Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

thпы ctрoпhл: a – нacлoнныe; b - chtcяhheBekap bandages

Namelijk bekappen bandages welk kan naslonnymi zijn of visyachimi, dragen constructie accepterend het gewicht van het dak (treffen Schilderstuk is). Naslonnye bekapen bandages kan zonder aanvullende houders supercede prolet tot toe 6,5 m. De voeten van bekapen bandages whereat beer op opper ventsy in rublenykh gebouwen, obvyazku in karkasnykh en op mauerlat, t. Door hem. Lager brusia door de lijvigheid 14-16 cm in stenige en baksteen huisvest. Mauerlat misschien maakte en type los brusev bedded beneden stropilnuiu voet, of te zijn alle-in de met betrekking tot alle lengte van huis.

Als noodzakelijk naar supercede ruim prolet zonder tussenpersoon houders, dan worden gegolden visyachie bekapen bandages welk overdracht op mauerlat slechts vertikaale aandrang. Hun belangrijkste eerste beginselen gemerkt op de schilderstuk, namelijk stropilnaya voet en zatyazhka, kan worden door de afrastering van podkosov, paardenstal en rigelya aangevullen. Ze noodzakelijk voor toenemend van de rigidness van alle systeem, van de bescherming van stropilnykh voeten van progiba en verhuurt om whereat hen sechenie te zakken.

Koнctруkthcныe ocobeннocth уctрoйctca ctрoпhл: 1 – maуэрлat; 2 – ctрoпhльнaя нoga; 3 – зatяfka; 4 – пeрekрыtheDe lijvigheid van stropilnoi voet is aangewezen op zijn lengte, afstanden tussen bandages bekapen, de gewichten van het dak, boelen vallend in de winter van de sneeuw, de machten van strengelt in deze ligging. Het is zo, voor zwaar shifernoi of cherepichnoi dak, in de voet lengte in 2,8 m en afstand tussen bekapen bandages consistent met in 1, 1,4 en 1,8 m sechenie van bekapen bandages zal 4x16 stileren, 4x20 en 4x22 cm, en in de lengte in 5 m het vergroot tot toe 6x24, 8x24 en 9x24 cm. Sechenie stoek en raskosov moet niet minder 2,5 x15 cm zijn.

Om stropilnaya voet, vrublennaya in zatyazhku en pressend op zijn eind, gleed niet met betrekking tot zatyazhke en niet skalyvala zijn, kan worden verbinding door de tand gegolden, kunn van of beide methode op gelijke tijdperk op een afstand ongeveer in 30 cm breeuwen. Prochnost verbinding vergroot in voerend het door dubbel tand, aanvullende toepassing van khomutov of schuifsloten samen met breeuwt.
Naar de muur de einden van stropilnykh voeten krepyatsya provolochnymi styazhkamizhgutami, en deze bedrading, in zijn zwenk, is protracted op de onderleggers cherdachnogo perekrytiya of vbitykh in leggend kostylyakh. Zij bevinden zich ongeveer op 30 cm onderaan obreza muur.

Na het apparaat van bekapen bandages is bedded karniznyi nastil en obshivaiutsya zolder svesy. Dan als vroeg met betrekking tot staande constructie strak krepitsya obreshetka van de grondslagen, van bolster en t. P., Die misschien vast materiaal of zijn maakte vrazryadku, vertrouwend het type van krovelnogo materieel. Styki obreshetki moet vrazbezhku op stropilnoi voet zich bevinden.Complementarily op het thema "Construerend van het dak":

Omstreeks constructie bekapen
Dak

Het is back | Begon