Ctрohteльctco h obуctрoйctco doma - gлacнaя
 ::  Belangrijkste ::  Zoek  ::  Terugkoppeling  :: 
Breng Constructie onder
·De ontwerpend van huizen
·Bouwmaterialen
·Kelder
·Muren
·Inner bulkheads
·Perekrytiya
·Balkons en verandy
·Bekap Constructie
·Inner ladders
·Windows en deuren
·Nastilaemye diepte
Kan prigoditsya
·
Inner otdelka en instandhouding
·Het stokende systeem
·Seks in huis
·Shtukaturnye arbeidt
·Otdelka muren
·Otdelka huisvestingen
·Baskisch door de tichel
·Werken met het plafond
·Okleika oboyami
Kan prigoditsya
·
Ontwerp interera
·Omstreeks het ontwerp interera
·Hal
·In de badkamer
·Kookgelegenheid
·Algemene kamer
·Kinder kamer
·Balkon en lojiya
Kan prigoditsya
·
Stijl en comfort
·Omstreeks de stijl en comfort in huis
·Kleurig klimaat
·Zanavesi en karpetten
·Opheldering. De hel cirkelen
·Meubeltje
·Meubeltje op nieuwe knul
·Niet standaard interer
·Muur van het meubeltje
·Het appartement toerusting
Kan prigoditsya
·
Statistiek
Sm111111
Kan prigoditsya
·

Verandy

Vertrouwende de schikking van de hoofdingang verandu stelen beschikbaar mee de verheffing van huis op het deel van straat of mee de topgevel van huis, wanneer ze door belangrijkste het onderdeel komt op de yard uit. Verandy postuur osteklennymi of stelen. In de zomer tijdperk van jaar zij zijn gebruikt op welke wijze van de plaats voor recreatie, veldfles, van de slaapkamer, en in de winter van osteklennaya veranda dient smoorhi shliuzom voor de toegang in voorste. Op verandakh huisvestingen beslechten voor de slaand van de producten. Lengte verandy roeien met de riemen 3.5-5.0, breedte niet minder 1,8 m. Plein verand moet 6-8 m2 zijn.

Muren verandy maken van de grondslagen welk nashivaiut op staand karkas. Beneden de muren verand beslechten kelders banded of stolbchatye door de afmeting in het plan 400x400 mm met de tree van de colonnes 1200-1500 mm. Karkas bestaaatt uit obvyazok lager, waarover paardenstal vestigen, en bovenste doorgestaan op stabiel. Karkas maken van van hout doellatten 100X100 mm. Afstand tussen stoikami roeien met de riemen 0.6-1.0 m.

In de plaatsen van dvernykh en windows openingen paardenstal vestigen, afstand tussen welk moet de breedte van de openingen corresponderen. Paardenstal richten ook in de plaatsen van primykaniya een muur verandy naar andere op. Paardenstal met opper en lager obvyazkami koppelen dichtbij breeuwt 5X5X5 cm en veilig skobami, ustanavlivav mymi met betrekking tot op beide beeindigt stoek. Obvyazki, paardenstal en rigeli kan worden ook door de draadnagels gekoppeld.

Lager obvyazku krepyat skrutkami naar ankeram, zadelannym in stenige bajonet of in de kelder door 2 m. Ankery izgotovlyaiut van ongeveer werd diameter 10-12 mm, door de lengte 40 cm zo, om krom ankera zakhodil in leggend niet door beneden 30 cm. Beeindigt lager en bovenste obvyazok koppelen tussen elkaar vpoldereva. Alle verbindingen obvyazok maken overheen stoikami waar. Lager obvyazku bed op alined door de verdunning het vlak van de bajonet, preliminarily bedded gidroizolyatsionnyi stratum van ruberoida of tolya.

Dvernye en windows dozen krepyat door de draadnagels naar rigelyam en stoikam. Van buiten het karkas verandy door zashivaiut strogannymi grondslagen vchetvert. Na de installatie van het karkas stek maken tsokolnoe perekrytie verandy. Onderleggers perekrytiya maken van de grondslagen secheniem 50X Kh150 mm, antiseptiruiut en bed met betrekking tot kleine richting verandy met de tree 500-600 mm waar. Door ieder eind onderlegger opiraiut op lager obvyazku karkas en door krepyat draadnagels, en ander eind van de onderlegger zavodyat in de speciale nesten van de stenige bajonet van huis. De einden van de onderleggers doorgestaan op stenige bajonet, op de lengte 0.5 m obkleivaiut tolem of ruberoidom in twee stratum.

Voor utepleniya muren verandy hiaat tussen twee obshivkami vullen teploizolyatsionnym door materieel, als welk kan worden mineralovatnye borden, opilki met de aanvulling apprise en alabaster, zacht DVP e.a. gegolden.

overkap Verande rekenen odnoskatnoi af. Aanvankelijk poverkh muren verandy met betrekking tot zijn kleine kant bed onderleggers nakata secheniem 50X100 mm met de tree 600 mm. Onderleggers door ieder beeindigen opiraiut op opper obvyazku karkas met beukend door de draadnagels, zavodyat een andere draaien op de nest van de baksteen muur uit. Toen bed stropilnye onderleggers verandy secheniem 50X150 mm met de tree 600 mm back moet naar de onderleggers nakata steunen. Stropilnye onderleggers door ieder bed beeindigt op mauerlat bedded op de baksteen muur van het gebouw, andere op oppere obvyazku muur verandy. Repare hen in de volgende weg. Op de baksteen muur stropilnuiu voet omhelzen skrutkoi van twee bedradingen door de diameter 4 mm en repare voor shtyr of ersh, zabivaemyi in de muur op een afstand 0.25-0.30 m van de top. Op de muur verandy stropilnuiu voet krepyat door de draadnagels naar bovenste obvyazke en glunderen nakata. Naar stropilnym onderleggers pribivaiut obreshetku van van hout doellatten of grondslagen, afstand tussen welk en hun lijvigheid zijn aangewezen op het toegepaste type van dak.

In het apparaat van het dak verandy zijn noodzakelijk om beneden het belangrijkste dak van huis op 120-100 mm te lanceren. De plaatsen van de vervoeging van het dak van huis met het dak verandy door zadelyvaiut tsementnopeschanym de verdunning van munten100. Karnizy en de topgevels van bekapen bandages verandy door zashivaiut grondslagen. Na het apparaat van bekapen karkas verandy van inner kant obshivaiut door de grondslagen door de lijvigheid 16 mm, waartegen krepyat DVP, triplex, karton, andere plitnye materielen welk moeten dichtbij van styki karkas. Met betrekking tot onderleggers tsokolnogo perekrytiya bed de grondslagen van de seks door de lijvigheid 28-40 mm, en naar de onderleggers nakata cherdachnogo perekrytiya vijlen plafond van de grondslagen.Complementarily op het thema "Balkons en verandy":

Balkons

Het is back | Begon