Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huisvest
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

De etappe van het planning van brengen

Als uw huis wordt samen met verandoi geprojecteerd, situeren zijn langs de elk meere extensief kant van huis. Zodanig toestand zal het huis muur van vetra verdedigen en zal de aderlatingen van de warmte verminderen. Voor de natuurlijke opheldering van de kamers netselesoobrazno te maken hen bespannen naar binnen huizen. De meeste gunstige correlatie1 1,5 (t.Door hem. Lengte moet breedte meer dan in 1,5 tijdperk) niet overtreffen. Het is begeleidend, zonder merkwaardig diskomforta kan worden in de kamer met de correlatie van de kanten van 1, geleefd75 1 tot toe2 1, maar niet ruimer. Niet waarschijnlijke jullie zullen zijn in staat zelve om het professionele plan van het stadsdeel te maken, te nemen in verantwoorden de graad ervan hangen, als zodanig er is.

Het is tevens, moet vaststellen en om in de rekening in de raming te nemen en construerend van de eigenaardigheid van het type van voedingsbodem en situeerde eronder rassen, de hoogte van knarste water, overheersende richting vetra, de boel van regen in de zomer van en sneeuw in de winter van, van wat napryamuiu hangt optimale vorm en het materieel van het dak, en vele andere af. Het is onder andere, wat uw cabine om-dat wil, zoals, niet in zuivere seks, en met betrekking tot buurt met andere huizen te staan. Huizen moeten bij elkaar niet hinderen, op bebouwde kom of straten moeten elk generaal architectonic vooruitzicht zijn. Verstrijk met betrekking tot bebouwde kom en generaal voor alle dienst lijnen - lijn energo - en waterleiding, gas pijpleiding, afvalwater dakgoot, is eenvoudig van de snelverkeersweg. Besta en hygienische normativy die door alle middelen moet worden verricht. Weet jullie zodanig noodzakelijke momenten welk het is onmogelijk, bijvoorbeeld, ryt pogreb dichterbij, dan in 7 m van de of sosedskogo barak of kompostnoi grachten; Of omstreeks wat afstand van de muur van uw huis tot toe de landsgrens van naburig stadsdeel moet niet minder 3 m zijn?

Kosten om met de deskundigen en omstreeks te consulteren die, van wat better alles om uw huis met de vergoeding voor uw begeertes en mogelijkheden te bouwen. Wat pustit in de motie is een baksteen, boom, beton? Laten wij ouwehoeren het in meer detail in het hoofdstuk "Bouwmateraalen".Complementarily op het thema 'De ontwerpend van brengen":

De projecten van de erbuit-van de -stad huisvest
De etappe van de ontwerpend van brengen

Het is back | Begon