereiden, srezav hun hoeken om in de plaatsen perekroya formeerden niet dik shvy, bij wie zullen regen en zabivatsya sneeuw in de winter van infiltreren.

De orde van de handelingen in nastile shifernoi dak moet tvloeien. Allereerst pribivaetsya egalitarian batten naar svesu obreshetki en in 7 cm van de doellat svesa wordt koord getrokken. Deze noodzakelijk om eerst werkbladen waren bedded zonder perekosov, strikt met betrekking tot directe lijn.

Verderop gelijk snijden de hebben hoeken van de werkbladen alsdan erom, als beddengoed van hen zullen aan de rechterzijde linksaf, en omgekeerd gedraagd worden. Afmeting sreza algemeen stileren 12-14 cm met betrekking tot de lengte van het vel en 10,3 cm met betrekking tot breedte. Voor wat noodzakelijk om zodanig srezy te maken, als vroeg als werd naar gezegd. Op konke dak obmetochnymi door de grondslagen van twee kanten wordt geadapteerd doellat transversal secheniem 7x9 treffen Protrusive beeindigen het wordt ruberoidom geisoleerd en dichtbegroeiden konkovymi eerste beginselen KPO, breed klokje mond welk moet worden naar terzijde de zolder gemeubileerd, en daarentegen KPO-2 welk moet supercede eerst basis op 10 cm. Deze operatie misschien volbracht met behulp van krovelnogo zinced ijzer, gebekt met betrekking tot noodzakelijke vorm. Met betrekking tot beide leden konka whereat moet napusk niet minder 20 cm zijn. Shvy tussen laakt shifera zadelyvaiutsya door de verdunning van het cement.Complementarily op het thema "Construerend van bekapen":

Omstreeks constructie bekapen
Bekap bandages

Het is back | Begon